⭕️ از مسمومیت استنشاقی تا شنیداری
🔰 توطئه اخیر، گویای حد و مرز نشناختن دشمنان هم هست و اینکه شکستن مقاومت و از پا درآوردن نظام و مردم شریف ایران، چقدر برای دشمن مهم است.
🔸 رنگپریدگی، حالت تهوع، بیحسی، کف بالاآوردن، سرگیجه، دل درد و افزایش ضربان قلب، از جمله علائمی است که دانشآموزان مسموم شده در مدارس قم و چند شهر دیگر اظهار کردهاند؛ علائمی که به گفته پزشکان ناشی از «مسمومیت استنشاقی» است و خوشبختانه، نه پایدار است و نه مسری و قابل انتقال به دیگران.مسمومیت دانشآموزان، جدیدترین دغدغه و عامل نگرانی مردم و مسئولان کشور است، ولی با توجه به تلاش بیوقفه دشمن، قطعا آخرین آن نخواهد بود! نگرانی بهحقی که همه مسئولان باید با جدیت، منشأ آن را شناسایی، با عواملش برخورد و افکار عمومی را درباره آن روشن نمایند. توطئه اخیر، گویای حد و مرز نشناختن دشمنان هم هست و اینکه شکستن مقاومت و از پا درآوردن نظام و مردم شریف ایران، چقدر برای دشمن مهم است. در کنار این همه حساسیت بهجا و لزوم تلاش برای پایان دادن به این مسمومیتهای سریالی، اما مسمومیتهای دیگری را شاهد هستیم که علائم آن بسیار خطرناکتر، پایدارتر و مسری است اما به ندرت در باره آنها نگران می شویم یا حتی صحبت میکنیم چه برسد به اینکه شناسایی منشأ و مقابله با عواملش را مطالبه نماییم!
🔹 علائم این مسمومیت، افسردگی، یأس، بیتحرکی، عصبانیت، پرخاشگری، بدبینی و خودتحقیری است. این مسمومیت از طریق دیدن و شنیدن عارض میشود لذا من نام آن را «مسمومیت دیداری» و «مسمومیت شنیداری » میگذارم. این مسمومیت خطرناک، از طریق دیدن یا شنیدن صحنهها و اخبار گزینشی یا ساختگی و تکرار بیوقفه نمونههای مختلف در تقریبا همه حوزههای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی و مجهز نبودن به سیستم ایمنی مناسب بهوجود میآید و شخص مبتلا با به اشتراک گذاشتن غافلانه چنین محتواهایی با دیگران، در انتشار این مسمومیت سهیم میشود! این در حالی است که «قول به غیر علم» هم حرام و هم غیرقانونی است و با کمی تأمل، غیراخلاقی و زیانبار بودن آن نیز قابل درک است.
🔸 برخی حکما گفتهاند: «النفس و البدن یتعاکسان ایجابا و اعدادا» لذا با رنجور کردن روح و روان یک جامعه توسط اخبار و گزارشهای منفی، تلاش میکنند جسم و فیزیک جامعه را نیز ناتوان و ضعیف کنند.
🔹 اما نکته بسیار مهم، ترکیب تهدیدات و ابزار مختلف بهصورت همزمان است که «جنگ ترکیبی » را رقم میزند. در همین مقطع به برخی اضلاع این نبرد چندضلعی توجه کنید! در یک ضلع مسموم کردن دانشآموزان دختر برنامهریزی میشود؛ در ضلع دیگر عملیات گسترده روانی در داخل و خارج کشور سازماندهی میشود تا افکار عمومی داخل را برای آشوبی دیگر آماده کند و افکار عمومی کشورهای دیگر را نسبت به ایران بدبین؛ از سوی دیگر زمینه تشدید فشارهای بینالمللی را فراهم میآورند و همه اینها در حالیست که ارزش پول ملی کاهش یافته و دولت در حال چارهاندیشی برای آن است، آنهم در آستانه سال نو و بلافاصله پس از آن ماه مبارک رمضان که اوج عملیات بازار است! در بررسی و تحلیل این صحنه، همسویی برخی جریانهای سیاسی داخلی با دشمن بهمنظور تقویت و گسترش مسمومیت دیداری و شنیداری، بر پیچیدگی آن میافزاید! همسویی خسارتباری که بهدلیل تکرار مکرر آن، نمیتوان خوشبینانه آن را از سر ناآگاهی قلمداد کرد. به امید روزی که مسمومیتهای غیرجسمی به اندازه مسمومیت بدنی اهمیت پیدا کند و مطالبه همگانی برای شناسایی منشأ، عوامل گسترش و برخورد با آنها اولویت پیدا کند.
👤 مهدی فضائلی
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز
🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام)
🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
🏷 #نگاه_تحلیلی
⭕️ بهار گفتوگو در دانشگاهها چگونه شکل گرفت؟
▫️ روایتی از گفتوگوی مسئولان و دانشجویان در روزهای اخیر
⚡️ بخش اول 1️⃣
🔰 فعالیت دانشجویان در دوران کرونا کاهش یافته بود، اما حوادث اخیر، فارغ از حواشی که به جایگاه دانشگاه و دانشجویان لطمه وارد کرد، بهانهای برای شکلگیری بهار گفتوگو و نقد در دانشگاهها شد.
✍️ بعد از حوادث اخیر شاهد شکل گرفتن فضای گفتگومحور در دانشگاههای مختلف کشور بودیم. کارشناسان معتقدند پس از دوران کرونا، فعالیت دانشجویان و تشکلهای دانشجویی کاهش یافته بود، اما حوادث اخیر، فارغ از حواشی که به جایگاه دانشگاه و دانشجویان لطمه وارد کرد، بهانهای برای شکلگیری بهار گفتوگو و نقد در دانشگاهها نیز شد، به طوری که تقریبا روزانه شاهد حضور مسئولین و گفتگوی دو جانبه آنها با دانشجویان بودیم.
🔴 ادامه دارد ...
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز
🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام)
🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
کافه پورسینا ☕️
🏷 #نگاه_تحلیلی ⭕️ بهار گفتوگو در دانشگاهها چگونه شکل گرفت؟ ▫️ روایتی از گفتوگوی مسئولان و دانشج
🏷 #نگاه_تحلیلی
⭕️ بهار گفتوگو در دانشگاهها چگونه شکل گرفت؟
▫️ روایتی از گفتوگوی مسئولان و دانشجویان در روزهای اخیر
⚡️ بخش دوم 2️⃣
🔰 فعالیت دانشجویان در دوران کرونا کاهش یافته بود، اما حوادث اخیر، فارغ از حواشی که به جایگاه دانشگاه و دانشجویان لطمه وارد کرد، بهانهای برای شکلگیری بهار گفتوگو و نقد در دانشگاهها شد.
🔻 حضور رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه در دانشگاه علم و صنعت
🔸 حجتالاسلام حسین طائب رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب در برنامهای که در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، گفت: آمریکاییها برای اینکه زیرساخت پیشرفت اقتصاد ایران شکل نگیرد جنگ ارزی را شروع کردهاند. دفعه اول هم نبود، چند دوره است ما جنگ ارزی داریم، در دوره قبل هم داشتیم.
وی افزود: آمریکاییها در نرخگذاری در اربیل و هرات و امارات و سبزه میدان و سایتهای فردایی با قیمت ارز بازی میکنند نه فقط بازی، بلکه عملیات میکنند. در داخل یکدفعه شروع به خرید میکند، خرید که شروع شد سلسلهوار ناامنی ادراکی ایجاد میکند.
حجتالاسلام والمسلمین طائب در پاسخ به سؤالی راجعبه چرایی شعار مرگ بر آمریکا، گفت: مرگ بر آمریکا برای این است که آمریکا اموال ایران را به غارت برده و به دنبال براندازی است. هر کسی که میخواهد براندازی کند مرگ بر او میگوییم این دستور قرآن است.در رابطه با عملیات پهپادی در اصفهان کارهای خیلی خوبی انجام شده و خبرهای خوبی خواهید شنید.
🔻 سردار حاجیزاده: دشمن امروز از خاکریز اقتصاد به ما حمله میکند
🔹 سردار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران در نهمین یادواره شهید حسن طهرانی مقدم که دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد گفت: سردار حاجی زاده عنوان کرد: در اوایل انقلاب و سالهای گذشته دشمنان از موضع قدرت با جمهوری اسلامی برخورد میکردند ولی امروز از موضع ضعف با جمهوری اسلامی جنگ را ادامه داده و برخورد میکنند، امروز هم از لحاظ اقتصادی با ما وارد جنگ شده و این مشکلات بیشتر به خاطر کوتاهی ها در دهه ۹۰ بوده است.
فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: بسیاری از نیروی انسانی متخصص آنها را سایر کشورها تأمین میکنند. وقتی همین فناوری استارلینک را بررسی میکنیم میبینیم بسیاری از مدیران آن ایرانی هستند. اگر ایران در منطقه همراه نباشد آنها قادر به اجرای هیچ طرحی نیستند. دشمنان در حال حاضر ایران را به چشم ابرقدرت نگاه میکنند. امروز دشمن تشخیص داده ما خاکریز ضعیفی به نام اقتصاد داریم و از این ناحیه به ما حمله میکند. حل مشکلات اقتصادی به مراتب راحت تر از مسائل نظامی است.
🔻 خزعلی به دانشگاه علامه رفت/ روایتی از جنگ ترکیبی، رسانهای و اقتصادی دشمن
🔸 انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی در دانشگاه علامه طباطبایی که از سوی بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد، گفت: میهن ما با زنان و مردان مقاوم و منطقی زنده است و زنده خواهد بود.
وی افزود: بعد از جنگ اوکراین تورم کشورهای مختلف از جمله برخی کشورهای منطقه و همسایه به ۱۰۰ درصد رسید پس شرایط، ویژه است؛ ضمن اینکه به طور ویژهتر روی کشور ما کار میشود یعنی غیر از جنگ شناختی، ترکیبی، رسانهای و اقتصادی جنگ دلار هم به شدت علیه ماست و بنده قبول دارم که این واقعا صدمه زننده است و خانوادهها تحت فشار هستند.
خزعلی اظهار کرد: رئیس جمهور از وضع موجود ناراحت است و در تمام جلسات هیئت دولت دنبال چارهجویی و برنامه ریزی است و امیدواریم که به زودی آثار برنامهریزیها دیده شود.
🔻 قربانزاده: هیچ مصوبهای مانند مصوبه مولدسازی اموال مازاد دولت، زیرذرهبین نهادهای نظارتی نرفته است
🔹 حسین قربان زاده رئیس سازمان خصوصی سازی در پرسش و پاسخ دانشجویی حول مصوبه مولدسازی دارایی های مازاد دولت که در دانشگاه شریف برگزار شد، گفت: مولدسازی فقط مربوط به اموال غیرمنقول است و تاکنون نیز یک مورد مولدسازی اتفاق نیفتاده است.
وی افزود: مازاد بودن یک سری اموال اعلام شده که ۶ مرحله دیگر شامل تثبیت مالکیت، ارزش افزایی، ارزشیابی، روش مولدسازی است و کار اصلا هنوز شروع نشده است؛ و من این همه هجمه را به فال میگیریم، چون این هجمهها همه چیز را زیر ذره بین میبرد و بخش به بخش کار را همه مردم میبینند.
🔴 ادامه دارد ...
🆔 @cafe_poursina
کافه پورسینا ☕️
🏷 #نگاه_تحلیلی ⭕️ بهار گفتوگو در دانشگاهها چگونه شکل گرفت؟ ▫️ روایتی از گفتوگوی مسئولان و دانشج
🏷 #نگاه_تحلیلی
⭕️ بهار گفتوگو در دانشگاهها چگونه شکل گرفت؟
▫️ روایتی از گفتوگوی مسئولان و دانشجویان در روزهای اخیر
⚡️ بخش سوم 3️⃣
🔰 فعالیت دانشجویان در دوران کرونا کاهش یافته بود، اما حوادث اخیر، فارغ از حواشی که به جایگاه دانشگاه و دانشجویان لطمه وارد کرد، بهانهای برای شکلگیری بهار گفتوگو و نقد در دانشگاهها شد.
🔻 کدخدایی: وجه تمایز نظام حکمرانی ما با سایر کشورها اصل ولایت فقیه است
🔸 عباسعلی کدخدایی رئیس پژوهشکده و عضو حقوقدان شورای نگهبان در نشست اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور گفت: حکمرانی عالمانه از ویژگیهای حکمرانی نظام جمهوری اسلامی ایران است. در نظام جمهوری اسلامی، حکمرانی بر مبنای الهی و دینی میباشد و از ابتدای انقلاب نیز شعار مردم استقلال و آزادی و حکومت اسلامی بوده که این عمده تفاوت حکمرانی ما با حکمرانی سایر کشورهای دنیاست.
کدخدایی با بیان اینکه در زمان طاغوت آزادی وجود نداشت، خاطرنشان کرد: محمدرضا شاه با اتکاء به آمریکا و کشورهای غربی، تلاش میکرد جایگاه خود را استحکام بخشد، غافل از اینکه آنها تا زمانیکه منافع خودشان تامین میشد از شاه حمایت میکردند. وقتی هم که مردم ایران او را فراری دادند، همه دیدند که هیچ کشوری او را نپذیرفت و حتی آمریکا او را بیرون انداخت.
🔻 نشست تاثیر روابط راهبردی تهران و پکن بر نظام بینالملل
🔹 نشست بررسی تاثیر روابط راهبردی تهران_ پکن بر نظام بین الملل دوشنبه ( ۱ اسفند) در دانشگاه تهران برگزار شد. مهدی خورسند تحلیلگر مسائل چین و اروپا در این نشست با اشاره به تغییرات دو قطبی جهان گفت: چین، روسیه و جمهوری اسلامی تحولات جدیدی را در جهان رقم زدند. یک قدرتی بوجود آمده که هم میگوید رژیم صهیونیستی باید از بین برود و هم باید از منطقه بروید. چین و روسیه نیز رویکردشان مقابله با ابزارهای هژمون ساز آمریکا بود. اولین رویکرد منطقهای نظامهای تک بعدی در مقابل آمریکا ادامه همکاری در قالب سازمان همکاری شانگهای و پیمانهای منطقهای بود.
ابراهیم متقی استاد روابط بینالملل دانشگاه تهران نیز در همین رابطه گفت: طرح مسائلی مانند وابستگی ایران به چین کاملا ژورنالیستی و ایراناینترنشنالی است و دلیل آن این است که اجازه ندهند همکاری های مثبتی بین دو کشور شکل بگیرد. نکتهای که باید به آن توجه داشت این است که در تحلیل و رفتار نگاهمان این باشد که ما کی هستیم و در چه شرایطی قرار داریم و طرف مقابل را نیز بشناسیم.
متقی ادامه داد: ما باید بدانیم به کدام کشورها اعتماد کنیم، اگر شما فقط به یک کشور خاص اعتماد کنید و با آن پیگیر برقراری ارتباط باشید با شکست مواجه خواهید شد.
🔻 حضور سخنگوی دولت بین دانشجویان دانشگاه آزاد/ التهابات ارزی امتداد آشوبهای خیابانی است
🔸 علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیأت دولت در دوره نخبه پروری شهید سید حسن آیت ۲ اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تشکل دانشجویی نباید وامدار هیچ حزبی شود و استقلال خود را حفظ کنند تا قلم و زبانشان نسبت به مطالبهگری بسته نشود.
سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی در مورد وضعیت فعلی اقتصاد کشور و معیشت مردم اظهار کرد: ما هم هیچگاه نمیگوییم که اوضاع درست نمیشود و نمیتوانیم و نمیگذارند که ما کار کنیم اما باید بدانیم دولت سیزدهم اوضاع نابهسامانی را تحویل گرفت و تورم ۶۰ درصدی در آغاز کار دولت اکنون به ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است؛ قطعاً تورم ۴۰ درصد هم مطلوب نیست و در سفره مردم هم این کاهش تورم ملموس نیست ولی به هر حال اوضاع کشور مانند یک بیمار درحال درمان است که هنوز بهبود پیدا نکرده ولی رو به درمان است.
🔻 حجت الاسلام و المسلمین رستمی: وظیفه جریان انقلابی تبیین دستاوردهای انقلاب است
🔹 حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها نیز در بیست و یکمین دوره جهاد اکبر گفت: باید مراقب دوقطبی شدن فضای دانشگاه باشید و عنصر نقشآفرینی در میدان، به عنوان وظیفه و تکلیف اصلی باید راهبرد همهی ما باشد. میدان دانشگاه را نباید از دست بدهیم و این سنگر، سنگری برای دفاع است. این میدان را نباید رها کنیم و به سمت میدانهای دیگر برویم و فضای دانشگاه را فراموش کنیم.
وی افزود: اولویت اول ما در حال حاضر فضای دانشگاه است و باید برای اصلاح و مدیریت این فضا تمام تلاش خود را بکنیم. ما باید تکلیف خود را در لحظه تشخیص دهیم؛ مثل شهید چمران که در سالهای مختلف زندگی خود در عرصههای گوناگون حضور داشتند و بنا به تکالیف خود تمام تلاش خود را به کار میگرفتند. از ابتدا فضای دانشگاهها نشاندهنده نگرانیهایی که اتفاق خواهد افتاد بود که نتیجه را در این ماههای اخیر دیدیم.
🆔 @cafe_poursina
🏷 #نگاه_تحلیلی
🪧 بخش اول 1️⃣
⭕️ اخبار مسمومیت در مدارس؛ این کارها به جمهوری اسلامی میآید یا اپوزیسیون؟
🔰 یک پرسش مهم ـ بهلحاظ سیاسی و اجتماعی ـ در این میان وجود دارد؛ اگر این مسمومیتها محصول اقدام رذل یک گروه و دسته باشد، این کارها به چه افراد و گروههایی بیشتر میآید؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔸 مشخصاً در 2 هفته اخیر اخبار مربوط به اظهار مسمومیت دانشآموزان در مدارس فراگیر شده و همین مسئله نگرانیهایی را میان والدین ایجاد کرده است؛ ماجرایی که ابتدا در تاریخ 9 آذر از قم آغاز شد و متأسفانه تا هنگامی که به پردیس در نزدیکی تهران نرسیده بود چندان آثار اجتماعی و روانی آن جدّی گرفته نشد.
🔹 در یک نگاه کلان، ماجرا از چند حالت خارج نیست؛ یا واقعاً این مسمومسازیها از طریق یک عامل یا مادۀ شیمیایی یا زیستی انجام میشود، که در این حالت دو پرسش اصلی اینهاست: 1 ـ چه ماده یا موادی بهکار گرفته شده که کار را اینچنین پیچیده کرده است، بهقدری که در این سه ماه با ورود آزمایشگاههای فوقپیشرفته نیز هنوز نتیجه اطمینانبخشی تولید نشده است. 2 ـ چهکسانی این کار را انجام میدهند؟
🔸 حالت دوم این است که اساساً مسمومیتها آنهم به این گستردگی واقعی نیست و ماجرا اینچنین است که چند مسمومیت معمول و نرمال، وجود داشته است اما شرایط کشور و اقدامات رسانهای اپوزیسیون باعث تولید یک هیستری و اضطراب جمعی شده و همین عنصر روحی و هیستریک در بسیاری از موارد باعث تولید علائم بالینی شبیه مسمومیت و... شده است.
🔹 حالت سوم نیز آن است که واقعاً خرابکاریهایی در سطح محدودتر از آنچه بهنظر میرسد رخ داده است، ولی از طریق ترکیب با عامل هیستری جمعی، یک نگرانی و اضطراب عمومی و فراتر از میزان خرابکاریها ایجاد کرده است.
🔸 این که کدام یک از این حالتها واقعیتر است باید بعد از بررسیهای کامل امنیتی و پزشکی و بهصورت رسمی اعلام شود و طبیعتاً با توجه به نگرانیهای بهحقی که در خانوادهها شکل گرفته است، این کار باید با حداکثر سرعت و البته دقت پیش برود، امّا یک پرسش مهم ـ بهلحاظ سیاسی و اجتماعی ـ در این میان وجود دارد؛ اگر این مسمومیتها محصول اقدام رذل یک گروه و دسته باشد، این کارها به چه افراد و گروههایی بیشتر میآید؟
🔹 چند روز پیش علی علیزاده در برنامه اینترنتی خود، «جدال»، چالش جالبی را راجع به ضریب هوشی برخی تلویزیونهای اپوزیسیون، مثل ایران اینترنشنال و منوتو و بیبیسی بهراه انداخت؛ اینکه چرا حدّاقل احساس میشود که این رسانهها در اتفاقات ایران نقش دارند، تحلیلی از جنس ارتباطات و مسئله «شناخت» لازم دارد، اما در این برنامه، علیزاده استدلال میکرد که اگر برهان و محاسبات عقلی را در نظر بگیریم، با توجه به سطح پایین رسانهای ایران اینترنشنال، قاعدتاً عواملش باید ضریب هوشی بسیار پایینی داشته باشند. در درجۀ بعد، من و تو و در نوبت بعدی هم البته بیبیسی فارسی قرار داشت؛ علیزاده میگفت که برای نوع عملیاتی که اینها انجام میدهند، و برای باور قطعی به عملیات آنها، باید ضریب هوشی زیر متوسط داشت.
🔸 امّا چرا این حرفها، واقعیت دارد؟ مثلاً در همین ماجرای اعلام مسمومیتها، این رسانهها و هواداران مجازیشان میگفتند که کار خود جمهوری اسلامی است!
به چند دلیلِ خیلی ساده این ادّعا احمقانه است؛ دلایلی که برای درک آن اصلاً نیازی به ضریب هوشی بالاتر از متوسط هم نیست!
⬇️
🔴 ادامه دارد ...
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز
🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام)
🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
کافه پورسینا ☕️
🏷 #نگاه_تحلیلی 🪧 بخش اول 1️⃣ ⭕️ اخبار مسمومیت در مدارس؛ این کارها به جمهوری اسلامی میآید یا اپوزی
🏷 #نگاه_تحلیلی
🪧 بخش دوم 2️⃣
1️⃣ جمهوری اسلامی در موضع حاکمیت است و قاعدتاً حاکمیت برای پیشبرد برنامهها و اهدافش، بیش از هرچیز نیازمند آرامش و امنیت است؛ حال کدام عقلی میتواند حکم کند که جمهوری اسلامی خودش دنبال دردسرسازی و ناامنسازی کشور است تا اعتراض علیه خودش را ساماندهی کند؟
فقط در یک صورت میتوان چنین تصوری داشت و آن اینکه اپوزیسیون، سیستم جمهوری اسلامی را حداقل بهاندازۀ خودش ناقصالعقل تصور کند، ولی مشکل اینجاست که اگر اینچنین بود، اپوزیسیون باید همان چند ماه اول کار حکومت را میساخت؛ امّا حالا رضا پهلوی و رفقایش صدبار هم که پشتکوارو بزنند، باز هم کاری از پیش نمیرود!
2️⃣ جمهوری اسلامی حتی در جنگ تحمیلی با رژیم بعث عراق، و حتی آنزمان که با بمبهای شیمیایی مورد حمله قرار گرفت، باز هم به کثافتکاریهای اینچنینی دست نزد و با دشمن خبیثتش هم مردانه جنگید، بهعوض، همین منافقین که الآن جزو گروههای اصلی اپوزیسیون هستند، با صدام، نهتنها در حمله شیمیایی به ایرانیان، بلکه حتی در قتلعام شیمیایی کردهای خود عراق هم همکاری میکردند، یا همین آلمان که چند وقتی هم افتخار میزبانی از علی کریمی را داشت(!)، خودش تأمینکننده اصلی مواد لازم برای بمبهای شیمیایی صدام بود که بر سر زنان و کودکان ایران فرود میآمد؛ فرانسه هم ـ که مکرون مکّارش آنقدر ناقص شده است که با مصی علینژاد دیدار میکند ـ از حامیان اصلی جنگی همین رژیم بعث بود و البته آمریکا و کانادا که مأمن تروریستهای امروز علیه ایران هستند هم که کارنامه مشعشعشان نیازی به توصیف ندارد! حالا اینها با این کارنامه پر از جنایت، مدّعی دفاع از مسمومانند و ایرانی که حتی در دفاع از خودش هم بمب شیمیایی استفاده نکرد، متهم است؟ این را هم جز عقول ناقصی مثل ایران اینترنشنالیها کسی نمیتواند ادعا کند!
3️⃣ میگویند جمهوری اسلامی میخواهد دانشآموزان خودش را بهخاطر اغتشاشات تنبیه کند! اوّلاً اغتشاشات چهربطی به اینهمه دانشآموز دارد؟ ثانیاً اغتشاشات که در زمان مسمومیتها اتفاقاً فروکش کرده بود! لذا آن گروهی بیشتر در پی تنبیه میتواند باشد که ناکام مانده باشد؛ نه اینکه جمهوری اسلامی، آنهم حالا که اغتشاشات فرو نشسته است، بخواهد داستان جدیدی برای خودش درست کند.
مطلب زیادی ساده است؛ البته سازنده این شایعه هم احتمالاً زیادی پرت است!
4️⃣ ایران اینترنشنال و بیبیسی مگر نگفته بودند که اکثریت طرفداران (آنهم کمشمار!) و سپاهیان جمهوری اسلامی از کشور رفتهاند و به ونزوئلا گریختهاند؟ از آن طرف هم که این رسانهها مدام اعلام میکردند که پایگاه به پایگاه در جمهوری اسلامی توسط اپوزیسیون فتح شد! خب، الآن که سپاهیان و طرفداران جمهوری اسلامی بهقول شما همه در ونزوئلا هستند و شما هم که پیروز شده بودید، پس چهکسی عهدهدار مسمومیتهاست؟ دروغگو، فراموشکار هم هست!
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز
🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام)
🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
⭕️ ۱۴ نکته درباره ماجرای مسمومیت دانش آموزان
1️⃣ بر اساس آنچه تا اینجا می دانیم حداقل با ۵ نوع رویداد متفاوت مواجهیم که همه آنها به طور فله ای مسمومیت دانش آموزان نامیده شده: یک-درصد بسیار کمی کشف مواد تحریک کننده دستگاه تنفس دو-مشاهده عوارض تنفسی بدون کشف هر نوع محرک، عمدتا ناشی از استشمام بوهایی با منشا نامشخص یا نامربوط
2️⃣ سه-مشاهده عوارض تنفسی بدون استشمام هرگونه بو و صرفا در اثر استرس چهار-به هم ریختگی در مدرسه بدون وجود هیچ عارضه تنفسی و صرفا در اثر شایعه و پنج-مواردی هم وجود دارد که اساسا در مدرسه هیچ اتفاقی نیفتاده و خبر نادرست منتشر شده است.
3️⃣ برخلاف اظهارات کم دقت برخی مسئولین، با پدیده ای کاملا واقعی مواجهیم که کلیت آن یک طراحی پیچیده امنیتی است و مجری یا مجریانی دارد که باید آنها را یافت. عدم مشاهده مواد مسموم کننده در درصد بسیار بالایی از کیس ها، به هیچ وجه از شدت 'واقعی' یا 'تروریستی'بودن مسئله نمی کاهد.
4️⃣ پیچیدگی مسئله در همین است که دشمن با کمترین مقدار عملیات فیزیکی، و با ابزارهای روانی و شناختی، آسیب و عوارض فیزیکی تولید کرده است. این یعنی ژنتیک عملیات امنیتی علیه ایران در حال تغییر است و فناوری های شناختی در آن به اندازه فناوری های دیگر و کاملا واقعی به کار گرفته می شود.
5️⃣ اینکه شما نمی توانید به سادگی تروریست را کف خیابان یا در دوربین ها ببینید، به هیچ وجه به معنای این نیست که عملیات تروریستی نیست. از قضا این یعنی ماهیت عملیات بسیار پیچیده شده و تروریست جایی ایستاده و به نحوی عمل می کند که با 'عادت های امنیتی' ما همخوان نیست.
6️⃣ بدون ورود به جزئیات، این مقدار قطعی است که در مواجهه با این نسل جدید از عملیات های امنیتی، باید یک راهبرد مردم پایه داشت و ابزارهای انتظامی و امنیتی را به عنوان مکمل به کار گرفت. چنین عملیات هایی وقتی خنثی می شود که توان آرام سازی و متقاعد سازی جامعه وجود داشته باشد.
7️⃣ اینکه چطور می توان یک جامعه تحت حمله را آرام نگهداشت یا متقاعد کرد واقعا ساده نیست. داستان با تولید روایت همدلانه، ارائه شواهد معتبر و خلق تکیه گاه برای مردم شروع می شود اما در اینجا متوقف نمی ماند.
8️⃣ یک فرد می تواند روایت شما از مثلا ماهیت یا منشا مسمومیت ها را نپذیرد نه به این دلیل که واقعا شواهدی برخلاف آن دارد بلکه به این دلیل که مثلا از قیمت ارز آسیب دیده و در تنگنای اقتصادی کلافه شده است. اقناع اجتماعی بسیار پیچیده تر و چند وجهی تر از آن است که به رسانه محدود شود.
9️⃣ از حیث روان شناسی فردی نیز یک دانش آموز در مدرسه اگر مجموعا شرایط را قابل اعتماد بداند شاید کمتر تحت تاثیر شایعه انتشار یک بوی غریب قرار بگیرد تا وقتی که در خانه یا در جمع دوستان به این نتیجه رسیده باشد که اوضاع آشفته است. شایعه پذیری بیش از هر چیز به نبود اعتماد مرتبط است.
🔟 با اینکه شبکه های اجتماعی نقشی مهم در خلق و انتشار روایت ها بازی می کنند اما تقلیل بحران به پروژه رسانه ای، کمال ساده اندیشی است. اکنون اینترنت به دلایل امنیتی محدودیت های مهمی دارد اما باز می بینیم که دشمن قادر ایجاد یک 'بحران روانی' است و در اینجا بسی درس های مهم هست.
1️⃣1️⃣ این مشخصا بدین معناست که زیرساخت شبکه های اجتماعی بخشی از داستان بسیار بزرگ و پیچیده جنگ شناختی است نه تمام آن؛ و احتمالا ابزارهای مخرب تعبیه شده در این شبکه ها 'عمدتا' در یک بستر اجتماعی ملتهب است که بدل به 'پدیده امنیتی' می شود.
2️⃣1️⃣ و از این مهم تر، این پروژه نشان می دهد در یک جامعه ملتهب می توان حتی با شبکه های اجتماعی محدود شده، بحران امنیتی با منشا روانی خلق کرد و آن را توسعه داد.
3️⃣1️⃣ من بسیار امیدوارم درس های امنیتی این وقایع به درستی آموخته شود. ما به همان اندازه که به تولید امنیت از طریق تولید قدرت نیاز داریم، به تولید امنیت از طریق تولید اعتماد و محبوبیت نیز نیازمندیم و از قضا در این نبرد امنیتی جدید، نیاز دوم ضروری تر و فوری تر است.
4️⃣1️⃣ پس از آشوب های پاییز این سخنان گفته شد اما چنانکه شایسته بود نه فقط به آن توجه نشد بکه برخی به تصور اینکه کار تمام است، به روش های نادرست پیشین در تحریک جامعه و تشدید تضادهای اجتماعی بازگشتند. واقعا امیدوارم بالاخره برخی دوستان خوب ما چیزی را که باید بیاموزند، بیاموزند.
🆔 @cafe_poursina
🏷 #نگاه_تحلیلی
⭕️ حذف آمریکا از مناسبات مهم منطقه خاورمیانه، با توافق ایران و عربستان در پکن / شکست بزرگ رژیم صهیونیستی برای ایجاد شکاف در منطقه
🔰 خبر توافق نهایی ایران و عربستان برای احیای روابط دو جانبه پس از ۷ سال قطع رابطه، دقایقی پیش اعلام شد؛ خبری که روایت پشت پرده آن نشان دهنده تغییراتی بزرگ در مناسبات منطقه و رویدادهای جهانی است.
🔸 کلید احیای این روابط در جریان سفر مهم سید ابراهیم رئیسی به چین و در کنار توافقات میان دو کشور زده شد و موضوع از سرگیری روابط میان ایران و عربستان به عنوان یکی از پیشنهادات طرف چینی به ایران ارائه شد.
✅ این در حالی است که پیش از این عربستان سعودی درخواست احیای روابط دیپلماتیک با میانجی گری چین را مطرح کرد و این درخواست با استقبال و پذیرش ایران مواجه شد.
🔹 پس از سفر رئیس جمهور به چین مذاکرات فشرده با نمایندگی دبیر شورای امنیت ملی از طرف ایران آغاز شد و امروز توافق نهایی با بیانیهای سه جانبه اعلام شد.
🔸 نکته قابل توجه در این مذاکرات، حذف آمریکا از جایگاه پدرخواندگی روابط کشورهای منطقه و نقش فعال دو کشور بعلاوه چین در احیای روابط میان ایران و عربستان است.
✅ این توافق مهم در شرایطی بدست آمد که طی ماههای گذشته آمریکا با میدان داری رژیم صهیونیستی و حمایتهای رسانهای و جنگ روانی تلاش می کرد فضاسازی خاصی را در منطقه علیه ایران سامان دهد.
🔹 در واقع توافق صورت گرفته یک شکست بزرگ برای رژیم صهیونیستی و سیاست امریکا مبتنی بر ایجاد شکاف و اختلاف در منطقه با هدف تضعیف جایگاه جمهوری اسلامی به حساب میآید.
💢 حالا ایران و عربستان که همواره تلاش می شد به عنوان بازوی آمریکا در منطقه برای فشار به ایران نمایش داده شود، به توافقی مهم برای احیای روابط دست یافته اند؛ توافقی که با ایستادگی ایران و تدبیر دقیق دولت جمهوری اسلامی مبنی بر تقویت سیاست همسایگی و حذف امریکا از فرایند شکل گیری آن به دست آمده است.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز
🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام)
🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
میزی که ایران چید؛
همه منهای آمریکا - ۱
1- شش سال فاصله است، از روزگاری که رئیسجمهور آمریکا گفت «عربستان گاو شیرده ماست»، تا پریروز که نیویورک تایمز نوشت «آمریکا پشت درِ مذاکرات ایران، چین و عربستان ماند». ادبیات ترامپ، توهینآمیز بود، اما او صرفا با صدای بلند فکر میکرد و باطن نگرش آمریکا به دیگران در طول دههها را بیرون میریخت. ترامپ گفته بود: «عربستان برای ما مانند گاوی شیرده است که هر وقت دیگر نتواند دلار و طلا بدهد، دستور ذبح آن را صادر میکنیم و این واقعیتی است که همه دوستان و دشمنان آمریکا به ویژه خود مقامات سعودی از آن آگاهند. عربستان، باید سه چهارم ثروتش را به آمریکا بابت حمایتهای ما بپردازد». اما شش سال بعد، روزنامه نیویورک تایمز خبر میدهد آمریکا در مذاکرات ایران و عربستان با میزبانی پکن، پشت در مانده است.
۲- رفتار درست و رو به جلوی عربستان را با ادبیات برخی سیاسیون غربگرا در ایران مقایسه کنید که بلافاصله پس از انتشار خبر توافق نوشتند و گفتند ایران باید بدون فوت وقت سراغ مذاکره با آمریکا درباره برجام و FATF و اوکراین برود و گرنه توافق با دیگران بیفایده است(!)
اینها همان جریان سیاسی هستند که اواخر شهریور 1399 در نشریه «صدا» و درباره مذاکره توهینآمیز ترامپ با رئیسجمهور صربستان نوشتند: «از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکرهکننده میپسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساری دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده نشسته؛ اگر منافع، چنین اقتضایی كند، بايد آن را تمسخر كرد، يا عقلانيتي سياسي خواند؟»!
آنها همان روز برای رویکرد موهن دولتمردان آمریکایی جیغ و هورا کشیدند و سیگنال دادند که حاضرند گاو شیرده و راهی مذبح باشند. (بماند که برخی بیمایگان غربزده، بارها در فضای مجازی نوشتند: «کاش گاوی بودم در مزارع سوئیس تا اینکه انسانی در ایران»، «هر روز با خودم میگم کاش یه گاو بودم تو مزارع اروپا»، من واقعا کارم ازین حرفا که کاش از اول در آمریکا یا اروپا به دنیا میومدم گذشته، کاش یه گاو بودم تو سوییس»!).
3- غربگراها در طول چند ماه گذشته، در حالی به دفعات گفتند «با آمریکا مذاکره کنیم»، که مقامات آمریکایی مثل بلینکن، جان کُربی، رابرت مالی، ند پرایس و دیگران تاکید داشتند: «احیای برجام، ماههاست در دستور کار قرار ندارد»، «آمریکا وارد مذاکرات غیرمستقیم با تهران نخواهد شد. امروز هیچ شانسی برای بازگشت به میز مذاکره وجود ندارد،»، «موضوع احیای توافق با ایران در دستور کار کاخ سفید قرار ندارد»، «دولت آمریکا تمرکز خود را به جای مذاکرات احیای توافق هستهای، بر سیاست تحریم و فشار قرار میدهد»، «تمرکز ما روی برجام نیست، بلکه روی اتفاقات داخل ایران متمرکزیم».
۴- سؤال تاریخ گذشتهای است که بپرسیم چرا مواضع برخی محافل در ایران، کاملا با مواضع آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی هماهنگ است؟ سؤال درستتر این است که چرا هماهنگ نباشند؟! از رژیم صهیونیستی بدنامتر که نداریم. معاون وزیر ارشاد در دولت خاتمی و سردبیر روزنامه آفتاب امروز (رمضانپور)، در حالی سردبیری شبکه ضدایرانی «اینترنشنال» را پذیرفت و اعتراضی از هم طیفان نشنید که ساختار صهیونیستی شبکه آشکار بود؛
چنان که «باراک راوید» خبرنگار صهیونیست عنوان کرد «موساد از شبکه ایران اینترنشنال، به عنوان بازوی جنگ اطلاعاتی علیه ایران استفاده میکند». قبلا هم «یوسی میلمان» تحلیلگر اطلاعاتی هاآرتص گفته بود: «ایران اینترنشنال، شبکه متعلق به موساد به شمار میرود. موساد مطالبی را که نمیخواهد به نام خود منتشر کند، از طریق این شبکه منتشر میکند».
موساد، سیا و ام آی سیکس چرا به این افراد اعتماد کردند و چرا دوستان آنها در داخل، زبان به اعتراض نگشودند؟
💢ادامه دارد💢
〰〰〰〰〰〰〰〰
☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز
🆔 eitaa.com/cafe_poursina
🏷 #نگاه_تحلیلی
⭕️ اخراج خفت بار آمریکا از منطقه، چگونه؟!
🔹️ شخصا به اینکه آمریکا یک روز از منطقه اخراج میشود اعتقاد داشتم، لیکن تصور آنکه به این زودیها اتفاق بیفتد برایم مقدور نبود. تا اینکه مصاحبه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا را دیدم که گفته بود ایران میخواهد ما را از منطقه اخراج کند. به همین یک جمله "ایران میخواهد ما را از منطقه اخراج کند" دقت کنید؛ بیچاره مانند کودکی است که نزد مادرش از کسی که میخواهد اسباب بازی اش را بگیرد شکایت میکند!
🔸 کدام ایران؟ همان ایرانی که زمانی شاه اش بدون اجازه سفیر آمریکا آب هم نمیخورد. همان شاهی که وقتی خبرنگار آمریکایی گزارش محرمانه سیا علیه او را برایش خواند گفت من آدم آمریکا در منطقه بوده ام! آن ایران ضعیف امروز به برکت انقلاب اسلامی به جایی رسیده که سخنگوی وزارت خارجه آمریکا میگوید "میخواهد ما را از خاورمیانه اخراج کند". ایرانی که حالا علاوه بر خودش، به بسیاری کشورهای دیگر نیز انگیزه مبارزه با ایالات متحده را داده است.
✅ و من وقتی این ضعف را در کلام یک دیپلمات ارشد آمریکایی دیدم، مطمئن شدم اخراج آمریکا از منطقه چندان هم دور نیست، همانطور که احتمالا فروپاشی اسرائیل در کوتاه زمانی رخ خواهد داد. آمریکا امروز با ایران طرف است و این ایران دیگر ایران سابق نیست. جنگ با جمهوری اسلامی هم کار ساده ای به نظر نمی آید، کما اینکه استراتژیست هایشان بارها و بارها بر آن صحه گذاشته و به سران کاخ سفید هشدار داده اند.
🔹️ کاخ سفید امروز با ایرانی طرف است که وقتی پهپاد ۲۰۰ میلیون دلاری آمریکا را ساقط میکند، ترامپ بابت اینکه به جایش آن یکی هواپیمای با سرنشینشان را نزده از تهران تشکر میکند، و بایدن وقتی میفهمد پایگاهش در سوریه مورد حمله موشکی و پهپادی قرار گرفته، بلافاصله میگوید قصد درگیری با ایران را نداریم! کدام ایران؟ همان ایرانی که حالا غنی سازی اورانیوم اش را به ۶۰ درصد رسانده و توانایی غنای ۹۰ درصد را هم دارد، و آمریکایی ها اکنون ۳ سال است میگویند این کشور تا دو هفته دیگر میتواند بمب اتم بسازد. ما که اطلاع نداریم، اما آن دو هفته کذایی اگر سال اول هم نیامده باشد، بالاخره در سالهای دوم و سوم احتمالا فرا رسیده است. اصلا به ما چه! بحث ما چیز دیگری بود!
🔸 جمهوری اسلامی واقعیتی است که آمریکا و تمام آنچه در منطقه بابتش فخر میفروخت را بی خاصیت کرده است. مهمترین فاکتور در خنثی کردن توانمندی های آمریکا تولید قدرت و نمایش عزتمندانه اش بود. شما فکر میکنید عربستان سعودی خیلی دلش میخواست آمریکا را رها کند و به سمت ایران و چین بیاید؟ خیر! عربستان مجبور شد. چون وقتی از خودش پرسید اگر با ایران درگیر شوم آیا آمریکا به کمکم خواهد آمد؟ پاسخ روشن بود، خیر! آیا تجهیزات آمریکایی میتوانند جلوی اصابت موشکها و پهپادهای شلیک شده به عربستان را بگیرند؟ و باز پاسخ واضح تر از قبل همان "خیر" بود. چون این یکی را دیگر لمس کرده بودند. و این جمهوری اسلامی بود که حضور آمریکا در منطقه را در نظر سعودی ها و سایر اعراب حوزه خلیج فارس، نه تنها بی ارزش که حتی دردسر ساز کرد. آمریکایی که حالا در مقابل نفت هایی که میبرد قادر به برآورده کردن خواسته های اعراب نیست.
✅ و کشورهایی نظیر بحرین و قطر که از امروز به بعد آمریکا صرفا برایشان دردسر است، چون اگر طیاره ای از پایگاه های آمریکایی در این دو کشور برخیزد و به منافع مقاومت آسیبی بزند، ایران آن کشورها را مقصر میداند. پس خروج آمریکا از منطقه حالا به یکی از آرزوهای اینها هم بدل شده است، هرچند قطر خیلی زودتر متوجه شد.
💢 آمریکا که برود منطقه آرام میشود. حتی دلیلی برای جنگ در یمن هم وجود نخواهد داشت وقتی سعودی و ایران خود میتوانند با یکدیگر حرف بزنند. و شاید به همین دلیل است که تعدادی نمایندگان کنگره آمریکا از همین حالا خواستار خروج آبرومندانه بایدن از سوریه شده اند تا به فضاحت فرار از افعانستان گرفتار نشوند. اینجا غرب آسیا و خلیج تا ابد فارس خانه ملت های مسلمان است و باید از لوث وجود اجانب ستمگر پاک شود. آمریکایی ها اگر خودشان رفتند که بهتر؛ اما اگر نرفتند ایرانیها اخراجشان خواهند کرد. آن هم با خفت.
👤 عبدالرحیم انصاری
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز
🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام)
🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
⭕️ ۱۲ فروردین؛ روز تولد مردمسالاری دینی
🔰 این روز، حاصل لبیک دستهجمعی مردم به ندای آسمانی «وَ اعتَصِمُوا بِحَبل الله جَمیعاً» است.
🔸 برای انقلاب اسلامی میتوان دستاوردهای بسیاری را برشمرد که برخی از آنها با دستاوردهای سایر انقلابها مشترک است. در کنار پیشرفتهای مختلف در حوزههای گوناگون اما برخی دستاوردهای انقلاب اسلامی منحصربهفرد است؛ ایجاد یک حرکت جهانی علیه نظام استکباری سلطه یکی از این دستاوردهاست ولی منحصربهفردترین دستاورد انقلاب اسلامی تولد نظام سیاسی مبتنی بر مردمسالاری دینی است.
🔹 مردمسالاری دینی به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) عطیّهای الهی بود که به دست امام بزرگوار به ملّت ایران اهدا شد و برای اولین بار بعد از دوران صدر اسلام، حکومتی را پیش روی جهانیان قرار داد که دارای دو خصوصیت الهی بودن و مردمی بودن است و برخلاف قالبهای دروغین، جلوهای حقیقی از تکریم انسان در نظام حکومتی الهی را به تصویر کشیده است.
🔸 براساس نظریه مترقی مردمسالاری دینی، تعیین سرنوشت، حقی است که خداوند به انسان بخشیده است و هیچ کس نمیتواند این حق الهی را از انسانها سلب کند یا در خدمت منافع خود قرار دهد. این نظریه چون هدف از حکومت را رشد دادن انسان در حرکت به سوی نظام الهی میداند و معتقد است راه تحقق این هدف بزرگ، مشارکت فعال و گسترده تمامی عناصر اجتماع در روند تحول جامعه است، زمینه چنین مشارکتی را در تمام مراحل تصمیمگیریهای سیاسی و سرنوشتساز برای همه افراد اجتماع فراهم میکند؛ فلذا براساس این نظریه، مشارکت در عرصهای مانند انتخابات نه فقط حق انسانها که تکلیف آنها نیز به شمار میرود.
🔹 ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ سالروز تولد نظام حکومتی برخاسته از نظریه مردمسالاری دینی است که از خرداد ۱۳۴۲ با خون پاک مردم مسلمان وانقلابی ایران قوام گرفت تا حالا درختی تناور باشد. ۱۲ فروردین همچنین سالروز نه گفتن مردم شریف ایران به تمام مکاتبی است که شعار آزادی انسان را سر میدهند اما آزادگی را به مسلخ میبرند.
🔸 این روز، عید کرامت انسانی و سالروز رهایی مردمی است که طی قرون متمادی، سنگینی زنجیر بیداد را بر شانههای خود حس کردند. یوم الله ۱۲ فروردین، روز تحقق وعده الهی حکومت مستضعفان و حاصل لبیک دستهجمعی مردم به ندای آسمانی «وَ اعتَصِمُوا بِحَبل الله جَمیعاً» است.
🔹 امام خمینی(ره)، ۱۲ فروردین را «روز نخستین حکومت الله» میدانست و معتقد بود با تصویب قانون اساسی از سوی امنای ملت، گام بعدی ملت ایران برای ایرانسازی و پیاده شدن قانون اسلام در همه قشرهای مملکت برداشته خواهد شد.
🔸 حقیقت این است که ۱۲ فروردین ۱۳۵۸، آغاز رسمی راهی است که مقصدش شکلگیری تمدن نوین اسلامی است و این راه، راهی پرفراز و نشیب است و مهمترین رهتوشه برای طی کردن آن ایمان. انقلاب اسلامی، گام اول را در این مسیر سرافراز و باافتخار برداشته است و حال وارد فرایند بزرگ و جهانیِ چهل سال دوم خویش شده است. اکنون نوبت طی نمودن ادامه این مسیر توسط فرزندان جوان انقلاب است تا با عزمی استوار، گام دوم انقلاب را محقق کنند.
👤 هادی طحان نظیف
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز
🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام)
🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)
⭕️ ماستمالی عمل شنیع!
🔸 همه شما حکایت آن فرد را شنیدهاید که در مسجد عمل شنیع انجام داده و یکی از نمازگزاران از روی تنفر به روی او آب دهان انداخته بود. نیز شنیدهاید که فرد مرتکب با جوسازی و غوغاسالاری کوشیده بود فضا را به گونهای تغییر دهد که گویی خود هیچ عمل شنیعی مرتکب نشده و این نمازگزار است که حرمت مسجد را رعایت نکرده که در محیط آن، آب دهان انداخته است!
🔹 حالا حکایت آن دو زن است که حکم قطعی شرع و قانون رسمی کشور و عرف حیاورزانه مردم ایران را دریده و با کشف کامل حجاب در انظار عمومی جامعه حاضر شده و یک مرد با حرکتی نابخردانه و نسنجیده آنها را ماستی کرده است.
🔸 مسلّم است که کار این مرد، خطا و خلاف است و اولین کسانی که به این کار در فضای مجازی اعتراض کردند طیف انقلابی و ولایتمدار بودند، اما خندهدار و گریهدار آنجاست که کسانی که تا دیروز به آنانی که در خیابانها سر مأمور پلیس را بریدند، نیروی انتظامی کشور را آتش زدند، با چاقو و قمه بارها به پیکر و سینه امثال شهید عجمیان کوبیدند و شهید آرمان علیوردی را با شنیعترین شیوه شکنجه کردند و به شهادت رساندند، نه تنها کوچکترین و کمترین اعتراضی نکردند که حتی هنوز که هنوز است از عمل تروریستی آنان حمایت میکنند، در این ماجرا زبانشان باز شده که ای وای! چرا این دو را ماستی کردند!
🔹 بله این کار ناشایست بود و همانطور که گفته شد نخستین کسانی که به این حرکتِ غلط اعتراض کردند خود بچهمسلمانهای دلسوز بودند، اما شما هم بگویید که چرا در آن ماجراهای مورد اشاره خفقان گرفته بودید و لام تا کام حرف نمیزدید؟ چرا آنجاها که یک روحانی در نهایت ادب و با زبان به زنان هنجارشکن اعتراض کرد و آن بلاها را به سرش آوردند، هیچ واکنشی نشان ندادید و رگ غیرت نداشتهتان نجنبید؟ و کاش نمیجنبید که در اینجا و آنجا به دفاع از کسانی که به او حمله کردند هم برخاستید! آنجا که یک زن چادری با یک پلاکارد یا با یک تذکر ساده زبانی به خاک و خون کشیده شد شما کجا بودید تا از شأن انسانی و از شیوه اعتراض معمولی و حداقلی و درست دفاع کنید؟ این یک بام و دو هوای شما بیشتر به یک مضحکه و یک بازی خندهدار و البته تأسفبرانگیز میماند و بس!
🔸 اما در این میان، خندهدارتر و تأسفبرانگیزتر، رفتار و نوشتههای عقلای اصلاحطلبی است که عمل استثناییِ خطایِ یک مرد در یک گوشه کشور را به «خطای کل حکومت» ربط میدهد و رکورد جدیدی از ربط دادن گودرز و شقایق در سال جدید به نمایش میگذارد...
👤 تقی دژاکام
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☕️ کافه پورسینا ؛ نگاهی به مسائل مهم روز
🆔 t.me/cafe_poursina (تلگرام)
🆔 eitaa.com/cafe_poursina (ایتا)