12.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🩸 سه قطره خونی که مسیر تاریخ را تغییر داد!
شانزده آذر، روزی که خون دانشجو مسیر تاریخ را تغییر داد. سه قطره خونی که بر خاک دانشگاه ریخت و بذری برای آزادی شد.
روزی که دانشگاه فریاد زد:
مرگ بر استکبار!
🆔 @cafe_poursina
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔅 صبح جمعه، بلوک انتقال مداری سامان ۱ بههمراه ۲ محمولۀ جانبی دیگر، یک کیوبست و یک محموله تحقیقاتی با ماهوارهبر سیمرغ از پایگاه امام خمینی پرتاب و با موفقیت در مدار بیضوی با ارتفاع اوج ۴۱۰ کیلومتر و حضیض ۳۰۰ کیلومتر تزریق شد. 🤍🇮🇷
ماهوارۀ مخابراتی فخر ۱ ارتش هم در این پرتاب به فضا رفت. این ماهواره ساخت متخصصان صنایع الکترونیک وزارت دفاع است. ماهوارهٔ فخر به یاد شهید فخریزاده نامگذاری شده است.
ماهوارهبر سیمرغ، ماهوارهبر سوخت مایع ۲ مرحلهای است که توسط وزارت دفاع طراحی و ساخته شده و در هشتمین پرتاب خود توانست با تزریق موفق چندگانه بلوک انتقال مداری سامان ۱ و ۲ محمولهٔ تحقیقاتی دیگر با مجموع وزن حدود ۳۰۰ کیلوگرم، رکورد جدیدی در وزن محمولههای قابل پرتاب ایران رقم بزند. هدف بعدی محمولهٔ ۵۰۰ کیلوگرمی ذکر شده است.
🆔 @cafe_poursina
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مذاكره با ترامپ؟
چرا دوباره به ترامپ اعتماد کنیم؟!!
🆔 @cafe_poursina
💢 چرا به سوریه رفتیم؟ چرا مجدد نرفتیم؟
🔻 این روزها یک سوال خیلی در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود و آن اینکه چرا ایران در فتنه اخیر سوریه حضور نداشت؟ و حالا با سقوط سوریه همان سوال تبدیل به یک قضاوت نادرست شده و اینکه عدم دخالت ایران باعث پیروزی تروریست ها شده است.
🔻 اجازه دهید سوال را دقیق کنیم. چرا جمهوری اسلامی سالها پیش در سوریه ورود نظامی کرد و چرا امروز ورود نکرد؟
این سوال مبتنی بر یک فرض غلط است و آن اینکه ایران در فتنه اخیر کنار سوریه نبوده است. بله این حضور شبیه گذشته نبود. اما جمهوری اسلامی حاضر بود.
به سه دلیل روشن؛
🔸 اولا همچنان نیروهای نظامی ما در میدان سوریه بودند. اتفاقا در سطح فرماندهی نیز حضور داشتند. نمونه اش شهادت سردار پورهاشمی.
🔸دوم اینکه در سطح سیاسی توسط وزیر خارجه و نماینده ویژه رهبری پیام ویژه حمایت به اسد داده شد.
🔸سوم اینکه در سطح دیپلماتیک، دولت ایران برای حل مساله سوریه با دیگر کشورها وارد گفت وگو شده است.
🔻پس ایران از سوریه حمایت کرد. هرچند این حمایت شبیه گذشته نبود. اما چرا تغییر کرد؟
🔻برای پاسخ به چرایی این تفاوت دو موضوع باید حل وفصل شود.
🔸 اولا چرا جمهوری اسلامی در گذشته به سوریه ورود کرد و چه دستاوردی داشت؟
🔸 دوم اینکه در این دوره چه اتفاقی افتاد و چه تفاوتی حاصل شد که نحوه حمایت تغییر کرد؟
🔻 محکمات حضور ایران در گذشته برآمده از چند اصل راهبردی بود.
🔸 یکم. اصل حمایت از مقاومت
🔸 دوم. خواست مردم
🔸 سوم. خواست دولت و ارتش سوریه
🔸 چهارم. امنیت داخلی ایران
🔸 پنجم. دفاع از حرمین شریف
🔻 ایران با حضور در سوریه کمک کرد محور مقاومت تقویت شود. ثمره آن حضور را این روزها در منطقه شاهدیم. بی آبرو شدن رژیم صهیونیستی به شکلی که خودشان اعتراف می کنند که ماهها برای حفظ موجودیت شان جنگیدند و با دست خالی از همه اهداف اولیه مجبور به آتش بس شدند. واقعیت این است که امروز جبهه مقاومت در اوج بلوغ و قدرت است و هر روز نیز تقویت می شود. نمونه اش نیز عملیات تاریخی طوفان الاقصی حماس و مقاومت تماشایی حزب الله.
خلاصه اینکه امروز مقاومت مثل گذشته نیست و روی پای خودش است و البته مسیر حمایت جمهوری اسلامی از محور مقاومت نیز صرفا متوقف به سوریه نیست. مگر حمایت ایران از یمن از مسیر سوریه است؟
🔻 مساله دوم خواست دولت و ارتش و حمایت مردم سوریه از ورود جمهوری اسلامی است. این بخش به غایت با اهمیت است.
🔻 مساله سوم این بود که اگر در سوریه با داعش نمی جنگیدیم باید در تهران با این تروریست ها روبرو می شدیم. امروز از داعش جاهلی خبری نیست. نه از حیث تهدید مرزهای ایران و نه اقدامات تکفیری در حرمین شریف. این به معنای ارتقای تروریست نیست، بلکه به معنای تغییر سیاست های اوست چون به حمایت مردم سوریه و نظام بین الملل نیاز دارد. هرچند ایران همچنان در میان مدت باید از حیث امنیتی به حضور تروریست ها با چشم تهدید نگاه کند اما در هر صورت میدان در سوریه تغییر کرده است.
🔻 با این توضیح تغییر مدل حمایت ایران در فتنه اخیر روشن می شود؛ مجدد به همان محکمات رجوع کنیم.
🔻 از محکمات جمهوری اسلامی اینست که سرنوشت هرکشوری را خود مردم تعیین می کنند. در دور اخیر نه دولت سوریه درخواستی برای حضور ایران داشت، نه ارتش بنای مقاومت و ایستادگی و نه بخش قابل اعتنایی از مردم به این دولت و ارتش دل بسته بودند که همچنان از ماندگاری آنها حمایت کنند. اینکه چرا اسد و دولت و ارتش به اینجا رسیدند بماند بعد اما اجمالا این شرایط منطبق با گذشته نبود و طبیعی است که سیاست جمهوری اسلامی تغییر می کند. مگر ممکن است دولتی نخواهد و ارتش بنای مقاومت نداشته باشد و یک کشور دیگر ورود مستقیم کند؟ این حتما عبور از محکمات مردم سالارانه جمهوری اسلامی است.
🔻 خلاصه اینکه حمایت ایران از دولت سوریه را باید متناسب با شرایط امروز میدان تحلیل کرد و از قضاوت های تک خطی و ساده سازی های گزاره ای پرهیز کرد.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☕️ کافه پورسینا؛ با طعم حقیقت
🆔 @cafe_poursina
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام الله علیٰ قلبك الحزین
یاسیدتی و مولاتی رقیه بنت الحسین ❤️🩹
مرا محبت تو در میانِ جان باشد
نه هم چو مدعیان بر سر زبان باشد ..
🆔 @cafe_poursina
7.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 قمار بشار به وقت شام...
حکومت اسد در سوریه سقوط کرد؛ اون هم با وجود وعده هایی که این اواخر برای همراهی و کمک گرفته بود.
بشار اسد به غربی ها و دولت های عرب اعتماد کرد و کشورش رو به پای این قمار باخت...
🆔 @cafe_poursina
⭕️ هرج و مرج هدفمند با اهداف فرا سوریهای
🔰 جنگ پرسرعت تروریسم نیابتی در سوریه به عنوان حلقه تکمیلی آنچه در غزه و سپس در لبنان شاهد بودیم، همه طرفها و شاید اسرائیل و برخی دیگر را در امریکا غافلگیر کرد.
🔹 جنگ پرسرعت تروریسم نیابتی در سوریه به عنوان حلقه تکمیلی آنچه در غزه و سپس در لبنان شاهد بودیم، همه طرفها و شاید اسرائیل و برخی دیگر را در امریکا غافلگیر کرد. هدف این پروژه از ابتدا روشن بود و آنچه روشنتر است اینکه این بار تروریسم نیابتی متشکل از طیف وسیعی از گروههای سوری و غیرسوری، باید نیاز راهبردی رژیم صهیونیستی و امریکا را در مسدود کردن مسیر تقویت و حمایت از حزبالله محقق و در کنار آن ایران را از حلقه اثرگذاری در معادلات منطقهای و متکی بر جغرافیای سوریه حذف کنند.
🔸 این همان پروژه تکراری از ۲۰ سال قبل است که قطع رابطه بشار اسد با ایران و حزبالله را در ازای پیشنهادات ملی و سیاسی اغواکننده از زبان ملک عبدالله سعودی و به تازگی از سوی امریکا و به زبان اماراتیها و قطریها با بشار اسد شنیدیم و بشار اسد آن را نپذیرفت. این پروژه امریکایی و صهیونی در فعالسازی و مدیریت تروریستها، یک مدیریت ترکیهای را در کنار داشت که با انگیزه جدی و تعجببرانگیز براندازی در سوریه و با هدایت تروریستها به سرانجام رسید.
🔹 یک بار دیگر اموال نفتی قطر و امارات برای خریدن افرادی مؤثر در سوریه به کار گرفته شد همه پتانسیلهای تروریستی که هر یک سر در آخور یک کشور عربی و منطقهای و بینالمللی دارند به میدان آمدند. جالب اینکه این جمع اضداد، چه در کشورهای همکاریکننده و چه در بین گروههای تروریستی، در بسیاری از موضوعات با هم اختلافات مهمی دارند که امروز از حمله تحریرالشام به منبج در شمال حلب که در اختیار کردهای قسد است، شروع شده است.
🔸 همانگونه که در مواضع مقامات ایرانی تأکید شده است، این آشوب و هرج و مرج هدفمند و سازنده (برای طراحان) بهسرعت دامن ترکیه را خواهد گرفت چراکه امریکا وعده اتصال سرزمینی دولت کردی از ایران تا دریای مدیترانه را برای سال ۲۰۲۵ به مسعود بارزانی داده است و ترکیه نمیتواند در قبال آن ساکت بماند. دوستان تروریستهای جنوب دمشق در درعا و سویدا هم بهرغم نامهای بدون مسمی و بیهویت، کاملاً در اختیار اردن و رژیم صهیونیستی هستند.
🔹 با این حال امروز مقامات صهیونی از اینکه اوضاع به اردن هم سرایت کند و از کنترل آنها خارج شود، به شدت نگران هستند. با اینکه ابومحمد جولانی از اهالی اردن است ولی پرچمدار حقوق مردم سوریه شده و در نقابی ساختگی، به دنبال ارائه رفتاری متمدنانه است و وعده داده، انتقال قدرت با نظارت سازمان ملل انجام شود.
🔸 این بدان معناست که در ساخت حاکمیت جدید در سوریه، زمینهای بینالمللی هم برای امریکا فراهم شود تا اداره مرحله جدید را در دست بگیرد. آنچه در مراحل بعدی در پروژه جنگ نیابتی سوریه، از سوی امریکا و رژیم صهیونیستی با دقت دنبال میشود، امتداد و گسترش آن به عراق و ایران است تا نظم وعده داده شده نتانیاهو و حکام فعلی و اسبق امریکا در غرب آسیا شکل گیرد. تردیدی نیست که جولانی و بخش زیادی از گروههای تروریستی، تاریخ مصرف مرحلهای دارند و تا زمانی که کارایی داشته باشند، نقشآفرینی خواهند کرد.
🔹 یک کارکرد دیگر این پروژه در سوریه، مهیا کردن کارت چانهزنی برای امریکا در مذاکره با روسیه در پرونده اوکراین است تا امکان کسب امتیازات برای ترامپ در هر توافقی با روسیه مهیا شود که با تحت فشار قرار دادن پایگاه دریایی و هوایی روسیه در سوریه، حاصل میشود. آنچه برای جبهه مقاومت حیاتی است اینکه باید با نگاه به این تهدید بزرگ، راهبردهای خود را بازبینی و متناسب با روندهای جاری و بعدی و با سرعت، نقشآفرینی کند.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☕️ کافه پورسینا؛ با طعم حقیقت
🆔 @cafe_poursina
⭕️ چه کسی گروهکهای تروریستی را در خاورمیانه ایجاد میکند؟
🔸این سه اعتراف را ببینید. هیلاری کلینتون، وزیر خارجه سابق آمریکا حدود یک دهه قبل، در کتاب خاطرات خود (گزینههای دشوار) درباره تاسیس داعش نوشته بود:
«من به ۱۱۲ کشور جهان سفر کرده بودم و با برخی از دوستان این توافق حاصل شد تا به محض اعلام تاسیس داعش این گروه به رسمیت شناخته شود اما ناگهان همه چیز فروپاشید. توافق شده بود تا دولت اسلامی (داعش) در روز ۵ جولای ۲۰۱۳ اعلام شود و ما منتظر اعلام تاسیس آن بودیم تا ما و اروپا هرچه سریعتر آن را به رسمیت بشناسیم.»
🔹۱۱ آگوست ۲۰۱۶ هم ترامپ، نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا گفته بود:
«آنها (کلینتون و اوباما) یک سری آدم متقلب و فریبکارند. هیلاری کلینتون با اوباما داعش را خلق کردند.»
🔸درباره ایجاد القاعده و طالبان هم، هیلاری کلینتون گفته بود:
«کسانی که امروز ما با آنها میجنگیم، ۲۰ سال پیش خودمان به وجود آوردیم. زمانی که درگیر جنگ سرد با شوروی بودیم. شوروی افغانستان را اشغال کرده و ما نمیخواستیم شاهد کنترل شوروی بر آسیای میانه باشیم.»
🔹یکی از نقشههای همیشگی آمریکا برای منطقه ما همین است. ایجاد و پشتیبانی گروهکهای تروریستی.
🔺امروز به این فکر میکنم که چند سال بعد، کدام یک از سران آمریکایی درباره تحریرالشام همین حرف را خواهد زد. در کدام یک از مناظرات انتخاباتی این حرف لو خواهد رفت.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☕️ کافه پورسینا؛ با طعم حقیقت
🆔 @cafe_poursina
💢 توییت استاد دانشگاه تهران ؛ برای آنها که دل به فردای براندازی بستهاند!
امروز دقیقا «فردای براندازی» در سوریه است و همین امروز، اسراییل ۱۵۰ بار به سوریهی بیدفاع حمله کرده است و اشغال کرده. مساله اسراییل، ویرانی ایران است نه سرنگونی جمهوری اسلامی. آنها همه منطقه را ضعیف و پرآشوب و سرگرم به خود میخواهند.
🆔 @cafe_poursina
🛎 زنگ عبرت
🔻 نتانیاهو قبل از سقوط اسد در پیام ویدئویی خطاب به مردم سوریه:
«مشکل اسرائیل دولت شما و (اسد) هست و دست دوستی به شما دراز میکنیم...» 😇
🔻 ارتش اسرائیل بعد سقوط اسد:
حداقل ۳۰۰ نقطه از مراکز عمومی و اجتماعی و خدماتی سوریه بمباران شد و وارد خاک سوریه شد،
همچنین تمام کشتیها و شناورهای سوریه در بندر لاذقیه هم بمباران کرد،
بنادر
پایگاه ها
جنگنده ها
زیر ساخت ها
پل ها
تاسیسات
و…
همه را زد!
نکته جالب اینجاست که رینگ پدافندی سوریه بسیار پر تعداده، به خصوص پدافندهای برد کوتاه و متوسط،
همه رو از سوریه دارن انتقال میدن به اوکراین و تجهیزاتی را هم که قابل انتقال نیستند، بمباران میکنند و از بین میبرند...
⁉️ راستی، هزینه مقاومت بیشتره یا سازش و تسلیم!؟
⚠️ حال ...
💢 نتانیاهو در پیام ویدئویی خطاب به مردم ایران:
«مشکل اسرائیل حکومت شماست، دست دوستی به ملت ایران دراز میکنیم...» 😇
⁉️ افلا تعقلون؟!
🆔 @cafe_poursina
کافه پورسینا ☕️
💢 راشد الغنوشی راه خمینی را نمیرود ... ! 🆔 @cafe_poursina
شاید شما یادتان نباشد زمانی سایتهای غربی از چپ تا راست در ستایش انقلاب تونس مینوشتند؛ و از عقلانیت راشد الغنوشی میگفتند و معتقد بودند الغنوشی با درایت، اسلام سیاسی و اسلامگرایی را کنار گذاشته و به اسلام دموکرات پیوسته است؛ و این دقیقا نقطه مثبت کشور تونس است.
ادعا میکردند تونس برعکس ایران و جمهوری اسلامی در آینده خواهد توانست کشوری باشد که موفق عمل میکند و مدام در ستایش الغنوشی مطالبی نوشته میشد و حزب النهضه را موفق ترین حزب در تشکیل یک حکومت دموکرات مسلمان که آینده تونس را به یک دموکراسی موفق ختم میکند معرفی می شد. و به کنایه میگفتند این مسیر موفق همان اشتباهی است که آیتالله خمینی کرد!
این ستایشها و این توهمات اما امروز چه شرایطی دارد؟ از اسلام دموکرات الغنوشی چه مانده است؟ ستایش غربیها به کجا رسیده است؟
آخرین انتخابات تونس میزان مشارکت ۳ درصد بود؛ الغنوشی دستگیر شده و به جرم ترویج خشونت در زندان است؛ حزب او تقریبا منحل شده است و تونس دموکرات در یک کودتای خاص در دست نیروهای وابسته به غربیها است و سرنوشت اسلام دموکراتیک تونس هم توهمی بود که هیچگاه به واقعیت نرسید.
تنها نکتهای که غربیها درست گفتند همان بحثی بود که الغنوشی [که کتاب حرکت امام خمینی(ره) و تجدید حیات اسلام را نوشته بود] راه آیتالله خمینی را نمیرود! چرا که انقلاب امام خمینی در نیم قرن توانسته خودش را به نقطهای برساند که امروز غربیها خوشحال هستند که سوریه را توانسته از ایده سیاسی او خارج کنند و الغنوشی هم احتمالا در زندان در حال نوشتن تفسیر دموکراتیک از قران کریم است!
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
☕️ کافه پورسینا؛ با طعم حقیقت
🆔 @cafe_poursina