افراط وتفریط دو روی جهل هستند.
برای فرار ازیکی به دامن دیگری پناه بردیم وبرای رسوا کردن دیگری ، دست به دامن این یکی شدیم.درهردوصورت اشتباه بزرگی مرتکب شدیم.
" عمامه صورتی" شبیه هیچ چیزی نیست.نه فیلم تخیّلی است و نه مستند است.ویژگی های هیچ ژانری را ندارد.
فقط وفقط برای کوبیدن توهّم افراط، درچاه حقیقی تفریط افتاده است.( شما بخوانیدچاه حقیقی اباحه گری).
روحانی مجری این فیلم می خواهد بی حجابی واباحه گری دختران سرگردان وادی ناکجاآباد را به گردن مذهب ومذهبی ها بیندازد.شاید ازاین طریق کمکی به حلّ مشکل این دختران کرده و بتواند به سهم خود ازحجم گناه آنان بکاهد!!لذا رو در رو وزانو به زانوی دختران آشفته موی بدون روسری، نشسته و برادرانه (برادرمَحرم است)با آنها مصاحبه کرده است.
نتیجه؟؟؟
هیچِ هیچ
این فیلم نزدیک یک ماه است که درفضای مجازی دست به دست می شود. اینکه مجوّز ساخت داشته است یانه؟ نمی دانیم.
امّا قرار است پس از یکماه دست به دست شدن،در ماه رجب المرجّب،(که آداب خاصی برای آن ذکر شده)،توسط چند روحانی دیگراکران!! ونقد شود.
ما کجاییم دراین وادی حیرت؟؟؟!!!
#افراط
#تفریط
#خودزنی
#اباحهگری
#عمّامهصورتی
@cafefact
⚜️به بهانه حلول ماه رجب وآداب مرتبط با آن:
🔅بهترین ومغذّی ترین غذای جویده شده، مادامیکه قورت داده نشود، تاثیری در سلامتی فرد نمی تواند داشته باشد.
🔅داروی تجویزی زبده ترین طبیب، تا مصرف و جذب نشود، تاثیری بر صحّت بدن بیمارنخواهد گذاشت.
🔅پرمغزترین کتاب خریداری شده، ولی عمیق خوانده نشده تاثیری بردانایی وتوانایی فرد نمی تواند داشته باشد.
🔅نمازی که روزانه خوانده شود ولی تاعمق جان نفوذ نکند،تاثیرچندانی بر رشد وتکامل فرد نخواهد داشت.
🔅ادعیه ای که صرفا لقلقه زبان باشند و از عمق وجود نباشند وتا جان رسوخ نکنند، تاثیرآنچنانی بر فرد نخواهند داشت.
🔆ضمن اذعان به ارزش اهتمام به شعائر الهی؛ولو به صورت حداقلی،برای درک و دریافت درست و بهتر نتایج ، توجّه به ادای صحیح وعمیق واجبات ومستحبّات ضروری است...
#ماهرجب
#ادعیه
#نماز
@cafefact
رئیس جمهور مهدی المشاط: ما به برادران خود در فلسطین و مردم خود در غزه می گوییم که خون ما از خون شما گرانبهاتر نیست و وجدانمان راحت است که در کنار شما شرکت می کنیم.
دنیا بیتردید باور می کند...
#فلسطین
#غزه
#یمن
#محورمقاومت
@cafefact
همه ما درطول روز با آدمهایی مواجه می شویم که به طور شگفت انگیزی متفاوت فکر می کنند و متفاوت عمل می کنند.فکر وعملشان انسان را سرذوق می آورد ودر کنارشان احساس شوق وشعف دست می دهد.
آدمهایی که من اسمشان رامی گذارم؛ آدمهای" عاقل"!!!
آدم های عاقل،نگاه ژرف وعمیقی به اطراف ورویدادهای پیرامون خود دارند.برداشت های متفاوت ،درست تر و زیباتری از آنها می بینیم ومی شنویم.
به نظرمی آید؛این افراد خود را درمعرض هرتفکّر وارداتی قرار نداده باشند واگر هم اندیشه های آنها را مطالعه کرده باشند،در افکار وآمال آنها غرق نشده باشند.افکار غیرتوحیدی را دنبال نکرده وارزشی برای نگرش مادّی غرب قائل نیستند.
انسان های عاقل ،افکار ناب واصیل ودرست را از سرچشمه پاک (قرآن واهل بیت علیهم السلام)گرفته وبا عمق جان باوروآن را باهیچ فکرو نظری مخلوط نکرده اند.گفتارورفتار اینان تاریخ انقضا ندارد وهیچ وقت کهنه نمی شود.
#عقلانیت
#تفکّر
#دانایی
#ثقلین
@cafefact
گاهی از باب دلسوزی نسبت به فرزندان و یا دوستانمان،دچاربرخی گناهان می شویم.
⭕تجسّس می کنیم چون احساس می کنیم باید مشکلش را بدانیم تابتوانیم زودترکمکش کنیم.
⭕دچار سوءظن می شویم، چون باید سراز کارش دربیاوریم وگرنه خیلی دیرمی شود.
⭕دچار قضاوت عجولانه می شویم، چون نگرانیم که فرصت کمک کردن را از دست بدهیم.
⭕دچار قصاص قبل ازجنایت می شویم.چون نگران آینده اش هستیم وبایدزودتر اقدام کنیم.
⭕عجولانه راهکار ارائه می دهیم، چون اوکسی غیرازما، ندارد و باید نجاتش بدهیم.
⭕اورا وادار به اعتراف وکشف اسرارش می کنیم، چون خودرامحرم رازش می دانیم.
⭕زخم زبان می زنیم ، چون بلاخره باید یکنفر به او حالی کند که دور وبرش چه خبر است.
و...
🔴نتیجه این همه تلاش=دلخوری بی اندازه عزیزی که اینهمهنگرانش بودیم.وخسرانی که نتیجه ارتکاب چندین گناه همزمان بود.
مراقب رفتارهایمان باشیم.دلسوزی بی مورد وبی جا نسبت به هرکس وهرمسئله ای ما را از دایره تقوا وانصاف خارج نکند.
البته این خودنگهداری،ربطی به فریضه امربه معروف ونهی از منکر ندارد.می توانیم بدون آنکه دچارخبط وخطایی شویم،این فریضه را به درستی به جا آوریم.
#اخلاق
#انصاف
#امربهمعروف
#نهیازمنکر
✍️طرلان حیدری
👈به #کافهفکت بپیوندید.
@cafefact
با دقت درقسمت های رنگی نقشه یمن ، با مردم یمن بیشترآشنا می شویم.
#انصارالله
#یمن
#محورمقاومت
@cafefact
این سخنان نماینده گروهی است که حماسه و رشادت و شجاعت را به سبک خود تعریف می کنند.زبانشان هرچندبرای ما آشناست؛ لیکن درلغتنامه ها چنین معانی ثبت نشده است.
#انصارالله
#محورمقاومت
#مظلومشهرغزه
@cafefact
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پروردگارا!
مارا از " مُخبتین" قرار ده...
@cafefact