✨✨✨✨
🌀 بخشی از کتاب های یارمهربان هستن که در شروع اولین روز برپایی میز اهدای کتاب دبیرستان دخترانه شهدای ملی حفاری، به این مدرسه اهدا شد تا به همراه سایر کتاب های دانش آموزان به دست همسالان کم برخوردار برسد :)
#یارمهربان
@caffeketaaab📓🌿
#معرفى_كتاب📚
#شنبه_آرام❓
🌺محسن فخری زاده یکی از بزرگترین دانشمندان هستهای این کشور بود که رژیم صهیونیستی سالها به دنبال ترور ایشان بود و سرانجام در
♣️« هفتم آذر سال 99»
به هدف شوم خود رسید. بزرگمردی که از آغازین روزهای انقلاب خود را وقف این حرکت بزرگ اسلامی کرد و با حضور در جبهه و پس از آن با جهاد علمی خدمات ارزندهای تقدیم این آب و خاک کرد و سرانجام در دامن دماوند پاداش یک عمر کار خود را گرفت.
🌼کتاب «شنبه آرام؟» داستان زندگی این شهید عزیز به روایت همسر ایشان است. داستان از لحظه شهادت شروع میشود و در طول کتاب با فلش بک به سالهای قبلتر برمیگردد و ایشان از تلاشها و کارهای بزرگ این شهید میگوید.
🌸مخاطب با مطالعه این کتاب همزمان هم شاهد اتفاقات خاص حین و پس از شهادت است و هم با همسر ایشان خاطرات این چهل سال زندگی مخفیانه و دشوار را مرور میکند.
#محمد_مهدی_بهداروند✍
@caffeketaaab📓🌿
#يک_قاچ_کتاب🍉
#شنبه_آرام❓
🍃«تنم پر از ترکش حاصل از انفجار وانت بود. درد در تمام بدنم موج میزد؛ ولی همهٔ حواسم پیش محسن بود. محسن را در آغوش گرفته بودم؛ خون از کمرش جاری شده و کف آسفالت پهن شده بود. صحنهٔ کربلا بود. پای برهنه بودم و التماس میکردم کسی به فریاد ما برسد.
حامد اصغری، محافظ اصلی محسن، تیرخورده بود و روی زمین افتاده بود. دوروبرم کسی نبود. «خدایا! من با این غربت چه کنم؟ خدایا! به غریبی دختر علی، به غریبی من رحم کن.» ناراحتی قلبیام که سی سال با من همراه بود، تشدید شده بود. هر لحظه احساس میکردم الان قلبم از حرکت میایستد. بوی خون و دود و باروت، تمام منطقه را برداشته بود. احساس عطش میکردم. سرم داشت از شدت درد منفجر میشد. تنها فریاد میزدم: «ای دختر علی! دستم به دامنت، به دادم برس!» هیچوقت اینطور غریبی نکشیده بودم؛ انگار صحنهٔ کربلا بود که داشتم در کنار خیمههای نیمسوخته با دختران پابرهنه فریاد میزدم.»
@caffeketaaab📓🌿
یک خط روشنایی 🌱
#معرفى_كتاب📚 #شنبه_آرام❓ 🌺محسن فخری زاده یکی از بزرگترین دانشمندان هستهای این کشور بود که رژیم صهی
🗓7 آذر ماه، سالگرد شهادت شهید فخری زاده🥀
#یک_قاچ_کتاب :)📚
اعتقاد داشت «کسی که دانشجو شده، جای یه نفر دیگه رو گرفته که میخواسته درس بخونه. اگه شاغلی یا متأهلی، اگه میخوای از دَرست کم بذاری، بذارش کنار.»
♣️#سالگرد_شهادت
📚#استاد
✍#فاطمه_شایان_پویا
@caffeketaaab📓🌿
#معرفی_کتاب
#جای_پای_جلال📚
🔎کتاب پیش رو تنها یک سفرنامه شخصی نیست، سفرنامهای است که خود انگار بر مسیر کلمات مسافری دیگری قدم برمیدارد، مسافری که سالها پیش همین راهها را رفته و حالا تو میخواهی بروی و آن چیزها را از نزدیک ببینی.
🟢 مهدی قزلی در این تکنگاریها، درپی آن بوده که سفرها و تجربیات جلالآلاحمد را جور دیگری ببیند. او به همه جاهایی سفر کرده که روزگاری میزبان جلال بودهاند و حالا زمان رنگ دیگری به آنها بخشیده است.
نویسنده: #مهدی_قزِلی✍
انتشارات: #سوره_مهر
📌#مهدی_قِزِلّی نویسنده، مستندنگار، روزنامهنگار و مدیر فرهنگی است. مسئولیتهایی همچون مدیریت بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان و دبیری اجرایی جشنواره و جایزههای ملی برعهدهٔ اوست.
🔷زمینهٔ کاری : نویسندگی
🔶تحصیلات : مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید
کارشناسی ارشد تاریخ اسلام گرایش تشیع
🔷تولد : ۲۳فروردین۱۳۵۹
🔶محل زندگی : تهران
🔷پیشه : مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان
🔶آثار : جای پای جلال، پنجرههای تشنه، روزی روزگاری جنگی و...
@caffeketaaab📓🌿
May 11
ثبت نام این دوره توسط بچه های یک خط روشنایی انجام میشه
سوالی داشتید در خدمتم
@Nor77pv
همراه با آزمون تعیین سطح
و مدرس کشوری
https://eitaa.com/caffeketaaab
May 11
#معرفى_کتاب📚
#شب_هاى_سپید(روشن)
🔹کتاب شبهای روشن یا شبهای سپید🌃، عنوان رمان کوتاه و مطرحی از #فئودور_داستایوفسکی است که در سال ۱۸۴۸ انتشار یافت و از لحاظ زمانی، دومین اثر داستایوفسکی است. زبان اصلی این کتاب انگیسی است.
🔸فئودور داستایوفسکی در یکی از نامههای خود، این اثر را «رمانی احساساتی از خاطرات یک خیالباف» معرفی کرده است. این داستان به زندگی شخصی میپردازد که از تنهایی و خیالپردازی رنج میبرد. در واقع شرحی از اشتیاق یک جوان خیالباف است و به دنبال گمشدهای میگردد که با او همزبانی کند.
🔹زمانی که در کتاب شبهای روشن (White Nights and Other Stories)، رویاهای شبانهی یک جوان را میشنوید، احساس میکنید این صداها، صدای خود نویسنده است. اینکه داستان به زبان اول شخص است، نیز به این موضوع دامن میزند.
💠مترجم: مهناز مهری
#فئودور_داستایوفسکی✍
#انتشارات_بهنود
@caffekettaaab📓🌿
💓✨💞
✨✨
💞
#معرفى_ژانر📚
#عاشقانه ❤️
📚 كتاب معرفى شده در پست قبل، يعنى #شب_هاى_روشن جزء آثار این دسته از ژانر قرار می گیرد.
💕رمانهای عاشقانه احتمالاً محبوبترین ژانر میان همهی گونهها هستند. داستانی که حول رابطهی عاطفی و رمانتیک دو نفر شکل میگیرد، گاهی موانعی بر سر راهشان به وجود میآید و عموماً پایانی خوش دارد. در خیلی از رمانها این ژانر با دیگر ژانرها ترکیب میشود و یکی از موضوعات فرعی قصه را شکل میدهد. برای مثال ممکن است در یک رمان جنایی یا ترسناک، بین شخصیتها رابطهای عاشقانه شکل بگیرد و بخشی از داستان را بهپیش برد.
💖 شروع ژانر عاشقانه احتمالاً به قرن هجدهم بازمیگردد. اما در قرن نوزدهم با #جین_آستن و #خواهران_برونته بود که این ژانر به محبوبیت رسید.
💗 #غرور_و_تعصب نوشتهی جین آستن، #جین_ایر اثر شارلوت برونته و #بر_باد_رفته نوشتهی مارگرت میچل را میتوان بهعنوان نمونههای برجسته در تاریخ #ژانر_عاشقانه نام برد.
@caffeketaaab📓🌿
🟣 چند نمونه دیگر از کتابهایی که در این دسته قرار میگیرند:
#دفترچه، نوشتهی نیکولاس اسپارکس
#بلندی_های_بادگیر، نوشتهی امیلی برونته
#دکتر_ژیواگو ، نوشتهی بوریس پاسترناک
#شب_های_روشن، نوشته ی فئودور داستایوفسکی
#چشم_هایش ، نوشته ی بزرگ علوی
@caffeketaaab📓🌿
یک خط روشنایی 🌱
👀 سلامی به خنکای هوای بالاخره پاییز شده ی شهرمان :))) 🌬❄️ هستین؟! دهخدا رو با نکته های شیرینش که
✨
سلام به مخاطبین عزیز کانال
عصر آدینتون به خیر باشه
🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂
دیروز رفته بودم بازار برای خرید کالای خواب 😅
از فروشنده میپرسیدم این روتختی ها چه ویژندی هستن؟!
انتظار داشتم بپرسه یعنی چی؟ (متوجه نشه که ویژند فارسیِ همون برند و مارکه)
اما خیلی سریع جواب داد و توضیحات لازم رو داد !
هنوز نمیدونم معادل فارسی رو میدونست یا طبق عادت جواب داد اما من خیلی خوشحال شدم چون هرموقع معادل های جدید و فارسی رو به کار میبرم انگار مفهوم خودشون رو میرسونن و جای خودشون رو در جملات خوب پیدا میکنن😁 ✨
حالا با شما چندتا کلمه ی دیگه رو پیدا میکنیم ✍🏻🤓
🔔 زنگ فارسی _ #دهخدا 👩🏻🏫
۱_فارسی پکیج چی میشه؟
۲_فارسی دیسیپلین چی میشه؟؟
۳_فارسی شوآف چی میشه؟؟؟
۴_فارسی مانیتور چی میشه؟؟؟؟
💭💭💭💭
جواب بدید ببینم کیا بلدن😇 تا یه نکته ی زیبا هم بگم :)
بفرمایید ناشناس خودتونه 😉
https://abzarek.ir/service-p/msg/1403521 🪴
@caffeketaaab
نکته 💌
🔴 Pistachio : پسته، درخت پسته
درخت پسته، درخت بومی ایران است که اصطلاح انگلیسی این کلمه از معادل فارسی pesteh (پسته) گرفته شده است. از آنجایی که ایتالیاییها حدود 1500 سال پیش شروع به مصرف گسترده از پسته کردند، این کلمه به سرعت در اروپا فراگیر شد اما به مرور زمان تلفظ آن تغییر کرد و امروزه به شکل Pistachio به کار برده میشود. اولین حضور کلمه pistachio در انگلیسی آمریکایی به دهه 1880 باز میگردد. :)
@caffeketaaab 📕