#یک_قاچ_کتاب:)🍁
مامان فندقی را در میان دستان و پوزه اش را نزدیک گوش های او کرد و آرام به او گفت: «گاهی ما باید کارایی رو انجام بدیم که نمی خوایم. گاهی کارها در ابتدا شگفت آور و ترسناک به نظر میان. اما هنگامی که تو به مدرسه بری، عاشق اون می شی. دوستای تازه پیدا می کنی، با اسباب بازی های بهتر بازی می کنی، کتاب های گوناگون می خونی و با تاب های بزرگ تر و بهتری بازی می کنی.
نویسنده: #آدری_پن✍️
انتشارات: #رهی
@cafeketaabb📚☕️
💠 در وصف قلم و كلمه:
✍ " نوشتن راهی است برای نجات دادن زندگی، برای شکل و معنی بخشیدن به آن. چیزی را که پنهان کردهایم آشکار میکند، چیزی را که نادیده گرفتهایم، یا نصفهونیمه به یاد میآوریم، یا انکارش کردهایم نبش قبر میکند. یک شیوهٔ تسخیر است، محکم نگه داشتن، ولی از سوی دیگر، شکلی از حقیقت، و رهایی هم هست. "
#بندها📚
#دومنیکو_استارنونه
#جايزه_ادبی🎁
#منتخب_نیویورک_تایمز
📰 روزنامه نیویورکتایمز یکی از معتبرترین و پرنفوذترین روزنامهها در سرتاسر دنیاست که بیشتر از ۱۲۰ جایزهی پولیتزر در حوزههای مختلف را به خود اختصاص داده است. این روزنامه از سال ۱۹۳۱ شروع به معرفی کتابهای داستانی و غیرداستانی پرفروش کرد. حالا بعد از سالها، لیست منتخبان نیویورکتایمز، یکی از لیستهای تاثیرگذار دنیاست که برای هر کتاب و هر نویسندهای، افتخاری بزرگ بهشمار میرود.
🗞 لیست پرفروشهای نیویورکتایمز، معیار خوبی است تا بدانیم کدام آثار در سطح جهان مورد استقبال قرار گرفتهاند و طرفدارهای زیادی دارند. از کتابهای مهم منتخب گاردین میتوانیم به کتاب #شدن میشل اوباما، #مردی_به_نام_اوه فردریک بکمن ، #عادتهای_اتمی جیمز کلیر، #خودت_باش_دختر ریچل هالیس و… اشاره کنیم.
@caffeketaaab📚☕️
🔹در 10 اکتبر 1896، روزنامه نیویورک تایمز پس از سالها فعالیت جدی ادبی، اولین شمارهی نقد کتاب را منتشر کرد.
بعد از 125 سال از آن زمان، این فعالیت گستردهتر و عمیقتر شده است. نقد کتاب به دریچهای تبدیل شده که از طریق آن میتوان به واسطه محققان و اندیشمندانی که مردم و مسائل و موضوعاتی را که در کتابهای فلسفه، هنر، علوم، اقتصاد، تاریخ و … آمده است ارزیابی میکنند، نه فقط ادبیات، بلکه جهان را مشاهده کرد.
@caffeketaaab📚☕️
🔹نمونه ی کوتاهی از نقد کتاب #عشق اثر#تونی_موریسون كه در روزنامه ی نیویورک تایمز به چاپ رسید.👇
@caffeketaaab📚
🔹گاهی اوقات کتابی که به یک کتاب کلاسیک بلامنازع تبدیل میشود، در لحظه چاپ با احترامی درخور مواجه میشود. مورد «عشق» موریسون، این داستان فوقالعاده که در سالهای پس از جنگ داخلی میگذرد اینگونه بود. کتاب برندهٔ جایزه #پولیتزر برای داستان شد و در سال 2006 در نظرسنجی نقد کتاب، توسط گروهی از نویسندگان، منتقدان و ویراستاران برجسته، به عنوان بهترین رمان 25 سال گذشته شناخته شد. #مارگارت_آتوود نویسنده آثاری همچون #سرگذشت_ندیمه ، در سال 1987در نقد اصلی خود درباره کتاب نوشت: «عشق، پنجمین رمان تونی موریسون و یک موفقیت دیگر است. در واقع، به نظر میرسد که گستره تنوعپذیری تکنیکی و عاطفی موریسون حد و مرزی ندارد. اگر در مورد جایگاه او به عنوان یک رماننویس سرآمد آمریکایی، در بین نسل خودش یا هر نسل دیگری تردیدی وجود داشته باشد، «عشق» این تردید را برطرف میکند. در سه کلمه یا کمتر بخواهم دربارهاش بگویم: مو را بر تن سیخ میکند».
@caffeketaaab📚☕️
#معرفى_كتاب 📚
#عشق (معشوق)❤️
🔸این رمان مسحورکننده از برنده ی جایزه ی #نوبل_ادبیات، تونی موریسون، بسیار یادآور آثار #ویلیام_فاکنر است و به عشق و نفرت، قدرت و فساد، و مسائل مربوط به رنگ پوست و طبقه ی اجتماعی در زندگی سه نسل از زنان سیاه پوست در یک محله ی ساحلی رو به زوال می پردازد. زندگی بیل کوزی، پر بود از ابراز علاقه و محبت زنان بسیار زیادی که حاضر بودند برای جلب توجه او، دست به هر کاری بزنند. اما به نظر می رسد که مرگ کوزی نه تنها پایانی بر این ابراز علایق نبوده، بلکه باعث به وجود آمدن تنازعات و کشمکش های بعضا خشونت آمیزی بین همسر، دختر، نوه، کارمند و معشوقه ی او نیز شده است. هر کدام از شخصیت های اصلی کتاب، خاطرات و اموال کوزی را متعلق به خود دانسته و از هیچ چیز-از دسیسه چینی گرفته تا اعمال خشونت-برای تصاحب آن دریغ نمی کنند. تونی موریسون با نوشتن رمان عشق، اثری زیرکانه، خنده دار، هیجان انگیز و تأثیرگذار خلق کرده است.
#تونى_موريسون✍
@caffeketaaab📚☕️
🔰قسمت هایی از کتاب عشق (لذت متن)
🔸نفرت چه کارها که نمی کند! همه چیز جز خود را می سوزاند، و مصیبت آدم هر چه می خواهد باشد، چهره اش دقیقا مثل چهره ی دشمنش می شود.
🔸شناختن آدم ها خیلی سخت است. تنها چیزی که می شود در موردش حرف زد، رفتار آدم هاست.
🔸هیچ وقت فکر نکن که تنهایی. هیچ وقت. بدان گاهی اوقات رفتن از ماندن دل و جرأت بیشتری می خواهد.
@caffeketaaab📚☕️
#معرفى_كتاب📚
#کشتی_پهلو_گرفته🖤
🔰کتاب کشتی پهلو گرفته اثری است از #سید_مهدی_شجاعی؛ نویسندهای خوشقلم، توانا، پرکار و باتجربه که در حوزه آثار مذهبی حرفهای زیادی برای گفتن دارد. کتاب «کشتی پهلوگرفته» با کنایه ادبی زیبایی به شهادت حضرت زهرا (س) اشاره داشته و حول محور این واقعه تلخ، اثر خود را بنا میکند.
🔰در این کتاب، بخشبهبخش در سوگ فقدان دختر پیامبر با راویان متفاوت همراه میشویم و دردهای بیشمار هریک را از زبان خودشان، خطاب به زهرایی که دیگر از این جهان رخت بسته، میشنویم. ابتدا پدر است که در رثای دخترش، از زندگی کوتاه اما بیمانند او میگوید؛ سپس علی (ع) در فقدان همسر خویش از جفای این جهان شکوه میکند؛ و پس از آن یکبهیک، درددلهایی که فرزندان با مادر مظلوم خود دارند را میخوانیم.
🔰 سید مهدی شجاعی با قلمی گیرا، توصیفاتی لطیف و ارجاعات تاریخی دقیق، خواننده را به زمان و مکان مطلوب خود میبرد و داغ شهادت مادر را از نزدیک به آنها میچشاند؛ جایی که برترین برگزیدگان خداوند، عزیزترین خود را از دست دادهاند.
#سيد_مهدى_شجاعى✍
@caffeketaaab☕️📚
#یک_قاچ_کتاب 📚
روزگار غریبی است دخترم! دنیا از آن غریب تر! این چه دنیایی است که دختر رسول خدا را در خویش تاب نمی آورد؟ این چه روزگاری است که «راز آفرینش زن» را در خود تحمل نمی کند؟ این چه عالمی است که دردانۀ خدا را از خویش می راند؟ روزگار غریبی است دخترم. دنیا از آن غریب تر. آنجا جای تو نیست، دنیا هرگز جای تو نبوده است. بیا دخترم، بیا، تو از آغاز هم دنیایی نبودی. تو از بهشت آمده بودی، تو از بهشت آمده بودی.
#کشتی_پهلو_گرفته♣️
#سيد_مهدى_شجاعى✍
@caffeketaaab ☕️📚