🛑داده های VAERS در مورد تمام مرگ و میر ناشی از واکسن از سال 1988 تا 2021.
♨️مرگ و میر ناشی از واکسن کووید در یک سال برابر با مرگ و میر سایر واکسن ها در طول 33 سال است.
🔻آلودگی شیمیایی(اکسید گرافن و...) با #واکسن
🔻آلودگی شیمیایی(اکسید گرافن،باریم، سرب،آلومنیوم و...) با #کمتریل
✈️https://eitaa.com/camtrial1
🔺ایالات متحده، بار دیگر و به دستور ترامپ، از قرارداد پاریس خارج شد.
🔻ترامپ در روز نخست بازگشتش به کاخ سفید، رسماً اعلام کرده بود که از این توافق خارج میشود و فرمان خروج را در 20 ژانویه صادر کرده بود. 28 ژانویه، سازمان ملل اعلام کرد که از درخواست آمریکا برای خروج از توافق اقلیمی پاریس مطلع شده است.
🔺ترامپ از زمان بازگشت به قدرت، برای گسترش حفاری در آمریکا، «وضعیت اضطراری انرژی ملی» اعلام کرده و گفته استانداردهای آلایندگی وسایل نقلیه را لغو خواهد کرد. همچنین قول داده که گسترش نیروگاههای بادی را متوقف کند.
🔻منتقدان هشدار دادهاند که این خروج، همکاریهای جهانی در زمینۀ کاهش مصرف سوختهای فسیلی را تضعیف میکند و کشورهای آلایندۀ بزرگی چون چین و هند را برای عمل نکردن به تعهدات خود، جسور میسازد. این در حالی است که آرژانتین نیز اعلام کرده که در وضعیت مشارکت خود را در قرارداد پاریس، "بازنگری" میکند.
♨️دقیقاً همزمان با فرمان ترامپ برای خروج آمریکا از عهدنامۀ اقلیمی پاریس، پزشکیان، دستور گسترش نیروگاههای خورشیدی در ایران را میدهد.
▪️پ.ن: در ماجرای خروج آمریکا از عهدنامۀ پاریس، نکتۀ دردآوری مربوط به کشورمان هست که به زودی دربارهاش، خواهم نوشت، انشاء الله!
🆔@CoronaDeception
🌀در ماجرای خروج آمریکا از عهدنامۀ پاریس، دردآور آن بود که رسانههای دنیا نوشتند:
"...بدین ترتیب، آمریکا در کنار کشورهای لیبی، یمن و ایران، عضو این پیمان نخواهد بود!"
و من حسرت میخورم بابت عضویت کشورمان به پای این ننگنامه، که ظاهراً نیست، اما عملاً هست!
🔸جواد ظریف در سال ۲۰۱۵ عهدنامه را امضا کرد، اما تصویب نهاییش توسط شورای نگهبان، انجام نشد. هر چند که مفاد این عهدنامه، بدون تصویب نهایی در ایران اجرا میشود.
🔹قبلاً دربارۀ دلایل اجرایی شدن قرارداد پاریس نوشتهام. برنامۀ هفتم توسعه هم در تطابق با اوامر این قرارداد تدوین شده است.همیشه به این مسئله که امضای ظریف خائن پای این عهدنامه هست، اما به تصویب شورای نگهبان نرسیده و وضعیت همچنان معلقی دارد مشکوک بودم (مطابق قانون اساسی، پیوستن ایران به عهدنامههای بینالمللی باید به تصویب مجلس و شورای نگهبان برسد) و این سؤال در ذهنم بود که چرا دولت روحانی، دیگر پیگیری خاصی برای این عهدنامه نکرد (ایضاً دولتهای پس از آن).
🔸در واقع مطابق آخرین اطلاعات، شورای نگهبان، ایراداتش بر پیوستن ایران به این معاهده را به دولت ارجاع داده، اما از آن زمان تاکنون، عملاً دولت (از دولت روحانی تا دولت کنونی) هیچ پیگیری خاصی برای رفع ایرادات نکرده.
🔹به نظر میرسد که دولتها، بی آنکه نیازی به تأیید مجلس و شورای نگهبان ببینند، راه خود را در اطاعت از عهدنامۀ پاریس میپیمایند.
🔸مرداد 1402، محمد دهقان، معاون حقوقی دولت سیزدهم اعلام کرد: «تعهداتی که در معاهده زیست محیطی پاریس است در کشور اجرا ما میشود. آییننامهای در سال ۱۳۹۴ در دولت تصویب شده و ما آنرا بیش از تعهدی که در آییننامه داشتیم و داوطلبانه پذیرفتیم اجرا کردیم و در حال حاضر نیز اجرا میکنیم».
🔹با خروج آمریکا از عهدنامهی اقلیمی پاریس، این سؤال برایم ایجاد شد که چطور میتوان از این معاهده خارج شد؟ طبق مادهء ۲۸ عهدنامۀ پاریس، در صورتی که سه سال از عضویت کشوری در این عهدنامه بگذرد، میتواند درخواست خروج خود را ارائه کند؛ یعنی همان کاری که آمریکا کرد، و حالا آرژانتین قصد تکرارش را دارد.
🔸اما ما در تمام این سالها (حدود ۱۰ سال) به پای امضای #ظریف_خائن، مشغول اجرای بندهای عهدنامۀ اقلیمی پاریس بودیم (و به گفتۀ دهقان، حتی بیش از تعهداتمان!) اگر عضویت ما به تصویب شورای نگهبان رسیده بود، ما هم میتوانستیم به صورت رسمی و با گذشت ۳ سال از امضای این عهدنامه، مطابق همین بند ۲۸، از آن خارج شویم. اما اکنون عملاً همچنان به پای امضای #ظریف_غیرقانونی، در این عهدنامه هستیم!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc