زینب سلام الله علیها شخصیتی متعلق به 1300 سال گذشته نیست
زینب کبری جریان استمراری تمام زن هایی ست که در راه اقامه دین توحیدی پا به رکابند
«حسین ها که رفتند، زینب ها کارشان شروع شد»
طرح کد 80
خرید این محصول :
https://chadorane.ir/product/p0080/
🛍 @chadorane_shop
هدایت شده از فروشگاه چادرانه
چادر یک حجاب معمولی نیست. چادر اتصال قلب ها به آن زنی است که در کربلا به تمام زن های تاریخ فرمان داد: در رکاب امام زمان تان باشید.
⭐️ انگار چادرها به زینب ربط دارند
⚪️ کد 44
سفارش این محصول (تخفیف ویژه دهه کرامت):
https://chadorane.ir/product/p0044/
مشاوره 👈 @ch_shop
📞 09031116710
#فروشگاه_چادرانه
🛍 @chadorane_shop
چادر همه اسرار تو در پرده نهان کرد... 💞💞💞💞
خیلی خوبه اینجوری بین دیگران جا بیفته که
فلانی خیلی با حیاست..
❤️
Chadorane.ir
@chadorane
هدایت شده از جامعه متعادل | مهدی تکلّو
به حاج قاسم من دست نزن!
بستر اندیشه ورزی در جامعه ما از سیاست زدگی رنج می برد. پیش از آن که اندیشه ها به موعد مواجهه و تعامل برسند، قشربندی های اجتماعی نسخه یکدیگر را پیچیده و فرصت مباحثه به تهدید مجادله تبدیل می شود. این که اندیشه ها عقیم و محصور باقی می مانند و تضاعف و تزاید شکل نمیگیرد تنها بخشی از آسیب است. آسیب بالاتر آنجاست که همزیستی اجتماعی و امکان اصلاح آن نیز به مخاطره می افتد. «حزب اللهی» و «ضد انقلاب» و دوگانه های از این قبیل بار معنایی سیاست زده تری گرفته و بیش از گذشته مصرف و برچسب می شوند.
برخلاف آنها که تصور میکنند سیاست های جمهوری اسلامی در موضوع حجاب شکست خورده، من معتقدم جمهوری اسلامی از بی سیاستی رنج می برد. و در این شرایط، حجاب به مثابه وجه انضمامی و بیرونیترِ سبک زندگی، به خوبی مستعد آن می شود که معیار قشربندی ها و لشگرکشی های اجتماعی قرار گیرد. بدحجاب و باحجاب میتوانند دوقطب یک تقابل اساسی را ایفای نقش و در فضایی خالی از مفاهمه آتش افروزی کنند؛ شبیه به آنچه که در سال ۸۸، این سو و آن سوی خیابان ها می دیدیم. یک ما و شمای تا اندازه ی خوبی کاذب!
باید برای تجمعات پاسدارانه حجاب و البته سایر ارزش ها و قوانین فکری اساسی کرد. برای محجبه ها، تنها حجاب شرعی از آزمون حجاب سربلند بیرون می آید و در بدنه متکثر خانمهایی که پوشش غیرشرعی دارند، #حجاب_عرفی همان حجابی است که احساس میکنند باید رعایت کرده و میکنند. تجمعات سلحشورانهی این چنینی، این اختلاف ارتکازی در مفهوم حجاب را نادیده می گیرد، طرف مقابل را از انتفاع از ارزش ها و نمادهای ارزشی مسلوب و مخلوع کرده و طیف گسترده ی بدپوشش های خاکستری را به انتهای طیف آسیبهای #جنسی و اخلاقی هل میدهد. ادبیات قبیله ای و تنش زا که شکاف های اجتماعی را پررنگ تر میکند در طرف مقابل میشود همان زبان تند و گزنده #مصی_علینژاد و زبان تند و طنز کوزوکو و غیره که آنها نیز در گل آلود نمودن آب گفتگو، سهیم و یا مأمورند.
#شهید_سلیمانی وقتی که به طرد بدپوششها معترض بود، به خوبی قواعد مدیریت اجتماعی رهبری را فهمیده بود. رهبری چندی بعد از تنگ کردن دایره انقلابی گری هم گلایه کردند. واقعیت این است که مسائل بیشتر از آن چه که باید در جامعه ما تب دار می شود.
در مجموع، من قاطعانه ایده ی #آتش_به_اختیاری را در مدیریت فرهنگ بسیار مؤثر و مفید تصور میکنم، اما به نظر می رسد در شرایطی که دستگاه های مسئول در خواب چهارفصل به سر می برند، ضعف های جدی جریانهای مردمی را هم باید همینگونه آتش به اختیارانه مرتفع نمود.
囧 @Segerme