فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ یحیی سنوار جانشین شهید هنیه:
🔹ما صدها کیلومتر تونل و هزاران موشک داریم اگر ایران نبود به اینجا نمیرسیدیم. برخلاف برادران عرب، ایران به ما پول و اسلحه و تخصص داده. دولتهای عربی درهایشان را به روی ما بستند و گفتند اول با آمریکاییها صحبت کنید.
#اسماعیل_هنیه
🔴 یاران صهیون در ایران به کمک این باند جنایتکار آمده اند...
⏪ تله موضعگیری و دو قطبیسازی اجتماعی؛ دوستیخاله خرسکی یا پلن دیکته شده از بیرون!
▪️سایت منتسب به تیم رسانهای و مشاور غیر رسمی مسعود پزشکیان، در حساسترین شرایط کشور، با انتشار یک فیلم از برخورد نامناسب چند مامور گشت نور {ارشاد} با دو دختر نوجوان، فضای سیاسی کشور و شخص رئیس دولت چهاردهم را وارد چالش "موضعگیری" کرد؛
▪️اکنون و در شرایطی شبهبحرانی منطقه، بازتاب گسترده و ناراحتکنندهی اجتماعی در خصوص انتشار این پرونده و تصاویر مربوط به آن، چالشی کاملا جدّی برای منتقد گشت نور [ارشاد] ایجاد خواهد کرد و مسعود پزشکیان در منگنه [تله] این حرکت زودهنگام جریان اصلاحطلب، مجبور به اتخاذ موضع و عمل به وعده انتخاباتی خود [توقف یا تعدیل] این نیروی ارشادی و فرا قوهای است.
▪️ موضوعی که بلااستثنا با واکنش گسترده دو قطب مخالف و موافق این مساله حساسیت برانگیز {پوشش قانونی حجاب} مواجه شده و دولتی که هنوز تشکیل نشده را، پیش از معرفی وزرا به مجلس و در شرایط خطیر منطقهای، گرفتار بحران مقبولیت خواهد کرد!
▪️اسرائیل برای نجات خود از مجازات توسط ایران بشدت نیاز به بحران سازی در محیط داخلی ایران دارد. جریان اصلاحات حقیقتا بعنوان سرمایه های اسرائیلی در ایران ایران روزها در فضای رسانه ای کشور دست به هر اقدامی میزنند تا به پدرخوانده معنوی و حقیقی خود کمک کنند.
🅾ترور از طریق واکسن بهترین جنگ خاموش:
در عرصه موشکی قدرت اول جهان هم که باشی وقتی تن به فرمایشات سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی بدهی و مردم را وادار به تزریق واکسنهای این سازمان بکنی جنگ را باخته ای.
دشمن بدون شلیک حتی یک گلوله جنگ را با سرنگ برده است.
1_12944397875.mp3
1.81M
⭕️ اخیراً یک خبر مربوط به ۱۰ سال پیش درباره جاسوسی محمد شوربه رئیس گارد حفاظت سید حسن نصرالله متأسفانه توسط سایت خبری بولتن نیوز بعنوان خبر روز بازنشر شده و سبب سوءاستفاده برخی افراد شده و در فضای مجازی تولید نگرانی کرده است
لطفاً این فایل صوتی را در تمامی گروهها و در تمامی سکوها (اپلیکیشنها) منتشر کرده و مانع از تحقق اهداف احتمالی منتشر کنندگان آن شوید!
پرهیز از جنگ تمام عیار، ایجاد حریم امن برای ترورهای بعدی است!
♨️(تجویز صبر راهبردی و ادامه ی جنگ فرسایشی با تلاویو،مساوی است با ترورهای بیشتر و دریافت ضربه های کاری تر )
💥تحلیل غلط و سپس تجویز غلط بزرگترین خسارت برای دیپلماسی ایران است. آنچه در برخی رسانهها همچون تارنمای "دیپلماسی ایرانی" به چشم میخورد تحلیل بخشی از نخبگان سیاستخارجی در ایران است که معتقدند نتانیاهو از جنگ سراسری با ایران استقبال میکند؛ تحلیل سراسر غلطی که به یک نتیجه غلطتر بنام "صبر راهبردی" منجر شد.
💥صبر راهبردی در طول یک دهه باعث شد تا اسراییل بدون ترس از نیروهای پراکسی و همینطور تهدیدهای ایران در پایان دهه ۱۳۸۰ برای مقابله با تنهایی امنیتی خود در منطقه تلاش کند. تحلیلهای خطرناکی که مدعی است "برجام بین امریکا و اسراییل فاصله می اندازد" بدون توجه به اینکه آیا حجم اقتصاد ایران در سطحیست که روابط تاریخی و ایدئولوژیک مابین امریکا و اسراییل را تغییر دهد و حتی بدون این پاسخ که آیا کشتار ۴۰هزار نفر در غزه، شکافی بین امریکا و اسراییل انداخته است که برجام توان ایجاد شکاف داشتهباشد و یا تحلیل در باب اینکه "اسراییل در نزاع با ایران بدنبال جنگ تمامعیار است" همه از یک پیشفرض ابتدایی غلط ناشی میشود.
💥این در حالیست که اسراییل حتی در برابر حزبالله لبنان نیز خواهان جنگ تمامعیار نبود و با هدف گرفتن فرماندهان ارشد از طریق توان مخابراتی و اطلاعاتی گزینه بدیل جنگ تمامعیار را ارائه داد.
👈 بطور مثال اسراییل در روز جمعه گذشته، ۹ فرمانده سرایاالقدس و عزالدین قسام در طولکرم و یک فرمانده ارشد حزبالله در جبهه جنوب لبنان را ترور کرد.
👈از اینرو فرسایشی شدن جنگ را برای خود مفیدتر از جنگ تمامعیار میداند؛ زیرا با توان اطلاعاتی خود در حال وارد آوردن ضربههای کاری و ترور فرماندهان ارشد طرف مقابل میباشد بدون اینکه جامعه اسراییل درگیر بحران جنگ تمامعیار شود. با توجه به تمرکز بیشتر اسراییل در امور اطلاعاتی دیگر فرسایشی شدن جنگ به ضرر اسراییل نیست.
💥تحلیل چپکی متعلق به رسانههای نزدیک به باند نیویورکیهای وزارت خارجه که با پیش گرفتن خطر "تلهتنش"، در نهایت "صبر راهبردی" و "امنیت کپنهاگی" را تجویز میکنند در طول یک دهه اخیر ایران را وارد فرسایش امنیتی در خارج و داخل کردهاست. فرسایشی که از ترور سردار الهدادی در پاییز ۱۳۹۳ آغاز شد.
💥به همین دلیل گرچه پاسخ امنیتی و نظامی اسراییل به حمله احتمالی ایران محتمل خواهد بود؛ ولی این تحلیل که این ترور در تهران انجام شده تا ایران وارد "تلهتنش" شود غلط است. بلکه این ترور برآیند اشتباه محاسباتی اسراییل پس از تغییر دولت در تهران میباشد؛ زیرا بلندتر شدن صدای "صبر راهبردی" در دستگاه تصمیمساز ج.ا ایجادکننده حریم امن برای ترورهای بعدیست.
✍ سید نیما موسوی
بدون برنامه اقتصادی روشن
ظریف، کابینه را چگونه میچیند؟!
🔻چینش پر ابهام و اشکال کابینه، در کنار نامعلوم بودن برنامه اقتصادی رئیسجمهور، به تردیدهای جدی در محافل رسانهای و کارشناسی دامن زده است.
🔹ابهام اصلی از آنجا ناشی میشود که برای چیدن اعضای دولت، به دو روش میتوان عمل کرد و اکنون به روش نادرست و نگرانکننده عمل میشود.
🔻روش معقول آن است که برنامه اقتصادی تعیین تکلیف شده باشد تا رئیس دولت بر اساس اقتضائات آن برنامه بتواند تیم وزرا و معاونان را بچیند.
🔹روش دوم این است که سهمخواهی و تقسیم غنائم از سوی برخی فعالان ستاد انتخاتی بر کار کارشناسی و چیدن افراد بر مبنای برنامه غلبه کند و به تیمی متناقض و ناهماهنگ منتهی شود.
🔻با عنایت به این که آقای پزشکیان چند نوبت گفته از اقتصاد سر در نمیآورد و قرار است کار را به کارشناسان بسپارد، سؤال مهم این است که انتصابات اخیر و وزرای در دست بررسی، بر مبنای کدام نقشه راه اقتصادی تعیین میشوند؟ و معاون اول، معاون اجرائی و رئیس سازمان برنامه و بودجه، طبق کدام برنامه انتخاب شدهاند؟
🔹مسئله از این جهت اهمیت مضاعف مییابد که شورای موسوم به "شورای راهبری کابینه"، توسط فردی غیر ذیصلاح مانند محمدجواد ظریف، برخی محکومان امنیتی، شماری از فعالان ستاد انتخاباتی و برخی ذینفعان اقتصادی اداره شد و موضوعی که کمترین اولویت را داشت، اولویت برنامه اقتصادی و شناسایی اهل فن و معرفی آنها به رئیسجمهور بود.
🔻به همین علت هم به نظر میرسد در سه انتصاب مذکور، کمتر اولویت برنامه اقتصادی عملیاتی در نظر گرفته شده است. هم معاون اول و هم معاون اجرائی دو دهه قبل در مدیریت اجرائی حضور داشته و علاوهبر انفصال طولانی مدت، در سنین بسیار بالایی قرار دارند که توان تحرک و پویایی را از آنها میگیرد و ضمنا تخصص اقتصادی هم ندارند.
🔹در این میان کنار گذاشتن طیبنیا در حالی که گفته میشد در جتیگاه معاون اول، سکان مدیریت اقتصادی را به دست بگیرد، بر سؤالات افزوده است. او حتی به عنوان وزیر اقتصاد هم معرفی نشد و نهایتا حکم مشاور عالی (اقتصادی) گرفت و حال آن که مشاور، هیچشان اجرائی ندارد.
🔻به همین علت هم فردی مانند ظریف با وجود ادعای عدم حضور در دولت، حاضر نشد مانند طیبنیا عنوان مشاور بگیرد و برای خود، معاونت راهبردی تاسیس کرد.
🔹عجیب این که اگر چه آفای پزشکیان پس از انتخابات، نه کنفرانس مطبوعاتی داشته و نه سخنی درباره برنامه اقتصادی و برنامه تعیین وزرا گفته، ظریف عملا در موارد بسیاری به جای رئیسجمهور حرف میزند و کارسازی میکند!
🔻تصورش را بکنید مثلا در دولتهای رئیسی و روحانی و احمدینژاد و خاتمی، فرد بیمسئولیتی مانند ظریف، به جای رئیسجمهور منتخب اظهار نظر میکرد، یا چینش کابینه را در اختیار میگرفت؛ رسانهها چه برخورد انتقادی شدیدی با ماجرا میکردند؟
🔹در همین حال روزنامه اصلاح طلب آرمان احتمال میدهد که طیبنیا به خاطر نگرانی از عدم تمکین وزرا، از خیر معاون اولی گذشته است:
🔻«چرا طیبنیا به سمت معاون اولی یا مسئول تیم اقتصادی دولت منصوب نشد؟ معاونِ اولی راهگشایِ کار دولت است که حداقل اختیارِ ۷ وزارتخانه کلیدی را دارا باشد تا بتواند پاسخگوی وضعیت اقتصادی شود. در دولت فعلی، زمانی معاونتِ اقتصادی معنا و مفهوم پیدا میکند که حدود اختیارات و دخل و تصرفِ عارف و ظریف (معاون راهبردی) مشخص باشد. طبیعی است در چنین شرایطی پذیرفتن معاونتِ اقتصادی، معنا و مفهومی نداشته باشد».
🔹روزنامه جمهوری اسلامی، از دیگر روزنامههای حامی پزشکیان همنوشت: «اشتباهات بزرگی که در کمیتههای شورای راهبری دولت صورت گرفت، یکی از عوامل کُند شدن مسیر است. سهمیه دادنهای اقلیتی، قومیتی و جنسیتی، با عدالت و شایستهگزینی در تضاد هستند. علاوهبر این، فشارهای جناحی و حزبی و افراد دانهدرشت نیز مؤثر بوده و فهرست پیشنهادی را تحت تأثیر قرار دادهاند.
🔻اگر در این مرحله، معیار اصلی فقط کارائی و سلامت نفس بود، اولاً کار به سرعت پیش میرفت، ثانیاً زمینهای برای سهمیه خواهیها و طمعورزی به وجود نمیآمد. انتظار این بود که با استفاده از فرصت ۲۲ روزه میان مرحله دوم انتخابات تا تحلیف، فهرست پیشنهادی کابینه به مجلس داده شود. اما هنوز چشمانداز روشنی از حرکت به سوی استقرار دولت مشاهده نمیشود».
🔹حسین راغفر استاد دانشگاه و حامی انتخاباتی پزشکیان هم گفته است: «پزشکیان باید بداند، چینش کابینه و انتخاب معاونین، ماموریتی دشوار است. بنابراین لازم است، به هنگام تعیین وزرا و رؤسای سازمانهای مهم اقتصادی، حتما در کنار تجربه به تخصص و البته کارنامه هم توجه لازم را داشت. اینکه کسی بدون تحصیلات اقتصادی و با توصیه فردی که در دولت نفوذ دارد، به عنوان رئیس سازمان برنامه و بودجه انتخاب شود، حتما اثرات بسیار منفی به جای خواهد گذاشت».
💢روزنامه کیهان
.
♻️ آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با کدام دشمنان مدارا؟!
🔰 حمید رسایی: از روز مراسم تحلیف آقای پزشکیان که رییس جمهور محترم با قرائت بخشی از غزل شاعر صاحبنام به تعبیر رسانهها یکی از استراتژیهای اصلی خود را اعلام کرده، دنبال فرصتی بودم تا به آن بپردازم.
غزل حافظ شیرازی که آقای پزشکیان به آن اشاره کرد، این بود: آسایش دو کیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا.
بلافاصله پس از سخنرانی وی رسانههای غربگرا قرائت این غزل را به عنوان یکی از اصلیترین ارکان سیاست خارجی رئیس جمهور و لزوم تغییر تصمیمات نظام در برابر غربیها اعلام کردند. از آن سو اما در کمتر از ۲۴ ساعت، اسماعیل هنیه، یکی از مهمترین چهرههای جبهه مقاومت که برای شرکت در مراسم تحلیف رییس جمهور، میهمان ملت ایران بود، توسط عوامل رژیم صهیونیستی ترور شد و به شهادت رسید.
وقتی این غزل حافظ شیرازی در نطق رییس جمهور مورد استفاده قرار گرفت و آن تفسیر سیاسی توسط رسانهها پیوست آن شد و این میهمان عزیز ترور شد، جماعتی از همان رسانههای غربگرا از صبر استراتژیک و عدم انتقام و دعوا نکردن و مدارا سخن گفتند. اما در عین حال این سؤال برای افکار عمومی شکل گرفت که اگر آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است (مروت با دوستان و مدارا با دشمنان) پس چرا پروردگار عالم در قرآن مجید به مسلمین میفرماید که اشداء علی الکفار و رحماء بینهم باشید! واقعا توصیه مدارا با دشمنان چطور با امر اشداء علی الکفار میسازد؟!
آیا منظور شاعر، دوستی و دشمنی شخصی (با جنبه مادی و دنیایی) و
منظور قرآن، دوستی و دشمنی عقیدتی (ایمان و کفر) است؟ اگر اینطور است پس چرا خداوند به حضرت موسی و هارون(ع) در برخورد با فرعون، توصیه به مدارا میکند تا شاید به خود آید و پند گیرد: «فقولا لَه قولًا لیِّناً لَعلَّه یتذکَّرُ...» پس مقصود از مدارا این نیست.
به نظر میرسد باید دو مرحله "دعوت" و "دعوا" را از هم تفکیک کرد. در دعوت به سوی خدا، باید با دشمنان دین خدا مدارا کرد و سخت نگرفت تا تمایل پیدا کنند. اما اگر این دعوت پاسخ نداد و مفاهمه از طریق مناظره، مباحثه و مذاکره حاصل نشد و به مجادله، مشاجره و بعد هم به مخاصمه و جنگ کشید، آنوقت مرحله "اشداء" است نه مدارا.
بدون تردید مواجه ما با رژیم صهیونیستی، آمریکا و برخی از کشور های اروپایی که بارها و بارها زهر خود را بر جان این ملت زدهاند، وارد مرحله مخاصمه شده و در برابر آن نمیتوان از مدارا سخن گفت، خصوصا حالا که دستشان علاوه بر خونهای ریخته شده هموطنان کشورمان و ملت های مسلمان به خون میهمان ملت ایران هم آغشته است