#اطلاعیه
همراهان گرامی اطلاع دارند که در یک سال و نیم اخیر ده ها گروه با موضوع #تعددزوجات در پیام رسان های مختلف مجازی شروع به فعالیت کرده اند. این گروه ها که تکثیرشان از تیرماه ۹۶ شدت گرفت، به صورت مختلط اداره شده و در برخی موارد با هرزه نگاری و رفتارهای ناهنجار فعالیت دارند و به هیچ وجه به پایگاه تبیین چندهمسری اسلامی ارتباط نداشته و ندارند. استاد اُرمَوی نیز در هیچیک از این گروه ها فعالیت نداشته و با وجود دعوت های مکرر به گروه های مختلف، تاکنون از همه گروه ها انصراف داده اند. پایگاه تبیین چندهمسری اسلامی نسبت به عضویت و فعالیت در این گروه ها هشدار داده و همه مدعیان راستین تبلیغ فرهنگ اسلام را به فعالیت های سالم و اسلامی دعوت مینماید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حتما ببینید...
راه حل هایی ساده برای مشکلات کلیوی
@ChandhamsariOrmavi
فوق تخصص ژنتیک: حرف های این خانم از اساس کذب است...
یک میلیون دختر رو با بالا بردن سن ازدواج، از چشم پسرها انداختن تا با مشکل یائسگی مواجه شده و مادر نشوند، بقیه رو هم میخوان از طریق ترساندن از زگیل تناسلی، مجبور به عقیمی کنند... دستگاه های فرهنگی همچون صدا و سیما تو کدوم جبهه میجنگند؟
@Chandhamsari_Ormavi
#افتضاح_تجرد_قطعی
#تعددزوجات_راه_نجات
خبر آنلاین نوشت:
در سالهای اخیر روند افزایشی تجرد قطعی در زنان خیلی بیشتر از مردان بوده، بهطوری که بنابر آمارها طی سالهای 1375 تا 1395 این شاخص برای مردان حدود دو برابر شده است، ر اما برای زنان بیش از سه برابر بوده است.
در این میان هر از چند گاهی از سوی مسئولان و پژوهشگران تجرد قطعی در دختران و آمار آنها مطرح میشود. این در حالی است که تاکنون از سوی نهادهای مربوطه اقدامی برای رفع چالشهای این افراد در جامعه انجام نشده است. تجرد قطعی یک پدیده است. بر اساس مطالعات انجام شده معمولا رنج سنی 45 سالگی برای زنان و 50 سالگی برای مردان در بررسی میزان تجرد قطعی در نظر گرفته میشود؛ اگر تا این سن افراد مجرد باشند از این سن به بعد دیگر شانس ازدواج آنها به حداقل میرسد. این در حالی است که در سنوات گذشته این میزان در کشور دودرصد برای زنان و سه درصد برای مردان بوده است. در گذشته سهدرصد از افراد جامعه هرگز ازدواج نمیکردند. هر چند بعد از انقلاب در کشور و وقتی متولدین دهه 60 به سن ازدواج رسیدند، پدیدهای تحت عنوان مضیقه ازدواج بهوجود آمد، به این معنا که دختران متولد در دهه 60 با پسران متولد دهه 50 باید ازدواج میکردند. در نتیجه بهدلیل باروریهای کنترل شده در دوران قبل انقلاب تعداد پسران در برابر دختران اندک بود. در نتیجه برخی از این دختران نیز مجرد ماندند. البته تعداد دختران و پسران بر اساس محاسبات جمعیتشناسی برابر است، چون در ایران اختلاف سنی چهار پنج سال بین زوجها متداول است، اما هماکنون اختلاف سنی بهوجود آمده است. بر اساس محاسبات انجام شده از سنین 40 سال به بالا حدود 300 تا 350هزار نفر از دختران بعد از 40 سالگی مجرد باقی ماندهاند. در این شرایط شانس ازدواج آنها به حداقل رسیده است. البته 35 تا 39 سالهها هم در این محاسبات مورد توجه قرار گرفتهاند، اما امید است که این افراد شانس ازدواج داشته باشند. برای مردان پدیده مضیقه ازدواج بروز نکرده و هنوز دودرصد مجرد در بین آنها مشاهده میشود. این افراد سن ازدواجشان به تاخیر افتاده است، اما در نهایت در رنج سنی 50 سالگی اغلب آنها ازدواج کردهاند.
متن کامل مصاحبه در:
https://www.khabaronline.ir/(X()S(153bcfcu4qqw04af05iaguee))/detail/780749/society/family
مبلغ فرهنگ ناب #تعدد_زوجات باشید🌺
👇👇👇👇
✅آی دی کانال در پیام رسان های #سروش #ایتا #تلگرام :
@Chandhamsari_Ormavi
✅کانال اصلی ما در پیام رسان ایرانی #ایتا است که مطالب برای اولین بار در این کانال منتشر میشود... لینک کانال در پیام رسان ایرانی #ایتا:
https://eitaa.com/chandhamsari_ormavi
#تجرد_قطعی
#تعددزوجات_راه_نجات
به گزارش ایرنا، پروانه سلحشوری آذر ۹۶ در دیدار اعضای فراکسیون زنان مجلس با آیت الله گرامی از اساتید حوزه علمیه قم اظهار کرد: میانگین سن ازدواج برای دختران بین 22 تا 24 سال است، و اگر دختری که در سن 45 سالگی و یا بیشتر قرار داشته باشد، ولی هنوز ازدواج نکرده باشد، در ردیف زنانی که تا پایان عمر به صورت مجرد زندگی می کنند، محسوب می شود. بیش از 980 هزار نفر از دختران کشور در سن تجرد قطعی به سر می برند.
متن کامل گزارش:
http://www.irna.ir/fa/News/82763650
🌺 مبلغ #فرهنگ_ناب_تعددزوجات باشید 🌺
#تلگرام و #گپ و #سروش:
@CHANDHAMSARI_ORMAVI
#ایتا:
@CHANDHAMSARI_ORMAVI
لینک اصلی کانال در سروش:
http://sapp.ir/Chandhamsari_Ormavi
#کلام_مخاطب
#رضایت_همسران
⁉سلام برشما.نمیدونم یا اینکه زنهای شما فرشته هستند یا اینکه این مطالبتان همش برخاسته از رویاهای شماست چون پدر بنده که زن دوم گرفت انقدر مادرم اذیتش کرد آخرش طلاق گرفت به زور.خودم هم تا حرف زن دوم زدم زنم رفت دادگاه مهریه اجرا گذاشت وانقدر اذیتم کرد وآخر به زور طلاق گرفت بدون اینکه زن گرفته باشم من را بادوتابچه گذاشت رفت بایه مرد دیگه ازدواج کرد
🌺 نوید ابراهیمی اُرمَوی:
سلام علیکم. امور مختلفی در موفقیت طرح زندگی #چندهمسری تاثیر دارند که شاید در این میان، مهمترین امر، رضایت همسران و همراهی ایشان باشد. در زندگی ما همین امر موجب موفقیت شده که برای درک بهتر این قضیه فقط به این مطلب توجه کنید که من در شش ماه اخیر در به در به دنبال خانواده های تعدد زوجاتی بوده ام که برای ترویج و تبلیغ این سبک زندگی حاضر باشند جلوی دوربین بیایند، ولی دریغ از یک خانواده، بلکه یک نفر. این در حالی است که همسرانم برای اولین بار در تاریخ تشیُّع، با افتخار بیش از شش ساعت در جلوی دوربین حاضر شدند و از فضای این نوع زندگی گفتند و در این میان از ملامت دوستان و شماتت دشمنان و چشم بَد حسودان هراسی به خودشان راه ندادند. (اینکه میگویم تشیُّع به دلیل احتیاط است، وگرنه در مورد دیگر مذاهب اسلامی هم، افتخار به تعددزوجات بین همسران را ندیده ایم) همسران بنده در طی این مسیر آن قدر همراهی داشته اند که در فراز و نشیب های مختلف، حتی اگر از سوی خانواده خودم اذیتی دیدم، ایشان سپر بلا شده اند و همانطور که گفتم این نکته در موفقیت چنین خانواده هایی بسیار مهم است. یادم نمیرود که بعد از انتشار کلیپ تصویری زندگی ما، از سوی خانواده های همه ما چقدر هجمه های سنگین به ما وارد شد، ولی همسران ایستادگی کردند و جالبتر اینکه در همین محدوده زمانی، برای ازدواجم با همسر چهارم هم اقدام کردند. نکته قابل توجه آن است که تاکنون نه تنها با هم دعوا نداشته اند، بلکه اگر من با یکی از آن ها جرّ و بحث کرده ام، دیگری مانع شده و میانجیگری کرده است.
همسرانم فرشته نبوده اند، ولی با ایجاد تحوّل در خود، روح بزرگی پیدا کرده اند که بالاتر از فرشته ها پرواز میکنند. ممکن است بپرسید حالا چطور چنین همسرانی پیدا کنیم که جوابش فقط قرار گرفتن در پازل تکامُلی اهلبیت علیهم السلام است. بنده انسانی عادی بوده و هستم ولی نتیجه نیّت صادقانه ام در تشکیل خانواده ای گسترده و مهمتر از آن توسُّلاتم به ائمه اطهار نباید چیزی جز این باشد و من مطمئنم پاداش اخروی که خداوند در مقابل زحمات معنوی برای پیشبرد اهدافم خواهد داد، بسیار بیشتر از آن چیزی است که در این دنیای پست عنایت فرموده است.
🌺 مبلغ #فرهنگ_ناب_تعددزوجات باشید 🌺
#تلگرام و #گپ و #سروش:
@CHANDHAMSARI_ORMAVI
#ایتا:
@CHANDHAMSARI_ORMAVI
لینک اصلی کانال در سروش:
http://sapp.ir/Chandhamsari_Ormavi
هدایت شده از خبرگزاری فارس
ازدواج به سبک کُدگذاری
🔹دختران داوطلب ازدواج روی صندلیها نشستهاند، هر صندلی یک شماره یا به اصطلاحِ برگزارکنندگان یک کد دارد، پسران یا مادران آنها دختران را میبینند و یک یا چند کد را یادداشت میکنند.
🔹آثار خجالت روی صورت بعضی دخترها واضح است، آثار پشیمانی.
👉fna.ir/bmntjg
@Farsna
#کلام_مخاطب
#تعددزوجات_در_ایران
⁉️ مخاطب:
سلام. این بحث های #تعدد_زوجات برای جامعه و فرهنگ عرب بوده. فرهنگ ایرانی همیشه تک همسری بوده و خواهد بود. تعجب میکنم با اینکه خودت فرزند تک همسری هستی اینطور چندهمسری رو تبلیغ میکنی.
🌺 ادمین:
سلام علیکم. برادرم یه سرچ ساده انجام می دادید تا براتون روشن بشه که در ایران قبل از اسلام #تعدد_زوجات وجود داشته، خصوصا در قشر فرهیخته و قشر حکومتی جامعه. حالا در پست بعدی تحت همین عنوان مطلبی رو از #شهید_مطهری منتشر میکنیم.
🌺 مبلغ فرهنگ ناب #تعدد_زوجات باشید🌺
👇👇👇👇
✅آی دی کانال در همه پیام رسان ها:
@Chandhamsari_Ormavi
✅کانال اصلی ما در پیام رسان ایرانی #سروش است که مطالب برای اولین بار در این کانال منتشر میشود... لینک کانال در پیام رسان ایرانی #سروش:
http://sapp.ir/Chandhamsari_Ormavi
#کلام_شهید_مطهری
#تعددزوجات_در_ایران
شهید آیت الله مطهری در کتاب نظام حقوق زن در اسلام در صفحه ۲۹۲ در مورد #تعددزوجات_در_ایران چنین مینویسد:
(در اسناد مستشرقین) تعدد زوجات در ايران (امری قطعی بوده است):
✅كريستن سن در كتاب " ايران در زمان ساسانيان " صفحه 346 ميگويد :
" اصل تعدد زوجات اساس تشكيل خانواده، (در ايران زمان ساسانيان) بشمار ميرفت. در عمل، تعداد زنانيكه مرد ميتوانست داشته باشد بنسبت استطاعت او بود. ظاهرا مردمان كم بضاعت بطور كلي بيش از يك زن نداشتند. رئيس خانواده از حق رياست دودمان بهره مند بود. يكي از زنان سوگلي و صاحب حقوق كامله محسوب شده و او را " زن پادشاييها (پادشاه زن) يا زن ممتاز ميخواندند. از او پست تر زني بود كه عنوان خدمتكاري داشت و او را زن خدمتكار(زني چگاريها) ميگفتند. حقوق قانوني اين دو نوع زوجه مختلف بود. ظاهرا كنيزان زر خريد و زنان اسير جزو طبقه چاكر زن بودهاند. معلوم نيست كه عده زنان ممتاز يك مرد محدود بوده است يا خير، اما در بسي از مباحثات حقوقي از مردي كه دو زن ممتاز دارد سخن به ميان آمده است. هر زني از اين طبقه عنوان بانوي خانه داشته است، و گويا هر یك از آنها داراي خانه جداگانه بودهاند. شوهر مكلف بود كه مادام العمر زن ممتاز خود را
نان دهد و نگهداري كند. هر پسري تا سن بلوغ و هر دختري تا سن ازدواج داراي همين حقوق بودهاند، اما زوجه هائي كه عنوان چاكر زن داشتهاند فقط اولاد ذكور آنان در خانواده پدري پذيرفته
ميشده است ".
✅در تاريخ اجتماعي ايران از انقراض ساسانيان تا انقراض امويان ( تأليف مرحوم سعيد نفيسي) مينويسد :
" شماره زناني كه مردي ميتوانست بگيرد نامحدود بود، و گاهي در اسناد يوناني ديده شده است كه مردي چند صد زن در خانه داشته است. "
✅منتسكيو در کتاب روح القوانين از آكاتياس مورخ رومي نقل ميكند كه :
در زمان ژوستي نين چند نفر از فلاسفه رومي كه مورد آزار و اذيت مسيحيان قرار گرفته و نميخواستند مذهب مسيح را قبول كنند روم را ترك گفته و به دربار خسرو پرويز پادشاه ايران پناه آوردند و در آنجا چيزي كه بيشتر موجب حيرت آنها شد، اين بود كه نه تنها تعدد زوجات مرسوم بود، بلكه مردها با زنهاي ديگران آميزش ميكردند ".
ناگفته نماند كه فلاسفه رومي به دربار انوشيروان پادشاه ايران پناه آوردند نه خسروپرويز. ذكر خسرو پرويز در كلام منتسكيو اشتباه است.
🌺 مبلغ فرهنگ ناب #تعدد_زوجات باشید🌺
👇👇👇👇
✅آی دی کانال در #تلگرام و #گپ و #سروش:
@Chandhamsari_Ormavi
✅آی دی کانال در #ایتا
@Chandhamsari_Ormavi
✅کانال اصلی ما در پیام رسان ایرانی #سروش است... لینک کانال در پیام رسان ایرانی #سروش:
http://sapp.ir/Chandhamsari_Ormavi
✡️ فکر میکنید چرا رضاخان تعدد زوجات و متعه را ممنوع اعلام کرد؟ یا چرا رسانه های غربی امروزه از یک طرف همجنس بازی و هم باشی سفید و هزاران کثافت کاری دیگر را تبلیغ میکنند و از طرف دیگر بنیان خانواده و ازدواج اسلامی را متزلزل میکنند؟
@Chandhamsari_ormavi
🌺 مبلغ فرهنگ ناب #تعدد_زوجات باشید🌺
👇👇👇👇
✅آی دی کانال در پیام رسان های #سروش #ایتا #گپ #تلگرام :
@Chandhamsari_Ormavi