eitaa logo
چند کلام حرف حساب !؟
3.4هزار دنبال‌کننده
35.1هزار عکس
35.4هزار ویدیو
167 فایل
﷽ 👈گلچین اخبار و مطالب ناب خبری ✅ تماس با مدیر: @ فعلا مقدور نمیباشد
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹گرمازدگی در پیاده روی اربعین و توصیه به زائران برای پیشگیری از آن
📸 بازدید معاون اول رئیس جمهور از پایانه مرزی مهران
🌹هفده شهریور، از ایام الله است... ♦️یادتان نرود که ما یک ۱۷ شهریور داشتیم. ۱۷شهریور از «ایّام الله» است. و باید یادمان نرود این را. آن قدر شهید دادیم و آن قدر خون دادیم ما آن روز و در مقابل اجانب و در مقابل وابستگان به اجانب. قیام کردند ملت ما و خونشان ریخته شد، لکن پیروز شدیم... ( امام خمینی(ره) | ۱۷ شهریور ۵۸ ) ◼️به مناسبت جنایت رژیم پهلوی در به خاک و خون کشیدن مردم در روز ۱۷ شهریور ۵۷
برنامه‌های مناسب برای پیاده‌روی اربعین 🔸اگر زائر پیاده‌روی اربعین هستید و اهل تکنولوژی، داشتن این برنامه‌ها می‌تواند این سفر معنوی را برایتان راحت‌تر و دلچسب‌تر کند.
این روزنامه‌ها رو به خاطر داشته باشید ملکه اگر گور به گور بشه این بدبخت‌ها یتیم میشن :)
الله اکبر سقط شد✌️
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدید بی بی سی فارسی و نوچه‌های داخلیش میگن ولایت فقیه دیکتاتوریه حالا شما اختیارات عجیب و غریب ملکه انگلیس رو ببینید بعد میفهمید کی دیکتاتوره
مجری ارشد بی بی سی (هیو ادواردز) به طور غیرمنتظره کراوات مشکی پوشید ، بدون اینکه جزئیاتی از دلایل آن بیان کند. اعضای شبکه سلطنتی بی‌بی‌سی وظیفه دارند در صورت مرگ هر یک از خاندان سلطنتی لباس مشکی بپوشند.
🔴بهترین زمان برای شرکت در راهپیمایی اربعین ♦️فرمانده قرارگاه اربعین فراجا:بهتر است زائران زمان رفت خود را به یک هفته پایانی منتهی به مراسم اربعین موکول نکنند‌. ♦️برای برگشت، توصیه ما این است که زائران پس از انجام اعمال زیارتی خود در سریع‌ترین زمان ممکن به کشور برگردند. ♦️اگر زائران قصد دارند، در روز اربعین در عراق بمانند، حتما زمان بازگشت خود را طوری مدیریت کنند که در ازدحام جمعیت و پیک بازگشت قرار نگیرند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴️ عصبانیت شبکه سعودی اینترنشنال از حضور پر شور مردم ایران در پیاده‌روی اربعین؛ چرا مردم عکس قاسم سلیمانی را در دست دارند؟! ♦️ کارمند اینترنشنال سعودی: چرا مردم از جیب شخصی خود هزینه می‌کنند؟ هزینه کردن برای مراسم حج با اربعین فرق می‌کند!