eitaa logo
کانال چتـرعشــღــق
2.8هزار دنبال‌کننده
125هزار عکس
92.3هزار ویدیو
267 فایل
سلام وعرض ادب واحترام خدمت شما سروران وبزرگواران کانال چتـر عشــღــق بهترین جملات زیبا, مذهبی , واشعار وبهترین جملات ناب لینک کانال @chatrelove1389 آیدی مالک کانال @Manavio69
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴باز و بسته شدن زمین، بعد از زلزله ترکیه 🔹باز و بسته شدن شکاف زمین بعد از زلزله، دم و بازم را تداعی میکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از کانال محبان حوراء
✳️ مردم فقیر را عقیم می‌کردند تا منقرض شوند! 🔹اشغالگران آمریکایی پس از تهاجم در سال ۱۸۹۸، اقتصاد را برای تمرکز بر شکر (برای منافع ایالات متحده) تغییر دادند. دزدی و استثمار زمین توسط ایالات متحده، جزیره را در فقر فرو برد. 🔸تا سال ۱۹۲۵، ۷۰ درصد پورتوریکویی‌ها بی‌زمین شدند. در دهه ۱۹۳۰، از هر ۳ نفر یک نفر بیکار بودند و ۸۰ درصد از زمین‌ها متعلق به ۲ درصد جمعیت، عمدتا سفیدپوست بود. 🔹ایالات متحده یک برنامه‌ی اصلاح نژادی را در پورتوریکو در دهه‌ی ۱۹۳۰ راه‌اندازی و حدود یک سوم زنان پورتوریکویی را تا سال ۱۹۷۶، عقیم کرد. بسیاری از آنها مجبور بودند. برخی از کلینیک‌ها از درمان زنان خودداری می‌کردند، مگر اینکه با عقیم شدن، موافقت کنند! 🔸در دهه‌ی ۱۹۵۰، گمبل و اصلاح‌طلبان آمریکایی آزمایش‌هایی را برای قرص‌های ضدبارداری در پورتوریکو آغاز کردند. آنها زنان فقیر را هدف قرار می‌دادند، بدون اینکه به آنها از عوارض جانبی یا آزمایشی بودن آن بگویند. قدرت این قرص‌ها ۲۰ برابر قرص‌های مدرن بود! 🔹گمبل معتقد بود که مردم فقیر را از بین می‌برد تا راه را برای جمعیت‌های مناسب باز کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 «جهان یه‌جور دیگه شده» 👤 استاد 🔺 یک فرصت کلیدی آخرالزمانی فراهم شده... 🔅 خیلی از نشانه‌های ظهور رو محقق شده می‌بینیم، کلید ظهور دست ماست... 📥 دانلود با کیفیت بالا https://www.aparat.com/v/ODQ6K
تمامِ سرمایه صاحب المیزان علامه طباطبایی قدّس سره
این کفتار وهابی رو بگیرید ریش بی ریشه‌اش را بتراشید، با یک شورت وارونه سوار خر کنید تو وسط زاهدان و دم مسجد مکی بگردانید تا ببینم چه ...هی می‌خواهد بخورد. این حرتم‌لقمه وهابی مسوول مستقیم بسیاری از ترورها در منطقه شرق کشور است و متاسفانه با لابی‌های برخی‌ها از زندان آزاد شد تا دوباره فتنه‌گری کند. این لانه فتنه را باید زودتر جمع کنید وگرنه خود مردم می‌ریزند و جمع‌شان می‌کنند. در مملکت شیعه نشسته و رفتار یزیدگونه دارند و اف بر آن‌هایی که اجازه دادند این دشمنان ایران دم در بیاورند....
پیاز گوشت نخود لوبیا برنج عدس زردچوبه فلفل سیاه و قرمز روغن نمک سبزی آش نعنا پیاز داغ کرده، گوشت رو خوب تفت میدیم. ادویه ها و نخود، لوبیا، عدس، برنج رو از قبل خوب خیس میکنیم. و ب مواد گوشتی اضافه میکنیم. میزاریم خوب خوب بپزن. بعد پخت سبزی رو اضافه کرده و با گوشتکوب برقی کامل میکوبیم. میزاریم کامل غلیظ بشه و جابیوفته. روش رو هم با نعناداغ و پیازداغ تزیین میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اولین تصاویر منتشر شده از شدت زلزله در تاجیکستان! 🔻شوک خبری با انتشار اولین تصاویر از میزان خسارات زلزله ۷/۳ ریشتری امروز در تاجیکستان؛ بشکل بسیار عجیبی با گذشت هفده ساعت از زلزله،هنوز تصویری منتشر نشده بود! 🔻زلزله در مناطق کوهستانی پامیر هم مرز با چین اتفاق افتاد که اکثر شهرها و روستاها در این مناطق بسیار غیر متراکم و دور و خارج از دسترس هستند.
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
می دونی محصولات تراریخته چیه؟؟😱😱 توی دهه شصت اصلاح ژنتیک وارد ایران شد و امروز کشور ما بالاترین میزان سرطان توی منطقه رو داره.😔😔😔 🍎🍏 راه نجات استفاده از مواد طبیعی و ارگانیکه.