eitaa logo
کانال چتـرعشــღــق
2.8هزار دنبال‌کننده
124.4هزار عکس
91.4هزار ویدیو
267 فایل
سلام وعرض ادب واحترام خدمت شما سروران وبزرگواران کانال چتـر عشــღــق بهترین جملات زیبا, مذهبی , واشعار وبهترین جملات ناب لینک کانال @chatrelove1389 آیدی مالک کانال @Manavio69
مشاهده در ایتا
دانلود
توئیت وزیر کشور در مورد حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🔴 نفوذ در رده کارشناسی را توهم توطئه ندانید 🔹 ناصر اولیایی یهودی در جمع یهودیان ایرانی آمریکا اقرار می‌کند با تظاهر به مسلمانی، ۱۴ سال رئیس اتحادیه بنکداران پارچه در بازار تهران بوده است! 🔹او با افتخار و به زبان فارسی، از نفوذ هم وطن‌های یهودی‌اش در شاه‌راه‌های حیاتی و جای جای بنگاه های اقتصادی ایران حرف می‌زند. 🔹فکر می‌کنید این شبکه پیچیده و مسلط بر اقتصاد ایران پس از انقلاب چه شد؟ بدون شک این شبکه مخفی یهودیان و بهائیان هنوز هم فعالند و یکی از علت‌های اصلی ناراضی‌تراشی و یکی از دلایل اینکه امورات نظام آن طور که می‌خواهیم پیش نمی‌رود همین نکته است.
خالی کردن سطل ماست روی یک نفر به خاطر حجاب، خودش عین منکر است. اما از دید لاشخورهای سیاسی؛ کشتن آرمان علی وردی و روح الله عجمیان با شکنجه و چاقو و سنگ اشکالی ندارد و در برابرش سکوت میکنند اما خالی کردن سطل ماست، بزرگترین جنایت تاریخ بشر است! لعنت بر شما و استانداردهای دوگانه تان. ▪️امیرحسین ثابتی
•🦋• _♡چادر♡_ سه نقطه دارد! همــان سه نقطه اے کهـ فـــرق است بیــن... _°✯پــــوشیــــدگــــــے✯°_ و پوسیدگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماهنگ زیبای رضا هلالی برای حضرت خدیجه... ◼️ سالروز رحلت جانگداز حضرت خدیجه سلام الله بر شما تسلیت باد
خدیجه(س)، یعنی کاشانه ایمان در تنگنای دوران پروازش تلخ ترین حقیقتی است که امشب گلوی عالم را خواهد فشرد سالروز شهادت حضرت خدیجه سلام الله علیهاتسلیت باد.
ماهی قرمز را فقط در حوض‌های مشخص شده رها کنید 🔹مدیر حفاظت محیط زیست استان تهران: ماهی‌های قرمز را فقط به محل‌های تعبیه شده جهت جمع‌آوری تحویل دهید و از انتقال گونه‌های غیربومی به رودخانه‌ها خودداری کنید. 🔹با توجه به اینکه درحال‌حاضر فصل تخم‌ریزی ماهیان است، هرگونه صید ماهی در رودخانه‌ها ممنوع است.
🔅 ✍ فقرای راستین نیازشان را مخفی می‌کنند کربلایی‌محبوب، کله‌پز مومن و قدیمی شهر است. روزی جوانی خوش‌هیکل وارد مغازه شده و اشکنه برای او می‌آورند. جوان کاسه را بلند می‌کند و می‌گوید: داداش ببخش نمک زیاد ریختم شور شد. اگر ممکنه کمی اشکنه بریز. محبوب کاسه را گرفته و اشکنه می‌ریزد. سری بعد هم جوان این کار را می‌کند. شاگرد کربلایی‌محبوب عصبانی شده و می‌گوید: تو نمی‌دانی چقدر باید نمک بریزی؟ کربلایی‌محبوب سریع کلام شاگرد را قطع کرده و می‌گوید: راست می‌گوید، نمکدان کمی خراب شده و زیاد می‌ریزد. شاگرد حساب کار دستش می‌آید و دیگر ادامه نمی‌دهد. سری بعد که آن جوان به مغازه می‌آید کربلایی‌محبوب کاسه او را از اشکنه پر می‌کند. بعد از رفتن او در گوش شاگرد می‌گوید: آن جوان می‌رود کارگری و هیکلش بزرگ است. با یک اشکنه عادی سیر نمی‌شود. پس عمدا نمک زیاد می‌زند تا ما کاسه‌اش را پر کنیم و آبرویش حفظ شود. حتی پولی برای خوردن مخلفات کله‌پاچه هم ندارد و همیشه با اشکنه از مغازه خارج می‌شود. من از روزی که مشکل او را فهمیدم کاسه‌اش را لبریز می‌کنم. می‌بینی که دیگر نمی‌گوید غذا را شور کرده است. خیلی‌ها از شدت شرم و حیا نیازشان را پشت نیازی پنهان می‌کنند. آنان فقرای راستین هستند که طبق قرآن «يَحْسَبُهُمُ الْجاهِلُ أَغْنِياءَ مِنَ التَّعَفُّفِ تَعْرِفُهُمْ بِسِيماهُمْ لا يَسْئَلُونَ النَّاسَ إِلْحافاً» مصداقشان است.
شخصےازپیامبرپرسید به چه كسےنيكےكنم؟ فرمود:به مادرت سپس به چه كسى؟ به مادرت بعدازاو؟ به مادرت سپس به چه كسى؟ به پدرت بیاییم دستش راببوسیم
➕یک سوم از هم گذشت ، هنوز طرح عفاف و حجاب در مجلس تصویب نشده؟ ➖در دست بررسی هست! ➕بی حجابی داره نهادینه میشه در جامعه و بی حجاب ها دارن جرأت پیدا میکنن در انجام خطای خودشون ، هنوز طرح عفاف و حجاب در مجلس تصویب نشده؟ ➖در دست بررسی هست! ➕هوا داره گرم میشه و این اصلا خبر خوبی برای اوضاع حجاب جامعه نیست ، هنوز طرح عفاف و حجاب در مجلس تصویب نشده؟ ➖در دست بررسی هست! ➕قشر مذهبی و انقلابی دارن نا امید میشن از اصلاح وضعیت پوشش عمومی در جامعه ، هنوز طرح عفاف و در مجلس تصویب نشده؟ ➖در دست بررسی هست! 📍پ.ن : مجلس شورای اسلامی ما از شما انتظارِ تصویب عجله‌ای طرح عفاف و حجاب را نداریم اما مرزهای عفت و حیا در جامعه در حال شکسته شدن است و اگر شما نمایندگان مجلس ۲۴ ساعت شبانه روز و ۷ روز هفته را وقت بگذارید برای تصویب طرحی که این اوضاع را ساماندهی کند ، به نظرم رواست! ✍میلاد خورسندی
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کارشناس پانترک رژیم باکو :ایرانی ها به علیف می‌گویند استاندار صهیونیست باکو...
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◽️ محبت خاص طلبه شهید احمد ترکان به امام حسن مجتبی(ع) و روایتی شنیدنی از لحظات آخر شهید 🎙حجت الاسلام جوشقانیان