eitaa logo
حضور
48 دنبال‌کننده
9هزار عکس
3.5هزار ویدیو
243 فایل
یاعلی مدد
مشاهده در ایتا
دانلود
صدا ۰۱۲.m4a
743.6K
🔺سوال ۲ چرا دامنه تجمعات اصفهان به دیگر شهرها کشیده شد و برای مثال مردم شهرکرد دست به اعتراض زده اند؟
🔺سوال ۳ دستورکار ایران برای حضور در دور جدید مذاکرات چیست؟ مذاکره ایران با گروه ۱+۴ آغاز و دستور کار آن نیز این است که بر ضرورت انجام تعهدات اجرا نشده آمریکا و دیگر طرفین در برجام و لغو تحریم‌ها تاکید شود. همچنین طی مصوبه‌ای نقاط ضعف و اشکالات مذاکرات وین مطرح و بر ضرورت رفع نقاط ضعف و اشکالات تاکید شده است. این بخش از مصوبه احتمالا براساس تحلیل کمیته مشترک دولت و مجلس نسبت به اشکالات مذاکرات وین یا براساس راهبرد اخیر رهبر انقلاب مبنی بر حذف تمامی تحریم ها و راستی آزمایی بوده است. بنابراین در جریان مذاکرات آتی ایران با گروه مذکور اولا باید اشکالات مذاکرات وین برطرف شود ثانیا نقاط ضعفی که ما نتوانستیم از برجام بهره کافی ببریم مطرح و حل و فصل شود. برخی از کارشناسان بر این باورند که در جریان مذاکرات آتی ، ادامه مذاکرات وین قطعا خطا و اشتباه است. زیرا از چارچوب مذاکرات وین ایران به انتفاع اقتصادی نمی‌رسد. این کارشناسان معتقدند که باید ایران در سیر مذاکرات آتی تغییر مسیر داده و با تاکید بر عبور از ساختار حقوقی مذاکرات وین باید انتفاع را در برابر اقدام قرار دهیم. مثلا لغو ۱۵۰۰ مورد تحریم، تغییر قانون یوترن یا صدور فلان بخشنامه مباحث حقوقی است. اما در مدل دوم مذاکره باید انتفاع ایران محور مذاکرات قرار گیرد. مثلا ایران بتواند نفت صادر کند، تراکنش بانکی در بانک‌های غربی انجام دهد و انتقال دلار به کشور صورت گیرد. در این خصوص یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه گفته که ایران در مذاکرات گذشته خود با گروه ۱+۴ در وین دستاوردی نداشته و مذاکرات را صرفا برای خرید زمان انجام داده است. وی گفته که لغو همه تحریم‌ها هم بدون ایجاد انتفاع اقتصادی الزاما به نفع ایران نیست. به عنوان نمونه یکی از کارشناسان امور بانکی نسبت به لغو تحریم بانک خاورمیانه گفته که این بانک با هدف افشای اطلاعات اقدامات بانکی ایران برای دور زدن تحریم‌ها از سوی گروه ۱+۴ راه اندازی شده بود و رفع تحریم این بانک اصلا به صلاح ایران نبوده است."
🔺سوال ۴ ایران چه میزان پول بلوکه شده دارد ؟ ایران تا سال ۲۰۱۹ در ۲۱ کشور سپرده‌های بیش از نیم میلیارد دلاری داشته است و در زمان احمدی‌نژاد بیش از ۳۱ میلیارد دلار از سپرده‌های خود را به روسیه منتقل و در ازای آن روبل دریافت کرد. در چین در حساب‌های مختلف بیش از ۳۰ میلیارد دلار پول داریم و عمده سپرده‌های ایران در روسیه است.  در مذاکرات وین بر سر ۴ مورد از ۶ موضوع مورد بحث توافق شده است و سوئیفت و ۳ کشور اروپایی تاکید دارند تا ایران به FATF نپیوندد، نمی‌تواند از خدمات بانکی بدون محدودیت استفاده کند. تلاش تیم ایران باید متمرکز بر برداشتن تحریم‌ها از سه بخش انرژی، سیستم بانکی و حمل و نقل ایران باشد."
🔺سوال ۵ آیا با آزاد شدن برخی منابع مسدودی ایران کاهش نرخ ارز  در راه است؟  پایگاه بصیرت به تازگی اعلام شد که بیش از ۳‌.۵ میلیارد دلار از منابع مسدودی کشور آزاد شده و در حال ورود به چرخه تجاری کشور است، اکنون نیز گزارش بانک مرکزی حاکی از آن است که جریان ارزی در سامانه نیما و بازار متشکل ارزی بهبود یافته است.   رئیس کل بانک مرکزی در گفت‌وگویی از سه برابر شدن درآمدهای ارزی دولت در هفت ماهه امسال خبر داد و گفت:  دسترسی دولت به منابع ارزی بیشتر و بهتر شده است‌ و حجم معاملات در بازار متشکل ارزی ۵۰ میلیون دلار، در سال گذشته به میزان ۷۰۰ میلیون دلار و در هفت ماهه امسال نیز ۱.۱ میلیارد دلار بوده است که نشان از بهبود عمق معاملات در بازار متشکل ارزی دارد. کارشناسان اقتصادی معتقدند، تزریق تمام منابع ارزی کشور به بازار می‌تواند نرخ دلار را به ۱۵ هزار تومان و یا کمتر از این برساند اما در خوش بینانه‌ترین حالت این قیمت حداکثر دو تا سه ماه می‌تواند حفظ شود و بعد از آن جهش پیدا می‌کند."
🔺سوال ۶ چه کسانی یارانه 110 هزار تومانی می‌گیرند؟ دولت در طرح حمایتی خود همواره جامعه هدف را اقشار کم‌درآمد اعلام کرده که شامل دهک‌های اول تا پنجم می‌شود. این دهک‌ها یارانه معیشتی بنزین را دریافت می‌کنند.  می‌توان مشمولان یارانه 110 هزار تومانی را به چند دسته تقسیم کرد: ▫️افراد تحت پوشش کمیته امداد ▫️افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی ▫️افراد بدون هیچ گونه بیمه ▫️روستاییان و عشایر ▫️افرادی که مجموع درآمد خانوارشان کمتر از حداقل حقوق وزارت کار باشد (یعنی کمتر از 2٫6 میلیون تومان باشد) ▫️افرادی که ملک و ماشین با قیمت بالا نداشته باشند ▫️یارانه‌بگیران نقدی و معیشتی اگر قرار باشد که همزمان با حذف ارز 4200 تومانی، یارانه نقدی 110 هزار تومانی پرداخت شود، می‌توان گفت احتمالا یارانه نقدی جدید از دی ماه پرداخت شود. البته به نظر میرسد که پرداخت این یارانه فقط تا آخر سال باشد. دولت تا کنون تصمیم قطعی برای حذف ارز ۴۲۰۰نگرفته است.
🔺🔻"رمزگشایی از سفر  مدیر کل آژانس  به تهران/ بازی تکراری گروسی؟؟!! فراموش نکنیم پیوندی که همواره بین آمریکا و آژانس وجود داشته است در روز‌های منتهی به دور هفتم مذاکرات پر رنگ‌تر می‌شود، لذا باید اتصال و ارتباط این دو با یکدیگر را به صورت کامل در نظر داشت. 🔴حنیف غفاری کارشناسی مسائل سیاسی  مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی دوباره عزم خود را برای سفر به تهران و دیدار با مقامات کشورمان جزم کرده است! این سفر، در آستانه برگزاری نشست شورای حکام و مهم تر از آن، برگزاری دور جدید مذاکرات وین صورت می گیرد. به نظر می رسد گروسی در حال تکرار همان بازی نخ نمای گذشته خود در قبال کشورمان است: استفاده از ابزارهای ظاهرا حقوقی جهت تامین اهداف سیاسی غرب! این مسئله، منبعث از بازی مشترک آژانس، اتحادیه اروپا و آمریکا درتقابل با کشورمان است. سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت از مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دعوت شده به ایران سفر کند. رافائل گروسی پیشتر گفته بود مایل است پیش از نشست شورای حکام در ۲۲ نوامبر با مقامات ایران دیدار کند. سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری خود  اعلام کرد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی "به زودی" به ایران سفر خواهد کرد.به گفته خطیب‌زاده، ایران از گروسی دعوت کرده  و منتظر پاسخ اوست. روز جمعه ۲۱ آبان، خبرگزاری رویترز نوشت گروسی تماس نگرفتن دولت رییسی با او برای مذاکره درباره چند موضوع مهم را "تعجب برانگیز" دانسته است!به گزارش رویترز گروسی امیدوار بود که پیش از نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ۲۲ نوامبر (اول آذر) بتواند با مقامات ایران دیدار کند اما از او دعوتی برای این سفر صورت نگرفته است. با این حال به نظر می رسد هدف گروسی از بیان این جمله، ایجاد فضایی منفی علیه کشورمان در آستانه برگزرای نشست شورای حکام و مذاکرات وین باشد. مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در صدد القای این گزاره است که ایران اساسا قصد شفاف سازی در خصوص فعالیتهای هسته ای خود را ندارد! این در حالیست که جمهوری اسلامی ایران کاهش تعهدات خود در قبال آژانس را به دنبال نقض عهد صریح آمریکا و تروییکای اروپایی در برجام صورت داده و آژانس نیز قطعا نمی تواند از ایران مطالبه کند تا به نظارتهای فراپادمانی ( آن هم بدون بهره مندی از مزایای رفع کامل تحریمها) تن دهد. یادمان نرود که گروسی یکی از دشمن ترین افراد با ایران اسلامی است و انتخاب ایشان بعد از فوت مشکوک بان کی مون با چراغ سبز آمریکایی ها و بدون سیر مراحل قانونی و مدت زمان لازم برای این مسئولیت انتخاب شد.
🔺سوال ۷ چه کسانی مخالف واکسن هستند؟  مخالفان واکسن سه دسته اند  ۱) بعضی صادقانه و با دلایل علمی و پزشکی نظراتی دارند و منطقی حرفشان را میزنند اهل جوسازی و جنجال نیستند و این مخالفت امری معقول و طبیعی در همه رشته ها حتی فقه و علوم دیگر هم هست.  ۲) عده ای مغرض و فتنه گر هستند و نیت سوء دارند، همونهایی که وقتی واکسن کم بود باز دنبال فتنه بودند. اینها با اصل نظام و مردم مخالفند                           ۳) گروهی واقعا جاهل و بی بصیرت افتاده اند وسط، نه منطق دارند و نه اهل تبعیت هستند بهترین روش اطاعت از رهبر است رهبر واکسن زد ماهم زدیم وقتی نظام تصمیم بر واکسیناسیون گرفت، مخالفت و جنجال غیر منطقی بر خلاف مصالح نظام است.
🔺سوال ۸ شیوه حمله دشمن در فضای مجازی چگونه است؟ اگه بخواهیم مجموعه عملیات روانی دشمن در فضای مجازی را تیتروار بگیم: 🔻آرائه آمارهای بی پایه 🔻دروغ گفتن. 🔻تخریب چهره های انقلابی و مورد قبول مردم . 🔻کتمان موفقیت های نظام در زمینه نظامی، علمی ، خدمات رسانی و زیرساختها . 🔻هزار برابر کردن کاستی های کشور برای پمپاژ روحیه ناامیدی و یأس در مردم. 🔻تعمیم ضعفها به همه جای کشور. دشمن مشغول کار است . آنها هر لحظه در حال ارسال اطلاعات و اخبار گمراه کننده با قاطی کردن راست و دروغ باهم هستند. براحتی با افکار عمومی مردم ایران بازی می کنند و مردم را دچار خطای در تحلیل می کنند. با خطای  تحلیل ، جای دوست و دشمن را در ذهن مردم عوض می کنند.   آمریکا را بعنوان دوست و حامی مردم، و سپاه و بسیج را بعنوان سرکوبگر و مخالف مردم جا می زنند!  دشمن با بمباران گسترده خبری در فضای مجازی،  فرصت فکر کردن را از مردم می گیرد. مردم فکر می کنند آنچه رسانه دشمن می گوید حقایقی از ایران است که رسانه های داخلی سانسور می کنند!  به جای پرسه زدن در فضای مجازی و کانال ها و گروه های مختلف ، اندکی بنشینیم و فکر کنیم ، باور کنید ذهنها بیدار می شوند.
⭕️ قدم مثبت برای مبارزه با نجومی بگیران 🔻مشاور رسانه‌ای وزیر کار: با ابلاغ اخیر وزیر یکی از درگاه‌های اصلی شکل‌گیری پرداخت‌های نجومی مسدود شد. خرید سکه، کارت هدیه و تصویب بودجه محرمانه به هر شکلی ممنوع شد! ✅فرق داره به کی رأی بدیم!
🔴 دولت و سیستم اجرایی مملکت انقدر سوراخ سنبه داره که خیلی‌ها، خیلی جاها رو برای خودشون کردن حیاط خلوت! باز توی دولت رئیسی نجومی بگیر جماعت، آرامش و آسایش نداره هر لحظه با خودش میگه نکنه لو برم؟! اما توی دولت روحانی چطور بود اوضاع؟! به گفته‌ی نوبخت نجومی بگیران ذخایر نظام بودن! ✍️ محمد پاداش
🔴امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) عرصه بسیج یک عرصه عمومی است؛ نه مختص یک قشر است، نه مختص یک بخشی از بخش‌های جغرافیائی کشور است، نه مختص یک زمانی دونِ زمان دیگری است؛ نه مختص یک عرصه‌ای دون عرصه دیگری است. در همه جاها، در همه مکان‌ها، زمان‌ها، عرصه‌ها و در همه قشرها، این وجود دارد. این معنای بسیج است. (۰۲/۰۴/۱۳۸۹)
🔴انگور را دانه‌دانه می‌خورند! حسین شریعتمداری در روزنامه کیهان نوشت: «دیروز فیش‌های حقوقی نجومی کارکنان شرکت دولتی پتروشیمی امیرکبیر منتشر شد. آقای رئیسی، بلافاصله بعد از انتشار خبر حقوق‌های نجومی مورداشاره، دستور برکناری مدیران شرکت یاد شده را صادر کرده‌اند. اقدامی درخور تقدیر که از جناب رئیسی غیرازاین هم انتظار نرفته و نمی‌رود. ولی کامل نیست و به دو اقدام بسیار ضروری و حیاتی دیگر نیاز دارد. اول؛ اینکه مدیران حرام‌خوار برای مجازات به قوه قضائیه معرفی شوند. دوم؛ کار بررسی صلاحیت برخی از مدیرانی که در دولت قبل به بدنه قوه اجرائیه تزریق (بخوانید تحمیل) شده‌اند و از شایستگی لازم برای حضور در مسئولیت‌های حساس برخوردار نیستند، صورت نپذیرفته است».
🔴خطیب‌زاده: با اراده جدی و با تیم کامل عازم وین می‌شویم سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به ادعای رسانه‌ها درباره توافق موقت بین ایران و ۱+۴ گفت: «درباره اظهارات مبهم و گمانه‌زنی رسانه‌ها موضع نمی‌گیرم. ایران با اراده جدی برای رفع تحریم‌ها و با یک تیم کامل عازم وین خواهد شد. طرف‌های مقابل به‌جای شبهه‌افکنی‌های رسانه‌ای با اراده جدی و نیت خوب به وین بیایند. اگر این اراده جدی را نداشته باشند و بخواهند با نیت‌های غیرسازنده همراه شوند، قطعاً ایران پاسخ متناسب خواهد داد». خطیب‌زاده درباره اظهارات مقام‌های آمریکایی مبنی بر این‌که در صورت شکست دیپلماسی، برای دیگر گزینه‌ها آماده‌ایم، گفت: «ما همه گزینه‌هایی که آن‌ها داشتند در افغانستان دیدیم و نتیجه‌اش را دیدند. فکر نمی‌کنم وقتی این جملات را می‌گویند به آنچه می‌گویند باور داشته باشند».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای نامه ۳۰ سال قبل رهبر انقلاب به شهید ستاری که در دیدار اخیر ایشان با نخبگان علنی شد، چه بود؟
کتاب خون دلی که لعل شد این کتاب، حاوی خاطرات حضرت آیت‌الله العظمی سیّد علی خامنه‌ای "مدّظلّه‌العالی" از زندان‌ها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی است که حدود ۲۰سال پیش توسط معظم‌له در خلال بعضی از سخنرانی‌هایی که به زبان عربی ایراد می‌فرمودند، بیان شده است. این کتاب ترجمه‌ی فارسی کتاب «إنَّ مع الصّبرِ نَصراً» است که پیش از این به زبان عربی در بیروت منتشر و توسط سیّد حسن نصرالله معرّفی شد.‌ آنچه کتاب حاضر را از کتاب‌های مشابه متمایز می‌کند، بیان حکمت‌ها، درس‌ها و عبرت‌هایی است که به فراخور بحث‌ها بیان شده و هر کدام از آنها می‌تواند چراغ راهی برای آشنایی مخاطب کتاب بویژه جوانان عزیز با فجایع رژیم منحوس پهلوی، و همچنین سختی‌ها، مرارتها و رنجهای مبارزان و در مقابل پایمردی‌ها، مقاومت‌ها، خلوص و ایمان انقلابیون باشد. این کتاب توسط انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ ونشر آثار رهبر انقلاب چاپ و منتشر شده است و اکنون نسخه‌ی صوتی کتاب حاضر در ۱۴ فصل به مدت‌ زمان ۵۵۰ دقیقه (۹ساعت و ۱۵ دقیقه) با فرمت mp۳  ضبط و عرضه شده است.  @kamalibasirat
📢📢مسابقه مسابقه 🔴 بیانات در دیدار کارگزاران نظام https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3039 🌼 مسابقه هفته مکتب انقلاب اسلامی با محوریت بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در تاریخ ۱۲/آذر/۱۳۷۹ 🔺📢 شرکت کنندگان در این مسابقه ابتدا سخنرانی لینک بالا را مطالعه و به سوالاتی که به صورت تستی در چند روز آینده بارگزاری خواهد شد پاسخ داده و پاسخ درست را به صورت چند عدد پشت سرهم به آیدی کانال شهید کمالی در ایتا ارسال نمایند. به قید قرعه ، به برندگان این مسابقه هدیه نقدی اهدا خواهد شد. 🆔آدرس کانال شهید کمالی @kamalibasirat
مدت زمان مسابقه و سوالات اطلاع رسانی خواهد شد.
مسابقه مکتب انقلاب اسلامی ایران.pdf
297.5K
سوالات مسابقه مکتب انقلاب اسلامی ایران
بسم الله الرحمن الرحیم با صلوات بر محمد (ص) و آل محمد (ص)، هفدهمین رزمایش بصیرتی ثامن را با هدف بصیرت افزایی و روشنگری با عنایت به خداوند متعال و استعانت از اهل بیت علیهم السلام در فضای مجازی آغاز می کنیم. اجرتان با بی بی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
🖼 | فَاطِمَةُ بَضْعَةٌ مِنِّی ‏فَمَنْ آذَاهَا فَقَدْ آذَانِی 🍃🌹🍃 ☑️ سپهبد : اگر این جمله معروف پیامبر (ص) را مبنا قرار بدهیم، میتوانیم این نتیجه را بگیریم که هر کس به فاطمه زهرا (س) سیلی زد، به پیامبر(ص) سیلی زده است. 🆔 splus.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔 rubika.ir/meyar_pb
5520652271.pdf
561.7K
مجموعه یادداشت| مکتب شهید سلیمانی، نیاز امروز ما 🍃🌹🍃 ✍️ دکتر قاسم حبیب زاده 🆔 splus.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔 rubika.ir/meyar_pb 🎾
48.4K
283-sedayeenghelab_ir.mp3
10.12M
سوال اول 1⃣ 💠 اهمیت پرداختن به جنگ روایت‌ها در عصر حاضرچیست؟ 🎙 کارشناس برنامه: سید علیرضا آل داوود کارشناس فضای مجازی پاسخ میدهد. 🆔@kamalibasirat
سوال دوم 2⃣"آیا آمریکا به دنبال فرسایشی شدن مذاکرات است؟ 🔴ارزیابی عملکرد غربی‌ها در دور مقدماتی مذاکرات نشان می‌دهد، راهبرد آنها نه ارائه راهکارهای مشخص بلکه بازی مقصریابی و وقت‌کشی بوده و همواره ایران را متهم به وقت‌کشی کرده‌اند. اما در حقیقت چه طرفی و به چه دلیلی از طولانی شدن مذاکرات سود می‌برد؟ ایران بدلیل دست‌یابی به توافق برای رفع تحریم‌ها که اقتصاد کشور را متاثر ساخته طبعا علاقه‌مند است که زودتر به توافق برای رفع تحریم‌ها برسد. ایران بارها اعلام کرده حاضر است در قبال رفع تحریم‌ها به تعهداتش در برجام برگردد لذا دلیلی وجود ندارد که ایران بخواهد مذاکرات را فرسایشی کند. اما آمریکا که قبلا بی‌تعهدی خود را با خروج غیرقانونی از برجام به اثبات رسانده، اکنون نیز حاضر نیست به تعهداتش ذیل برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ بازگردد. معادله وین اگر با عینک انصاف دیده و با خط‌کش برجام اندازه‌گیری شود سریعا قابل حل است. پیچیدگی مذاکرات زمانی آغاز شد که غرب با اخذ امتیازات فرابرجامی، استیفای حقوق برجامی ایران را با مشکل مواجه کرد." 🆔@kamalibasirat
سوال سوم 3⃣"آیا امارات درباره ایران تغییر سیاست داده است؟ 🔴با سفر مشاور امنیت ملی امارات متحده عربی در راس هیئتی بلند پایه ای  به تهران، سفری که پس از دوره‌ای تنش آلود در روابط دو کشور می تواند گامی مثبت برای کاهش موانع موجود در توسعه همکاری میان تهران و ابوظبی باشد.  در این بین اما سوال اصلی این جاست که آیا تلاش ابوظبی برای کاهش تنش و افزایش همکاری ها با تهران رویکرد مقطعی و تاکتیکی است یا این کشور سیاست جدیدی را در دستور کار خود قرار داده و نگاهی بلندمدت و راهبردی به روابط خود با تهران دارد؟ ابوظبی طی سال های گذشته و به ویژه با روی کار آمدن ترامپ سیاستی نسبتا تهاجمی را نسبت به ایران و برخی کشورهای منطقه از جمله ترکیه و قطر در پیش گرفت و در بلوک عربستان در حمله  به یمن نیز جزو ارکان اصلی این ائتلاف بود.  این حرکات با عادی سازی روابط با تل آویو وارد مرحله جدیدی شد، اما  به نظر می رسد طی ماه های گذشته این رویه در حال تغییر سرعت و سمت وسو است. به عبارتی به نظر می رسد در چند ماه اخیر سیاست گذاری های ابوظبی در حوزه سیاست خارجه دستخوش تحولاتی اساسی شده و اماراتی ها «کاهش تنش حداکثری» و «دیپلماسی فعال منطقه ای» را در دستور کار خود قرار داده اند و توجهی ویژه به آن دارند.  به عنوان نمونه شاهد بودیم که در ماه گذشته «محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی پس از گذشت یک دهه روابط سرد بین امارات و سوریه، به دمشق سفر و روابط بین این دو کشور را که از سال 2011 قطع شده بود، دوباره احیا کرد." 🆔@kamalibasirat