به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان
اکیپ کمیته برداشت این شهرستان بطور مستمر از کمباین های در حال برداشت بازدید می کنند.
علی شریفی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بن گفت: با توحه به آغاز فصل برداشت گندم و جو در شهرستان بازدید و نظارت فنی از کمباین ها در شهرستان آغاز گردیده است.
وی گفت:با همکاری مروجین مسئول پهنه روزانه از کمباین های در حال برداشت که در سطح شهرستات فعالیت دارند بازدید و میزان ریزش و سایر مسایل فنی مورد بررسی و کنترل قرار می گیرند.
شریفی اظهار داشت: یکی از مطالبات به حق کشاورزان کاهش افت و ریزش محصول در کمباین های برداشت غلات است که این افت با تنظیم صحیح اجزاء مربوطه در کمباین به حداقل خود خواهد رسید و باید این نقص برطرف شود که این امر همت کارشناسان پهنه را می طلبد که با بازدید های مستمر و فنی از کمباین ها به رفع این مشکل کمک کنند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻🎥#کلیپ_گزارش_تصویری
بازدید رییس سازمان جهاد کشاورزی استان ،مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه ،معاون بهبود تولیدات دامی،مدیر و معاونین اداره کل امور عشایر استان از کارخانه خوراک دام عشایری
🔹شهرک صنعتی شهرکرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری_موشن
🔰یارب العالمین الله الله
اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
🔰@chbJahadkeshavarzii
💠وفِي الْأَرْضِ قِطَعٌ مُتَجَاوِرَاتٌ وَجَنَّاتٌ مِنْ أَعْنَابٍ وَزَرْعٌ وَنَخِيلٌ صِنْوَانٌ وَغَيْرُ صِنْوَانٍ يُسْقَىٰ بِمَاءٍ وَاحِدٍ وَنُفَضِّلُ بَعْضَهَا عَلَىٰ بَعْضٍ فِي الْأُكُلِ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَعْقِلُونَ
🔹و در زمين قطعه هایی است با خاک همسان كه در کنار يكديگرند، و در آن باغ هايى از انگور و كشتزار و درختان خرماست كه برخى بر يك ريشه روييده اند و برخى جدا جدا بر ريشه هايى مختلف قرار دارند و همه با يك آب سيراب مى شوند ولى مختلفند و ما بعضى از آنها را در خوردن بر بعضى ديگر برترى مى دهيم. به يقين، در اينها نشانه هايى است براى آنانى كه اهل انديشه اند.
📗#سوره_رعد آیه 4
#قرآن
@chbJahadkeshavarzii
🔰 ۱۲ عادت آدم های موفق
»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
@chbJahadkeshavarzii
برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص سنت چوم سوزی و مقابله با سرمازدگی باغات شهرستان سامان
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان
یزدان احمدزاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان گفت: از برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص راه اندازی مجدد سنت چوم سوزی در راستای پیشگیری از سرمازدگی درختان در محل فرمانداری شهرستان سامان خبر داد.
وی گفت: این جلسه با حضور فرماندار شهرستان سامان،بخشدار بخش مرکزی، آقای دکتر شبانی مدیر حفظ نباتات استان، آقای دکتر موسوی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات، مهندس یگانگی معاون اداره جهاد کشاورزی شهرستان و کارشناسان جهاد کشاورزی، رئیس اداره هواشناسی شهرستان سامان، رئیس اداره گاز شهرستان سامان، رئیس اداره ی منابع طبیعی شهرستان سامان، مدیر عامل شرکت تعاونی باغداران سامان و حومه، مدیر عامل شرکت تعاونی مزرعه لاغدنبه و تعدادی از کشاورزان در سالن جلسات فرمانداری شهرستان سامان در راستای اجرای طرح چون سوزی و کاهش و پیشگیری از سرمازدگی باغات برگزار شد.
احمدزاده هدف از برگزاری این جلسه را اجرای طرح چوم سوزی در منطقه ایی در ابتدای مزرعه ی لاغدنبه سامان به منظوری کاهش و پیشگیری از سرمازدگی باغات در سطح منطقه عنوان نمود.
وی پدیده چوم را اینگونه تشریح نمود که در اوايل بهار جبهه های سرد در شب های بدون ابر موجب آسيب ديدن جوانه های تازه بيدار شده درختان ميوه می شوند و حتی به ميوهای تازه تشكيل شده نيز خسارت وارد می كنند. در استان چهارمحال و بختیاری به این جبهه هوای سرد چوم می گویند. چوم سوزها شب ها و مواقعی از بهار كه خطر سرمازدگی سردرختی ها وجود دارد، هیزم جمع آوری شده را آتش می زنند و دود و گرمای حاصل از این آتش افروزی، با باد به پایین درّه نفوذ می كند تا سراسر درّه را دود چوم سوزاندن فرا گیرد و خطر سرمازدگی از میان برداشته شود.
کمال اکبریان فرماندار شهرستان سامان ضمن عرض خیر مقدم به حضار، در خصوص خسارت اقتصادی هنگفتی که سرمازدگی بهاره به باغات بادام شهرستان وارد می کند و همچنین ارزش ریالی آن صحبت نمودند.
سپس کشاورزان از تجربه ی قدیمی خود و اجدادشان در رابطه با اجرای چوم سوزی در باغات گفت و گو کردند.
دکتر سید اصغر موسوی محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان در مورد روشهای پیشگیری از سرمازدگی و کاهش آن به عنوان یک پکیج یاد کردن که در کنار چوم سوزی می بایست سایر روشهای مدیریت باغ به نحو احسن صورت گیرد تا نتیجه ی مطلوب بدست بیاد.
و در پایان جلسه آقای دکتر شبانی مدیر حفظ نباتات استان اذعان داشتند که به منظور اجرای طرح پایلوت، طرح علمی مربوطه توسط متقاضیان با همکاری مرکز تحقیقات استان تهیه شده و جهت طرح در کمیسیون مربوطه به حفظ نباتات استان ارجاع داده شود و همچنین زمین مورد نظر از طریق منابع طبیعی جهت اجرای طرح پایلوت به متقاضیان تخصیص داده شود .