فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شور خونخواهی
پریشان در پریشان در پریشان است حال ما
شبیه زلف خونافشان شام مسجدالأقصی
دل ما زیر آوار است در شبهای بمباران
خدایا طاقت ما رفت از کف، لا تُحَمِّلنا...
خبرها تلخ و غمگین، سرخ و خونین، داغها سنگین
تپشهای دل ما دم به دم اَلغَوث و أدرِکنا
ببین خون میچکد از آیه والتین والزیتون
ببین خون میچکد از سطر سطر سورۀ إسرا
دوباره هق هق نوزادها و روضۀ اصغر
دوباره خندۀ کودککشان ظهر عاشورا
به دیده گریه داریم و به ابروها گره، آری
نه دارد حزن ما پایان، نه دارد خشم ما پروا
ز گریه چشم ما پر شد، خشاب خشم ما پر شد
ز خون سیراب خواهد گشت تیغ انتقام ما
همین خشم و همین غم، مژدۀ آزادی قدس است
میآید لشکر ما، کانَ وَعد اللهِ مفعولا
مگر آرام میگیریم؟ ما و شور خونخواهی
اگر کشتند در آغوشمان امروز مهمان را
شهیدی تازه آمد یا حسین بن علی اینک
تو بر این کشتۀ دور از وطن آغوش خود بگشا
✍🏻 #محمدمهدی_سیار
🏷 #فلسطین
| #شهید_اسماعیل_هنیه
#سازمان_جهاد_کشاورزی
#چهارمحال_و_بختیاری
🏴 اداره روابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅🏴❅┄┅┅┅┅┄
🏴@chbJahadkeshavarzii
انجام عملیات كيل گیری از زنبورستانهای سطح شهرستان کیار
به گزارش اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان:
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار با اعلام خبر فوق گفت : انجام عملیات کیل گیری از زنبورستانهای سطح شهرستان به منظور انتخاب پرورش دهنده نمونه زنبور عسل و مشخص نمودن عملکرد کمی و کیفی عسل هر ساله انجام می گیرد.
وی افزود: عملیات فوق با حضور خانم مهندس عسکری؛ مدیریت طیور و زنبور عسل سازمان، آقای مهندس رفیعی؛ کارشناس اموردام سازمان و کارشناسان امور دام و ترویج شهرستان کیار از زنبورستان آقای یونس محمدی واقع در شهرستان کیار،بخش مرکزی، شهر گهرو انجام شد.
امرالله اسماعیلی شهرستان کیار را مکان مناسبی برای زنبورداری دانست و بیان داشت: با توجه به پوشش گیاهی و مراتع و ارتفاع مناسب از سطح دریا و هوای خنک و معتدل آن در ۶ ماهه اول سال، این شهرستان به مکان مناسب برای زنبورداری و تولید عسل با کیفیت بالا تبدیل شده است و هر ساله به جز زنبورداران بومی تعداد زیادی از فعالان پرورش زنبور عسل، این شهرستان را مقصد خود قرار می دهند.
مسلم اسماعیلی؛ کارشناسان امور دام شهرستان بیان داشت: تعداد زنبورستانهای این شهرستان ۴۲۰ مورد می باشد که تعداد ۵۹۰۰۰ کلنی زنبور عسل را در خود جای داده و سالیانه بالغ بر ۸۰۰ تن عسل از این تعداد زنبورستان تولید و روانه بازار مصرف می شود و اشتغال ۱۵۴۰ نفر را فراهم آورده است.
وی افزود:با تشکیل شرکت تعاونی گل نوشان کیار،خدمات رسانی به زنبورداران سطح شهرستان از طریق شرکت مذکور صورت می پذیرد.
#کیل_گیری
#عسل
#پرورش_زنبور_عسل
#زنبورداری
#سازمان_جهاد_کشاورزی
#کیار
#چهارمحال_و_بختیاری
🏴 اداره روابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅🏴❅┄┅┅┅┅┄
🏴@chbJahadkeshavarzii
enc_17137295788952820024905.mp3
3.05M
🔸#نواهنگ تنها ترین آدم دنیا منم
🎤با نوای #امین_قدیم
بیچارم کرده کربلا
مرحم درده کربلا...
#کربلا
#امام_حسین
#محرم
#اربعین
#اسماعیل_هنیه
#خونخواهی_هنیه_عزیز
#سازمان_جهاد_کشاورزی
#چهارمحال_و_بختیاری
🏴 اداره روابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅🏴❅┄┅┅┅┅┄
🏴@chbJahadkeshavarzii
ششمین کارگروه آرد ونان شهرستان کیار در سال ۱۴۰۳
مدیر جهادکشاورزی شهرستان کیار با اعلام این خبر اظهار داشت:
ضمن بررسی مصوبات جلسه قبل، با توجه به نارضایتی برخی از شهروندان در خصوص کیفیت و ساعات پخت نان با حضور شوراهای اسلامی به مطالبات آنان پاسخ داده شد.
وی افزود: در ادامه مصوباتی در خصوص رفع ایرادات و تشدید در بازرسی ها، وظیفه هر کدام از اعضا بخصوص اتاق اصناف و بازرسین اداره صمت تذکر داده شد .
🗓 ۱۰ مرداد ۱۴۰۳
❇️ کیار
#شورای_آرد_و_نان
#سازمان_جهاد_کشاورزی
#کیار
#چهارمحال_و_بختیاری
🏴 اداره روابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅🏴❅┄┅┅┅┅┄
🏴@chbJahadkeshavarzii
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری خبرداد:
تولید بیش از 2 میلیون تن محصولات کشاورزی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از 2 میلیون تن محصولات کشاورزی به همت تولیدکنندگان در چهارمحال و بختیاری تولید شده است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری خبرداد:
تولید بیش از 2 میلیون تن محصولات کشاورزی
حسین برزگر در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: بیش از 2 میلیون تن محصولات کشاورزی به همت تولیدکنندگان در چهارمحال و بختیاری تولید شده است.
وی افزود: رشد تولیدات کشاورزی تا این سطح قاعدتا باید طی چندین برنامه توسعه محقق شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در سه سال گذشته با اقداماتی چون کشاورزی قراردادی، جهش تولید در دیمزارها، توسعه گلخانهها و... که انجام گرفت، به اعداد و ارقام بسیار خوبی در حوزه کشاورزی دست پیدا کردیم، برای مثال گلخانههای در این استان از 29 هکتار به 100 هکتار رسیده است، 60 هکتار گلخانه در دست احداث و جواز تاسیس بیش از 800 هکتار نیز صادر شده است.
برزگر با اشاره به اینکه در زمینه تولید و زنجیره آبزیان و بادام، شهرک تخصصی بادام، فعال شدن تحقیقات آبزیان، اقدامات سازندهای در حوزه تولید خوراک آبزیان رخ داد و... نیز اتفاقات خوبی در سطح چهارمحال و بختیاری رخ داده است، عنوان کرد: در حال حاضر این استان به عنوان قطب تولید خوراک آبزیان کشور معرفی شده است، سالانه بیش از 400 هزار تن خوراک آبزیان در استان تولید میشود.
وی با تاکید بر اینکه به جرات میتوان گفت جهش تولید در بخش کشاورزی در چهارمحال و بختیاری اتفاق افتاده است، خاطرنشان کرد: بعد از اجرای طرح هدفمندسازی یارانهها صنعت دام و طیور با چالشهایی مواجه شد، 6 تا 7 برابر شدن ناگهانی نرخ ارز باعث شد تا به همین میزان نیاز به رشد نقدینگی در واحدهای تولیدی داشته باشیم، لذا تولیدکنندگان در صنعت دام و طیور شرایط سختی را تحمل کردند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: اما با همه اینها، امروز شاهد پایداری در تولید در زیربخش صنعت دام و طیور هستیم، سال 1402 نسبت به سال 1401 و با اتفاقاتی که رخ داد 50 درصد مرغداریها را از خط اعتباری مکانیزاسیون حدود 600 میلیارد تومان تجهیز منابع مالی شدند و 50 درصد دیگر را با تشکیل خوشههای مرغداری مورد حمایت قرار دادیم.
برزگر بیان کرد: خوشههای مرغداری در سال 1402 نسبت به سال 1401 بالغ بر 21 درصد افزایش تولید مرغ در چهارمحال و بختیاری حاصل شد، سه ماهه اول سال 1403 نسبت به ابتدای سال 1402 بیش از 30 درصد افزایش جوجهریزی در استان محقق شد.
وی تاکید کرد: برنامهریزی شده است تا در صنعت طیور، صادرات جایگزین فرایند واردات در تنظیم بازار شود، از همین رو ساخت و بهرهبرداری از سردخانهها و صدور احداث 30 سردخانه مجهز در قالب طرح تبدیل چهارمحال و بختیاری به عنوان مرکز سردخانهای کشور، صادر شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در زمینه تولید گوشت قرمز، در حال حاضر بیش از نیاز کشور ظرفیت تولید در استان وجود دارد، 12 هزار تن نیاز گوشت استان است که ساختارهای موجود در استان برای تولید 27 هزار تن گوشت سازگاری پیدا کرده است.
برزگر افزود: طی این دو سال متوجه شدیم که زیرساختهای حوزه بازرگانی استان در حوزه خرید و فروش دام زنده ایرادات اساسی دارد، از همین رو به دنبال احداث میدان عرضه دام زنده رفتیم.
وی ادامه داد: 43 مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری به عنوان یک بستر نه برای ارتقا تولید و افزایش جمعیت دام بلکه برای سازماندهی جمعیت دامها خصوصا دام سبک هدفگذاری شد تا بتوانیم دام را از شهرها جمعآوری کرده و در مجتمعها نگهداری کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: فرایند اجرایی چهار مجتمع قبل از عید آغاز شد، دو مجتمع اسب و دام بعد از عید کلید خورد و چهار مجتمع دیگر نیز در تابستان سال جاری کلنگزنی شد، در نهایت هدفگذاری کلنگزنی 43 مجتمع است که تا پایان سال سعی میشود انجام شود.
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
#سازمان_جهاد_کشاورزی
#چهارمحال_و_بختیاری
🏴 اداره روابط عمومی سازمان جهاد كشاورزی استان چهارمحال و بختیاری
┄┅┅┅┅┄❅🏴❅┄┅┅┅┅┄
🏴@chbJahadkeshavarzii
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحالوبختیاری:
انتقال آب از سد بیدکان لاران باعث اشتغال ۱۵۰۰ نفر خواهد شد