eitaa logo
چریک سایبر🇵🇸
1.1هزار دنبال‌کننده
37.7هزار عکس
47.7هزار ویدیو
983 فایل
با سرخط خبرهای جبهه‌ی مقاومت باما همراه باشید. لحظه به لحظه در نبرد آخرالزمان برای نابودی اسرائیل✌️ فلسطین🇵🇸 یمن🇾🇪 لبنان🇱🇧 سوریه🇸🇾 عراق🇮🇶 ایران🇮🇷 امروز حرم حسین بن علی، ایران است. https://eitaa.com/cherikcyberi
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 مقاومت پاسخ دندان‌شکنی به جبهه شرارت خواهد داد 🔻 سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران: ▫️ به دشمن شماره یک ملت ایران و سگ هار آن رژیم تروریست و تبهکار صهیونی هشدار می‌دهیم مقاومت اسلامی منطقه پاسخ دندان‌شکنی به جبهه شرارت خواهد داد. ▫️ جبهه مقاومت و ایران اسلامی خود را به هر آنچه برای مقابله و غلبه پیروزمندانه با دشمن لازم است تجهیز خواهند کرد و در این راه مقدس هراسی از تهدید و عربده کشی اشرار حاکم بر واشنگتن و تل‌آویو ندارند.
🔥 مقاومت عراق باز هم دست پر آمد 🔻 رزمندگان مقاومت اسلامی عراق امروز هم عملیات خود را در حمایت از غزه و لبنان ادامه دادند و در دو بیانیه از هدف قرار دادن دو نقطه حیاتی در جولان اشغالی و دره اردن خبر دادند.
📣 انفجار مهمان ناخوانده حزب‌الله در حیفا 🔰 حزب‌الله همچنان روزها را برای صهیونیست‌ها کابوس‌وار نگه داشته و با حمله به مناطق متعدد، موجب فعال شدن آژیرهای هشدار در عتلیت در جنوب حیفا، کرمیل و چندین شهرک در الجلیل غربی شده است. ▫️ دلیل فراگیر بودن فعالیت آژیرها نفوذ پهپاد بوده که این روزها به بزرگترین کابوس صهیونیست‌ها تبدیل شده است. ▫️ برخی منابع عبری از نفوذ پهپاد به حیفا بدون فعال شدن آژیرها و اصابت آن به یک منطقه خبر می‌دهند.
🔰 امام خامنه‌ای: سعی تاریخ‌نویسان منحرف‌کننده‌ی حقایق این است که بگویند اختلاف بین ایران و آمریکا از روز سیزده آبان ۵۸ شروع شد. این دروغ است. آمریکایی‌ها از اول انقلاب و از پیش از انقلاب و از سالها قبل از انقلاب با ملّت ایران درافتادند، هر چه توانستند علیه ملّت ایران تلاش کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 بیانیه شماره 3 مقاومت اسلامی عراق: در حمله‌ای پهپادی، برای دومین بار یک هدف حیاتی در دره اردن مورد اصابت قرار گرفت.
سلام بر صاحب ‌زمانی که : هم ناظر است و هم حاضر الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج
خداوندا ؛ مرا فقیری بی نیاز گردان تا زیبایی های مادی چیزی از عظمت تو در نظرم نکاهد .. (شهید چمران) @niyat135 | نـِــــیَّــــ۱۳۵ــــت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
*🌹 ۱۷۶۳امین روز بعد از شهادت * *♦️ من اسرائیل را می‌زنم و فکر اینکه چه اتفاقی می‌افتد هم نخواهم بود...* ♦️من همه جا گفتم اگر اسرائیلی‌ها غلطی بکنند و محلی از ما را بزنند که کسی شهید بشود من حتماً تلاویو را می‌زنم. حتماً این کار را می کنم. دشمن می‌داند ما برای این [موضوع] خودمان را هم آماده کردیم. می‌داند خودمان را برای این تجهیز کردیم، می‌داند. و *تردید نمی‌کنیم در این کار.* ♦️ما یا نیستیم یا اگر بنا باشد باشیم از عزتمان دفاع می‌کنیم، این حتمی است. *اگر بنا باشد کسی بگوید به من که: نه، زدند تو نزن، من نیستم. حتماً نخواهم ماند. من حتماً درنگ نمی‌کنم سؤال هم از جایی نمی‌کنم و می‌زنم. در فکر اینکه چه اتفاقی می‌افتد نخواهم بود.* ♦️به هر صورت این عزت نباید در هیچ شرایطی خدشه‌دار بشود. *ما برای تفریح که نیامدیم، ما برای دفاع از این نظام آمدیم.* تا وقتی عزت داریم می‌مانیم اگر روزی بنا شد ما برویم با عزت می‌رویم. 🔰 سخنرانی خصوصی شهید سلیمانی در جمع فرماندهان یگان‌های نیروی قدس در حرم حضرت رقیه، سوریه، اسفند ۱۳۹۷