سخنرانی میثم محمدی_برش صدا.mp3
17.14M
🔻پاسخ به چندین سوال مربوط به تحولات غزه
🎙میثم محمدی_تحلیلگر سیاسی
مقایسه غلط.mp3
1.44M
🔻چرا مقایسه قیمت آب معدنی با بنزین اشتباه است؟
🎙 دکتر حسین راغفر عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا
الفتح
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
ﺑﻪ ﺭﺍستی ﻣﺎ ﺑﺮﺍی ﺗﻮ ﭘﻴﺮﻭﺯی ﺁﺷﻜﺎﺭی ﻓﺮﺍﻫﻢ ﺁﻭﺭﺩﻳﻢ(١)
رسانه های اسرائیلی: هوکشتاین فرستاده امریکایی به لبنان ابلاغ کرد که اسرائیل در خصوص امضای توافق چراغ سبز نشان داده است.
قصف مدفعي يستهدف محيط مبنى الجمعية الإسلامية القديم أول شارع الشيماء في مدينة بيت لاهيا شمالي غزة
حمله توپخانه ای رژیم به طراف ساختمان جمعیت اسلامی خیابان شیما، بیت لاهیا شمال غزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مایکل مالارکی، بازیگر آمریکایی:
🔹"تحریم کالاهای اسرائیلی میتواند به بهبودی وضع فلسطینیان منجر شود | باید مردم را به پیوستن به جنبش تحریم تشویق کنیم | نمیتوانیم منتظر بمانیم تا وضع بدتر از این شود"./ الجزیره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️#فوری | اشغالگران در حمله شبانه به بیت لحم یک نوجوان فلسطینی به نام محمود راتب العمور از روستای تقوع بازداشت کردند.
و افسردگی هایمان
خاصیت دل بستن به زمانه است!
خوشا به حال آنکه به جای زمان، به «صاحب زمان» دل میبندد.
اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفُرَج
@niyat135 | نـِــــیَّــــ۱۳۵ــــت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷﷽🇵🇸
🎥 #تحلیل_و_تبیین | دست برتر ایران در منطقه؛ یک دهه زمان برای بازسازی رژیم صهیونیستی!
🍃🌹🍃
🔹اظهارات جالب و شنیدنی قیس قریشی تحلیلگر مسائل غرب آسیا از جایگاه ویژه ایران در منطقه و ناتوانی آمریکا و رژیم صهیونیستی در رویارویی با ایران
#روشنگری | #تحلیل_روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشوارۀ قلبی دختر کاپشن صورتی برای کمک به جبهۀ مقاومت حراج میشود
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✍مذاکره برای پذیرش فشار بیشتر؟!
🔺اسکات بسنت، وزیر خزانهداری کابینه جدید ترامپ: بیاید با فشار حداکثری، ایران رو دوباره ورشکسته کنیم!
🔹این در حالی است که در ایران عدهای مدام سیگنال سازش و مذاکره و مدارا برای کشورهای غربی میفرستند و گفته میشود قرار است مذاکرات هستهای هم به زودی آغاز شود!
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥آقای قالیباف مقام معظم رهبری،پاسخ حرف های امروزتون رو قبلاً دادند.
💥کی باید پیگیر می شد ☺️
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
💥طلبهای از شهید صدر پرسید: گاهی دچار بیحوصلگی میشوم و درس و مطالعه و تألیف را رها میکنم، چه کنم؟
💥شهید صدر: کسی که این همه توطئه، دسیسه، تبانی و تهمت بر ضد اسلام را میبیند، چگونه دلش میآید که مطالعه و کار جدی و بیوقفه را رها کند؟
السيرة والمسيرة في حقائق و وثائق، ج٢، ص۲۸۹
✍شیخ شبانی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔴سفارت ایران ادعای هرگونه ارتباط در قتل خاخام صهیونیست در امارات را قاطعانه رد کرد
🔹درپی قتل تسفی کوگان خاخام صهیونیست در امارات برخی رسانههای غربی و رژیم صهیونیستی، جمهوری اسلامی ایران را به دست داشتن در قتل این خاخام صهیونیست متهم کردند.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥حمله به بانوان محجبه
تصور کنید در ایران به این شکل به غیر مسلمانان حمله شود...‼️
💥 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ۲۵نوامبر، روز جهانی منع خشونت علیه زنان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔻فلسفۀ فرهنگ در لایۀ نهفتۀ نظریۀ فرهنگیِ آیتالله خامنهای
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. نباید توقع داشت که آیتالله خامنهای به زبان اصطلاحات فلسفی و بهصورت صریح، دربارۀ فلسفۀ فرهنگ سخن بگوید و اگر چنین نبود، حضور فلسفۀ فرهنگ را در تفکّر ایشان منتفی دانست. مواجهۀ صحیح و صواب این است که ریشهها و سرچشمههای فلسفیِ گفتارهای فرهنگی ایشان کشف شود و به این واسطه، مشخص شود که ایشان در این زمینه، چه رویکردی دارد. گفتارهای فرهنگی ایشان، اگر در یک هندسه و چیدمان منطقی قرار بگیرند و مفصلبندی بشوند، بهحتم اندیشۀ فرهنگی و حتی نظریۀ فرهنگی هستند؛ چنانکه در کتاب «اندیشۀ فرهنگیِ آیتالله خامنهای»، آن گفتارها در این مسیر و مدار قرار گرفتند و در نهایت، یک رهیافت در حوزۀ نظریۀ اسلامیِ فرهنگی شکل گرفت. اما کار در زمینۀ فلسفۀ فرهنگ، دشوار است؛ چون باید گفتارهای فرهنگی ایشان را از لحاظ نظری، به عقب سوق داد و مبادیِ فلسفی را یافت. ایشان به سبب اینکه در جایگاه رهبری جامعۀ اسلامی قرار دارد، همواره میکوشد اندیشه را به سوی میدان و عمل و عین سوق بدهد و گفتارش جنبۀ سیاستی بیاید. ازاینرو، تبدیل گفتار به اندیشۀ فرهنگی و سیاست فرهنگی، آسانتر از تبدیل آن به فلسفۀ فرهنگ است. بااینحال، ایشان نه گرفتار عملزدگی و گسستگی از بنیان فکری میشود و نه در دام انتزاعیاندیشی و مبادیبسندگی میافتد. نه طراحیهای فرهنگیِ فاقد ریشههای فلسفی، کارساز و نافع هستند و نه تأمّلات نظریِ محض و دورافتاده از عینیّت اجتماعی. ایشان میان حکومت و حکمت، جمع واقعی برقرار کرده و یک حاکمِ حکیم است؛ چنانکه «فلسفی» میاندیشد و «سیاستی» سخن میگوید. این همان نقطۀ تعادلی است که باید به آن دست یافت.
[دوم]. برای فهم بهتر آنچه که بیان شد، باید اندکی دربارۀ فلسفۀ فرهنگ توضیح داد. فلسفۀ فرهنگ، شاخهای از فلسفۀ مضاف است که معطوف به امر است. فرهنگ، امر است؛ به این معنی که یک واقعیّت و هستی است که در جهان اجتماعی، استقرار دارد. جهان اجتماعی، خواهناخواه، آغشته به فرهنگ است و درونمایۀ آن را مجموعهای از ارزشهای هنجارشده تشکیل میدهد. پس فرهنگ، لایهای از واقعیّت اجتماعی است و از نظر هستیشناسیِ اجتماعی، ماهیّت ساختاری دارد. فلسفۀ فرهنگ، به سلسلهای از پرسشهای بنیادین پاسخ میدهد که در حکم اصولموضوعۀ علم فرهنگ یا نظریۀ فرهنگی هستند؛ همچنانکه هر فلسفۀ مضافی، مقدّم بر علم است و پیشفرضهای آن علم را تدارک میکند. البته فلسفۀ فرهنگ، هویّت مستقل از علم فرهنگ نیز دارد و اینگونه نیست که بتوان آن را به فلسفۀ علمِ فرهنگ تقلیل داد، اما در عین حال، برخی پرسشهای فلسفی دربارۀ فرهنگ وجود دارند که علم اجتماعی، قادر به پاسخگویی به آنها نیست. این پرسشها در فلسفۀ فرهنگ مطرح میشوند و آنگاه، علم فرهنگ میتواند از این پاسخها به عنوان اصولموضوعۀ خویش استفاده کند. پس مسألههای فلسفۀ فرهنگ، در حکم اصولموضوعۀ علم فرهنگ هستند. برایناساس، معقول نیست که ایشان در گفتارهایش بهصورت آشکار و گسترده به حوزۀ معرفتیای که اینچنین خصوصیّاتی دارد بپردازد.
[سوم]. بهطور خاص، در موقعیّتهایی که آیتالله خامنهای در معرض نقد نظریههای فرهنگیِ برآمده از لیبرالدموکراسی قرار میگیرد، بیش از همیشه، حضور ریشهها و خاستگاههای فلسفی در اندیشهاش نمایان میشود. در این لحظهها و برهههاست که ایشان باید برای ابطال رویکرد معارض، به سراغ «بنیانها» برود و نشان بدهد که منطق فرهنگیِ اسلامی- انقلابی، چه ماهیّت و دلالت متفاوتی نسبت به علوم انسانیِ تجدّدی دارد. این موقعیّت، متضمّن اشارههایی به «مبادیِ فلسفی» است تا تمایزها و تفاوتهای اساسی، روشن شوند. از جمله اینکه ایشان گاهی به نظریۀ مادیّت اخلاقی (یا مادّیّت در حوزۀ جهانبینی و سبک زندگی) اشاره میکند تا نشان بدهد که فرهنگِ تجدّدی، بهشدّت اینجهانی و بدنمحور است و به فراتر از حیات زیستی و حیوانی نمیاندیشد. فلسفۀ زندگی در عالَم تجدّد، خوشباشی و لذّت و اباحهگری است و اینهمه، دلالت بر مادّیّت اخلاقی دارد. فرهنگ تجدّدی، تجلّی نفسانیّت جمعی در این عالَم تاریخی است و به چیزی جز خویشتن مادّی و اینجهانی دعوت نمیکند. روشن است که بحث در این باره، کار علم اجتماعی نیست، بلکه فلسفۀ فرهنگ باید به میدان بیاید و دربارۀ معنا و غایت زندگی، قضاوت کند. فردگرایی نیز که جوهرۀ لیبرالیسم است، به حوزۀ انسانشناسیِ فلسفی مربوط است که با فلسفۀ فرهنگ، تلاقی و اتصال دارد. فلسفۀ فرهنگ، در آنجا که وارد مطالعۀ نسبت انسان و فرهنگ میشود و میخواهد این مسأله از لحاظ وجودی ( یعنی عاملیّت و ساختار) و از لحاظ ارزشی (فردگرایی و جمعگرایی) مطالعه کند، باید در این باره موضعگیری نماید. چنین مطالعهای، ذات فلسفی دارد.
🖇در اینجا بخوانید:
http://iict.ac.ir/rahbari-6
#فاطمیه
دانی که چون، این قوم جانا،گشته جادو؟!
دانی چرا اُمَّت شده حیران به هَر سوُ ؟!
چه گویمت؟؟ باید که ناگفته بماند !
چونیِّ آن را خود بپرس از میخ و پَهلو !
✍️:سیدحامد نسابه
🎨 بسیج بزرگترین شبکه مردمی مکتبی در خدمت مستضعفان
✏️ حضرت امام خمینی(ره):
بسیج، مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که بر گلدستههای رفیع آن، اذان شهـادت و رشـادت سَر دادهاند.
✏️ رهبر انقلاب:
در میدان رزم، دهها هزار بسیجیِ مخلص، کارهای بزرگ انجام دادند... قلّههایی هم داشتند؛ قلّه بسیج سلیمانی است، صیّاد شیرازی است، همّت، بابایی، شیرودی، شهید همدانی و صدها نفر امثال اینها... در صحنه علم و پژوهش، شهید فخریزاده و مرحوم کاظمی آشتیانی بسیجی بودند... اینکه امام فرمود «لشکر مخلص خدا» و «مدرسه عشق»، در عرصه عمل نمونههایش به طور واضح دیده شد. ۱۴۰۲/۹/۸
📥 نسخه قابل چاپ | #هفته_بسیج
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | قلههای بسیج
🔹️اشاره رهبر انقلاب به قلههای بسیج از میدان رزم تا صحنه علم و پژوهش
📥 سایت | #هفته_بسیج
💻 Farsi.Khamenei.ir