روزنامه فرهیختگان:
در یک نشست دانشگاهی مطرح شد:
بررسی ۴ سناریوی جنگ شناختی عملیات تروریستی ۱۳ دی کرمان
امکان پیگیری حقوقی عملیات تروریستی کرمان در مجامع حقوقی بینالمللی| روزنامه فرهیختگان/ دوشنبه ۹بهمن ماه ۱۴۰۲
✅ نشست علمی _ تخصصی «بررسی و تحلیل عملیات تروریستی کرمان از منظر جنگ شناختی و ابعاد حقوقی» به همت انجمن حمایت از قربانیان تروریسم و با همکاری بسیج اساتید دانشگاه پیام نور تهران جنوب هفته گذشته در محل دانشگاه پیام نور تهران جنوب و با حضور دو تن از اساتید دانشگاه و علاقهمندان برگزار شد. در ابتدا محمدحسن بصیریپور توضیحاتی درخصوص علل برگزاری این نشست، اقدامات و حوزه فعالیتهای انجمن بینالمللی حمایت از قربانیان تروریسم و نشستهای تخصصی که انجمن پیش از این برگزار کرده، ارائه دادند. در ادامه سعید عبدالملکی، روانشناس سیاسی و عضو هیاتعلمی دانشگاه به بازخوانی مبانی، مفاهیم، اهداف و ابزارهای جنگ شناختی دشمن در دو سطح مردم عادی و نخبگان پرداختند و سپس عملیات تروریستی۱۳ دی در کرمان را در چهارچوب جنگ شناختی و چهار سناریو تحلیل کردند. سناریوی اول اتهامزنی به نظام در ساعات اولیه عملیات توسط رسانههای معاند و برخی عناصر داخلی آنها بود. سناریوی دوم زمانی رخ داد که داعش این عملیات را برعهده گرفت و متعاقب آن دشمن از طریق جنگ رسانهای تلاش کرد از طرفی اسرائیل را سفیدشویی کند و از طرفی احساس ناامنی، ترس و اضطراب را به مردم القا کند. در سناریوی سوم رسانههای اپوزیسیون خارجنشین با خبرسازی و القای روایتهای متضاد درخصوص نهادهای اطلاعاتی و امنیتی در کشور و با قصد ناکارآمد نشان دادن آنها و اختلافافکنی خط خبری خود را دنبال کردند. در سناریوی چهارم دشمن تلاش کرد با تکنیکهای جنگ شناختی بر عواطف و احساسات و نگرش مردم و همچنین بر ادراک نخبگان اثرگذاری داشته باشد و ایران را به جنگ بکشاند تا با منطقهای کردن جنگ بر شکستهای اسرائیل سرپوش گذاشته شود اما نهتنها نخبگان سیاسی و نظامی کشور در دام اختلال ادراکی دشمنان نیفتادند بلکه با صبر استراتژیک و محاسبات منطقی پاسخ سخت به عوامل عملیات تروریستی کرمان دادند. سپس عبدالله عابدینی، عضو هیاتعلمی دانشگاه و پژوهشگر حقوق بینالملل از منظر حقوقی به موضوع پرداختند و به بندها و مواد قانونی که امکان پیگیری حقوقی این عملیات تروریستی در مجامع حقوقی بینالمللی را فراهم میکند، اشاره کردند. در پایان به سوالات شرکتکنندگان پاسخ داده شد. این نشست بهصورت حضوری و مجازی برگزار شد.
https://farhikhtegandaily.com/universitynewspaper/4069/3/
"http://fdn.ir/page/248136"
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💢 اساتید دانشگاه «مشارکت قوی» و «رقابت واقعی» را تبیین تئوریک کنند
🔸 خبرگزاری تسنیم ۱۰ بهمن ۱۴۰۲
اخبار سیاسی / اخبار سیاست ایران
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔺 یک تحلیلگر روانشناسی سیاسی با اشاره به ضرورت تبیین مشارکت در انتخابات از سوی اساتید بایدها و نبایدهای تبلیغات انتخاباتی از سوی نامزدهای انتخابات مجلس را تشریح کرد.
🔸 سعید عبدالملکی، عضو هیئتعلمی دانشگاه و تحلیلگر روانشناسی سیاسی در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم با اشاره به نقش اساتید دانشگاه در تبیین جامعه برای مشارکت در انتخابات اظهار داشت: در روانشناسی اجتماعی و سیاسی جامعه به
ادامه در لینک زیر 👇👇👇
https://tn.ai/3030874
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
بولتن شماره 5.pdf
572.2K
بولتن خبری تحلیلی جهاد تبیین دانشگاه پیام نور
شماره۵ _ سهشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۲
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💢تمرین آدمکشی در فضای رسانه
📝 “برد بوشمن” استاد بخش روانشناسی و ارتباطات دانشگاه اوهایو میگوید:
استفاده از بازیهای کامپیوتری و شبیهسازیهای شبیه به آن، برای آموزش تیراندازی به نیروهای پلیس و نظامی در دنیا سابقه دارد.
🔸میزان تکان و لگد سلاحها به همراه قدرت تخریب آنها به شکل عجیبی به واقعیت شبیه است و به شکل خواسته یا ناخواسته باعث شده است تا دقت تیراندازی کودکان و نوجوانان مخاطب این بازی ها شدیداً افزایش یابد.
🔸این بازیها برای هر چه شبیهتر شدن به واقعیت، طوری طراحی شدهاند که برخورد گلوله به اندام حیاتی بدن باعث مرگ سریعتر نفرات مقابل میشود.
🔸بسیاری از کاربران در هنگام بازی به سمت سر شلیک کنند؛ زیرا اصابت یک تیر به سر در این بازیها باعث مرگ آنی نفرات مقابل شما میشود.
🔸 بازیهای سری “Call Of Duty” یکی از بهترین نمونهها برای این مسئله است.
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💎
💢 بعثت پیامبر گرامی اسلام(ص) و طلوع فجر انقلاب اسلامی باران رحمت الهی بود.
عید مبعث و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مبارک باد. 🌹
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💎🇮🇷🇮🇷🇮🇷💎
پایههای غیرقابل فروپاشی
🔺 راز تابآوری و ماندگاری جمهوری اسلامی چیست؟
یادداشت تحلیلی روز
سعید عبدالملکی
✍️ علیرغم اینهمه فشارهای حداکثری و ترکیبی و جنگ شناختی دولتهای استعمارگر، استکبار جهانی و جریان نفوذ، ناکارآمد و فاسد، اما؛ نظام جمهوری اسلامی ایران بعد از ۴۵ سال همچنان با قدرت به مسیر خود ادامه میدهد. این میزان دستاورد، تابآوری و قدرت ترمیم زخمها و آسیبها و تبدیل تهدید به فرصت در هیچ حکومتی دیده نمیشود و برای دوست و دشمن جای شگفتی است. در این یادداشت کوتاه قصد داریم در حد توان به رمز و راز این قدرت شگفتانگیز و تابآوری آن بپردازیم تا مایهی دلگرمی برای دوستان و هشداری برای دشمنان باشد.
واقعیت این است که نظام ج ا ایران از عناصر قدرت ملی برخوردار است که در دو بعد نرمافزاری و سختافزاری قابل بررسی و ارزیابی است:
۱.پایههای نرمافزاری(قدرت نرم): بدون شک هر حکومتی یک ایدئولوژی پایه دارد. پایهی حکومت در غرب و شرق ایدئولوژیهای مادی مثل کمونیسم، لیبرالیسم، سکولاریسم، دموکراسی و امثال آن است. اما نخستین پایهی نرم ج ا ایران جهانبینی توحیدی و عاملیت خداوند است. اندیشهی اسلامی و ایدئولوژی شیعه از غنای ویژهای برخوردار است از حیث الهیاتی، فقهی، کلامی و استدلالی سرالاسرار است و قابل قیاس حتی با سایر ادیان و مذاهب نیست و راز و رمزهایی در خود دارد که اندک افرادی قادر به درک آن هستند و نقطهی اشتباه محاسباتی دشمنان و دوستنماها دقیقاً همین نقطه است. آموزههای پیامبران الهی، کتب آسمانی(قرآن)، سبک زندگی ائمه اطهار، ولایت فقیه، محتوای فکری، حکمرانی و معنوی نهجالبلاغه، صحیفهی سجادیه، ادعیه، زیارت گاهها، مساجد، امام حسین(ع)، حسینیهها، هیئات مذهبی، عاشورا، اربعین، انتظار فرج، شهدا، امامین انقلاب(عنصر رهبری) و مردم و معجزهها و امداد غیبی که در طول تاریخ تجربهشده است از جمله گلستان شدن آتش بر حضرت ابراهیم(ع)، شکافته شدن دریا برای حضرت موسی(ع)، ماجرای باردارشدن حضرت مریم(ع)، وقوع انقلاب اسلامی، ۸ سال دفاع مقدس، طوفان شن در طبس و صدها مثال ازایندست که با محاسبات و عقل بشری قابلدرک و فهم نیست و امکان ابطالپذیری و فروریزی ندارند و همواره الهامبخش انقلاب اسلامی و مردم ایران بوده و هستند.
۲.قدرت سختافزاری: وجود رهبری حکیم و آینده نگر یکی از اصلیترین پایههای نرم و سخت ج ا ایران است که کشور را همواره در بحرانها و پیچوخمها عبور میدهد و نقشههای دشمنان را نقش بر آب میکند. از دیگر عناصر سخت قدرت نظام، حضور مردم در عرصههای گوناگون، جمعیت جوان تحصیلکرده و نخبه، امنیت، نیروهای نظامی وفادار و وطنپرست، بسیج، مردمسالاری دینی، توانمندیهای علمی، دانشمندان، فناوری نانو، دانش پزشکی، صنعت، دانش هستهای، ساخت کشتی و ناو، موشکهای نقطه زن و هایپرسونیک، فناوری ساخت ماهواره، ساخت واکسن، نفوذ بینالمللی و منطقهای. همچنین؛ موقعیت سرزمینی و نعمات خدادادی و تاریخ کهن از جمله مؤلفههای قدرت ایران هستند. در طول تاریخ ایران صدها فرهنگ، خردهفرهنگ و هویت و ایلوتبار وجود داشتهاند که همواره حول یک محور واحد زیست میکردهاند و آن «ایران» بوده است. غنای فرهنگی ایرانیان آنقدر عمیق بوده است که برای قرنهای متمادی طوایف و ایلها و قومهای متعدد در کنار هم با مسالمت زندگی میکردهاند و بر دشمنانشان هم اثرگذاری فرهنگی داشتهاند برخی مورخان و صاحبنظران معتقدند که غربیها و حتی کشورهای شرقی علوم و فنون، آیینها، آدابورسوم زندگی مثل غذا خوردن و شعر و موسیقی و ادبیات و هنر را از ایرانیان یاد گرفتهاند.
بنابراین؛ علیرغم طمع دشمنان و آزار و اذیتهای آنان و فساد و ناکارآمدی جریان نفوذ که آسیبها و زخمهایی ایجاد کرده است اما ایران یک کشور قوی است و نظام جمهوری اسلامی همچون بدن یک انسان زنده پرقدرت است و توان ترمیم و بازسازی زخمها و ادامه دادن مسیر را دارد و به علاوه؛ نظام ج ا ایران در طی ۴۵ سال توانسته است عناصر نرم افزاری و سخت افزاری مذکور را همگرا و بسیج کند و به سوی یک مقصد مشترک و مشخص هدایت کند.
سعید عبدالملکی / ۲۲ بهمنماه ۱۴۰۲
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💎 انقلابِ همیشه زنده
💥باوجود گذشت ۴۵ سال از انقلاب اسلامی، اما؛ شور انقلابی نسلهای مختلف همچنان زنده و پابرجاست چراکه هنوز انقلاب در قلب و ذهن مردم ایران زنده و جاری است و این جریان همچنان بیوقفه استمرار دارد... .
به فرموده صائب تبریزی:
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم/ موجیم که آسودگی ما عدم ماست
تهران_ خیابان انقلاب_ تقاطع ۱۶ آذر
۲۲ بهمنماه ۱۴۰۲
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid
💢 پایههای غیرقابل فروپاشی
یادداشت؛
سعید عبدالملکی (عضو هیأت علمی دانشگاه)
✍️ علیرغم اینهمه فشارهای حداکثری و ترکیبی و جنگ شناختی دولتهای استعمارگر، استکبار جهانی و جریان نفوذ، ناکارآمد و فاسد؛ اما نظام جمهوری اسلامی ایران بعد از ۴۵ سال همچنان با قدرت به مسیر خود ادامه میدهد. این میزان دستاورد، تابآوری و قدرت ترمیم زخمها و آسیبها و تبدیل تهدید به فرصت .....
ادامه در لینک زیر 👇
روزنامه صبح نو | شماره: 1818 | تاریخ: 1402/11/23
https://sobhe-no.ir/newspaper/1818/2/66167
https://eitaa.com/cheshmandazsaeid