بسمه تعالی
ضمن عرض تسلیت به دلیل درگذشت آیت الله محمدصادق روحانی، به اطلاع می رساند درس امروز آیت الله یوسفی غروی تعطیل خواهد بود.
#تازههای_نشر
ترجمه فارسی کتاب ایمان ابیطالب
کتاب حاضر برگردان فارسی کتاب «ایمان اییطالب» است که مؤلفش یعنی شیخ مفید درباره آن چنین میگوید: «آنچه این نگاشته دربردارد بیان نکات تازه و سخنانی درباره دلایلی است در ایمان ابوطالب بن عبدالمطلب که آن را کوتاه برگزیدم و آن بیان و گفتار و رفتار ابوطالب است که جز به عناد و دشمنی نمیتوان آن را نادیده گرفت».
ترجمه و تحقیق: غلامرضا گردان
نشر ماهوت
چاپ اول ۱۴۰۲
قطع رقعی
جلد نرم
۹۲ صفحه
۶۵۰۰۰ تومان
تهیه از: @ketabeshahr578
May 11
May 11
به مناسبت نهم ذیالقعده
نامۀ مسلم به امام حسین و پاسخ ایشان به او
برشی از کتاب وقعة الطف و ترجمۀ فارسی آن
#وقعة_الطف #نهم_ذیالقعده
https://eitaa.com/YusufiGharawi
#تازههای_نشر
کتاب سیرۀ همسرداری امامان معصوم
این کتاب تلاشی است در جهت کشف ویژگیهای رفتاری امامان در تعامل با همسر در گسترۀ زندگی و ارائه برخی اصول و شاخصها از سیرۀ همسرداری ایشان به جامعه، تا بتوان از این راه، به شیوۀ درست همسرداری راه یافت. این پژوهش به بررسی ویژگیهای همسرداری، چگونگی ازدواج و اصول راهبردی همسرداری امامان علیهم السلام می پردازد و بر این فرضیه ابتنا دارد که ایشان تعامل با همسر را در مسیر تأمین هدف یکتاپرستی دانسته و به تناسب وضعیت، بر اصول راهبردی مرتبط تكيه داشتند.
این پژوهش در شش بخش سامان یافته است. بخش یکم بررسی کلیات است. بخش دوم به گونهشناسی همسران امامان اختصاص دارد. بخش سوم که در پی بررسی «اصول راهبردی همسرداری و شاخصهای تحکیم خانواده در سیره امامان» است، بخش چهارم به شکلگیری ازدواج امامان و نقش اصول و شاخصها در آن پرداخته است. بخش پنجم نیز درباره سیرۀ امامان در ادای حقوق همسران و وظایف همسرداری است و در نهایت، بخش ششم که مسأله جدایی دو همسر را بررسی میکند.
نویسنده: یدالله مقدسی
ناشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، پژوهشکدۀ تاریخ و سیرۀ اهل بیت @eiscahistory
https://eitaa.com/joinchat/3977314320C4b988b21e1
شیخ زینالعابدین مازندرانی و شکلگیری خوجههای اثناعشری
به مناسبت 16 ذیالقعده سالگرد درگذشت این مرجع تقلید
در اوایل دهۀ ۱۸۷۰ گروهی از این خوجهها که در زمرۀ مخالفان آقاخان بودند، برای زیارت رهسپار کربلا شدند و در نجف با یکی از مجتهدان بزرگ آن زمان، شیخ زینالعابدین مازندرانی، دیدار کردند. هنگامی که آنان خود را شیعه معرفی کردند توجه شیخ جلب شد. اما هنگامی که آیتالله مازندرانی از احکام و اعمال مذهبی آنها پرسش کرد، پاسخ دادند که نماز نمیخوانند، روزه نمیگیرند و دیگر عبادتها را نیز به جا نمیآورند. آنان در پاسخ مجتهد بزرگ نجف درباره تشرف به حج یادآور شدند که زیارت ائمۀ اطهار را بر سفر حج مقدم میشمارند.این سخنان موجب نارضایتی آیتالله مازندرانی شد. آنان از شیخ خواستند یکی از روحانیان را برای تعلیم مذهبی به هند بفرستد. آیتالله مازندرانی درخواست آنان را پذیرفت و یکی از شاگردان هندی خود را به نام ملاقادر حسین همراه آنان به بمبئی فرستاد. تعلیمات مذهبی ملاقادر حسین کمکم باعث شد گروهی از خوجههای آقاخانی در زمرۀ یاران ثابت وی درآیند و مذهب اثناعشری را بپذیرند. بدین ترتیب جماعت خوجهها به دو گروه اکثریت (پیروان آقاخان) و اقلیت (اثناعشری) تبدیل شد.
به نقل از کتاب شیعیان خوجۀ اثناعشری در گسترۀ جهان، نوشتۀ امیربهرام عرباحدی، ص 18-19
#مازندرانی #خوجه #آقاخان
https://eitaa.com/joinchat/3977314320C4b988b21e1