فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🍃🍃🍃🍃🍃🍃🌼🍃
☑️شما هم تجربه شو داشتید؟
#سکوت
حس خوب
🍃🍃🍃🌼🍃
*
یاس هستم حرفاتو بهم بگو🥰
@Yass_malake
لینک کانالمون جهت دعوت دوستات👇
https://eitaa.com/joinchat/2415788177C265e771d88
دوستانهها💞
🍃🍃🍃🌸🍃 #ثریا مشغول ناهار پختن بودن که فرامرز اومد تو آشپزخونه و گفت میگم مهراده تو جدی دلت میخواد
🍃🍃🍃🌸🍃
#ثریا
گفتم سهراب تکلیف آذر چی میشه پس؟ سهراب گفت من تا آخر عمر مجرد بمونم اذرو نمیگیرم ، زنی که دلش با من نیست به درد زندگی من نمیخوره . خندیدم و گفتم این دختره اسمش چیه؟ دلش با تو هست ؟ گفت فکر کنم هست ولی چیزی بهش نگفتم ، اسمش لعیاست . بهم نگاه کرد و گفت به مامان اینا یه وقت حرفی نزنی ها ، دلم نمیخواد هنوز هیچی نشده حرفی بیفته تو فامیل .رفتیم و نشستیم سرسفره ، مامان گفت تا کی هستی سهراب ؟ سهراب گفت چند روز بیشتر نیستم باید برم ، مامان دیس برنج گذاشت جلوی فرامرز و گفت کاش بیشتر میموندی، یه ماهه ای میموندی چون قراره برای بهار خواستگار بیاد شاید جفت و جور شد و ازدواج کردن . سهراب با تعجب به مامان نگاه کرد و گفت همش هفده سالشه ها ، دوتا دوتا میخواد شوهر کنه ؟ مامان گفت خوبیت نداره مجرد بمونه ، اسمش افتاده تو دهن مردم میگن شوهرش گذاشته رفته لابد دختره عیب و ایرادی داشته ، چند روز پیش شنیدم که میگفتن دختر نبوده و برای همین پسره بهش مهریه هم نداده و گذاشته رفته . فرامرز با ناراحتی گفت حرف مردم همیشه هست ،از کجا معلوم شوهرش الانش آدم حسابی باشه که با حرفایی که پشتش افتاده بهش شک نکنه و اذیتش نکنه ؟ مامان گفت چه میدونم والا . سهراب گفت حالا پسره کیه آدم حسابیه؟ مامان گفت پسر که نیست ، یخ بچه داره . زن اولش مریض بوده و غش میکرده و از هم جدا شدن .
سهراب گفت مردی که زن مریضشو طلاق بده آخر و عاقبتش مشخصه ، حالا اگر شوهر نکنه زمین به آسمون میاد مگه ؟مامان میخواست یه چیزی بگه ولی حرفشو خورد و گفت شامتونو بخورید .
یکی دو روز بعد همه خونه عمه ثریا بودیم .بعد ماجرای رضا ،آذر خیلی ساکت شده بود و اکثرا مهمونیا رو نمیومد یا اگرم میومد باهامون سرسنگین بود کنارش نشسته بودم و گفتم خوبی آذر روبراهی؟ خندید و گفت بد نیستم . مامان با ذوق گفت قربونت برم بدنیستم چیه ، بگو خوبم بعدشم رو کرد به مامان و گفت احسان کجاست؟ عمه خندید و گفت نمیدونم والا این پسر بچهی منه یا پسر مهناز ، دم به دقیقه میره اونجا . خانم جان با ناراحتی گفت میره خونه داییش اونجا هم بازی داره بمونه اینجا ور دل تو خوبه ؟ عمه چیزی نگفت و رو کرد به زن عمو و گفت مبارک باشه شنیدم خواستگار خوب اومده برای دخترت؟ زن عمو گفت سلامت باشی ولی هنوز که هیچی مشخص نیست ،خواهرش اومده خونمون و خود پسره رو هنوز ندیدیم .
بهار همچنان ناراحت و سرد بود ، از قبل گوشه گیر تر شده بود و موهای سرش کم پشت شده بود ، مامان میگفت از غصه زیاد اینجوری شده
🌼🌼🌼🌼🌼
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*🍃🍃🍃🍃🍃🍃🌼🍃
🌼🏦اولین کاری که برا انجام کارهای میکنی اینه که دهنت را ببندی
بزار انجام بشه خودش سر و صدا میکنه☑️
🍃🍃🍃🌼🍃
*
یاس هستم حرفاتو بهم بگو🥰
@Yass_malake
لینک کانالمون جهت دعوت دوستات👇
https://eitaa.com/joinchat/2415788177C265e771d88
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🍃🍃🍃🍃🍃🍃🌼🍃
فسقلو ببینا 😅🥹
جرعه ای حس خوب🦋❤️😘
🍃🍃🍃🌼🍃
*
یاس هستم حرفاتو بهم بگو🥰
@Yass_malake
لینک کانالمون جهت دعوت دوستات👇
https://eitaa.com/joinchat/2415788177C265e771d88
❤️ اوضاع مردم در آخرالزمان
برای اندکی نان پیش هر کسی سر خم کنند
در بحار ج 77ص369 روایتی از پیامبر(ص) وجود دارد که در اواخر عمر خود خطاب به یاران و اصحاب خود فرمودند:
زمانی بر مردم بیاید که اخلاق انسانی از آنان رخت بربندد چنانکه اگر نام یکی را بشنوی به از آن بود که آن را ببینی یا اگر او را ببینی به از آن است که او را بیازمایی.
چون او را بیازمایی، حالاتی زشت و ناروا در او مشاهده کنی. برای رسیدن به اندک نانی پیش هرکسی کرنش کنند.
نه خود را در پناه اسلام دانند و نه به کیش نصرانی زندگی کنند. بازرگانان و کاسبان، رباخوار و فریبکار ، و زنانشان خود را برای نامحرمان آراسته کنند.
در آن زمان اشرار بر آنها تسلط پیدا می کنند و دعاهای آنها مستجاب نمی شود.
❤️ اللـهُمــّ عَجّـلــْ لـِوَلیـّڪـَ الفـَرجــْ
ꕥ࿐❤️🕊
https://eitaa.com/joinchat/255787356Cbbf20b395b
22.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند
۷ روش از بین بردن بوی بد کتانی👟
.
┅─═ঊঈ 🍃🌹🍃ঊঈ═─┅◍⃟
بزن رو لینک گلی جانم تا در کنار هم باشیم
♥️https://eitaa.com/joinchat/637730937Cf42c0f7787
37.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🍃🍃🍃🌼🍃
#ارسالی_اعضا ❤️
سلام عزیزم این کلیپ ی سری تمرینات خوب هست برا درمان دیسک کمر خیلی خوب تجربه شده است
🍃🍃🍃🌼🍃
*
یاس هستم حرفاتو بهم بگو🥰
@Yass_malake
لینک کانالمون جهت دعوت دوستات👇
https://eitaa.com/joinchat/2415788177C265e771d88