#قند_پارسی
روزی ملا نصر الدین ماهی خرید و به خانه آورد تا زنش کباب کند. زن مشغول پختن ماهی بود که ملا خوابش برد.
عیال ملا به تنهایی ماهی را نوش جان کرد و روغن ماهی را به دست ملا مالید.
ملا که بیدار شد ماهی خواست.
زن گفت: " ماهی را خورده ای یادت نیست"!!
_اگر باور نمیکنی دستت را بو کن!
ملا دستش را بو کرد و گفت: " عجیب است دستم گواهی می دهد ولی شکمم تکذیب می کند" 😂
#ملا_نصرالدین
🆔️ eitaa.com/clinicAdabiat
#کتاب_صوتی
📙 داستان هایی از زندگانی امیرکبیر
نویسنده: استاد محمود حکیمی
تهیه شده در رادیو تهران
گوینده؛بهروز رضوی
#معرفی_کتاب
کتاب "داستان هایی از زندگانی امیرکبیر" نوشته استاد محمود حکیمی است ، استاد این داستان ها را طی سالها پژوهش و جستجو بر اساس منابع مستند و قابل استناد گردآوری کرده که تا به حال بیش از 50 بار تجدید چاپ شده است.
کتاب متن به هم پیوسته و سنگین تاریخی ندارد بلکه مجموعه داستانهای مستقل و کوچکی است که برای خواننده غیر حرفه ای نیز جالب است.
در پیشگفتار کتاب آمده است :
داستانهایی که در کتاب در مورد این بزرگ مرد تاریخ ایران آمده است تنها گوشه ای از زندگی آن مرد بزرگ را نشان میدهد ، او چون انسان بود زندگی اش خالی از ضعف نبود ، پس از شهادتش کوشش های فراوانی شد تا شخصیتش تخریب شود او را به دزدی ، خیانت و بیگانه پرستی متهم کردند اما حتی در زمانی که در همه شهر ها و قریه ها و مسجد ها تبلیغات دروغین ناصری ادامه داشت و بر سر در هر امامزاده ای سخن از عدالت ناصری بود ، مردم شریف و سپاسگذاری در خانه سر در گوش هم از عصر غرورآفرین صدارت امیر کبیر سخن میگفتند.
@clinicAdabiat
#حرف_حساب
بین دهان تا گوش شما کمتر از یک وجب است.
قبل از اینکه حرف از دهان خودتان به گوش خودتان برسد، به گوش حضرت(صاحب عصر) رسیده است.
او نزدیک است
درد و دلها را میشنود.
بااوحرفبزنید و ارتباطبرقرارکنید.
آیت الله بهجت
🆔️ eitaa.com/clinicAdabiat