eitaa logo
آکـادمی‌کدچ | برنامه‌نویسی
448 دنبال‌کننده
116 عکس
9 ویدیو
0 فایل
شروع مسیر با تو پیشرفت با من :) 🤍 - برنامه‌نویسی یاد بگیرید ، چون بهتون یاد میده چطور فکر کنید ! 💪🏻😎 - من امیرمحمد دهقان هستم و میخوام بهت برنامه‌نویسی رو کامل یاد بدم 😉🙋🏻‍♂️ - 🔶 پشتیبان : @MYCODECH https://codech.ir : سایت 🔷
مشاهده در ایتا
دانلود
آکـادمی‌کدچ | برنامه‌نویسی
. هکرهای کلاه‌سیاه که به هکرهای مجرم هم معروف هستن برای نفوذ به دستگاه‌های شخصی و شبکه‌ها در جستج
. این مجرم‌های سایبری ، افرادی خبره هستن که از حملات سایبری برای دسترسی به اطلاعات ، یا هک سازمان‌ها و نهاد‌ها استفاده می‌کنن 🔎 انگیزه از هک : سرقت اطلاعات و استفاده از آن برای فروش یا کسب سود قربانیان احتمالی : افراد عادی و کسب‌وکارها اینا کسب‌و‌کار بعضیاتون رو خراب کردن 😂❤️ .
. ⚪ کلاه سفیدها ؛ .
آکـادمی‌کدچ | برنامه‌نویسی
. ⚪ کلاه سفیدها ؛ .
. کلاه سفیدها ، سطح مهارت هکرهای کلاه‌سفید دقیقا مثل هکرهای کلاه‌سیاهه و بعضا بیشتر هم میشه اما تفاوت اصلی در قصد و نیت این هکرهاست 🥲 هکرهای کلاه‌سفید برای کشف نواقص امنیتی و کمک به دولت‌ها ، کسب‌وکارها و شهروندان تلاش می‌کنن تا به این ترتیب از جرائم سایبری جلوگیری کنن 🙂 برای مثال کسب‌وکاری ممکنه مشکلات شبکه‌ای مثل خرابی سیستم یا کاهش سرعت رو تجربه کنه ، شرکت‌ها در چنین شرایطی به‌جای ارتقای کل شبکه یک هکر کلاه‌سفید رو برای رصد نواقص امنیتی بالقوه‌ استخدام می‌کنن 👌🏻 .
آکـادمی‌کدچ | برنامه‌نویسی
. کلاه سفیدها ، سطح مهارت هکرهای کلاه‌سفید دقیقا مثل هکرهای کلاه‌سیاهه و بعضا بیشتر هم میشه اما ت
. هر وقت که کسب‌و‌کارتون دچار‌ مشکل و یا سرقتی بشه ، میتونین از این افراد کمک بگیرین ✅😀 انگیزه کلاه‌ سفیدها : کشف نواقص امنیتی برای اجتناب از جرائم سایبری قربانیان احتمالی : هکرهای کلاه‌سیاه ، البته قربانی خاصی ندارن ، اما هکرهای کلاه سیاه رو در دام می‌اندازن ✅ .
. 🔴 کلاه قرمزها ؛ .
آکـادمی‌کدچ | برنامه‌نویسی
. 🔴 کلاه قرمزها ؛ .
. هکرهای کلاه‌قرمز ، به هکر‌های کلاه‌سفید شباهت دارن ؛ اما به‌جای اینکه به استخدام کسب‌وکارها یا دولت‌ها دربیایند به صورت مستقیم به رصد و توقف هکرهای کلاه‌سیاه می‌پردازن 👌🏻 به این هکرها « رابین‌هود » هم گفته می‌شه . این جادوگران ، همچنین اطلاعات سرقتی را برمی‌‌گردونن 👏🏻 .
. رفقا این هکر‌های کلاه‌قرمز رو با کلاه قرمزی اشتباه نگیرید ! 😅😂 خیلی بچه‌های باحال و کاربلدی هستن 👌🏻 انگیزه کلاه‌قرمزها : کار بی‌وقفه برای توقف حملات سایبری هکرهای کلاه‌سیاه اما بعضی اوقات در جبهه مخالف هم کار میکنن ☹️ قربانیان احتمالی : حواسشون به هکرهای کلاه‌سیاه هست 🕶️ .
. 🔵 کلاه آبی‌ها ؛ .
آکـادمی‌کدچ | برنامه‌نویسی
. 🔵 کلاه آبی‌ها ؛ .
. هکرهای کلاه آبی ، شباهت زیادی به هکرهای کلاه‌سفید دارن اما به جای نفوذ به سیستم‌ها یا نرم‌افزارهای سازمانی ، دسترسی به سیستم رو به هکر کلاه‌آبی میدن تا نواقص اون رو بررسی کنن . به این ترتیب سازمان می‌تواند ریسک‌های احتمالی را پیش از تصمیم‌گیری برای به‌روزرسانی سیستم‌ها کاهش بدن 👌🏻😀 .
. این دسته یه‌جورایی نیروی کمکی برای کلاه‌سفیدها حساب میشن و کارشون در حوزه خودشون خوبه 💪🏻 از آبی‌ها میتونین برای بررسی امنیت کسب‌وکار‌ مجازی‌تون استفاده کنید 🌱 ‌انگیزه کلاه‌آبی‌ها : بررسی نواقص امنیتی یا نرم‌افزاری کسب‌وکارها قربانیان احتمالی : هکرهای کلاه‌سیاه و بعضا بدون قربانی ، صرفا جهت تست امنیت .
. 🟢 کلاه سبزها ؛ .
آکـادمی‌کدچ | برنامه‌نویسی
. 🟢 کلاه سبزها ؛ .
. در دنیای هکرهای کلاه‌ رنگی ، کلاه سبز‌ها ، به عنوان تازه‌کارها دنیای هک شناخته میشن 🤓 هکرهای کلاه سبز ، از مکانیسم امنیتی و عملکرد درونی وب آگاه نیستن ، اما افرادی مشتاق و مصمم هستن که برای ارتقای جایگاه خود در جامعه هکرها تلاش می‌کنن 🏃🏻‍♂️ این هکرها لزوما قصد آسیب رساندن ندارن ، اما ممکنه که در فرایند یادگیری تکنیک‌های حمله و بازی با بدافزارهای مختلف ، به سیستمی آسیب برسونن 😢 .