31.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣آزمایش جناب اش ( آزمون هم نوایی)
همراهان گرامی، بعد از تماشای کلیپ بالا، لطفا فکر کنید تا حالا چند بار در این موقعیت قرار گرفتید؟!!!🤔 عکس العمل شما چگونه بوده است؟🧐
با اینکه یک آزمایش نسبتا قدیمی است ولی خیلی جالب است😊. البته روی چرایی و تحلیل و تفسیر نتایج آن هنوز هم کارهای جالبی انجام می شود.😵💫
به زودی راجع به این آزمون بیشتر با هم صحبت خواهیم کرد.☺️
#آزمون_هم_نوایی
#علوم #شناختی
@cognitive20th
🗣️ چکیده:
جنگ شناختی به معنای هدف قرار دادن قوه شناخت عموم مردم و نخبگان جامعه هدف به منظور تغییر ارزشها، باورها، نگرشها و رفتارها از طریق مدیریت ادراک و هیجانات است. به طور خاص، هیجانات راههایی برای مقابله و سازگاری با موقعیتهای اجتماعی هستند که زندگی ارائه میدهد. بدیهی است که یکی از اهداف جنگ شناختی تحت تاثیر قرار دادن سیستم هیجانی افراد میباشد. هدف از انجام این مطالعه، واکاوی چگونگی عملکرد سیستم هیجانی در مواجهه با محرکهای ورودی در جنگ شناختی میباشد. به این منظور یک مدل فرآیندی بر اساس انطباق میان مدل هیجانات ارتباطی شناختی-اجتماعی آکتونیونیک و مدل دو فرآیندی (رویکردهای صریح و ضمنی) جنگ شناختی ارزشی، ارائه گردیده است، که هدف آن، بررسی ابعاد جنگ شناختی با رویکرد هیجانی در جامعه، به کمک ارزیابی فرآیندهای شناختی-اجتماعی موثر در شکلگیری این هیجانات بوده است. این پژوهش به روش کتابخانهای و نظری و با رویکرد ارائهی مدل انجام گرفته است. به کمک این مدل، میتوان نشان داد که توپخانهی جنگ شناختی ارزشی با شلیک و ارسال محرکهای مختلف از طریق رسانههای معاند، شبکههای اجتماعی و ... چگونه سیستمهای 1 شناخت (رویکردهای ضمنی) و 2 شناخت (رویکردهای صریح) را در بستر هیجانات تحت تاثیر قرار میدهد و اینکه این فرآیند میتواند پیشبینی کنندهی چه هیجانات و رفتارهایی در جامعه باشد. مدل ارائه شده میتواند چارچوبی مناسب به منظور رمزگشایی فعالیتهای انجام گرفته در حوزهی جنگ شناختی با رویکرد هیجانی ارائه نماید.
مقاله👇
https://jmp.ihu.ac.ir/article_209016.html
#جنگ_شناختی #هیجان
@cognitive20th
🗣️چکیده:
بیش از نیمقرن از تجاوز رژیم اسرائیل به فلسطین میگذرد و در طول این مدت، نظرات و دیدگاههای مختلفی در مورد منشا درگیری، موضوعات مورد مناقشه و راهکارهای احتمالی حل این مساله عنوان شده است. اما ویژگیهای شخصیتی که میتواند مانع از حل موفقیتآمیز این مساله شود درنظر گرفته نشده است. از آنجایی که ویژگیهای شخصیتی یکی از مولفههای اثرگذار بر نگرشها و ترجیحات سیاسی است، موافقت و مخالفت افراد با غزه، علاوه بر مسائل سیاسی، اقتصادی، ملی و مذهبی، میتواند به ویژگیهای شخصیتی آنها نیز بازگردد. بر این اساس پژوهش حاضر با هدف بررسی ابعاد شخصیتی ایرانیان موافق و مخالف موضوع غزه براساس تحلیل محتوای متنی تولیدی در فضای مجازی صورت گرفته است.
پژوهش حاضر از نوع بنیادی و روش تحقیق مورد استفاده روش توصیفی از نوع علی-مقایسهای بود. جامعه آماری تمام ایرانیان اصلاحطلب/موافق، اصولگرا/موافق و سلطنتطلب/مخالف بود که با روش نمونهگیری هدفمند 150 نفر (از هر گروه 50 نفر) به عنوان نمونه درنظر گرفته شد. برای جمعآوری دادهها توییتها و متن سخنرانی افراد هر سه گروه سیاسی جمعآوری شد و از سامانه ATY-ANALAIZER SYSTEM (سامانه تحلیل مدل پنج عاملی شخصیت از روی متن) و برای تجزیهوتحلیل دادهها از روش تحلیل واریانس چندراهه استفاده شده است.
یافتهها نشان داد ویژگی روانرنجوری به طور مثبت و ویژگیهای توافقپذیری، برونگرایی و وظیفهشناسی به طور منفی با مخالفت با غزه در ارتباط است...
مقاله👇
https://amfad.sndu.ac.ir/article_2905.html
#ابعاد_شخصیتی #روانشناسی #شخصیت #روانشناسی_محاسباتی
@cognitive20th
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همراهان گرامی😊
تا حالا چیزی راجع به cooing sound شنیدهاید؟!!🤔
پس اول کلیپ بالا 👆را تماشا کنید تا براتون بگم🤓
👿ااااستاد!!!! خیلی دلم میخواد بدونم این فکرا چه جوری این وقت شب سر از ذهن شما درمیارن ؟؟؟؟؟!!!!!😈
#کوینگ
آنچه راجع به مغز 🧠 و شناخت ما می گویند👇
@cognitive20th
چهار گام از غرغر کردن نوزاد🥰 تا سخن گفتن🗣 :
1️⃣ غرغر کردن و گریه کردن: رشد زبان گفتاری کودک شامل این صداهای اولیه نوزاد است. حتی در چند روز اول تولد نوزاد، احتمالاً ترکیبی از گریه، غرغر، جیرجیر، آه، عطسه و سکسکه در میان صداهای بامزه دیگر خواهید شنید. این صداهای طبیعی از قفسه سینه کودک می آید.
2️⃣ Cooing گام بعدی صدا زدن است، به این معنی که کودک از ماهیچههای متفاوتی نسبت به گریه و غرغر کردن استفاده میکند. رشد زبان معمولاً منعکس کننده رشد مهارتهای حرکتی ظریف است زیرا از درون سرچشمه میگیرد و به سمت بیرون پیشرفت میکند و در طول مسیر با تنظیم دقیق پیشرفت میکند. صداهای کودک از داخل قفسه سینه شروع میشود و در نهایت به حنجره، زبان و لبها میرسد.
3️⃣ Babbling: در حالی که صدا زدن شامل صداهای تک مصوت است، غوغا کردن زمانی است که کودک شروع به استفاده از صداهای همخوان میکند. آن «اوه» و «آه» به «موه موه» و «به به» تبدیل می شود. اگرچه این صداهای جدید ممکن است در ابتدا تصادفی به نظر برسند، اما وقتی از نزدیک گوش میدهید ممکن است متوجه برخی الگوها و ریتمها شوید یا صدای کودک را بالا و پایینتر بشنوید. این نقطه عطف در حدود 4 ماهگی رایج است.
#علوم #شناختی
#رشد
#صحبت
#غرغر
آنچه راجع به مغز 🧠 و شناخت ما می گویند👇
🆔 @cognitive20th
ادامه...
4️⃣ صحبت کردن: نوزادان معمولاً اولین کلمات قابل تشخیص خود را تا زمانی که حداقل یک سال یا بیشتر نشوند بیان نمیکنند. به احتمال زیاد، اولین کلمه یک کلمه ساده با صامتها و مصوتهایی است که آنها به طور مکرر شنیدهاند، مانند "مامان"، "بابا" یا "بای بای". قبل از گفتن کلمات خاص، نوزادان ممکن است آنها را بفهمند. در واقع، نوزادان بیشتر از آنچه ما فکر میکنیم میفهمند! اگر انتخاب کرده باشید که زبان اشاره کودک را به او معرفی کنید، ممکن است متوجه شوید که وقتی شما میگویید «نه» یا «بطری» یا زمانی که از علائم این کلمات رایج استفاده میکنید واکنش نشان میدهد.
#علوم #شناختی
#رشد
#صحبت
#غرغر
آنچه راجع به مغز 🧠 و شناخت ما می گویند👇
🆔 @cognitive20th
😍یه خبر جذااااب😍
همراهان گرامی😊
در نظر است طی روزهای آتی همگی با هم گذری به موضوع جذاااب😍 نورآناتومی 🧠 داشته باشیم.
مناطق مختلف مغزی و کارکردهای اصلی آنها را به زبان ساده با هم بررسی کنیم و ببینیم چه مناطقی از مغز در چه فرآیندها یا کارکردهای شناختی نقش دارند.
اگر براتون جذاب بود، ریزتر هم ورود خواهیم کردم و جزئیات بیشتری رو با هم به اشتراک خواهیم گذاشت.
😈😈 خیلییی خوبه استاااد. فقط لطفا تا جایی که می شه ساده و رووون باشه لطفا.
پس منتظر یه عالمه پست جذاااب😍 هستیم.😈😈
#علوم #شناختی
#نوروآناتومی
#مغز
#مناطق #مغزی
آنچه راجع به مغز 🧠 و شناخت ما می گویند👇
🆔 @cognitive20th
❓یه *سوال* ❓
تا حالا به این نکته توجه کردین که چرا موقع فکر کردن، تمرکز یا تصمیمگیری، دست را روی *پیشانی* قرار میدهیم؟!!!🤔
یا حتی موقعی که زیاد فکر کردیم و خسته شدیم، پیشانی خود را فشار میدهیم؟🤔
به نظر شما این امر اتفاقی است یا دلیلی پشت آن نهفته است که ما نمیدانیم؟!!!
#علوم #شناختی
#نوروآناتومی
#مناطق #مغزی
#تفکر
#تمرکز
آنچه راجع به مغز 🧠 و شناخت ما می گویند👇
🆔 @cognitive20th
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗣️ لوب پیشانی: ابزاری است که با آن میتوانید افکار و اعمال خود را به کمال برسانید.👇
ناحیه قرمزرنگ لوب پیشانی است که حدود 40 درصد از قشر مخ در مغز را پوشانده است. این لوب بزرگترین لوب در میان چهار لوب قشر مخ است و از پشت پیشانی ما، مغزمان را فرماندهی میکند.
اصلیترین وظیفه لوب پیشانی: ساکت کردن بقیه بخشهای مغز و به وجود آوردن تمرکز و توجه کامل برای ایجاد یک مفهوم یا تجربهای جدید در مغز
آخرین بخشی از مغز بوده که توسعه پیدا کرده است ...👇
#علوم #شناختی
#قشر #پیشانی
#قشر #فرونتال
#انتخاب
#آگاهی
#نیت
آنچه راجع به مغز 🧠 و شناخت ما می گویند.👇
🆔 @cognitive20th
...
انسان تصویر خود را در لوب پیشانی ذخیره کرده و آنچه در این مکان به خصوص ذخیره شد تعیین میکند که چگونه با دنیا تعامل نموده و واقعیت را چگونه درک نماید.
لوب پیشانی انسان نسبت به دیگر موجودات بیشترین بخش از قشر مخ را پوشانده است و همین موضوع باعث تمایز انسانها از بقیه موجودات است. زیرا با استفاده از این لوب ما انسانها میتوانیم حالت وجودیمان را اصلاح کنیم تا عملکرد بهتری داشته باشیم. میتوانیم به خودمان نگاه کنیم و ببینیم که داریم به چه چیزی فکر میکنیم.
این قسمت از مغز جایگاه آگاهی است. این بخش از مغز بیش از تمام بخشهای آن با تغییر سازگار است و به همین دلیل ابزاری است که با آن میتوانید افکار و اعمال خود را به کمال برسانید.
لوب پیشانی مسئول انتخابهای انسان است.
لوب پیشانی میتواند شبکههای دیگر مغز را ساکت و آن چیزی که میخواهیم در خودمان ایجاد کنیم (نیت) را به صورت یک تصویر در مغز ما ایجاد کند. سپس اگر یک احساس متناظر با آن نیت را در خودمان ایجاد کنیم، احساساتی مانند شکرگزاری، خوشحالی، آرامش و ...، این حالت وجودی به صورت یک تجربه واقعی در مغز و بدن ما ثبت میشود. در این حالت مغز و بدن ما درگیر گذشته نیستند، بلکه برای آیندهای بهتر با یکدیگر همگام میشوند.
#علوم #شناختی
#قشر #پیشانی
#قشر #فرونتال
#انتخاب
#آگاهی
#نیت
آنچه راجع به مغز 🧠 و شناخت ما می گویند.👇
🆔 @cognitive20th
سوال ظهر جمعه: 😊
❓ آیا تاکنون برای شما هم پیش آمده که بخواهید کاری را انجام دهید و حتی بارها انجام آنرا در ذهن خود از ابتدا تا انتها مرور کردهاید ولی توانایی یا اراده انجام آنرا نداشته باشید؟🙄
حتی یه کار ساده و کوچک مثل تماس با یک فرد یا حتی پاسخ به پیام یک دوست؟
❓ تا حالا به این موضوع فکر کردین که چه چیزی مانع از تبدیل قصد و نیت به عمل و رفتار میشود؟ 🤔
❓ چرا نمیتوانیم بعضی وقتها کارهایی را که میدانیم باید انجام دهیم ولی مدام به تعویق میاندازیم و حتی سعی میکنیم فراموشش کنیم؟
👈 میدانید که حتی ممکن است این کار انرژی بیشتری از انجام خود آن کار از شما بگیرد و ذهن شما را بیشتر خسته نماید؟!! 🙄
#علوم #شناختی
#قصد
#نیت
#رفتار
آنچه راجع به مغز 🧠 و شناخت ما می گویند. 👇
🆔 @cognitive20th
حوزههای مختلف علوم اعصاب(نوروساینس) در یک نگاه
در پاسخ به سوالات دوستان که میخواهند در این حوزه گام بردارند. این دو اسلاید در یک نگاه به شما کمک خواهد نمود که حوزه مورد علاقه خود را شناسایی کنید.
#علوم #شناختی
#نوروساینس
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما می گویند. 👇
🆔 @cognitive20th
ادامه مطلب قبلی...
#علوم #شناختی
#نوروساینس
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما می گویند. 👇
🆔 @cognitive20th
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمرین ذهنی - حرکتی
همراهان گرامی، لطفا تلاش کنید، حرکتهای بالا👆 را انجام دهید. اگر موفق شدید، میگم که داستانش چیه🤔 چه اتقاقایی توی مغز شما افتاد🙄.
#تمرین #ذهنی #حرکتی
#علوم #شناختی
#نوروساینس
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما می گویند. 👇
🆔 @cognitive20th
امشب سخنران مراسم داشت راجع به اولوالالباب ، صحبت میکرد که خدا در قرآن چندین بار مورد خطاب قرار دادهاند.
اولوالالباب، به انسانهای صاحب خرد و عاقل گفته میشود که از خصوصیات بارز آنها این است که بدی را با خوبی دفع میکنند.
اومدم منزل چک کردم، متوجه شدم که الالباب جمع لب هست.
از آنجا که نماد جسمانی عقل، مغز است و اولوالالباب، صاحبان خرد. احتمالا افرادی که همانند اولوالالباب اهتمام در انجام خوبیها و پرهیز از بدیها دارند، دارای مغزهای کامل و سالمی نسبت به سایر افراد جامعه هستند.
به نظرم رسید که خداوند متعال دقیقا دارند اشاره میکنند به کسانی که از لب پیشانی بیشتر استفاده میکنند یا به عبارتی بیشتر اهل تحلیل و اندیشه هستند تا غریزه.... خیلی تعبیر جالبی است!!!!!!!
البته اشاره به ابعاد مختلف انسان هم دارد. یعنی خوب دیدن (لوب پس سری) خوب شنیدن (لب آهیانه) و ...
وای چقدر چیزای مختلفی توی ذهنم داره میچرخه😵💫
نظر شما چیه؟؟!!
#محرم
#عاشورای #حسینی
#علوم #شناختی
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما می گویند👇
🆔 @cognitive20th
animation.gif
5.3M
مغز مهرهداران از دو نیمکره جدا از هم تشکیل شده که توسط شکاف طولی درونی از هم جدا شدهاند، در نتیجه میتوان گفت مغز از دو نیمکره چپ و راست تشکیل شدهاست.
هر کدام از این لایهها دارای لایه بیرونی از جنس ماده خاکستری میباشند که قشر مغز خوانده میشود و توسط لایه درونی به نام ماده سفید پشتیبانی میشود.
به لایه سطحی هر نیمکره قشر میگویند؛ که از ماده خاکستری تشکیل شدهاست. قشر مخ به شکل چینهایی آرایش یافتهاست که شکنج خوانده میشوند. این شکنجها توسط شیارهایی از هم جدا شدهاند. به این ترتیب سطح قشر به میزان زیادی افزایش مییابد. چند شیار بزرگ سطح هر نیمکره را به لوبهایی تقسیم میکنند. هر لوب بر اساس استخوانی که بر روی آن قرار گرفته نامگذاری میشود.
#مغز
#نیمکره
#نوروآناتومی
#علوم #شناختی
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما می گویند. 👇
🆔 @cognitive20th
چهار نکته راجع به قشر خاکستری
مغز به طور کامل به ماده خاکستری و سفید تقسیم میشود.
1️⃣ ماده خاکستری ، که با نام substantia grisea شناخته می شود، بخشی از مغز است که توسط جسم سلولهای عصبی و اکثر دندریتهای متصل به آن کنترل میشود.
2️⃣ علت نامگذاری این ماده ظاهر آن است که به دلیل هسته خاکستری رنگ که سلولها را دربرگرفته است به این صورت است.
3️⃣ ماده خاکستری هیچ پوشش میلینی ندارد ولی بیشتر پردازشها در ماده خاکستری انجام میشود.
4️⃣ این ماده حدود 40 درصد از کل مغز انسان را تشکیل میدهد ولی 94 درصد اکسیژن را مصرف میکند.
#مغز
#قشر #خاکستری
#نوروآناتومی
#علوم #شناختی
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما می گویند👇
🆔 @cognitive20th
قسمت زیر قشر مخ
1️⃣ این قسمت از مخ، به علت تجمع رشتههای عصبی میلینهشده به نام بخش سفید رنگ یا substantia alba شناخته میشود.
2️⃣ چند بخش خاکستری در این قسمت دیده میشود که از مهمترین آنها میتوان به تالاموس و هیپوتالاموس اشاره کرد.
3️⃣ این ماده سفید است که توانایی ایجاد ارتباط بین مناطق دارای ماده خاکستری، و همچنین بین ماده خاکستری و سایر قسمتهای بدن را برقرار میکند. این کار با انتقال اطلاعات از قسمتهای مختلف بدن به سمت قشر مغزی انجام میشود.
4️⃣ کنترل عملکردهای غیرارادی بدن مانند دما، فشار خون و ضربان قلب، آزادسازی هورمونها و کنترل غذا، همچنین مصرف آب و بیان احساسات، عملکردهای اضافی ماده سفید است.
#مغز
#قشر #سفید
#نوروآناتومی
#علوم #شناختی
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما می گویند👇
🆔 @cognitive20th
فرهنگ و علوم شناختی
1⃣ فرهنگ یک راز بیتغییر از تجربیات ماست و مرز ثبت شدهای ندارد.
2⃣ ما از مغز بزرگمان برای انجام کارهای فوقالعاده و تکنیکی استفاده میکنیم ولی علیرغم تمامی مهارتهای فنی، به نظر میرسد که به طرز عجیبی درک کمی در مورد علل و عوامل تفاوت فرهنگی داریم.
3⃣ رفتار به طور زیادی به این بستگی دارد که ما در یک فرهنگ محدود زندگی میکنیم یا فرهنگ آزاد ؟
4⃣ هنجارهای اجتماعی مانند یک چسب هستند که همه گروهها را به هم میچسبانند و به ما هویت میدهند.
😈استاد پس علوم شناختیش چی شد!؟؟؟👿
تازه حواسمون هست که کلی سوال رو هم هنوز جواب ندادین ها!!!!😈
#مغز
#فرهنگ
#علوم #شناختی
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما می گویند👇
🆔 @cognitive20th
علوم شناختی و فناوریهای عصبی
تمرین ذهنی - حرکتی همراهان گرامی، لطفا تلاش کنید، حرکتهای بالا👆 را انجام دهید. اگر موفق شدید، میگم
در پاسخ به این سوال:
1⃣ بین نیم کرده چپ و راست ما ارتباط وجود دارد. هر چه این ارتباط قویتر باشد، فرد هماهنگتر و راحتتر حرکات پیچیده را با هر دو دست یا پا انجام می دهد. انجام تمرینهای مشابه به افزایش و تقویت این ارتباط کمک خواهد کرد.
2⃣ حرکاتی که توسط هر دو دست انجام میگیرند، اگر شبیه به هم باشند، راحتتر انجام خواهند شد ولی اگر متفاوت باشند، سختتر و نیازمند تمرکز و انرژی بیشتری خواهد بود حال اگر شما فردی باشید که ارتباط قویتر با هماهنگی بیشتر بین دو کره مغزی باشید، قادر به انجام حرکات پیچیده و متفاوت به کمک هر دو دست یا پاهایتان خواهید بود.
#علوم #شناختی
#پاسخ #سوال
#نیمکره
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما می گویند👇
🆔 @cognitive20th
علوم شناختی و فناوریهای عصبی
همراهان گرامی حدس میزنید در چه سنی بچهها شروع به دریافت هنجارهای اجتماعی میکنند!؟🧐 نوزادی😁 مهد کو
در پاسخ به سوال فوق می توان گفت:
1️⃣ مشخص شده است که غرایز هنجاری ما بسیار سریع آشکار میشوند.
2️⃣ مطالعات نشان میدهند که نوزادان هنجارها را حتی قبل از زبان باز کردن دنبال میکنند و ناقضان آنرا مجازات میکنند. این رفتار در باز کودک با اسباب بازیها و عروسکهاش دیده میشود. مثلا ممکن است کودک عروسکی را تنبه کند.
3️⃣ کودکان نه تنها از محیط خود هنجارهای اجتماعی را یاد میگیرند و تفسیر میکنند، بلکه به صورت فعال آنها را شکل میدهند و اجرا میکنند.
#پاسخ #سوال
#هنجار
#علوم #شناختی
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما می گویند👇
🆔 @cognitive20th
در ادامه مطالبی که راجع به نوروآناتومی شروع کرده بودیم:
1️⃣ مغز انسان از چهار بخش اصلی تشکیل شده است. پیشانی، آهیانه، پسسری و گیجگاهی
2️⃣ این نواحی روی هر دو نیمکره قرار دارند.
3️⃣ هر نیمکره مغز، معمولا سمت مقابل را کنترل میکند. برای مثال حرکت دست و پای راست توسط نیم کره چپ کنترل میشوند.
4️⃣ هر اندام قسمت مشخصی از قشر مغزی را به خود اختصاص میدهد.
#نوروآناتومی
#نیمکره
#قشر #مغزی
#علوم #شناختی
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما می گویند👇
فصلنامۀ علوم اجتماعی خردورزی
در شماره ۵ از این فصلنامه، باهدف تبیین ضرورت علومشناختی و بررسی جایگاه آن در ایران و جهان، ذیل شش پرونده ماهیت علومشناختی، فلسفۀ علومشناختی، الهیات و علومشناختی، علومشناختی در ایران و جهان، وضعیتسنجی علومشناختی و پروندۀ ویژه بررسی فعالیتهای علمی شهید محسن فخریزاده در حوزۀ علومشناختی و فناوریهای نوین پرداختهاست.
برخی از عناوین طرح شده در این شماره عبارتاند از: نسبت علوم اعصاب و ارادۀ آزاد، نقش مطالعات بدنمندی در تبیین و تبلیغ دین، علومشناختی و تجربۀ نزدیک به مرگ و مغز، نقد تلقی افواهی از آزمایشهای شناختی مرتبط با مفاهیم دینی، بررسی تعامل انسان و ماشین، اولویتهای فناورانه در زیستبوم علومشناختی، رویکرد پدیدارشناختی در علومشناختی، بازخوانی و ارزیابی خبرگانی سند توسعۀ علومشناختی، ظرفیتهای فلسفۀ اسلامی برای تحول علومشناختی و… .
لینک زیر👇
https://kheradvarzi.com/مروری-بر-شماره-5-خردورزی/
#فصلنامه #خردورزی
#علوم #شناختی
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما میگویند👇
🆔 @cognitive20th
همراهان گرامی آیا میدانستید که:
بعد از انقلاب شناختی ، حرف روانشناسان رفتاری که میگفتند انسان را جعبه سیاه در نظر بگیرید و فقط به محرک و پاسخ فکر کنید دیگر خریدار نداشت؟؟!🙄
حال سوال این بود که:❓❓
1️⃣ داخل مغز انسان چه میگذرد؟
2️⃣ انسان چگونه مطالب را انتخاب میکند؟
3️⃣ چگونه یاد میگیرد؟
4️⃣ چگونه به خاطر میسپارد؟
برای پاسخ به این سوالات یه اتفاق جدیدی در دنیای علم افتاد و یه شاخه نوین پدید آمد. که اسمش رو گذاشتن...🤔
#علوم #شناختی
#انقلاب #شناختی
#آیا #میدانستید #که
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما میگویند👇
🆔 @cognitive20th
روانشناسی شناختی
مهمترین ویژگی انسان را در دریافت اطلاعات از محیط و پردازش آنها در ذهن میداند و به این سوال مهم میپردازد که آنچه ما ذهن مینامیم چیست و چگونه کار میکند؟
1️⃣ این اصطلاح ابتدا توسط اولریک ایسر در سال ۱۹۶۷ استفاده شد.
2️⃣ تمرکز اصلی آن بر کشف چگونگی کسب، پردازش و ذخیرهسازی اطلاعات در انسان است. یعنی بر چگونگی پردازش اطلاعاتی که فرد دریافت کرده (انگیزه) و واکنشی که نسبت به اطلاعات دریافت شده (خروجی) نشان میدهد، متمرکز است.
3️⃣ شامل مطالعه فرآیندهای ذهنی درونی، همه چیزهایی که داخل مغز قرار دارد از جمله ادراک، تفکر، توجه، زبان، حافظه، حل مسئله و یادگیری میباشد.
4️⃣ به سایر حوزهها نظیر علوم اعصاب، فلسفه و زبانشناسی ارتباط داشته و مبنایی هدف محور و مسئله محور دارد.
#روانشناسی #شناختی
#ذهن
#علوم #شناختی
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما می گویند👇
🆔 @cognitive20th
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتمان شب
در صوت بالا👆 در مورد دو سوال زیر👇 صحبت شده است:
1️⃣ تعریف شناخت چیست؟
2️⃣ فرآیندهای شناختی چه میباشد؟
#شناخت
#فرآیندهای #شناختی
#روانشناسی #شناختی
#علوم #شناختی
آنچه راجع به #مغز 🧠 و #شناخت ما می گویند👇
🆔 @cognitive20th