تماسهای سرّی «نتانیاهو» و «بنسلمان»
🔹نشریه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» از تلاشهای مخفیانه نخستوزیر رژیم صهیونیستی به منظور تماس با ولیعهد عربستان و پیشبرد فرایند سازش و عادیسازی روابط میان تل آویو و ریاض پرده برداشت.
🔹نتانیاهو اعلام آمادگی کرده که توافق عادی سازی میان ریاض و تل آویو بدون التزام طرفین به پیشرفت در پرونده فلسطین به مرحله اجرا درآورد.
🔹این نشریه به نقل از رئیس موساد مدعی شده است که بن سلمان با ارائه شروطی با پیشنهاد مطرح شده از سوی نتانیاهو موافقت کرده است.
🔹از جمله شروط مطرح شده از سوی ولیعهد سعودی حل و فصل اختلافات میان ریاض و دولت بایدن بوده است.
tn.ai/2825746
@TasnimNews
عملیات جدید مقاومت در کرانه باختری
🔹منابع عبری از تازه ترین عملیات مقاومت ضد صهیونیستی در کرانه باختری و تیراندازی به سمت شهرک صهیونیستنشین «شاکید» در غرب جنین خبر دادند.
🔹گردان جنین سرایاالقدس مسئولیت این عملیات را برعهده گرفت و اعلام کرد رزمندگان این گروه توانستند شهرک صهیونیستنشین شاکید را به رگبار ببندند و صهیونیستها را هدف قرار دهند.
tn.ai/2825753
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محرومیت ۶ ماهه در انتظار «لوکادیا»؟
«امیرساعد وکیل» حقوقدان ورزشی:
⚽️ پرسپولیس شانس بالایی برای محکوم کردن لوکادیا دارد و هیچ مبلغی هم پرداخت نخواهد کرد.
⚽️ به احتمال زیاد این محکومیتی که لوکادیا در کمیته انضباطی باشگاه برایش در نظر گرفته خواهد شد فیفا این بازیکن را ۶ ماه محروم خواهد کرد.
#فوتبال
@TasnimNews
📊 تورم حاملهای انرژی ترکیه به۱۳۷ درصد رسید/تورم مواد غذایی در کشورهای صنعتی هم رکورد شکست!
🔸همکاریهای اقتصادی و توسعه (OECD) متوسط نرخ تورم ۳۸ کشور صنعتی عضو این سازمان در ماه اکتبر ۲۰۲۲ به ۱۰/۷ درصد رسیده است.
🔸طبق این گزارش، نرخ تورم مواد غذایی در کشورهای عضو OECD در اکتبر امسال به ۱۶/۱ درصد رسیده که این رقم بالاترین نرخ تورم مواد غذایی از ۱۹۷۴ تاکنون است.
🔸اما بخش مهم گزارش OECD مربوط به تورم حاملهای انرژی است. طبق گزارش این سازمان، میانگین تورم یکساله حاملهای انرژی در ماه اکتبر به ۲۸/۸ درصد رسیده است. این مقدار در منطقه یورو ۴۱/۵ درصد و در اتحادیه اروپا نیز ۳۸/۷ درصد بوده است.
🔸در بین ۳۸ کشور عضو سازمان OECD، نرخ تورم سالانه انرژی در ترکیه با ۱۳۷ درصد رتبه اول را به خود اختصاص داده است. پس از این کشور، هلند با تورم ۹۹/۸ درصدی دوم، ایتالیا با ۷۱ درصد سوم، لیتوانی با ۶۳/۲ درصد چهارم، بلژیک با ۶۳ درصد پنجم، استونی با ۶۰ درصد ششم و انگلیس با ۵۸/۶ درصد هفتم است.
🆔 @snn_ir
🔴 رویترز: به علت کمبود دارو در آمریکا فروش داروهای مُسکن درد و تببُر کودکان در داروخانههای آمریکا، سهمیهبندی شد.
🆔 @snn_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ضداسلامی که مسلمان شد!
🔸 یورام فان کلاورن سیاستمدار هلندی و یکی از سرسختترین مخالفان اسلام در پارلمان هلند بوده که اکنون خودش به یکی از طرفدارهای اسلام تبدیل شده است.
🆔 @snn_ir
🔰خط حزبالله۳۷۲ | افتخار به سرمشق فاطمی(سلام الله علیها)
🔻 شماره سیصد و هفتاد و دوم هفتهنامه خط حزبالله با عنوان «افتخار به سرمشق فاطمی» منتشر شد.
📝 خط حزبالله به مناسب فرارسیدن ایام فاطمیه، مروری بر بیانات رهبر انقلاب درباره جایگاه و فضایل حضرت زهرا(سلام الله علیها) داشته است.
🔸 سخن هفته خط حزبالله، با عنوان «راه پیشرفت اقتصاد» توصیههای رهبرانقلاب درباره نقش و وظایف کلیدی مسئولان در جنگاقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم را بازخوانی کرده است.
🌷 شماره این هفته خط حزبالله، به روح مطهر شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ شیراز، تقدیم میشود.
📥 نسخه PDF 👇
📜 #سخن_هفته | راه پیشرفت اقتصاد
👈 بازخوانی توصیههای رهبر انقلاب درباره نقش و وظایف کلیدی مسئولان، در جنگ اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم
🔹 از همان ابتدایی که انقلاب اسلامی ایران پیروز شد، آمریکا و کشورهای غربی بهدنبال بهچالشکشاندن نظام جمهوری اسلامی بودند. هرچه جمهوری اسلامی پیش میرفت و استقلال و عزت کشور افزودهتر میشد، این جنگ شدت بیشتری مییافت. «اقتصاد کشور ما در سال ۹۰ دچار یک جنگ بسیار مهم و بزرگی بود؛ یعنی ما جنگ اقتصادی داشتیم. کسی که نقطهی مقابل ما قرار داشت، عمدتاً دولت آمریکا بود و بعضی از همراهانش در اروپا و در نقاط دیگر» ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ تحریمهای بیرحمانه و همهجانبه بر پروژههای اساسی، کشور را در یک محاصره اقتصادی قرار داد که بدون شک «محاصرهی اقتصادی و تحریم که آمریکا علیه ما انجام داد... یکی از جنایتهای بزرگ دولتها است.» ۱۴۰۰/۱/۱ آمریکا با تحریم بهدنبال متوقفنمودن کشور بود. «از اوّل انقلاب این سیاست استکبار... از کار انداختن تولید کشور بود؛ سیاست دشمن این بود. این تحریمها و این حرفها همه برای این بود که در کشور، تولید از کار بیفتد؛ تولید که از کار افتاد، کشور تهیدست و محتاج میشود.» ۱۴۰۱/۲/۱۹ مهمترین هدف فشار اقتصادی، ازکارانداختن تولید در کشور، با هدف ناراضیسازی مردم از نظام اسلامی بود. «دشمن سعی میکند جامعه را در فشار اقتصادی قرار بدهد برای اینکه مردم را در مقابل اسلام، در مقابل نظام اسلامی قرار بدهد.» ۱۴۰۰/۱۱/۳ انگیزه بانیان تحریم، «ناامید کردن مردم از نظام اسلامی و گرفتن این پشتوانهی اساسی از مسئولان در ایستادگی مقابل دشمن است.» ۱۳۹۵/۱۲/۱۹ در این جنگ تمامعیار «دشمن ملّت را هدف گرفته، افکار عمومی را هدف گرفته، فکر جوانها را هدف گرفته [است]» ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ ابزارهای دشمن برای دستکاریکردن ذهنیت جامعه و جداکردن مردم از نظام عبارتند از: «فشار اقتصادی -که یکی از طرقش همین تحریم و مانند اینها است- یکی هم لجنپراکنی و دروغپردازیهای رسانهای.» ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ سیل جعل و دروغپردازی، واژگونکردن حقیقتها و سیاهنمایی از کشور توسط رسانههای غربی، از ابزارهای دیگر دشمن در کنار تحریم است تا کشور را متوقف و از رشد و پیشرفت جلوگیری کند. «چالش اساسی امروز ما، چالش پیشرفت در مقابلِ «توقف و رکود و ارتجاع» است.» ۱۴۰۱/۸/۲۸
🔹 خرسندکنندهنبودن آمارهای اقتصادی دهه ۹۰
🔺 واقعیت این است که آنچه کشور در دهه ۱۳۹۰ بهلحاظ اقتصادی گذراند، مطلوب نبوده و کشور دچار یک عقبماندگی در رشد اقتصادی شده است. «واقعیت این است که وضع اقتصادی کشور تعریف ندارد؛ وضع اقتصادی با همهی این تلاشهایی که انجام میگیرد، مطلوب نیست؛ مردمِ زیادی هم ازلحاظ اقتصادی در فشار هستند. مسئلهی گرانیها و این چیزها را کموبیش شماها میدانید و بسیاری از مردم آن را با همهی وجودشان لمس میکنند؛ اینیک مشکلِ اساسی کشور است.» ۱۳۹۷/۳/۲ «آمارهای اقتصادی دههی ۹۰ -آمارهای اقتصاد کلان کشور- حقاً و انصافاً خرسندکننده نیست: آمار مربوط به رشد تولید ناخالص داخلی، آمار مربوط به تشکیل سرمایه در کشور، آمار مربوط به تورّم، آمار مربوط به رشد نقدینگی؛ اینها خرسندکننده نیست.» ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ در این برهه تاریخی مشکلاتی برای کشور ایجاد شد که اگر دولت وقت «همان نصیحتها را، همان کارهایی را که حالا بنا است انجام بدهند انشاءالله و انجام میدهند، آن روز انجام داده بودند، امروز وضع ما بهتر بود.» ۱۴۰۱/۸/۲۸
🔹 از جمله مهمترین معضلاتی که در پیشبرد مسائل اقتصادی وجود داشت، اعتماد به غرب بود. کارنامه اقتصادی بهدستآمده در دهه ۹۰، مشخص ساخت که اعتماد به غرب پاسخگوی رفع مشکلات اقتصادی و موجب پیشرفت کشور نیست. «در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد؛ به ما کمک نمیکنند و هر جا بتوانند ضربه میزنند؛ آنجایی که ضربه نمیزنند، آنجایی است که امکانش را ندارند.» ۱۴۰۰/۵/۶ در هر مسئلهای که دولتها بیتوجه به غرب و مبتنی بر سرمایه داخلی پیش رفتند، موفق بودند. «هر جا شما موضوعات را به توافق با غرب و به مذاکرهی با غرب و با آمریکا و مانند اینها موکول کردید، آنجا ماندید و نتوانستید پیش بروید؛ چون آنها کمک نمیکنند، دشمنی [میکنند]» ۱۴۰۰/۵/۶ معضل دیگر در توقف حرکت اقتصادی کشور، گرهزدن مسائل به رفع تحریمها بود.
ادامه👇
📜 ادامه #سخن_هفته
🔹 سیاست قطعی و ابلاغ شده که بهصورت مکرر بیان شد این بود که «مسئلهی اقتصاد کشور را به رفع تحریم گره نزنند» ۱۴۰۰/۱/۱ البته تحریمها نیز وجود داشت؛ اما راه حل اصلی کشور در درون بود. در درون کشور «ظرفیتها و تواناییهای فراوانی برای بیاثر کردن تحریمها داریم، بهشرط آنکه بخواهیم و همت کنیم و به دل مشکلات برویم » ۱۳۹۹/۹/۴ بنابراین میتوان «فشار اقتصادی را با تلاش درونی، تلاش داخلی و با خنثی کردن تحریمها و البتّه تلاش دیپلماسی [خنثی کرد].» ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ واقعیت این است که «اگر در این سالها مسئولان دولتی همراهی بیشتری میکردند، رعایت بیشتری میکردند، ما افتخارات بیشتری به دست میآوردیم، وضعمان از این چیزی که امروز هست، قطعاً بهتر بود.» ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ مسیر اصلی پیشرفت کشور باید «تکیهبر روی ارزشهای اساسی انقلاب، [باشد]... بر ارزش عدالت، مبارزهی با فساد و امثال اینها.» ۱۴۰۰/۵/۱۲ اگر چنین مسیر طی شود، اگر سیاستهای اقتصاد مقاومتی بهخوبی پیاده شود، قطعاً معضلات کشور حل خواهد شد.
🔹 ضرورت حرکت برای تغییر شاخصهای اقتصادی مهم کشور
🔺 نقطهقوت و نفوذناپذیری کشور در اقتصاد قوی نهفته است. به همین دلیل «باید اقتصادمان را جوری تنظیم و برنامهریزی کنیم که باوجود تحریم هم بتوانیم کشور را بهخوبی اداره کنیم.» ۱۳۹۹/۱۰/۱۹ در دهه گذشته وضعیت اقتصادی مطلوب نبود؛ اما میتوان با فعالیت جهادی و کار انقلابی، عقبماندگیها را جبران نمود. «کشور ما از ظرفیت بزرگ اقتصادی برخوردار است؛ یعنی ما ازلحاظ اقتصادی میتوانیم وضعی را که امروز داریم چندین برابر بهتر داشته باشیم» ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ برای این مقصود راهکارهایی وجود دارد: طبیعتاً «اگر بخواهیم اقتصاد داخلی رونق پیدا کند باید صادراتِ خوب داشته باشیم، وارداتِ به مورد داشته باشیم، ارتباطات اقتصادی داشته باشیم.» ۱۳۹۶/۱۱/۲۹
🔹 از سوی دیگر برای آنکه تحریمها بیاثر شود باید برنامهای منسجم وجود داشته باشد؛ البته «بهترین و موفقترین کار برای خنثی کردن تحریمها همین تلاش واقعی -نه تلاش شعاری؛ تلاش واقعی- برای تقویت تولید ملّی است.» ۱۴۰۰/۱۲/۲ اگر جهش تولید رقم خورد معضلات برطرف میشود. «اگر واقعاً تولید را بتوانید جهش بدهید، همهی شاخصهای اقتصادی مهم کشور تغییر پیدا میکند.» ۱۴۰۰/۱۱/۱۰ در رفع مشکلات به مسائل روبنایی و ظاهری نباید اکتفا شود. «در حل مشکلات اقتصادی دنبال راهحلهای موقّتی و مسکّن و مانند اینها نباید رفت، چون اینها گاهی اوقات مشکل را افزایش میدهد.» ۱۴۰۰/۶/۶
🔹 در کنار تحولات اساسی، حفظ روحیه امید ملت، نیز نقش اساسی در حل مشکلات دارد. «گفتگوی صادقانهی با مردم... حرف زدن با مردم از روی صداقت، با قطعنظر از پیرایههای سیاسی و مانند اینها؛ صادقانه با مردم حرف بزنند، مشکلات را به مردم بگویند... حرف زدن با مردم یکی از کارهای مهمی است که دولت مردمی بایستی [به آن] متعهّد باشد.» ۱۴۰۰/۵/۱۲ آنچه در کشور طی دهه ۱۳۹۰ رخ داد، قطعاً قابل اصلاح و بازگشت است.
🔹 در صورتی که دولت سیزدهم سیاستهای اقتصاد مقاومتی را بهعنوان یک برنامه عملیاتی اجرایی نماید، بخش عمدهای از چالشهای موجود اقتصادی کشور اصلاح خواهد شد. حل مسئله گرانی، لزوم حفظ ارزش پول ملی، هدایت نقدینگی به تولید، اصلاح ساختار بودجه و نظام بانکی، ارتقای سرمایهگذاری و اشتغال، بهبود فضای کسبوکار از دیگر اقداماتی است که همواره مورد تأکید رهبر انقلاب اسلامی بوده است و باتوجهبه ظرفیتهای کمنظیر کشور، از سوی برنامهریزان در قوه مقننه قابل برنامهریزی است و قوه مجریه هم طبق آن امکان تدبیرو اجرا دارد. « مشکلات اقتصادی که از آن تعبیر کردیم به بیماری، خب عمدهترینش تورّم است، کاهش ارزش پول ملّی است، گرانیهای بیمنطق است، مشکلات بنگاههای تولیدی است، وجود تحریمهای خارجی است -که نقش این تحریمها را نباید نادیده گرفت- و نتیجهی اینها هم سختیِ معیشتِ طبقاتِ پایین و متوسّط است. این بیماریها هست، لکن بنیهی کشور قوی است. چرا میگوییم بنیهی کشور قوی است؟ به خاطر ظرفیّتهای گستردهای که در کشور وجود دارد» ۱۳۹۹/۴/۲۲
🔹 مسئولان دستگاهها و قوا از دولت و مجلس با رفتار صادقانه و عمل به وعدهها از یکسو و از سوی دیگر با روحیه انقلابی و جهادی، میتوانند هم امید را در کشور تقویت نمایند و هم عقبماندگیهای اقتصادی را جبران کنند و معضلات معیشتی مردم را رفع نمایند.
🔹 منتشر شده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
✨ *«بِسْمِ اَللّٰهِ اَلرَّحْمٰنِ اَلرَّحِيمِ»*✨
🦋🏵 *ذڪرروزانه*🏵 🦋
🍃🍂🍁🥀🍃🍂🍁🥀🍃🍂🍁🥀🍃
تفسیر📗 هرروز أنس با قرآن مجید💚
*┄┅ﷻ❀موضوع❀ﷻ┅┄*
✍🏻 ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎﻱ ﺑﻲ ﺍﻳﻤﺎﻥ، ﺍﺯ ﻓﺮﺻﺖ ﻫﺎ ﻭ ﻣﻬﻠﺖ ﻫﺎ ﺳﻮء ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ 📋
🍂🥀📖🥀🍂
*«بِسْمِ اَللّٰهِ اَلرَّحْمٰنِ اَلرَّحِيمِ»*
«٧٥» ﻭَﻟَﻮْ ﺭَﺣِﻤْﻨَﺎﻫُﻢْ ﻭَﻛَﺸَﻔْﻨَﺎ ﻣَﺎ ﺑِﻬِﻢ ﻣِّﻦ ﺿُﺮٍّ ﻟَّﻠَﺠُّﻮﺍْ ﻓِﻲ ﻃُﻐْﻴَﺎﻧِﻬِﻢْ ﻳَﻌْﻤَﻬُﻮﻥَ
┄┅🔹❀ المؤمنون/۷۵❀🔹┅┄
ﻭ (ﺑﺮ ﻓﺮﺽ) ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺣﻢ ﻛﻨﻴﻢ ﻭ (ﺭﻧﺞ ﻭ ﻋﺬﺍﺏ ﻭ) ﺑﺪﺑﺨﺘﻲ ﻫﺎﻱ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﺳﺎﺯﻳﻢ (ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﻫﻮﺷﻴﺎﺭﻱ ﻭ ﺷﻜﺮ) ﺩﺭ ﻃﻐﻴﺎﻧﺸﺎﻥ ﻛﻮﺭﺩﻟﺎﻧﻪ ﺍﺻﺮﺍﺭ ﻣﻲ ﻭﺭﺯﻧﺪ.
📚🌺تفسیرنور 🌺📚
🔹✍🏻ﻧﻜﺘﻪ ﻫﺎ
ﺩﺭ ﺗﻔﺴﻴﺮ «ﻛﻨﺰﺍﻟﺪّﻗﺎﺋﻖ» ﻭ «ﺭﻭﺡ ﺍﻟﺒﻴﺎﻥ» ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻧﻴﻢ: ﺯﻣﺎﻧﻲ ﺩﺭ ﻣﻜّﻪ ﻗﺤﻄﻲ ﺷﺪ، ﺍﺑﻮﺳﻔﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺍﻛﺮم ﺻﻠﻲ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭﺁﻟﻪ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﺩﻋﺎ ﻛﺮﺩ، ﺣﻀﺮﺕ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﻋﺎ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﻗﺤﻄﻲ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﮔﺮﺩﻳﺪ، ﺳﭙﺲ ﺁﻳﻪ ﻱ ﻓﻮﻕ ﻧﺎﺯﻝ ﺷﺪ.
ﻃﻐﻴﺎﻥ ﺩﺭ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺨﺘﻠﻒ، ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺩﺍﺭﺩ
* ﻃﻐﻴﺎﻥ ﻋﺎﻟﻤﺎﻥ، ﺩﺭ ﻋﻠﻢ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﻱ ﺗﻔﺎﺧﺮ ﻭ ﻣﺒﺎﻫﺎﺕ ﺟﻠﻮﻩ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ.
* ﻃﻐﻴﺎﻥ ﺛﺮﻭﺗﻤﻨﺪﺍﻥ ﺩﺭ ﻣﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﻱ ﺑﺨﻞ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﻲ ﺩﻫﺪ.
* ﻃﻐﻴﺎﻥ ﺻﺎﻟﺤﺎﻥ ﺩﺭ ﻋﻤﻞ ﻧﻴﻚ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﻱ ﺭﻳﺎ ﻭﺳُﻤﻌﻪ (ﺧﻮﺩﻧﻤﺎﻳﻲ ﻭﺷﻬﺮﺕ ﻃﻠﺒﻲ) ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ.
* ﻃﻐﻴﺎﻥ ﻫﻮﺍﭘﺮﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﭘﻴﺮﻭﻱ ﺍﺯ ﺷﻬﻮﺕ ﻫﺎ ﺟﻠﻮﻩ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ.
🔷🔹ﭘﻴﺎم ﻫﺎ
١- ﺭﻓﺎﻩ ﻭ ﺁﺳﺎﻳﺶ، ﺟﻠﻮﻩ ﻱ ﺭﺣﻤﺖ ﺍﻟﻬﻲ ﺍﺳﺖ. «ﺭَﺣِﻤﻨﺎﻫﻢ ﻭ ﻛﺸﻔﻨﺎ»
٢- ﺧﺪﻣﺖ ﻭ ﻣﺤﺒّﺖ ﺑﻪ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﻲ ﺷﺨﺼﻴّﺖ، ﺑﻲ ﺛﻤﺮ ﺍﺳﺖ. «ﺭَﺣِﻤﻨﺎ - ﻟﻠﺠّﻮﺍ»
٣- ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎﻱ ﺑﻲ ﺍﻳﻤﺎﻥ، ﺍﺯ ﻓﺮﺻﺖ ﻫﺎ ﻭ ﻣﻬﻠﺖ ﻫﺎ ﺳﻮء ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ. «ﻟﺎﻳﺆﻣﻨﻮﻥ ﺑﺎﻟﺂﺧﺮﺓ... ﻟﻠﺠّﻮﺍ ﻓﻲ ﻃﻐﻴﺎﻧﻬﻢ»
٤- ﻃﻐﻴﺎﻧﮕﺮﻱ، ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﺳﺮﮔﺮﺩﺍﻥ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ. «ﻓﻲ ﻃﻐﻴﺎﻧﻬﻢ ﻳﻌﻤﻬﻮﻥ»
*┄••❀🔹 حدیث روز 🔹❀••┄*
🏴حضرت فاطمه عليها السلام :
حُبِّبَ إلَىَّ من دُنياكُم ثَلاثٌ : تِلاوَةُ كِتابِ اللّه ِ و النَّظَرُ في وَجهِ رَسولِ اللّه ِ و الإنفاقُ في سَبيلِ اللّه ِ
🍂🍁🥀🍁🍂
از دنياى شما محبّت سه چيز در دل من نهاده شد : تلاوت قرآن ، نگاه به چهره پيامبر خدا و انفاق در راه خدا .
📚✍🏻نهج الحياة ، ح 164
🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂
🏴 زیارت حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها)🏴
🍃يا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَک اللهُ الَّذى خَلَقَک قَبْلَ اَنْ يخْلُقَک، فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ صابِرَةً، وَزَعَمْنا اَنَّا لَک اَوْلِيآءُ وَمُصَدِّقُونَ، وَصابِرُونَ لِکلِّ ما اَتانا بِهِ اَبُوک، صَلَّى اللهُ عَلَيهِ وَ الِهِ وَاَتى بِهِ وَصِيهُ، فَاِنَّا نَسْئَلُک اِنْ کنَّا صَدَّقْناک اِلاَّ اَلْحَقْتِنا بِتَصْديقِنا لَهُما لِنُبَشِّرَ اَنْفُسَنا بِاَنَّا قَدْ طَهُرْنا بِوَلايتِک🍃
🚩✋🏻 هرروزبه رسم ادب🤚🏻🚩
*اَلسَّلامُ عَلَیْڪَ یا اَبا عَبْدِ اللَّهِ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائڪَ عَلَیْڪَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِڪُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعلے اولاد الحسين وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
🌘🌗🌖🏴🌔🌓🌒
🗓️ امروز: شنبہ
☀️۰۳/دیماه/١٤٠۱/۱۰
🌙٢۹/جمادی الاولی/١٤٤٤/۰۵
2022/12/Dec/24🌲
🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂
🔹👈ذڪــــــــــرروز📿
🕋 *یا رب العالمین*
*اے پروردگار جهانیان*
✨🍃🌸🍃🌷🍃🌸🍃✨
🔷🔸ذڪر روز شنبه موجب بے نیازے مے شود. ذڪر روز شنبه به اسم رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) است. روایت شده ڪه در این روز زیارت حضرت رسول الله(صلّىاللهعليهوآله) خوانده شود.
🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀
*اَللّهُمَّ صَلِّ عَلے فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُڪَ
🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀
لطفابانشر ذڪرروزانه درثواب آن شریک باشید...
🌷🍃 أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
╰┅┅┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅┅┅╯