مدیران خسته و بسته به ریش دولت
🔹// رئیسی: مدیران خسته برکنار شوند.
به همکارانم تاکید کردهام اگر مدیری روحیه جهادی و کاری نداشت باید کنار گذاشته شود و جوانان با همت جایگزین آنها شوند//
✍ این جمله طی مدت قریب به دو سالی که سید ابراهیم رئیسی کابینه ی دولت سیزدهم را تشکیل داده است بارها و بارها تکرار شده است اما دلیل این تکرار چیست ؟
اگرچه با تغییر دولت ؛ جوانگرایی و اعتماد به جوانان تا حدودی عملیاتی شده و این دولت توانسته چند صد جوان کارآمد وارد حلقه های مدیریتی کند که همین جوان ها #تکیه_گاه دولت شده اند اما گویا همچنان در اقصی نقاط کشور پالس های فراوانی مبنی بر وجود کرختی و ناتوانی و ناکارآمدی برخی مدیران به ریاست جمهور میرسد و رئیس دولت هم مرتبا با صدای بلند نگاه راهبردی خود را اعلام میکند اما واقعا اشکال کار کجاست که بعد از دو سال همچنان بدنه ی دولت نیازمند #چابک_سازی است ؟
بطور کلی دو گروه از مدیران و نیروهای مجموعه ی دولت هستند که چوب لای چرخ دولت میگذارند و تقریبا همه ی متوجه این موضوع هستند ولی علاج آن بسیار سخت و دشوار و تا حدودی زمان بر است.
1⃣ گروه اول برخی کارمندان رسمی ادارات دولتی هستند که در بدنه ی دولت حضور دارند و سالها قبل استخدام شده اند و اساسا جهت گیری دولت را قبول ندارند و تا جایی هم که بتوانند در اجرای برنامه های دولت همکاری نمیکنند و به دلیل ضعف این دسته از کارمندان در بین مردم نارضایتی های فراوانی وجود دارد و دولت هم چاره ای ندارد با این گروه بسازد چرا که استخدام و جایگزین کردن نیروهای فعال و با نشاط و پر انرژی کار یک روز و دو روز نیست و زمان زیادی خواهد برد.
در برخی از وزارت خانه ها در یک مجموعه ی صد نفری امکان انتخاب و جایگزین کردن حتی ۲۰ نیرویی که منتخب وزیر باشند وجود نداشته است و این موضوع خود گویای عمق فاجعه است .
2⃣ گروه دوم مدیرانی هستند که اتفاقا در دولت سید ابراهیم رئیسی مسئولیت گرفته اند بخشی از آنان وابستگان به برخی از احزاب و گروهها هستند که از طریق سنبه ی #سهم_خواهی پر زور احزاب و قدرت چانه زنی که در دولت دارند به صرف اینکه نیروی فلان حزب بوده اند به نام مدیر جوان و انقلابی به دولت تحمیل شده اند اما کدام جوان و کدام انقلابی ؟ متاسفانه برخی از این مدیران حتی پوسته ی ظاهری ای از جوان و انقلابی عمل کردن را نیز ندارند آش به قدری شور شده که در مواردی #مدیر_بازنشسته ای که باید امروز استراحت کند را به لطایف الحیل به عنوان جوان انقلابی!!! به دولت قالب کرده اند و صرفا صندلی مدیریتی اشغال شده و فردی که مسئولیت پذیرفته علاوه بر اینکه به هیچ وجه #ریسک_پذیر و #تحول_خواه نیست فقط با چنگ و دندان به میز چسبیده و کاملا منفعل عمل میکند همین دسته از مدیران هستند که با کوچکترین تشر و تهدید و فشار کانون های قدرت کاملا وا میدهند.در عین حال تعداد زیادی از جوانان لایق و توانمند که اگر میدان به آنها داده شود بسیاری از گره های دولت سیزدهم را باز خواهند کرد به دلیل نداشتن رزومه توسط کانون های قدرت کنار زده شده اند.
اما دولت چکار باید بکند ؟ راهکار این است که دولت در حوزه انتخاب ؛ انتصاب ؛ ارزیابی و تغییر مدیران نیز #مردمی_سازی را حاکم کند تا هم دقیق تر نظارت کند و هم بهتر انتخاب کند و هم رضایت بیشتری در مردم ایجاد نماید.
🔺چیزی که تحت عنوان #گشت_ارشاد_مدیران مطرح شد به مردم واگذار شود و یکایک مدیران تا جزئی ترین مجموعه ها رصد و ارزیابی شوند.در این بخش دولت می تواند از #درگاه_ملی_خدمات دولت هوشمند جهت ارزیابی مدیران خود به کمک مردم استفاده نماید یا به کمک سامانه ی پیامکی تمام مدیران را مرتبا ارزیابی کند.
🔺اگرچه دولت با طراحی برخی درگاه ها تلاش نموده #شایسته_سالاری را در انتخاب مدیران پر رنگ نماید اما انتصاب مدیران همچنان اشکالات زیادی است و در حال حاضر معرفی از طریق مجاری قدرتمند حزبی بر مجاری دیگر می چربد و اگر جوانی با بدنه ی #مصلحت_اندیش و پدر خوانده ی اصولگرایی ارتباط نداشته باشد یا با نمایندگان مجلس ارتباط نداشته باشد تقریبا ورودش به بدنه ی مدیریتی دولت ناممکن خواهد بود لذا همانگونه که در موارد پیشگفته پیشنهاد شد دولت در انتخاب مدیران بجای رجوع به احزاب و گروه ها به توده ی مردم مراجعه نماید.
🔺علی رغم تاکیدهای فراوان ریاست محترم جمهور مبنی بر جوانگرایی و کنار گذاشتن #مدیران_خسته اما در میدان عمل متاسفانه با این نوع مدیران به قدری مماشات صورت میگیرد که در استان های مختلف مردم بیشتر در سفرهای استانی هیات دولت شاهد برخی تغییرات هستند و به نظر میرسد دولت باید با مدیران بالادستی که خود #اهل_مماشات هستند نیز برخورد کند .
کانال خبری مجمع مطالبه گران شهرستان الیگودرز
@dadrasane_aligudarz
هدایت شده از مجمع مطالبه گران شهرستان الیگودرز
کانال خبری مجمع مطالبه گران شهرستان الیگودرز
@dadrasane_aligudarz
🔺 پولدارها بفرمایید مجلس!
صدا و سیمای مستضعفین!
متاسفانه مبالغ و هزینه های هنگفتی بابت تبلیغات از طریق صدا و سیما اعلام گردیده که تقبل این هزینه ها از عهده ی هر نامزدی بر نمی آید و عملا حمایت از پول پاشی در انتخابات است
انتقال قدرت اقتصادی به قدرت سیاسی از مسیر رسانه یکی از اصول و پایه های اصلی نظام سرمایه داری است.این رویه قطعا نادرست است و باید با مطالبه گری اصلاح شود
هدایت شده از دادرَســـــــــانِہ لُرِستـــــــــــــاݩ
21.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧭 نقدی بر پولی کردن تبلیغات نامزدهای انتخابات در صدا و سیما
#عدالت_انتخاباتی
#سلامت_انتخاباتی
#مجمع_مطالبه_گران_لرستان
..............................
⚖ براۍ اطلاع از اخبار مجمع مطالبـــــه گران لرستـــــــان روی
l دادرَســــــــــانِہ لُرستــــــــــــاݩ l
ڪلیڪ ڪنید.
کانال خبری مجمع مطالبه گران شهرستان الیگودرز
@dadrasane_aligudarz
بهارستان یا ترکستان ؟
کانال خبری مجمع مطالبه گران شهرستان الیگودرز
@dadrasane_aligudarz
بهارستان یا ترکستان ؟؟
🔺کوبیدن بر طبل اشرافیگری در سیما
✍ پیامهای بازرگانی، نقل و نبات شبکههای تلویزیونی شده اند که مخاطبان، غالباً از آنها گریزانند.تبلیغاتی که در سالیان اخیر از فرهنگ جامعه و باورها و ارزشهای اصیل ایرانی _ اسلامی بسیار فاصله گرفته اند.روح غالب بر تیزرهای تبلیغاتی، روح مصرف گرایی است، حال آنکه بر طبق اصل ۲۴ قوانین و ضوابط تبلیغات تلویزیونی، «آگهیها نباید به گونه ای طراحی و ساخته شوند که در آن مردم به مصرف بیش از نیاز و اسراف در استفاده از امکانات تشویق گردند.»
کوبیدن بر #طبل_اشرافیگری و #زندگی_اعیانی با سبک #معماری_غربی پای ثابت همه ی تبلیغات رسانه ی ملی شده است .
وسایل و امکاناتی که در این نوع تبلیغات نمایش داده می شود از چرخ خرید مادر در فروشگاه گرفته تا کیسههای پر از جنسِ در دست پدر که به سختی در را باز میکند و یا یخچالهای لب به لب از اقلام رنگارنگ کالاهایی کاملا #فانتزی و تجملاتی هستند.
زنان چشم رنگی تبلیغات تلویزیونی با آرایشهای محسوس و لباسهای حریر که هم کرم و شامپوی بدن و شوینده تبلیغ میکنند و هم انواع و اقسام کتابهای کمک درسی در خانههای بزرگ و مدرن با آشپزخانههایی لوکس زندگی میکنند، اگر فرزندی هم دارند تک فرزندی است.
بلیتهای #بخت_آزمایی قبل از انقلاب به انواع مسابقات پیامکی و جوایز شگفت انگیز و رویایی تبدیل شده اند و اسکناس های باد آورده و باران پول و سکه و خودرو که از آسمان فرود می آیند هر روز و هر ساعت مغز مخاطبان را بمباران میکنندو میلیونها نفر از مردمی که زندگی عادی و درآمد های معمولی و بلکه نزدیک به #خط_فقر دارند نیز وارد رقابت مصرف گرایانه میشوند که بعد از مدتی دچار سرخوردگی و ناامیدی میشوند.
بیست سال پیش رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان صدا و سیما با صراحت فرمودند: «در کنار دامن زدن به دغدغه عدالت اجتماعی و رسیدگی به فقرا، زندگی اشرافی و تجملاتىِ پوچ و بیهوده را هم تخریب کنید؛ این زندگی واقعاً در خور تخریب است. #زندگی_تجملاتی نباید بههیچوجه ترویج شود؛ بلکه باید #تخریب شود و نقطهی منفی بهحساب بیاید.»
رهبر انقلاب با آگاهی از تاثیر تبلیغات اشرافیگری در جامعه در همان دیدار فرمودند:«زندگی را لزوماً نباید اعیانی و اشرافی و متجملانه معرفی کرد. فضای تبلیغی صدا و سیما اینطوری باشد. البته گاهی در این خصوص هم به ما تذکر میدهند و مطالبی میگویند. تبلیغات رسانهیی و گاهی تبلیغهای خیلی پُررنگ که مردم را به طرف #مصرف_گرایی سوق میدهد، با برنامهیی که فرضاً شما ساختهاید تا مصرفگرایی را تقبیح کنید، عملاً در تناقض است؛ هم هماهنگ نیست.»
نکته جالب توجه این است که در اصل ۲۳ اصول و ضوابط تولید پیام بازرگانی و تبلیغات تلویزیونی آمده است: «آگهی نباید مروج تجمل گرایی باشد.» !
🔺 سرمایه دارها بفرمایید مجلس !!
صدا و سیما سالهاست که بدون توجه به محتوای پیام های بازرگانی و تاثیری که بر روح و روان جامعه میگذارد سبک زندگی سرمایه داری را با ضرب آهنگ تکرار عادی سازی کرده و در چشم مردم فرو میکند.
قریب به چهل روز دیگر انتخابات دوازدهمین دوره ی مجلس شورای اسلامی برگزار میشود و برای رسیدن به مجلسی که بتواند کارا تر و سالم تر از قبل باشد بایستی هم مردم شناخت درستی از نامزدها پیدا کنند و هم به افرادی که پول پاشی میکنند یک « #نه_بزرگ » بگویند. به تازگی صدا و سیما با اطلاعیه ای عنوان کرده که در راستای فراهم نمودن بستری برای اجرایی شدن « #عدالت_انتخاباتی » و با هدف بهتر معرفی شدن نامزدها ظرفیت سیمای ملی را بکار خواهد گرفت اما بعد از اینکه مشخص شد برای تبلیغات از نامزدها مبلغی تا صد میلیون تومان دریافت میکند فقط « عدالت انتخاباتی » را به سخره گرفته است چرا که این بستر غیر از معرفی و باز کردن راه برای سرمایه دارها و #کانونهای_ثروت نفعی برای عامه ی مردم نخواهد داشت و صدا و سیما بیشتر کسب درآمد از این آب گل آلود را هدف گرفته است چرا که یک نامزد اگر فقط ده دقیقه بخواهد به معرفی خودش و برنامه هایش بپردازد باید مبلغ سنگینی بپردازد و به قول شیخ اجل سعدی شیرازی :
ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی
کاین ره که تو می روی به #ترکستان است
کانال خبری مجمع مطالبه گران شهرستان الیگودرز
@dadrasane_aligudarz
مجمع مطالبه گران شهرستان الیگودرز
بهارستان یا ترکستان ؟؟ 🔺کوبیدن بر طبل اشرافیگری در سیما ✍ پیامهای بازرگانی، نقل و نبات شبکههای
🔴 صدا و سیما هزینه ها را اصلاح کرد
صدا و سیما به نامزدهای انتخاباتی مجلس تخفیف داد
🔹صداوسیما امروز ضمن اعلام خبر تمدید ۳ روزه فرصت ثبت نام تبلیغات تلویزیونی، نرخ جدید هزینههای ثبت نام را اعلام کرد.
🔹قیمتها به شکل چشمگیری کاهش پیدا کرده به گونهای که در ۲۰۲ حوزه از ۲۰۸ حوزه انتخابیه هزینه ثبت نام ۵ یا ۱۰ میلیون تومان است.
🔹نامزدهایی که یک درصد آرای مأخوزه را کسب کنند، هزینههای پرداخت شده تبلیغاتی به آنها بازگردانده خواهد شد
کانال خبری مجمع مطالبه گران شهرستان الیگودرز
@dadrasane_aligudarz