آیت الله جوادی آملی .mp3
2.69M
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
منزلت علمی آيت الله امیرکلایی(ره) و ماجرای شهادت مظلومانه آیت الله شیخ فضل الله نوری(ره) از زبان ایشان
#ایام_شهادت_آیت_الله_شیخ_فضل_الله_نوری
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله العظمی جوادی آملی:
كسی كه به اضطرار خود عارف نيست، اعتماد و اميدش به امور ديگر، مانند درآمد كسب و اعتبار بانكی است و هنگام نياز در حقيقت آنها را می خواند؛ امّا كسی كه فهميده واقعاً مضطرّ است يا در وضع ويژهای قرار گرفته كه همه درها را به روی خود بسته می بيند، تنها خدا را میخواند و فقط از او استعانت میجوید ، از اين رو امام محمد باقر(سلام الله علیه) فرمود: پدرم امام سجّاد(سلام الله علیه) هنگام مرگ، مرا به سينه چسباند و فرمود: پسرم! سفارش میکنم تو را به آنچه پدرم امام حسين(سلام الله علیه) روز عاشورا هنگام وداع به من سفارش فرمود و گفت كه پدرش اميرمؤمنان(سلام الله علیه) به او سفارش كرده است: پسرم! بپرهيز از ستم به كسی كه هيچ ياوری جز خدا ندارد: «يا بنيّ إيّاك وظلم من لا يجد عليك ناصراً إلاّ الله».[۱]
هر ظلمی مذموم است و كيفری تلخ در پی دارد؛ ولی زنهار از ستم به مظلومی كه پناهگاهی جز خدا ندارد، زيرا چنين مظلومی يقيناً با اخلاص توحيدی دعا میکند و اينگونه دعاها حتماً اجابت ميشود: «دعوة المظلوم مستجابة».[۲]
[۱]الکافی ج۲ ص۳۳۱
[۲]بحار الانوار ج۷۲ ص۳۱۰
تسنیم ج۹ ص۴۱۷
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
لذت محبت خداوند متعال
آیت الله العظمی جوادی آملی:
عاشقان حق با سوز و گدازی وصف ناشدنی می گويند: و قلبی بحبّك متيّماً
درخواست فزونی محبت در دعاها از آن روست كه اگر كسی لذّت محبت خدا را بچشد، سراغ محبت ديگری نخواهد رفت و از اين پس، عشقِ عاشقِ حق، افزون خواهد شد. بر همين اساس كلمه «محبت» از كلمات رايج در مناجات و دعاست؛ حتّی مناجاتی مستقل به نام «مناجات المحبّين» (مناجات نهم از پانزده مناجات امام سجاد "عليه السلام" ) در فرهنگ نيايش درخشندگی خاص دارد.
علاوه بر تعليم درخواست محبت به خدا، تعليم می دهند كه قلبمان را چنان از محبت خدا پر كنيم كه جايی برای محبت غير نماند: و اجعل لساني بذكرك لهجاً و قلبي بحبّك متيّماً![۱]
زيرا اگر كسی لذّت محبت خدا را بچشد، چيزي ديگر را هدف خود قرار نخواهد داد: إلهی! من ذا الّذی ذاق حلاوة محبّتك فرام منك بدلاً؛ و من ذا الّذی أنس بقربك فابتغي عنك حولاً.[۲]
[۱]اقبال الاعمال ص۲۴۴
[۲]مناجات المحبین
تسنیم ج۱۴ ص۵۹،۶۰
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
تا خداوند لطف خود را نصيب بنده اش نكند، او توفيق كار خير را نمی يابد؛ وقتی كار نيك را انجام داد، خداوند وی را دوباره مشمول لطف خويش قرار می دهد و كارش را می پذيرد، چنان كه امام سجاد(عليه السلام) در مناجات شاكران به خدا عرض می كند: وشكري إيّاك يفتقر إلي شكر؛ فكلّما قلت لك الحمد، وجب عليّ لذلك أن أقول لك الحمد. يعنی با گفتن هر «الحمد لله» «الحمد لله» ديگری بر انسان لازم می شود، زيرا توفيق شكرگزاری نيز نعمت معنوی است كه خدا آن را به بنده می دهد و در برابر هر نعمت، شكری است، پس انسان همواره بدهكار خداست نه طلبكار، چون استحقاقی برای بنده در كار نيست؛ هرچه هست #تفضّل_الهی است.
تسنیم ج۱۸ ص۹۲
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
🏴مراسم سوگواری به مناسبت فرا رسیدن شهادت امام سجاد سلام الله علیه
زمان:چهارشنبه ۱۰ مردادماه
ساعت: ١۰:٣۰ صبح
مکان:
قم، خیابان شهداء(صفائیه)، کوچه ۱۹
دفتر مرجعیت دینی و علمی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته)
همراه با پخش زنده از کانال ایتا دفتر
http://eitaa.com/joinchat/3022651405Cffcc23207c
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام تسلیت آیت الله العظمی جوادی آملی در پی شهادت رادمرد مقاوم اسماعیل هنیه
▫️
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: در پی شهادت جناب اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس، حضرت آیتالله العظمی جوادی آملی پیام تسلیتی صادر نمودند. ◀️ متن کامل پیام معظم له بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحيم انا لله وانا اليه راجعون نداى آسمانى قرآن حكيم هماره از خيانت صهيونيسم و جنايت اسرائيل سخن مى گويد آيه آسمانى ﴿وَلَا تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَىٰ خَائِنَةٍ مِنْهُمْ﴾ هشدارى است به جامعه بين الملل كه اسرائيل، درنده رها شده اى است كه هيچ عهدى را به رسميت نمى شناسد . شهادت راد مرد مقاوم جناب اسماعيل هنيه را كه در حرم ضيافت و حريم جمهورى اسلامى ايران به دست اسرائيل خائن به شهادت رسيد به عقل محوران و عدل مداران و رادمردان تسليت و آزادى قدس شريف را از خداى سبحان مسئلت و صبر جميل و اجر جزيل را براى همه سانحه ديدگان از خدای سبحان درخواست می نمایم. دهم مرداد 1403 جوادى آملى #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #پیام 📚 پیام تسلیت تاریخ: 1403/05/10 🌐 http://esra.ir 👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
13.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بازنشر
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«آنچه را که شما الان در فلسطین میبینید، کودکان را که در رسانه های گروهی میبینید، منتهی بزرگان اهل معرفت از چند قرن قبل گفتند خون شهید هدر نمیرود، این خون ها جمع میشود موسی زمانی پدید می آید...»
٨١/۵/۴
#غزه
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
امام باقر(عليه السلام) فرمود:
«امام حسين(عليه السلام) صاحب وادی بلا، مظلومانه و در حال سختی و تشنگی به شهادت رسيد؛ از اينرو خداوند اينگونه مقرر كرد كه هيچ عطشان و خستهای به سوی حسين(عليهالسلام) حركت نكند و هيچ گنهكار و غمگينی و هيچ انسان تشنه و هيچ انسانی كه رنج به او روی آورده در كنار قبر حسين(عليهالسلام) دست به دعا برندارد، مگر اينكه خداوند سختی و مشكلات را از او زدوده و نيازش را پاسخ گفته و گناهش را آمرزيده و در عمر و بسط روزی او توسعه داده. ای صاحبان خرد و بصيرت! عبرت بگيريد.»
بحار الانوار ج۹۸ ص۴۶
فلسفه زيارت ص ۱۵۴
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«بر زنده بودن شهيدان، آثاری حقيقی مترتّب است كه نشاط و نعمت سرشار و بی زوال كه آنان را دربر گرفته است، يكی از آن هاست. خون شهيد نيز آثاری عملی دارد و همان گونه كه وی در زندگی اش برای نجات ديگران می كوشيد، آثار و بركات خون او نيز سبب می شود گروه بيشتری هدايت شوند و راه شهيد را در پيش گيرند.
شهيد، با هوش و با آثار عملی از اين دنيا به نشئه ديگر می رود، از اين رو به امور دنيا آگاه است و از دنيا خبر مسرّت بخش می گيرد. او مستمر استبشار می كند؛ يعنی نشاط از راه بشارت می طلبد تا مسرور گردد و خداوند يا مدبّران الهی، حال مؤمنان سالك و رهپويان ملحق نشده را به شهدا مژده می دهند و آن ها خوشحال می شوند.
گزارش اين صحنه، عامل تشويق و تحريك #رزمندگان و #راهيان_كوی_شهادت است و ذكر استبشار شهيد در اين گزارش، تحميد حال وی و بيانگر عظمت مقام اوست كه بعد از ارتحال نيز همچون قبل از آن به فكر #نجات ديگران و نگران آنان است.»
تسنیم ج۱۶ ص۲۷۸
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی
«تا نفس میکشیم علم...»
درس اخلاق ۹۷/۵/۱۸
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف در توقیعی که با خط مبارکش در پاسخ به پرسش های اسحاق بن یعقوب قمی نوشته شده و محمد بن عثمان عمری به حضرت رسانده است، فرمود : أَمَّا وَجْهُ الِانْتِفَاعِ بِي فِي غَيْبَتِي فَكَالانْتِفَاعِ بِالشَّمْسِ إِذَا غَيَّبَتْهَا عَنِ الْأَبْصَارِ السَّحَابُ و إنّي لَأمانٌ لأهلِ الأرضِ كما أنّ النُّجومَ أمانٌ لأهلِ السَّماءِ. اما چگونگی بهرهمندی مردم از من در غیبتم، مانند بهرهمندی از نور خورشید است،زمانی که ابرها آن را از چشمان مردم پوشانده است و من امان اهل زمینم، همانگونه که ستارگان امان آسمانیان اند.
تشبیه غیبت امام زمان (عج) به خورشید پس ابر نکاتی دربر دارد: اولاً به جایگاه محوری امام زمان(عج) در نظام هستی اشاره دارد؛ یعنی همان گونه که در علوم طبیعی و فلکیات خورشید مرکز منظومه شمسی و جاذبه اش حافظ زمین است و آن را از سقوط نگه میدارد و دور خود می چرخاند و حرارتش سبب حيات حیوانات و رویش گیاهان و انسانها و نورش روشنی بخش زمین است، وجود مقدس امام عصر (عج) نیز سبب بقای جهان هستی و تداوم فیض هدایت و نور معرفت به دیگر انسانهاست؛ ثانیاً همان گونه که در وضعیت پوشیدگی آفتاب در زیر ابر مردم بیرون آمدن خورشید را به انتظار مینشینند تا بیشتر از آن سود برند در ایام غیبت نیز شیعیان هر لحظه به انتظار طلوع خورشید ظهور به سر می برند؛ ثالثاً همان طور که انکار خورشید پذیرفته نیست انکار وجود مقدس امام عصر(عج) نیز با این همه آثار و نشانه ها، تلاشی نامعقول و بی نتیجه است.
ادب فنای مقربان جلد ١۰ ص۶٧
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹توصیه آيت الله العظمی جوادی آملی به طلاب و فضلای گرامی در رابطه با اهمیت کتب حدیثی
۹۷/۵/۱۸
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
آثار فرهنگی و اخلاقی پیاده روی اربعین
آیت الله العظمی جوادی آملی:
خودسازی و اصلاح خصلت های فردی، خانوادگی و اجتماعی در ابعاد گوناگون اخلاق اسلامی و تقویت روحیه معنوی از جمله آثار پیاده روی اربعین است. زائر حسینی در این سفر چند روزه که با اخلاص و عشق وافری آغاز میشود، صحنه های زیبایی از طاعت و بندگی بی ریا و ایثار و فداکاری بی شایبه و صبر و استقامت ستودنی و تعاون و همکاری بی مثال و در یک کلام زیست مؤمنانه را از اقشار مختلف مردان و زنان و جوانان و نوجوانان و کودکان و سالخوردگان مشاهده و تجربه میکند و در این صحنه های معنوی هویت فرهنگی خود را می یابد و از آنها درس چگونه زیستن می آموزد تا سعادتمندانه و حامدانه و جهادگرانه زندگی کند و با سرانجامی شهید گونه و مظلومانه به خانه ابدی سفر کند و چنان که زیارت اربعین، مسیر زندگی امام حسین سلام الله علیه را ترسیم می نماید:«أَشْهَدُ أَنَّکَ أَمِینُ اللَّهِ وَ ابْنُ أَمِینِهِ عِشْتَ سَعِیداً وَ مَضَیْتَ حَمِیداً وَ متَّ فَقِیداً مَظْلُوماً شَهِیداً»؛ شهادت میدهم که تو امین خدا و فرزند امین اویی، خوشبخت زیستی و ستوده درگذشتی و گم گشته و مظلوم و شهید از دنیا رفتی. از این رو شایسته است که مؤمنان این فرصت طلایی را که کمتر در مکان ها و زمان های دیگر به دست می آید، مغتنم شمارند.
کوثر اربعین ص ١٧٣
#اربعین
#شماره_یک
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
عظمت سعید بن عبدالله از شهدای کربلا
هنگام نماز ظهر عاشورا، اوحدی از صحابه آن حضرت (عليهالسلام)، به مقام منيع سپر قرارگرفتن مشرف شدند. يكی از آن چهره های شيدای شهادت «سعيد بن عبد الله حنفی» بود كه به عرض امام زمان خود(عليهالسلام) رساند: حدود هزار و دويست فرسخ راه را در شرايطی ناامن پيمودم تا زمينه اين نهضت فراهم گردد، زيرا وی يكی از رجال مذهبی كوفه و از راقمان نامه و پيك رسمی مجاهدان بود. فاصله كوفه تا مكه از راهی كه تردّد مي شد، سيصد فرسنگ بود و او يعنی سعيد بن عبدالله، بار اول به منظور ابلاغ دعوتنامه از كوفه به مكه رفت و بار دوم در جريان اعزام مسلم بن عقيل از مكه به كوفه بازگشت و بار سوم برای گزارش و كسب تكليف نهايی از كوفه به مكه رفت، و بار چهارم در پای ركاب امام حسين(عليهالسلام) از مكّه به كربلا كه در محدوده كوفه است برگشت. حضرت سيّد الشهدا(عليهالسلام) به او اجازه ايستادن در برابر تير مهاجمان را داد تا نماز آن حضرت تمام شود. آخرين رمقی كه از اين سعيد شهيد مانده بود، عرض كرد: «آيا به عهدم وفا كردم». امام حسين(عليهالسلام) فرمود: آری تو در بهشت پيش منی.[۱]
[۱]اللهوف ص۱۰۸
سروش هدایت ج۲ ص۲۱۱
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
حجاب و عفاف
بخشی از پیام آیت الله العظمی جوادی آملی به همایش صدفی برای مروارید(حجاب و عفاف):
«انسان عفيف، حيثيت ارجمند خود را امانت خدا می داند و با صيانت از آن امين الله می شود.»
«براساس "تفسير انسان به انسان" ، بی حجابی يا بدحجابی، هر چند آثار شومی به بار می آورد؛ ليكن بدترين اثر آن، آسيبی است كه به حريم هُويّتِ انسان می رسد.»
«عفاف، حصن رصينی است كه [انسان را] از گزند گناه حفظ می كند؛ به طوری كه انسانِ عفيف، از تيررس شيطان مصون است...امام صادق (سلام الله علیه) فرمود: نگاه نامحرمانه تير مسموم ابليس است؛ "النَّظْرَةُ سَهْم مِنْ سِهَامِ اِبْلِيسَ مَسْمُوم وَ كَمْ مِنْ نَظْرَةٍ اوْرَثَتْ حَسْرَةً طَوِيلَة»[۱]
[۱]وسائل الشیعه ج۲۰ ص۱۹۰
اردیبهشت ۸۶
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«تمام برکاتی که بعد از جريان قيام سالار شهيدان(سلام الله علیه) شد، مديون خون حسين بن علی بن ابيطالب است؛ اينطور هست که ميبينيد مشتاقانه عدّه ای حرکت ميکنند؛ بعضی پياده، بعضی سواره، بعضی ويلچری و غير ويلچر، اين شوق است، اين را چيزی غير از شوق نميتواند رهبری کند و خدای سبحان هم دلها را شيفته اين کارهای فطری کرده است و پاداش آن را هم ذات اقدس الهي به حسين بن علی و شهدای کوی او، زائران او، مشتاقان او و علاقه مندان به اين ذات و ساير ذوات قدسی عطا کرده و میکند و ـ إنشاءالله»
درس اخلاق ۹۴/۹/١٢
#اربعین
#بازنشر
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
سيّد شهيدان، حضرت حسين بن علی (عليهماالسلام) مي فرمايد: رسول خدا (صلی الله عليه و آله و سلم) به عليّ بن ابی طالب (عليه السلام) وصيّت فرمود: يا علی هر كس از امّت من چهل حديث برای خدا و قيامت حفظ كند خداوند او را با پيامبران، راستان، شهيدان و صالحان محشور كند و آنان خوب دوستانی هستند. عليّ بن ابي طالب (عليه السلام) عرض می كند: يا نبيّ اللّه اين احاديث كدام است؟ فرمود: ايمان به خدای يگانه، تنها پرستش او نه غير او... تا چهل حديث. سپس افزود: هر كس اينها را حفظ كند و پای آنها بايستد حق تعالی او را در بهشت به رحمت خويش وارد سازد و از برترين و محبوب ترين مردم نزد حق تعالی پس از پيامبران و اوصيای ايشان خواهد بود و خداوند او را در روز قيامت با پيامبران، راستان، شهيدان، صالحان محشور كند.
نورالثقلین ج۱ص۵۱۵
معاد در قرآن ج۵ ص۳۳۷
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی:
«ممکن است کسی چهار تا کار بدی بکند ولی دين حريم شخصی ماست؛ ماييم و دين ما. ارتباط ما با خدا برای ابد بايد محفوظ باشد، ماييم و دين و ارتباط با خدا در دنيا، در برزخ، در ساهره قيامت، در بهشت ـ إنشاءالله ـ ما هستيم که هستيم، يک موجود ابدی هستيم، دين جز حريم شخصی ماست، #مبادا ـ خدای ناکرده ـ جوانی بگويد حالا فلان مسئول بيراهه رفته يا راه کسی را بسته من چرا ارتباط خود را با مسجد حفظ بکنم! فرمود اين کار را نکنيد.»
درس اخلاق ۹۸/٩/٢١
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«ما تا نفس میکشیم، باید درس بخوانيم و وقت را به بطالت نگذرانیم و باید محققانه درس خواند و محققانه عمل کرد.
ملا شدن، دقیق درس خواندن، دقیق بحث کردن و دقیق مطالعه کردن، رسالت اولیه ماست و جهان تشنه اینهاست.»
آفاق اندیشه ص۳۰۴
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
توصیه به بازگشت به کشور و خدمت به نظام اسلامی
آيت الله العظمی جوادی آملی:
شما هم امانت نظام هم حامل امانت هستید. تربیت افرادی چون شما که اعضای انجمن اسلامی هستید کار آسانی نیست.پدران و مادران و معلمان مدارس در تربیت شما بسیار زحمت کشیدند تا به لطف الهی شما در محیط کفر هم با مسائل اسلامی آشنا شوید و هم حامل امانت و رسالت نظام باشید.
ان شاء الله هر چه زودتر مراحل علمی تان را به پایان برسانید و به کشور برگردید و به نظام اسلامی خدمت کنید.
"سخنرانی در انجمن اسلامی وین_اتریش ۱۳۶۹/۶/٩"
آفاق اندیشه ص۳۶۸
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
✅جلد ۷۶ تفسیر تسنیم به زودی منتشر خواهد شد.
http://nashresra.ir
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
«امام حسين (سلام الله علیه) در روز عاشورا چهره زيبايی از مرگ ترسيم كرد، در حالی كه آن به آن به مرگ نزديك ميشد و چهره ملكوتی او برافروخته تر و گلگونتر ميگشت؛ در آن حال خطاب به ياران باوفا فرمود:
شكيبايی كنيد ای فرزندان مردان بزرگوار، مرگ تنها پلی است كه شما را از ناراحتی ها و رنجها به باغهای وسيع بهشت و نعمتهای جاودان منتقل ميكند. كدام يك از شما از انتقال يافتن از زندان به قصر ناراحتيد؟ امّا مردن نسبت به دشمنان شما مانند اين است كه شخصی را از قصری به زندان و عذاب منتقل كنند.»
بحار الانوار ج۶ ص۱۵۴
معاد در قرآن ج۴،ص۱۸۳،۱۸۴
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
پرهیز از لذت دروغین غرب
آیت الله العظمی جوادی آملی:
مبادا خدای ناکرده جاذبه دنیای غرب شما را به سمت خود بکشد، چون این جاذبه دروغین یک انزجار راستین را به همراه دارد.شما بیش از دیگران آفت غرب را میبینید. این لذتهای کاذب دوران جوانی آن درد صادق دوران پیری را به همراه دارد؛ کسی که دوران حدود بیست سالگی تا حداکثر پنجاه و شصت سالگی را لذت دروغین برد در دوران فرتوتی و سالمندی رنج صادق میبرد. درون این گنج کاذب یک رنج راستین و حقیقی نهفته است. هر دروغی، راستی دربر دارد. این لذت دروغین غرب که هم اکنون مشاهده میکنید یک درد درونی واقعی را در دوران پیری به همراه دارد.راز اینکه اینان در دوران پیری به سگ پناهنده میشوند این است که در دوران فرتوتی انیسی ندارند. آری اینها سخن خداوند أنا جليس من ذکرنی را فراموش کردند و هم صحبت تحصیل نکردند. اگر کسی به فکر دنیای خود هم هست باید از این لذت دروغین غرب نجات پیدا
کند.
"سخنرانی در سمینار آزادگان در سانفرانسیسکو"
آفاق اندیشه ص۳۸۵(سخنان و رهنمودهایی در دیدار با شخصیت های جهانی، مسلمانان مقیم خارج از کشور و پیروان ادیان و مکاتب گوناگون)
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
نارضایتی غربیها از زندگی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«شما میتوانید با یک امتحان به دست آورید که آیا غربیها از زندگی راضی اند یا نه. از سالمندانشان بپرسید بهره ای که شما از زندگی بردید چیست؟ و چه چیزی به همراه دارید؟ شما که جوانی را با آن وصف گذرانیده اید اکنون خشنودید؟ یا میگویید کاش در راه دیگری صرف میکردیم. اگر چنین آماری گرفتید معلوم میشود که آنان تهیدست اند.
لذتهای دنیا خیلی زودگذر و ناپایدار است و میتوان با بردباری از کنار آنها گذشت. اگر انسان به مظاهر شهوت نگاه نکند و پرهیز کند به زودی برایش عادی میشود و دیگر در زحمت نیست؛ آنگاه از راه های صحیحی که در اختیارش هست بدون آنکه خود را رایگان از دست داده باشد استفاده میکند. آری عاقل چنین زندگی میکند و میداند آنچه او را از بیرون دعوت میکند به سودش نیست. او به پیامبران علیهم السلام تأسی و اقتدا میکند.او به خود میگوید: اگر این راه رفتنی و سودمند بود پیامبران که قابل ترین مردم اند میرفتند.برخی از امور چون مار ظاهری زیبا دارند و این ظاهر روکشی بر باطن زشت آنهاست. حضرت علی علیه السلام برای برخی از کارگزارانش مرقوم فرمود: مثل الدنيـا مثـل الـحـيـة لــيـن مسها قاتل سمها[۱]؛ دنیا چون مار است.
گاهی انسان غذای فاسدی را میخورد ولی پس از وارد شدن غذا به دستگاه گوارش او مسموم میشود؛ ولی کسی که دست بر مار میزند گویا همان وقت دست بر سم زده است.»
[۱]نهج البلاغه نامه ۶۸
"سخنرانی در انجمن اسلامی وین_اتریش ۱۳۶۹/۶/٩"
آفاق اندیشه ص۳۶۶،۳۶۷
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
30.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹شعرخوانی جناب آقای محمد علی مجاهدی در محضر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی
#مناقب_اهل_بیت_علیهم_السلام
۱۴۰۳/١/٢۰
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
امويان به خيال خام خود، پس از دربند كردن دين و به زنجير كشيدن آن، پنداشتند كه دين را اعدام كردند و به زعم خود، دين را كه بازيچه می دانستند، از بين بردند؛ ولی امام سجاد و حضرت زينب(سلام الله علیهما) در صحابت سالار شهيدان (سلام الله علیه) و با رهبری آن ذات مقدس، دين را زنده كردند و غل های سنگين و زنجيرها را از دست و پای دين باز كردند و آن ها را به درب خانه ناميمون بنی اميّه و بنی مروان زدند و برای ابد رسوا و منكوبشان ساختند.
از حضرت امام سجاد سلام الله علیه در دروازه شام پرسيدند كه در اين پيكار، چه كسی پيروز شد؟ فرمود: اگر می خواهی بدانی كه چه كسی پيروز شد، هنگام نماز، اذان و اقامه بگو: «عن أبي عبداللّه(عليهالسلام) قال: لما قدم علي بن الحسين وقد قُتل الحسين بن علي(صلوات اللّه عليهما) إستقبله إبراهيم بن طلحة بن عبيداللّه وقال: يا علي بن الحسين من غلب؟ وهو يغطّي رأسه وهو في المحمل قال: فقال له علي بن الحسين: إذا أردت أن تعلم من غلب و دخل وقت الصلاة فأذّن وأقم»[۱] ؛ يعنی اذان و اقامه بگو تا معلوم شود كه «اشهد أن محمداً رسول اللّه» به بلندای جهان بشريت، طنين انداز است و فرهنگ او سر تا سر گيتی را در می نوردد.
[۱]بحار الانوار ج۴۵ ص۱۷۷
وحی و نبوت در قرآن ص۱٨٩
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله العظمی جوادی آملی:
مظلومیت نظام اسلامی را دیدید.این غرب امریکا و غیر آن هرچه مقدورش بود در تجاوز عراق به ایران سلاح داد و به ایران هیچ کمکی نکرد. ایران مناطق مسکونی و غیر مسکونی اش بمباران میشد و هیچ کس بر ضد ظالم متجاوز دم برنمی آورد. خیانت های سیاسی و نظامی غرب را دیده اید و فرو رفتگی اش در غمرات شهوت را هم که میبینید.
غرب هر کاری که از دستش بر می آمد کرد؛ هم سگ را گشود و هم سنگ را بست.تا ممکن بود ستم کرد و ایران تا ممکن بود ایستادگی کرد، ببینید تأثیر دعاها را! اکنون ثبات سیاسی که نصیب ایران شد زبانزد خاص و عام است.
"بیانات در دیدار با مسلمانان مقیم خارج از کشور"
آفاق اندیشه ص۳۴۰
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
راستگویی بهترین سرمایه خبرنگار است/ راستگویی ثمره تزکیه نفس و تحقیق عالمانه است
🔹
پایگاه اطلاع رسانی اسراء؛ حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار با جمعی از اصحاب رسانه با تاکید بر لزوم وجود روح ملکوتی در وجود خبرنگاران و گزارشگران، بیان داشتند: جریان گزارشگری و خبری کاری است که از یک بدنه ای برخوردار است؛ این بدنه در اختیار غالب گزارشگران هست همچنین از یک #روح_ملکوتی متنعم است که آن در اختیار همه نیست. 🔹 یک #صدق_خبری است و یک #صدق_مخبری، مثل یک کذب خبری و یک کذب مخبری؛ صدق خبری یعنی این خبر درست است، صدق مخبری یعنی این گزارشگر یک آدم راستگو است، اینها تلازمی هم ندارند، گاهی گزارشگر راستگو است صدق مخبری هست ولی اشتباهاً مطلبی را به او القا کردند در نتیجه خبر دروغ است و کذب خبری است اما آنچه که برای همه ما لازم است هم صدق خبری است هم صدق مخبری... . ↙️ مطالعه کامل: https://news.esra.ir/fa/w/287558 #روز_خبرنگار #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #در_محضر_استاد 🌐 https://esra.ir 🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی :
«مال حرامخور دعايش مستجاب نمی شود، کسی که برای چاه انداختن ديگری تلاش و کوشش می کند دعای او مستجاب نمیشود، کسی که عمری را به لهو و لعب میگذارند دعای او مستجاب نمیشود؛ برای اينکه او حقيقت انسانيت را نشناخت، اين خيال کرد قبر پايان راه است خيال کرد انسان میمیرد می پوسد، در حالی که قبر معبر است نه پايان راه و انسان با مردن از پوست به در میآید نه بپوسد.
اگر ما يک موجود ابدی هستيم که هستيم کالای ابد می خواهيم، کالای ابد در غير قرآن و ولايت و امامت پيدا نمی شود.»
درس اخلاق ۹۸/١١/٣
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی