🏴مراسم عزاداری شهادت حضرت امام جعفر صادق سلام الله علیه
زمان:شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه
ساعت: ۱۰:٣٠
مکان:
قم، خیابان شهداء(صفائیه)، کوچه ۱۹
دفتر مرجعیت دینی و علمی آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته)
همراه با پخش زنده از کانال ایتا دفتر
http://eitaa.com/joinchat/3022651405Cffcc23207c
هرگاه فکر گناه بر کسی هجوم برد، نباید آن را انجام دهد، بلکه با پناه بردن به خدا و توکل بر او از دام شیطان رهایی یابد.
امام صادق (سلام الله علیه) فرمود: کسیکه به فکر گناه افتاد، انجام ندهد؛ زیرا چه بسا بنده ای درحضور خدا مرتکب گناهی می شود و خدای بزرگ می فرماید: به عزت و جلالم قسم، از این پس تو را نمی آمرزم.
مفاتیح الحیاة ص ۱۹۸
وَ مَنْ هَمَّ بِسَیئَة فَلَا یعْمَلْهَا فَإِنَّهُ رُبَّمَا عَمِلَ الْعَبْدُ السَّیئَةَ فَیرَاهُ الرَّبُّ تَبَارَكَ وَ تَعَالَی فَیقُولُ لَا وَ عِزَّتِى وَ جَلَالِى لاَ أَغْفِرُ لَكَ بَعْدَهَا أَبَداً.
الكافی، ج۲، ص۲۷۲
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
درس اخلاق آیت الله العظمی جوادی آملی روزهای چهارشنبه برگزار می گردد
🔹
پایگاه اطلاع رسانی اسراء:به اطلاع علاقمندان و شاگردان دروس حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی می رساند، #درس_اخلاق آیت الله العظمی جوادی آملی که به #شرح_نهج البلاغه اختصاص دارد، روزهای چهارشنبه ساعت 9 در محل مسجد اعظم قم برگزار می گردد... . #درس_اخلاق 👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«اخلاص حضرت استاد علامه طباطبایی (قدسسرّه) مايه جوشش شريف ترين دانش (تفسير وحی) و پايه نافذترين اثر در دلهای مخاطبان وی است. رسول اكرم صلی الله عليه و آله و سلم فرمود: مَن أَخلص لله أربعين صباحاً ظهرت ينابيع الحكمة من قلبه علي لسانه.
البته اخلاص جزو متمّم قابليّت است، وگرنه مبدأ فاعلی بالذات خدای سبحان است. نفوذ عميق و عريق رهنمود حضرت علاّمه(قدس سرّه) از مرز عمل صالح صعود كرد و به پرورش صالحان رسيد، زيرا مهم ترين سند برای خاموش كردن نائره شبهات در فرايند انقلاب اسلامی، بيانات معظّم له در تدريس و تأليف بود كه اساس دين قويم را از تهاجم حفظ می كرد و قوی ترين مرجع برای از بين بردن شبيخون بيگانه، كتاب قيّم الميزان و ساير آثار سترگ آن اَبَر مرد وحی شناس بود.»
منبع: شمس الوحی تبریزی، سیره علمی علامه طباطبایی(ره) ص۶۷
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله جوادی آملی .mp3
8.63M
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
منزلت علمی آيت الله شهيد مطهری (ره) و علامه طباطبايی(ره)
۷۴/٢/٨
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹آیت الله العظمی جوادی آملی
«سالروز شهادت شهيد مرتضی مطهری(قدس الله نفسه الزکية) است. او يک شهيد گرانبها و کميابی است. هنوز هم که هنوز است مثل #شهيد_مطهری نيامده است...»
#روز_معلم
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
#حدیث_روز
امام زین العابدین سلام الله علیه فرمودند:
حق معلم تو این است که وی را بزرگ شماری، حرمت مجلس وی را نگهداری، نیک به وی گوش سپاری، به وی روی کنی(در کلاس درس، روبه روی او بنشینی)، صدایت را بر وی بلند نکنی، به کسی که از وی پرسیده، پاسخ نگویی تا خود او پاسخ گوید، در حضورش با کسی گفت و گو نکنی، نزد او از کسی غیبت نکنی، از گفتار بد درباره وی جلوگیری کنی، عیب هایش را بپوشانی، خوبی هایش را آشکار سازی، با دشمنش ننشینی و با دوستش دشمنی نکنی. پاداش رعایت این حقوق اين است که فرشتگان خدا برایت شهادت میدهند که تو برای خدا _ نه برای مردم _ نزد وی رفته ای و علمش را آموخته ای.
الفقیه ج۲ ص۶۲۰
مفاتیح الحیاة ص ٣۵٩
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیر از آیتالله العظمی جوادی آملی به مناسبت روز معلم
🔸 به گزارش خبرنگار
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: جمعی از شاگردان درس خارج آیتالله العظمی جوادی آملی به مناسبت #روز_معلم (12 اردیبهشت ماه)، ضمن گرامیداشت یاد آیت الله شهید مرتضی مطهری از شخصیت علمی، فقهی و عرفانی آیت الله العظمی جوادی آملی قدردانی نمودند. 👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
تقدیر از آیتالله العظمی جوادی آملی به مناسبت روز معلم
🔸 به گزارش خبرنگار
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: جمعی از شاگردان درس خارج آیتالله العظمی جوادی آملی به مناسبت #روز_معلم (12 اردیبهشت ماه)، ضمن گرامیداشت یاد آیتالله شهید مرتضی مطهری از شخصیت علمی، فقهی و عرفانی آیت الله العظمی جوادی آملی قدردانی نمودند. 🔸 حجتالاسلام والمسلمین عباس اسکندری مدیرکل اوقاف وامور خیریه استان قم، یکی از شاگردان آیتالله العظمی جوادی آملی در ابتدای این مراسم اظهار داشت: راز اینکه این جلسه برگزار می شود، قبل از تجلیل و تقدیر از مقام شما استاد عظیم الشأن، سپاس و شکر به درگاه پروردگار عالم است که خدا با عنایات خاصه خودش، شخصیت ارزشمند و عظیم الشان هم برای حوزه های علمیه و هم برای جامعه اسلامی و هم جامعه بشری و جهانی ارزانی داشت که می توانیم از منظومه فکری حضرتعالی و بیان معارف وحیانی استفاده نماییم. 🔸 #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی نیز، ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این مراسم، اظهار داشتند: خداوند در سوره انعام می فرماید: ﴿وَ إِذا جاءَکَ الَّذینَ یُؤْمِنُونَ بِآیاتِنا فَقُلْ سَلامٌ عَلَیْکُمْ﴾: ای پیامبر! هر وقت کسی به آیات ما ایمان آورد، هر کس که آمد تا معارف و حرف خدا را از تو بشنود، اول تو سلام بکن، حال یا سلام مرا به آنها برسان یا خودت به آنها سلام کن، این آیه قرآن، از اوج گرفته ترین آیات قرآن کریم است. 🔸 ما هم به پیروی از این آیه قرآن کریم، هم سلام خدا را به شما می رسانیم و هم سلام پیامران و هم سلام اهل بیت عصمت و طهارت و هم سلام حضرت ولی عصر را به شما می رسانیم که دین به برکت شما علمای بزرگوار انتشار می یابد. اگر امروز در دانشگاه های آمریکا و اروپا شعار حمایت از مظلومیت برخواسته است به وسیله شما علما بوده است... . ↙️ لینک خبر: https://news.esra.ir/fa/w/2602607 #روز_معلم #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی 📚 درس اخلاق تاریخ: 1403/02/12 🌐 https://esra.ir 🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
اخلاق قرآنی علامه طباطبایی(ره)
آیت الله العظمی جوادی آملی:
درباره حضرت رسول اكرم "صلی الله عليه و آله و سلم" وارد شده است كه اخلاق ايشان قرآن بود: «كان خلقه القرآن»؛ يعنی اگر عصاره زندگی رسول مكرّم اسلام "صلی الله عليه و آله و سلم" به شكل كتاب تدوين يابد، قرآن كريم خواهد بود و اگر قرآن كريم به صورت يك انسان درآيد، رسول خدا "صلی الله عليه و آله و سلم" خواهد شد. شاگردان مكتب پيامبر "صلی الله عليه و آله و سلم" نيز كه يكی از آنان استاد علاّمه "رحمه الله" بود، به همان اندازه كه به پيامبر "صلی الله عليه و آله و سلم" انتساب و اقتدا داشتند، اخلاقشان قرآنی بود.
علاّمه طباطبايی "رحمه الله" فرهيخته ای بود دارای عدل، تقوا، تواضع، ادب، زهد، احسان، قناعت، صفا، صميميّت، رأفت و ديگر فضايل قرآنی انسانی، زيرا وی عمری در خدمت قرآن كريم زندگی كرد و درباره قرآن سخن گفت، نگاشت و نشر داد و بر اين پايه هم معارف قرآن در جانش مستقر شده بود و هم آثار قرآن مجيد در سيره آموزنده او به خوبی مشهود بود. هر آيه ای را كه خدای سبحان در قرآن كريم نصب العين انسان كامل می داند، در سيمای اين مرد بزرگ و مفسّر عظيم الشأن يافت میشد. مجلس او مجلس ادب اسلامی و خلق الهی و سرشار از بركات علمی و معنوی بود و «ترك اولی» كمتر در ايشان اتفاق می افتاد. نام هيچ كس را به بدی بر زبان نمی راند و بدِ كسی را نمی خواست، بلكه خير و سعادت همگان را آرزو داشت.
اگر رنجی به ايشان می رسيد، برای رضای خداوند، صابرانه آن را تحمّل می كرد و شكيبايی را از دست نمی داد. صبر و شكر ايشان فراوان و اهل حلم و انابه بود و چون در برابر حق خاضع بود، هرگز به فكر جاه و مقام نبود و در مجالس ايشان هرگز زخارف دنيا مطرح نمی شد و هيچ گاه سخن از اين نبود كه چه كسی به چه مقام و نوايی رسيده است.
منبع: شمس الوحی تبریزی، سیره علمی علامه طباطبایی(ره) ص۲۳۳،۲۳۴
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
تقدیر از آیتالله العظمی جوادی آملی به مناسبت روز معلم
🔸 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: جمعی از شاگردان درس خارج آیتالله العظمی جوادی آملی به مناسبت #روز_معلم (12 اردیبهشت ماه)، ضمن گرامیداشت یاد آیتالله شهید مرتضی مطهری از شخصیت علمی، فقهی و عرفانی آیت الله العظمی جوادی آملی قدردانی نمودند.
↙️ لینک خبر و گزارش تصویری:
https://news.esra.ir/fa/w/2602607
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#گزارش_تصویری
🌐 https://esra.ir
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
اميرالمؤمنين (سلام الله علیه) می فرمايد:
«من و رسول خدا (صلی الله عليه و آله و سلم) و عترت او بر حوض قرار داريم و هر كس ما را بخواهد بايد گفتار ما را سرمشق گرفته و به كردار ما عمل كند؛ زيرا هر اهل بيتی نجيبی دارد و شفاعت از آن ماست و دوستداران ما نيز حق شفاعت دارند. بنابراين، برای ملاقات ما كنار حوض بشتابيد و سبقت گيريد، همانا ما دشمنانمان را از حوض منع می كنيم و دوستان را از آب كوثر سيراب خواهيم ساخت. هر كس يك جرعه از آن بياشامد هرگز تشنه نشود، حوض ما دارای دو آبراه است كه از بهشت آبگير می شود: يكی از چشمه «تسنيم» و ديگری از «معين». كناره های آن را زعفران پوشانده و ريگ های آن لؤلؤ و ياقوت است، اين است حوض كوثر.»
بحار الانوار ج۸ ص۱۹
معاد در قرآن ج۵ ص۳۱۷
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
شیوه سجده سهو
مسأله ۱۳۰۰.
شیوه سجده سهو این است که پس از سلام نماز فورا نیت سجده سهو کند و پیشانی را بر چیزی که سجده بر آن صحیح است، بگذارد و بگويد: «بِسْمِ اللَّهِ وَبِاللَّهِ وَصَلَّی اللَّهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِهِ» یا بگوید: «بِسْمِ اللَّهِ وَبِاللَّهِ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
و بهتر است بگوید: « بِسْمِ اللَّهِ وَبِاللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَیکَ اَیهَا النَّبِیُّ وَ رَحْمَةُ اللّه وَ بَرَکاتُهُ»
سپس بنشیند و دوباره به سجده رود و یکی از ذکرهای یاد شده را بگوید و بنشیند و پس از تشهد سلام دهد.
#توضيح_المسائل_چاپ_جدید
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
☎️ واحد پاسخگویی به سوالات شرعی دفتر مرکزی _ قم :
02537841841
📩سامانه پیام کوتاه : 100007233
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
زیارت جامعه کبیره:«فَما أحْلى أسْماءَكُم...چقدر نام شما شیرین است...»
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
امام صادق (سلام الله علیه) می فرماید: کسی که زیاد به یاد خدا باشد، خدا او را در سایه بهشتش جای دهد.
الکافی ج۲ ص ۵۰۰
نکته: كثرت ذكر خدا، دشمن او را دفع و منع می کند؛ زیرا ابلیس با همه سپاه و ستاد داخلی و خارجی خود در صدد وسوسه و نفوذ در حریم دل است که با ذكرِ مدام می توان او را رجم كرد و مانع نفوذ او شد، چنانکه از آسیبهای او نیز رافع است؛ زیرا اگر در اثر سستی شخص، شیطان در او نفوذ كرد می توان اثر تلخ پدید آمده را با کثرت ذکر رفع كرد، همچنین وسیله جذب است؛ زیرا جذب یاد خدا نسبت به بنده، مرهون یاد خدا بودن است، بنابراین باید دائماً به یاد پروردگار بود، تا از این بركات فراوان بهرهمند شد.
مفاتیح الحیاة ص ۲۰۰
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند / دعوت به وحدت سرلوحه برنامه ها و فعالیت های حج باشد
🔹
پایگاه اطلاع رسانی اسراء:حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی، صبح امروز با حضور در بیت آیت الله العظمی جوادی آملی با معظم له دیدار و گفتگو کرد. 🔹 آیت الله العظمی جوادی آملی در این دیدار با بیان اینکه حجاج ایرانی باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند، ابراز داشتند: حجاج ایرانی باید #پرچمدار_فرهنگ، ادب، بزرگواری و کرامت ایران اسلامی باشند. 🔹 هم زائران و هم مسئولین بعثه ها باید در نشست و برخوردها و در تمامی رفتار و گفتار خود دعوت به #وحدت را سرلوحه کار خود و برنامه ها و فعالیت ها داشته باشند تا دیگر زائرین از رفت و آمد و گفتار اینها احساس وحدت نمایند. 🔹 قرآن که #کتاب_بین_المللی هست در سه بخش ملی، منطقه ای و بین المللی سخن دارد، و بیش از خطاب ها به مسلمانان ﴿یا ایها الذین آمنوا﴾، خطاب اصلی قرآن کریم به بشر است: ﴿نَذِیراً لِلْبَشَرِ﴾، ﴿كَافَّةً لِلنَّاسِ﴾، ﴿لِلعالَمینَ نَذیرًا﴾ و توصیه می کند که باید جامعه محلی و منطقه ای و بین المللی آرام باشد و حج #برنامه_بین_المللی اسلام است و باید همگان از فرصت حج که سفری بین المللی است برای نشر معارف استفاده نمایند. 🔹 روز #فتح_خیبر، روز نجات مسلمان ها بود که باعث نشاط فراوانی شد، در همان روز فتح خیبر، جعفر، برادر امیرالمؤمنین، از مهاجرت حبشه برگشت. وجود مبارک رسول گرامی (علیه و علی آله آلاف التّحیة و الثناء) فرمود امروز دو حادثه شیرین و گوارا برای من پیش آمد: یکی اینکه جعفر از حبشه برگشت و یکی اینکه خیبر را فتح کردیم، من نمیدانم به کدام یک از این دو خوشحال تر باشم! 🔹 سرّش آن است که جعفر #کار_عالمانه و محققانه و فرهنگی کرد، یعنی یک عالم می تواند کار فرهنگی بکند که به منزله فتح خیبر باشد، لذا روحانیون کاروان ها بدانند وظیفه مهمی دارند و باید به گونه ای رفتار کنند که نمودی از جلال و #شکوه_اسلام داشته باشند... . ↙️ لینک خبر: https://news.esra.ir/fa/w/2609820 #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #دیدار 📚 دیدار حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح با آیت الله العظمی جوادی آملی تاریخ: 1403/02/14 🌐 https://esra.ir 🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli