✅عیادت آیت الله العظمی جوادی آملی از آیت الله امینی
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی صبح امروز (سه شنبه) از آیتالله ابراهیم امینی در یکی از بیمارستانهای قم عیادت کردند.
ایشان در این عیادت، سلامتی و بهبود کامل آیتالله امینی را از درگاه خداوند متعال مسألت نمودند.
در این عیادت حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی، نیز حضور داشتند.
🆔@daftar_ayatollah_javadi_amoli
🔹دیدار اعضای مرکز تخصصی مهدویت با آیت الله العظمی جوادی آملی
جمعی از اعضای مرکز تخصصی مهدویت با حضور در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی دیدار و گفتگو کردند.
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
◾️ مراسم سوگواری دهه آخر ماه صفر، با حضور حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی، از جمعه 26 مهرماه مصادف با شب اربعین سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین علیه السلام، به مدت 11 شب بعد از اقامه فریضه مغرب و عشا به امامت معظم له، برگزار خواهد شد.
این مراسم در نمازخانه بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء واقع در قم، 75 متری عمار یاسر، نبش خیابان شهید قدوسی برگزار می گردد.
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
✅در مساله مهدویت وظیفه اصلی ما این است که جهانی فکر کنیم و جهانی عمل کنیم
🔹حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار جمعی از اعضای مرکز تخصصی مهدویت، اظهار داشتند: در تاریخ آمار مدعیان کذاب کمتر از انبیاء الهی نبوده است و همواره در مقابل پیامبران عده ای بوده اند که ادعای دروغین داشته باشند.
🔹با مطالعه تاریخ می بینیم که دشمنان در پنج بخش قدم گذاشته اند؛ بخش اول، در مساله «توحید»، فرعون ابتدا با توحید مخالفت کرد اما وقتی دید الوهیت جای خود را بین مردم باز کرده است گفت بله! خدا وجود دارد، اما من خدا هستم! بخش دوم، در مساله «نبوت»، ابتدا بسیاری با نبوت مخالفت کردند و گفتند اگر خداوند بخواهد برای ما پیامبری بفرستد باید از فرشتگان باشد، اما وقتی نبوت توسط مومنین پذیرفته شد، آنها نیز نبوت را قبول کردند اما خود را نبی معرفی کردند و ادعای نبوت کردند، در مساله «امامت» و خلیفه بعد از پیامبر(ص)، ابتدا امامت را رد کردند اما وقتی دیدند نمی شود جامعه را بدون رهبر رها کرد سقیفه را به جای غدیر نشاندند، در مساله «نائبان» و علمای بعد از ائمه(ع) نیز در ابتدا مخالفان نیابت برخاستند و مخالفت کردند اما بعداً پدیده علمای درباری پیدا شد یا مدعیان دروغینی که ادعای نیابت از ائمه داشتند ظهور کردند، در مساله «توده مردم مومن»، دشمنان در ابتدا آنها را اُمل و عقب افتاده می گفتند، اما وقتی دیدند که دین، همه جامعه را فراگرفته و بسیاری از مردم متدین شدند و مومنان محترم هستند، ایمان را قبول کردند و پدیده نفاق و منافق از اینجا شکل گرفت، این پنج بخش همواره در طول تاریخ بوده است.
🔹چنانچه حوزه ما جامع الاطراف بود این خطرات عقیدتی حوزه و طلاب را تهدید نمی کرد، خلاء مباحث کلامی و امامت شناسی در حوزه آسیب هایی را به وجود آورد اما جلو ضرر هرگاه گرفته شود منفعت است و بر ما واجب است که جلو ضرر بیشتر در این زمینه را بگیریم.
🔹حوزه باید با همه وجود از دین محافظت کند اما وجود این بیماری ها نباید باعث شود همواره به فکر درمان باشید و از پیشگیری غفلت کنید، در این راستا لازم است کار فرهنگی را بیش از پیش تقویت کنید.
🔹آیت الله العظمی جوادی آملی در پاسخ به شبهه ای در خصوص اعتقاد برخی از فرقه های انحرافی به کشف و شهود به وسیله خواب، بیان داشتند: این تلقینات قبلی است که در خواب مشهود می شود، باید توجه داشت مواد اولیه سالم غذای سالم تحویل می دهد اما حاصل مواد اولیه مسموم غذای ناسالم خواهد بود؛ رویایی که محصول تلقین احمد الحسن ها است از همین جنس غذاهای ناسالمی است که با مواد اولیه مسموم به وجود آمده است، اما آنچه در جلد هشت کافی آمده که حضرت به شاگردان خود می فرمود دیشب در خواب چه دیدید؟ آن خواب در نتیجه تلقینات سالمی بود که از حضرت به شاگردان منتقل می شد و آن علم را برای آنها از علم حصولی به علم حضوری تبدیل می ساخت.
🔹اسلام در سه بخش برنامه دارد؛ بخش «ملی» که مربوط به مسلمانان است، بخش «منطقه ای» که موحدان عالم را شامل می شود و بخش «بین المللی» که مخاطب آن همه انسان ها اعم از موحد و غیرموحد هستند، مهدویت از جمله موضوعات بین المللی اسلام است.
🔹در مساله مهدویت وظیفه اصلی ما این است که جهانی فکر کنیم و جهانی عمل کنیم؛ «لیظهره علی الدین كله» یک دستور همگانی است اما کسی می تواند داعیه جهانی شدن داشته باشد که جهانی فکر کند و جهانی فکر کردن، فهم جهانی می خواهد در نتیجه ما باید از تفکرات و مکاتب موجود در سرتاسر جهان باخبر باشیم، دست ما پر باشد و در مقابل آنها پاسخ داشته باشیم، اینکه پیامبر(ص) فرمود «الْإِسْلَامُ يَعْلُو وَ لَا يُعْلَی عَلَيْهِ» این جمله خبری است که به داعی انشا القا شده است؛ این دین که خود به خود بالا نمی آید! منظور این است که بکوشید تا دین گسترش پیدا کند و این را بر ما واجب کرده و راه آن همین قلمی است که خداوند به آن قسم یاد کرده است.
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
#زیارت_اربعین
#اربعین_حسینی
#پرسمان_عاشورایی
⁉️در روایت امام عسکری(ع)، خصوصیت کنار هم قرار گرفتن #نماز و #زیارت_اربعین چیست؟
📜دربارهٴ #نماز، ذات اقدس الهی، معارف فراوانی را ذکر کرده است. مثلا ً فرموده: انسان، فطرتاً موحّد است، ولی طبیعت او به هنگام حوادث تلخ، #جزع دارد و در حوادث شیرین از #خیر جلوگیری می کند، مگر انسان های نمازگزار که آنان می توانند این خوی سرکش طبیعت را تعدیل کنند و از هلوع، جزوع و منوع بودن به درآیند و مشمول رحمت های خاص الهی باشند؛
🔅 ﴿إنّ الإنسان خلق هلوعاً ٭ إذا مسّه الشرّ جزوعاً ٭ و إذا مسّه الخیر منوعاً ٭ إلّا المصلّین﴾🔅
📜#زیارت_اربعین نیز انسان را از جزوع، هلوع و منوع بودن باز می دارد و گفته شد که هدف اساسی سالار شهیدان نیز تعلیم و تزکیهٴ مردم بوده است و در این راه، هم از طریق بیان و بنان اقدام کرد و هم از راه بذل خون جگر که جمع میان این راه ها از ویژگی های ممتاز آن حضرت (علیه السلام) است.
........................................
🏴 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین 🏴
📚شکوفایی عقل در پرتو نهضت حسینی
#محرم
#آیت_الله_جوادی_آملی
#شکوفایی_عقل_در_پرتو_نهضت_حسینی
@daftar_ayatollah_javadi_amoli
💠 شکوه اربعین
▪️ اینکه می بینید اربعین به این عظمت به لطف الهی دارد باشکوه خودش را نشان می دهد، برای این است که حسین بن علی (سلام الله علیه) یک کار جهانی کرد؛ تنها این نبود که بگوید من این بیعت این تعهد و ولایت عهدی را امضا نمی کنم و من این ظالم را نمی پذیرم، یک جنگ شخصی نبود! اولاً حضرت فرمود: «مِثْلِی لَا یبَایعُ مِثْلَ یَزیدَ بْنَ مُعاوِیَةَ»، نفرمود «إنی لا ابایع»، نفرمود من بیعت نمی کنم، فرمود هر کس حسینی فکر می کند زیر بار ذلت نمی رود. «مِثْلِی لَا یبَایعُ مِثْلَ یَزیدَ بْنَ مُعاوِیَةَ»؛ بعد آنها را معرفی کرد.
▪️ اصلاً اموی و مروانی کاری با دین نداشتند، قیام کردند برای هَدم دین! آن وقت حسین بن علی در این شرایط قیام کرد که دین را زنده کند. دست مبارک امام سجاد به عنوان اسیر در شام بسته است، یکی از شامی های بی ادب برای طعن و نیش زدن به وجود مبارک امام سجاد عرض کرد در این صحنه چه کسی پیروز شد؟ فرمود ما! عرض کرد چطور؟ فرمود: «إِذَا أَرَدْتَ أَنْ تَعْلَمَ مَنْ غَلَبَ وَ دَخَلَ وَقْتُ الصَّلَاةِ فَأَذِّنْ ثُمَّ أَقِم 》
✒📚@daftar_ayatollah_javadi_amoli
◽️آیت الله جوادی آملی:
🔻اهل بیت (علیهم السلام) و دین سرمایه های اصلی ما هستند
آمریکا که امروز ادعای سلطه بر جهان را دارد فاقد تاریخ و فرهنگ ریشه دار است اما سرزمین ما سرزمین فارابی ها، بوعلی ها و ابوریحان هاست؛ ایران یک کشور فرهنگی به تمام معناست، این کشور نسخ خطی فراوانی داشت که به غارت رفت که اکنون بسیاری از آنها در کتابخانه های غرب است لذا مهمترین وظیفه شما حفظ این سرمایه ملی است.
باید توجه داشته باشید که آنچه این کشور را حفظ کرده و حفظ خواهد کرد «دین» است، پرچم سه رنگ کشور همواره برای ما محترم است اما این پرچم توان آن را ندارد که به تنهایی خود را حفظ کند، در دوران دفاع مقدس شاهد بودیم که پرچم یا حسین(ع) و یا زهرا(س) هم خود و هم این پرچم سه رنگ را حفظ کرد لذا اهل بیت علیهم السلام و دین سرمایه های اصلی ما هستند که تمام سرمایه های دیگر در سایه آنها حفظ می شوند در نتیجه اولین وظیفه شما حفظ آثار تشیع است.
🔺دیدار رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ۹۷/۲/۱۵
✅ @daftar_ayatollah_javadi_amoli