📌خبرگزاری تسنیم/ دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل و دبیر چهارمین جشنواره طب ایرانی:
🔹در این جشنواره بنا داریم تا توانمندیها و نوآوریهای حوزه طب ایرانی را به نمایش بگذاریم و زمینه را برای تبادل دانش، تجربیات و ایدههای نوین پژوهشگران، متخصصان و علاقهمندان به این حوزه فراهم کنیم.
🔹 در این دوره از ظرفیت جشنواره برای تسهیل مسیر ادغام استفاده میکنیم. با ادغام طب ایرانی در نظام سلامت و بهرهگیری ظرفیت ویژهای که این کتب طبی در پیشگیری و درمان بیماریها دارد، میتوانیم گامهای مؤثری در جهت ارتقای سطح سلامت جامعه برداریم.
https://tn.ai/3250685
📌وبدا/ دکتر مژگان تنساز، دبیر کمیته دانش آموزی چهارمین جشنواره طب ایرانی:
💠دانش آموزان در چهارمین جشنواره طب ایرانی با اصول سبک زندگی سالم آشنا می شوند
🔹 جشنواره طب ایرانی با هدف شناسایی، معرفی و حمایت از پژوهشگران و نوآوران برتر و همچنین بسترسازی برای بهرهوری هرچه بیشتر از تحقیقات پژوهشی اندیشمندان و گسترش بازارهای دانایی محور و دانش بنیان و همچنین ایجاد ارتباط بین مراکز آموزشی، تحقیقاتی؛ در سطح ملی برگزار میشود.
🔹 بخش دانش آموزی این جشنواره با محوریت «حال خوب با خواب بهنگام» در نظر گرفته شده و شامل بخشهای متنوعی همچون نقاشی، ایده پردازی، داستان نویسی، بازیهای رومیزی، بازیهای رایانه ای است.
🔹هدف از قرار دادن این بخش آشنا کردن دانش آموزان با اهمیت اصول سبک زندگی سالم از جمله خواب به موقع و تأثیر آن بر سلامت کلی بدن است.
🔹 این رویداد فرصتی است تا دانش آموزان بتوانند ایده ها و توانمندیهای خود را در قالبهای مختلف هنری و خلاقانه به نمایش بگذارند.
🔹علاقمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی به سایت جشنواره به آدرس: https://www.pmfestival.ir/ مراجعه نمایند.
لازم به ذکر است؛ مراسم اختتامیه این جشنواره در تاریخ 26 فروردین 1404 در هتل قلب تهران برگزار خواهد شد.
https://behdasht.gov.ir/Z9FCo
هدایت شده از دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت
خبرگزاری مهر/ جشنواره طب ایرانی برگزار میشود
🔹جشنواره طب ایرانی فرصتی استثنایی برای معرفی دستاوردهای طب ایرانی و زمینه سازی جهت تلفیق آن با دانش روز پزشکی است. این رویداد ملی بستری برای شناسایی و تقدیر از پژوهشها، ایدهها و اقدامات مؤثر در این حوزه است.
🔹 این جشنواره نه تنها به دنبال معرفی ظرفیتهای طب ایرانی در حوزه درمان، پیشگیری و اصلاح سبک زندگی است، بلکه هدف آن نهادینهسازی این میراث گرانبها در نظام سلامت و ارتقای سطح آگاهی عمومی نسبت به مزایای آن است.
🔹محورهای چهارمین جشنواره طب ایرانی شامل؛ آموزش، پژوهش، درمان، پیشکسوت، بینالملل، فناوری و کارآفرینی، فرهنگ و هنر، دانش آموزی و محور ویژه با موضوع ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت میباشد.
🔹 مهلت ارسال آثار به چهارمین جشنواره طب ایرانی ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۳ است و مراسم اختتامیه نیز ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.
https://B2n.ir/r39695
هدایت شده از دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت
📌وبدا/ دکتر الهام عمارتکار؛ دبیر بخش درمان چهارمین جشنواره طب ایرانی:
💠معرفی ظرفیتهای درمانی طب سنتی ایران
🔹 این رویداد با هدف ترویج و توسعه دانش طبسنتی ایران و بسترسازی جهت ادغام آن در نظام سلامت کشور برگزار میشود.
🔹ما بر این باوریم که ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت نه تنها به ارتقای نظام درمانی کشور کمک میکند، بلکه میتواند نقش مؤثری در پیشگیری از بیماریها و حفظ سلامت جامعه ایفا کند.
🔹محور درمان یکی از بخشهای کلیدی این جشنواره جهت معرفی مراکز استاندارد فعال و نمونه؛ به منظور الگوسازی برای مراکز درمانی استاندارد طب ایرانی در نظام سلامت است.
🔹این رویداد فرصت مناسبی است تا شرکت کنندگان با تبادل دانش و تجربه، گامی مؤثر در جهت توسعه روشهای درمانی طب ایرانی بردارند.
🔹گفتنی است؛ مهلت ارسال آثار به چهارمین جشنواره طب ایرانی ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۳ است و مراسم اختتامیه نیز ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.
https://behdasht.gov.ir/Z3GCo
📌دکتر آزاده زارعی، دبیر محور ویژه چهارمین جشنواره طب ایرانی:
🔹هدف از محور ادغام، ایجاد هماهنگی و یکپارچگی بین خدمات طب ایرانی و نظام سلامت کشور است تا بتوان از ظرفیتهای این طب کهن در ارتقای سلامت جامعه بهره برد.
🔹یکی از اهداف اصلی این جشنواره، افزایش آگاهی عمومی درباره ظرفیتهای طب ایرانی در پیشگیری و درمان بیماریهاست.
🔹باید به مردم نشان دهیم که چگونه میتوانند با استفاده از اصول ششگانه پیشگیری محور سبک زندگی سالم در طب ایرانی به حفظ و ارتقای سلامت خود کمک کنند.
🔹گفتنی است؛ آخرین مهلت ارسال آثار ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۳ می باشد. علاقه مندان میتوانند؛ با ارسال آثار خود در یکی از محورهای آموزش، پژوهش، درمان، پیشکسوت، بین الملل، فناوری و کارآفرینی، فرهنگ و هنر، دانش آموزی و محور ویژه با موضوع ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت شرکت کنند.
http://pm.behdasht.gov.ir/XJ57
25.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌توضیحات دکتر روجا رحیمی، دبیر کمیته علمی چهارمین جشنواره طب ایرانی در خصوص جشنواره، در برنامه «طب ایرانی» رادیو سلامت
📆 چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۳
🔹برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام، به وبسایت جشنواره مراجعه کنید:
www.pmfestival.ir
هدایت شده از دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌توضیحات دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت و دبیر چهارمین جشنواره طب ایرانی در خصوص جشنواره، در برنامه «طبیب» ، شبکه ۳ سیما
📆 چهارشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۳
🔹برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام، به وبسایت جشنواره مراجعه کنید:
www.pmfestival.ir
📌وبدا/ دکتر حسین رضایی زاده،دبیر بخش فناوری و کارآفرینی چهارمین جشنواره طب ایرانی:
💠جشنواره طب ایرانی؛ بستری مناسب برای توسعه کسبوکارهای دانشبنیان
🔹در این دوره از جشنواره شاهد حضور پررنگ شرکتها و استارتآپها هستیم که با ارائه راهحلهای فناورانه، گامهای مؤثری در جهت توسعه و ارتقای خدمات طب ایرانی برداشتهاند.
🔹هدف اصلی ما ایجاد فضایی برای تبادل دانش و تجربه میان فعالان حوزه طب ایرانی و فناوران برتر کشور است.
🔹رویکرد ما در این جشنواره، نه تنها به بهبود کیفیت خدمات حوزه سلامت کمک میکند، بلکه با ایجاد بستری مناسب برای سرمایهگذاری و توسعه کسبوکارهای دانشبنیان، فرصتهای جدیدی برای کارآفرینان و فعالان این عرصه فراهم میآورد.
🔹علاقه مندان میتوانند با مراجعه به سایت جشنواره به آدرس https://www.pmfestival.ir/، ضمن کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه شرکت و ارسال آثار، در این رویداد ملی حضور بهم رسانند.
https://behdasht.gov.ir/ZaHCo
📌دکتر بابک دانشفرد؛ دبیر کمیته بینالملل چهارمین جشنواره طب ایرانی:
💠چهارمین جشنواره طب ایرانی؛ فرصتی برای همگرایی جهانی طبهای سنتی
🔹این رویداد نقطه عطفی برای احیای جایگاه جهانی طب ایرانی و همگرایی طبهای سنتی جهان است.
🔹این جشنواره نه تنها یک رویداد علمی، بلکه تلاشی برای بازتعریف نقش طبهای سنتی در سلامت آینده بشر است.
🔹طب ایرانی برای قرنها پیشرو و سرآمد در عرصه جهانی بوده است، امروز نیز با برگزاری این جشنواره، قصد داریم تا علاوه بر زمینه سازی جهت ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت کشور؛ جایگاه شایستهی این میراث گرانبها را در نظام سلامت جهانی احیا کنیم.
🔹در این دوره، بیش از هر زمان دیگری بر تعاملات علمی با کشورهای مختلف تمرکز کردهایم. هدف این است که با معرفی ظرفیتهای منحصربهفرد طب ایرانی، زمینه را برای همکاریهای پایدار و مؤثر در حوزه سلامت فراهم کنیم.
🔹برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام، به وبسایت جشنواره مراجعه کنید:
www.pmfestival.ir
لینک کوتاه: http://pm.behdasht.gov.ir/XY57
📌خبرگزاری ایسنا/ دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل و دبیر کمیته علمی چهارمین جشنواره طب ایرانی:
💠ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت/ اهمیت بازتعریف جایگاه طب ایرانی
🔹این جشنواره که به عنوان یکی از رویدادهای مهم علمی و فرهنگی حوزه سلامت در کشور شناخته میشود، امسال با رویکردی نوین میزبان ایده ها، پژوهشها و دستاوردهای برتر در حوزه طب ایرانی خواهد بود.
🔹این جشنواره تنها یک رویداد علمی نیست، بلکه حرکتی استراتژیک برای بازتعریف جایگاه طب ایرانی در نظام سلامت کشور و معرفی ظرفیتهای بینظیر آن است.
🔹چهارمین جشنواره ملی طب ایرانی با محورهای متنوعی مانند آموزش، پژوهش، درمان، پیشکسوت، بینالملل، فناوری و کارآفرینی، فرهنگ و هنر، دانش آموزی و محور ویژه با موضوع ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت برگزار میشود که هر یک از آنها فرصتی برای کشف استعدادها و ایدههای نو فراهم میکند.
🔹این جشنواره نه تنها برای پژوهشگران و متخصصان، بلکه برای دانشآموزان، هنرمندان و کارآفرینان نیز فرصتی بینظیر فراهم کرده است تا در این رویداد علمی توانایی های خود را به منصه ظهور بگذارند.
🔹برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام، به وبسایت جشنواره مراجعه کنید:
www.pmfestival.ir
isna.ir/xdSQvT
📌 برگزاری نخستین جلسه کارگروه دانشجویی در دفتر طب ایرانی و مکمل
🔹نخستین جلسهی کارگروه دانشجویی در دفتر طب ایرانی و مکمل، با حضور دکتر سیدمهدی میرغضنفری، معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل، و جمعی از کارشناسان این دفتر، همراه با نمایندگانی از دانشجویان رشتههای طب سنتی ایرانی، داروسازی سنتی، طب سوزنی و تاریخ علوم پزشکی از دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد.
🔹در این جلسه، چالشهای پیشروی دانشجویان و پیشنهادات آنها برای بهبود شرایط تحصیلی و حرفهای مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
متن کامل خبر را از طریق لینک زیر ملاحظه کنید: http://pm.behdasht.gov.ir/XZ67