فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الان خارجیها «متر۱۰۰» این هستند که ما با هم دعوا کنیم!
مُتِرَصِّد: منتظر، در کمین، گوشبهزنگ
14.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عهد جانباز لبنانی با رهبر انقلاب
🔹انگشتر رهبر انقلاب توسط گروه امهات القدس تقدیم جانباز لبنانی شد. حسن منصور که از هدیهٔ رهبری غافلگیر شده بود پیامی به رهبر داد که شنیدنی است.
آشکارسازی فساد کرسنت از دریچهٔ نهادهای نظارتی
🔹طاهری، کارشناس انرژی: در قرارداد کرسنت مجموعهای از فساد، تبانی و تعرض به حاکمیت سرزمینی ایران رخ داده است.
🔹دیوان محاسبات در گزارش خود دربارهٔ کرسنت نوشت که این شرکت سابقهٔ چندانی نداشته و جالبتر اینکه اماراتیها حاضر بودند گاز ایران را با ۳۰ تا ۴۰ درصد قیمت بیشتر از کرسنت بخرند اما مشخص نیست چرا به جای مذاکره مستقیم با امارات، فروش گاز به کرسنت بهعنوان یک شرکت خصوصی انجام شده که این خود یک استثنا به حساب میآید.
🔹قیمت فروش گاز در این قرارداد به طرز عجیبی پایین بوده و برای ۷ سال ثابت مانده است. این قیمت تنها یکپنجم قیمتی بوده که گاز به ترکیه صادر میشده و حتی ۲۶ درصد از قیمت قرارداد گاز امارات-قطر بود.
🔹از این بدتر، گازی که صادر میشده ترش بوده و ایران باید برای شیرینکردن آن، بهازای هر هزار مترمکعب ۳.۵ دلار هزینه میکرد.
🔹کرسنت هیچگونه تضمین مشخصی ارائه نداده و پس از کشوقوسهای زیاد تنها یک فقره اعتبار اسنادی ۲ ساله به مبلغ ۴۰ میلیون دلار و یک تعهدنامهٔ ساده از شرکت آب و برق شارجه ارائه کرده است. شرکت ملی نفت نیز الحاقیهها و توافقنامههای جانبی را کاملاً به نفع کرسنت و به ضرر ایران تنظیم کرده است.
🔹سازمان بازرسی کل کشور در گزارش خود اعلام کرده که قرار بود خط لولهٔ میدان سلمان به عسلویه منتقل شود، اما زنگنه مسیر خط لوله را تغییر داده و به سیری و مبارک برده که این اقدام برخلاف مصوبهٔ شورای اقتصاد بوده است. از طرفی تجویز ایجاد یک سکو به شرکت کرسنت در حوزهٔ مبارک بهعنوان نقطهٔ تحویل گاز، اساساً خارج از صلاحیت وزارت نفت بوده و این اقدام با حاکمیت سرزمینی ایران در تعارض بوده است.
🔹یکی دیگر از نکات جالب توجه در این قرارداد، پرداخت ماهانه ۲۶۷ هزار دلار (معادل ۲۲ میلیارد تومان) بدون توجیه قانونی و تحمیل هزینهٔ ۶۰۰ میلیون دلاری برای احداث خط لولهٔ میدان سلمان از مسیر جزیرهٔ سیری تا سکوی مبارک است.
🔹پس میتوان نتیجه گرفت که فساد در قرارداد کرسنت محرز است اما مشخص نیست دلیل تاخیر اعلام حکم این پرونده چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترامپ: ایران نمیتواند سلاح هستهای داشته باشد
🔹تنها چیزی که درباره ایران گفتهام این است که میخواهم آنها کشوری عالی داشته باشند. آنها پتانسیل فوقالعادهای دارند. مردمشان فوقالعاده هستند. تنها چیزی که درباره ایران گفتم این است که آنها نمیتوانند سلاح هستهای داشته باشند.
🔹اگر توافقی صورتی بگیرد راههایی وجود دارد که میتوان کاملاً اطمینان حاصل شود و باید ۱۰ برابر بیشتر از حد معمول آنها را راستیآزمایی کنید. اما آنها نمیتوانند سلاح هستهای داشته باشند.
عراق: داعش سلاحها و عناصر بیشتری را به دست آورده است
🔹وزیر خارجۀ عراق: مساحت تحت تصرف گروه داعش در داخل سوریه در حال گسترش است.
🔹بهدلیل این واقعیت که ارتش سوریه دچار فروپاشی شد داعش و دیگر گروهها توانستند سلاحهای بیشتری را تحت تصرف خود درآورند. همچنین طبق اطلاعات ما عناصر جدیدی به داعش ملحق شدهاند.
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظاتی همراه با رهبر انقلاب در بازدید ۱۲۰ دقیقهای از نمایشگاه توانمندیهای بخش خصوصی
هتل سگی؛ از مدرسه و مهد میلیونی تا باشگاه و ماساژِ پتها
🔹«اگه سگم تو خونه بمونه افسرده میشه به خاطر همین میفرستمش مهدکودک تا بهش خوش بگذره و دوستای جدید پیدا کنه،…» این را نگار، فردی که سگ خانگی دارد، میگوید.
🔹در عین حال، سه شنبه کارشناسان در آنتن زنده تلویزیون از شهریه ۱۲ تا ۲۰ میلیون تومانی برای سگها در فضای مجازی خبر دادند.
🔹بیش از ۱۰ میلیون سگ خانگی در کشور وجود دارد و به طور میانگین ماهیانه بین ۴ تا ۸ میلیون تومان برای نگهداری از آنها هزینه میشود. این در حالی است که برای بازگرداندن دانش آموزی که به دلیل فقر از تحصیل محروم مانده تنها یک چهارم این هزینه مورد نیاز است.
🔸اگر کنجکاوید از بریز و بپاشهایی که برای این حیوانات خانگی انجام میشود، بدانید این گزارش را دنبال کنید.
سفارت هلند در تهران به اندازۀ ۱۵۰ خانه برق مصرف میکند
🔹«مردم در مصرف برق صرفهجویی کنند تا فشار کاهش یابد». این درخواست پزشکیان از ایرانیهاست.
🔹حالا قبض برقی به خبرگزاری فارس رسیده که مشخص میکند در ماه آذر و دی، سفارت هلند به اندازۀ یک کوچۀ طویل با ۱۵۰ خانه برق مصرف کرده.
🔹ارزش انرژی مصرفشدۀ این سفارتخانه براساس نرخ برق در آمستردام به پول ایران حدود ۸۴۰ میلیون تومان است اما این سفارتخانه برای این میزان مصرف نجومی تنها به پرداخت ۳۴ میلیون تومان مکلف شده.
🔹ماه گذشته خبرگزاری فارس قبض برق سفارت هلند را بدون ذکر نام سفارتخانه منتشر کرد اما مصرف این مشترک نهتنها کاهش نیافت بلکه افزایش قابل توجهی پیدا کرد.
🔹رقم مصرف ثبت شده این سفارتخانه فقط در ۴۲ روز از ۲۹ هزار کیلووات ساعت گذشته درحالیکه ۷۵ درصد ایرانیها در این مدت کمتر از ۲۰۰ کیلووات ساعت برق مصرف کردند.
🔹هماکنون طرحی در صف تصویب مجلس قرار دارد که در صورت تایید نمایندگان، سفارتخانهها را مکلف میکند تا هزینۀ مصرف انرژی در ایران را به نرخ کشور خودشان پرداخت کنند.