eitaa logo
دَیّان‌ُالدّیٖن
236 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
2.1هزار ویدیو
39 فایل
💠«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا بابَ اللهِ وَ دَیّانَ دینِهِ» 🔷سلام بر تو ای باب خدا (وسیله ارتباط و ایصال خلق به حق) و حاکم و جزادهندهٔ دین خدا 🔺زیارت آل یٰس 🔶قرارگاه پدافند رسانه‌ای و جهاد تبیین 🆔 https://eitaa.com/daiiani 🆔 https://virasty.com/dayyani
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴رسانه‌های عبری: نباید در ایران بیفتیم پس از پاسخ کوبیده ایران به یاغی گری های رژیم صهیونیستی، رسانه های عبری از دولت صهیونیستی میخواهند که در ایران نیفتد و اجازه ندهد اسرائیل نابود شود. این رسانه عبری در انتهای این مقاله نوشته: چند دقیقه طول می‌کشد تا موشک‌های بالستیک ایران به اسرائیل برسد؟
🔹 سخنگوی قسام: امروز، روزی استثنایی در تاریخ مبارزات برای آزادسازی فلسطین است 🔹ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین قسام در پیامی حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی را تبریک گفت. 🔹در این پیام ابوعبیده آمده است: ما واکنش ایران که همه جغرافیای فلسطین اشغالی را دربرگرفت و ضربه قوی به اشغالگران جنایتکار وارد کرد، تبریک می‌گوییم؛ جنایتکارانی که گمان می‌کردند قلدری و زورگویی آنها در منطقه و تعرضاتشان به مردم بدون مجازات خواهد ماند. 🔹سخنگوی قسام تصریح کرد: امروز روزی استثنایی در تاریخ مبارزات فلسطین است که آتش همه نیروهای مقاومت امت اسلامی در آسمان فلسطین به هم پیوست و طی آن، تل‌آویو در معرض ضربات مجاهدین یمنی، لبنانی، فلسطینی و ایرانی قرار گرفت، این دعوتی خطاب به همه آزادگان امت است تا در آزادسازی فلسطین نقش‌آفرینی کنند.
💢بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح 🔹به دنبال اقدامات نامشروع رژیم صهیونیستی، با ترور مستشاران ایرانی در سوریه، لبنان و با نقض حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در شهادت شهید والامقام محمدرضا زاهدی، شهید بزرگوار اسماعیل هنیه در تهران و پس از آن با ترور رهبران و فرماندهان حزب الله لبنان به ویژه مجاهد کبیر و جان‌برکف جبهه مقاومت، شهید سید حسن نصرالله و مستشار دلاور ایرانی سردار سرلشکر پاسدار عباس نیلفروشان، همزمان با قتل و عام مردم مظلوم لبنان و فلسطین به خصوص زنان و کودکان بی‌پناه، حقوق مشروع حاکمیتی جمهوری اسلامی ایران نادیده گرفته شده و پاسخ مقتضی را ضروری نمود. 🔹رژیم کودک‌کش اسرائیل غاصب و حامیان بین المللی و منطقه‌ای آن، علی‌الخصوص حامی اصلی آن آمریکای جنایتکار باید بدانند، ضمن اینکه جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۵ سال گذشته هیچ گاه آغازگر هیچ جنگی نبوده و نخواهد بود لکن در دفاع از حق مشروع خود در مقابل هر تجاوز و تعرّضی با صلابت و قدرت مثال زدنی کوتاه نمی‌آید و هر متجاوز شرور در هر سطحی را از کرده خود پشیمان می‌کند. 🔹ستاد کل نیروهای مسلح ضمن تشکر از اقدام مشروع، شجاعانه و مجاهدانه فرزندان رشید ملّت ایران در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حمایت ها و پشتیبانی های ارتش قهرمان جمهوری اسلامی ایران و وزارت مقتدر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در انتقام و مجازات رژیم کودک‌کش و جلّاد صهیونیستی این عملیات را حق مشروع خود دانسته و هشدار می دهد چنانچه آن رژیم متجاوز، اقدام به پاسخ متقابل نماید باید منتظر ویرانی زیرساخت‌های خود به صورت گسترده و فراگیر در سرزمین های اشغالی فلسطین باشد و در صورت دخالت مستقیم کشورهای حامی رژیم در تجاوز و تعرض به ایران اسلامی، همزمان مراکز و منافع آنها نیز در سطح منطقه با هجوم مقتدرانه و پشیمان کننده نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روبرو خواهد شد.
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻غزه مجروح با اشک شوق، موشک های ایران را که به اشغالگران تروریستی صهیونیست در فلسطین اشغالی اصابت کرده است، خوش‌آمد می‌گوید. ➖بدموع الفرح، غزة الجريحة تستقبل صواريخ إيران التي ضربت الاحتلال الصهيوني الإرهابي في فلسطين المحتلة. ➖With tears of joy, wounded Gaza receives Iran's missiles that hit the terrorist Zionist occupation in occupied Palestine.
🔴روزنامه اسرائیلی با اشاره به : «تمام عسل‌های دنیا هم نمی‌تواند این شب عید روش هاشانا را برای ما شیرین کند! ✍روش هشانا یا روش‌هشنه (به عبری: ראש השנה) عیدی است که نمود شروع سال یهودی است.
💢خط و نشان سپاه برای شهرک نشینان 🔻حساب منتسب به پاسداران با انتشار یک توئیت جدید به زبان فارسی و عبری نوشت: «اگر هنوز زنده‌اید چون نخواسته‌ایم بمیرید.»
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مقر موساد درحال سوختن است تحلیلگر ترکیه‌ای در شبکه سه: مقر موساد در اسراییل مورد اثابت قرار گرفته است.  با این تصاویری که می‌بینم معتقدم ایران اسرائیل را سورپرایز کرد. در شب سال نو یهو برای اسراییل هدیه فرستادید...
🔴 توییت عبری صفحه «به یاری خداوند، ضربات جبهه مقاومت بر پیکر فرسوده و پوسیده رژیم صهیونسیتی ، شدیدتر و دردناکتر خواهد بود.»