دانشگاهمدافعانحریمولایت
بیوگرافیتئوریسینهای #اصلاحات این قسمت: #محمدعطریانفر #محمدعطریانفر متولد سال۱۳۳۲ در اصفهان، یکی ا
بیوگرافیتئوریسینهای #اصلاحات
این قسمت: #اکبرگنجی
#اکبر_گنجی متولد ۱۳۳۸ در تهران، نویسنده، روزنامهنگار و فعال سیاسی است.
#اکبرگنجی از مخالفین ادامه جنگ بعد از #فتحخرمشهر بود. وی در سال ۱۳۶۲ در یک سخنرانی علنی در پادگان ولیعصرعج و در حضور محسنرضایی، فرمانده وقت سپاه، به سیاست ادامه جنگ اعتراض کرد و آن را بیفایده دانست.
وی در همان سخنرانی، فرماندهی سپاه از جمله محسنرضایی را متهم کرد که سپاه را آلت دست سازمانمجاهدینانقلاب کردهاند و خواستار برکناری فرماندهی سپاه شد.
#دادستانیسپاه این برخورد را #تمرد در شرایط جنگی دانست و برای گنجی خواستار اشد مجازات یعنی حکم اعدام شد. اما با وساطت #آیتاللهمنتظری و #شیخیوسفصانعی این موضوع منتفی شد.
وی پس از شرکت در کنفرانس جنجالی ایران پس از انتخابات، که بعدها به #کنفرانسبرلین مشهور شد، در فرودگاه مهرآباد تهران در تاریخ سوم اردیبهشت۱۳۷۹دستگیر شد.
#اکبرگنجی به دلیل نوشتن مجموعه مقالات #قرآنمحمدی که در آن مقالات، دلایل بسیاری را برای این مدعا که «قرآن یک #کلامبشریست» مطرح میکند، توسط آیتالله مکارمشیرازی #مرتدوناپاک اعلام شد.
#اکبرگنجی در آن مقالات از معتقدان به این سخن که «قرآن #کلامخداست» میخواهد، تنها یک دلیل برای صدق این مدعای خود بیاورند. گنجی معتقد است در طول تاریخ، معتقدان به این مدعا که «قرآن کلام خداست» حتی یک دلیل منطقی برای ادعای خود نیاوردهاند. !!
وی همچنین در کتاب آسمانی #یهودیان و #مسیحیان تردید کردهاست.
گنجی در بخش دیگری از این مقالات مدعی میشود که #امام_دوازدهم_شیعیان (امام زمان) وجود خارجی #نداشتهاست: «دوازدهمین امام شیعیان (مهدی) وجود خارجی ندارد، امام غایب، ساخته نزاعهای خانوادگی بر سر ارث و میراث است.» yon.ir/a5gTd
🌵🌵سعید حجاریان (1)
♨️ #تئوریسینخشونتِ جبههمشارکت واصلاحطلبان
#سعیدحجاریان در سال ۱۳۳۳ به دنیا آمد و در محله نازی آباد تهران بزرگ شد. پدرش فرش فروش بود. خانوادهاش از لحاظ اقتصادی جزو طبقه متوسط سنتی بود. وی برای تحصیل در رشته مهندسی مکانیک وارد دانشگاه تهران شد. درسال ۱۳۷۲ با دفاع از پایان نامهاش با عنوان «موعودیت در انقلاب ایران و روسیه»، زیر نظر حسین بشریه، فوق لیسانس علوم سیاسی و بعدها دکترای علوم سیاسی را از دانشگاه تهران اخذ کرد. حجاریان فعالیت سیاسی خود را از دوران نوجوانی در نازی آباد آغاز کرد و در ادامه از مبارزان ضد رژیم پهلوی در عرصه دانشگاه و جنوب تهران به حساب آمد. وی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی نماینده آیتالله منتظری در امور مربوط به زندانیان بود. پس از انقلاب از ابتدا وارد فعالیتهای امنیتی شد؛ اما تنها او از خانوادهشان نبود که به این عرصه پا میگذاشت، آن چنانکه او میگوید:🔻
مادرش هم در اوایل انقلاب در کمیته نازی آباد بازجو بوده است.
🌵از رکن نیروی دریایی ارتش
#تامعاونتاطلاعاتنخستوزیری
سعید حجاریان بعد از پیروزی انقلاباسلامی از سوی مهندس بازرگان در نیروی دریایی ارتش حضور یافت و سپس با دستور مستقیم شخص بازرگان در معاونت اطلاعات نخست وزیری مستقر شده و مشخصاً در زمره همکاران اصلی #مسعودکشمیری، عامل بمب گذاری در دفتر نخستوزیری، قرارگرفت. 🔹آدرس👈(حجاریان: اصلاحات من با اصلاحات روحانی فرق دارد، ماهنامه اندیشه پویا شماره ۲، تیر و مرداد ۱۳۹۱)
حجاریان اولین فاش کننده اطلاعات درباره کودتای نوژه است. در کتاب «کودتای نوژه» به نقل از آیتاللهریشهری آمده است:🔻
«قبل از کشف کودتا، یک روز نزدیک غروب آفتاب، من در دفترم نشسته بودم که آقای سعید حجاریان به دفترم آمد. ایشان آن زمان با اطلاعات کمیته اداره دوم همکاری میکرد. آقای حجاریان آن روز با حالتی هیجانزده پیش من آمد وگفت:🔻
باشما یک کار خصوصی دارم و درموردکودتاچیان مطالبی گفت. آن زمان هیچ یک از افراد مؤثر قوه قضاییه از کودتا خبر نداشتند.»
☑️ #طرحمطالبیمهمدرادامه...
انشاءالله تبارکوتعالی
🌵🌵سعید حجاریان (2)
♨️ #تقیمحمدیرامندفنکردم. !!
تقی محمدی، متهم ردیف اول بمب گذاری نخستوزیری، فامیل و رفیق صمیمی حجاریان بود که پس از مرگ، توسط وی کفن و دفن شد. البته بعدها برخی مدعی شدند که محمدی با کمر بندی مشکی و با گذاشته شدن چوب کبریت روی شاهرگش، درون زندان به طرز مرموزی حلق آویز شده بود و ماجرای خودکشی او کاملأ ساختگی بودهاست. 🔹(هفتهنامه شما، سخنرانی روح الله حسینیان، 10/6/1379)
سعید حجاریان در مصاحبهاش با ماهنامه اندیشه پویا درباره طراحی مشکوکش در موضوع کشمیری می گوید:🔻
«در ماجرای انفجار دفتر نخستوزیری و فرار کشمیری، این طرح وجود داشت که کشمیری از کشور خارج نشده و بهتر است وانمود کنیم که او #مرده تا وقت داشته باشیم او را بازداشت کنیم ! و او دیرتر از کشور #خارجشود. اول واقعاً بچهها فکر میکردند که جنازه او کاملأ از بین رفته و پودر شده... اما بعد که حدس زدند او عامل انفجار بوده و فرار کرده، ماجرا را پنهان کردند تا وانمود شود که ما خبر نداریم و چه بسا کشمیری دیرتر از کشور خارج شود و فرصتی باشد که پیدایش کنند. کشمیری به خانوادهاش زنگ زد و معلوم شد زندهاست.» 🔹آدرس:(حجاریان: اصلاحات من با اصلاحات روحانی فرق دارد، ماهنامه اندیشه پویا شماره ۲، تیر و مرداد ۱۳۹۱)
حجاریان که به همراه خسرو تهرانی در دفتر اطلاعات نخستوزیری فعال شدهبود، به هنگام تأسیس وزارت اطلاعات نقشی #تأثیرگذار داشت.
🌵آشنا با اسناد اطلاعاتی موساد
مؤسس وزارت اطلاعات
حجاریان در حقیقت از بنیانگذاران وزارت اطلاعات است. او در مقابل طرح یک سازمان اطلاعاتی و امنیتی شبیه ساواک و یا آنچه در دیگر کشورها مرسوم بود، طرح وزارت اطلاعات را پیش کشید. وزارت اطلاعات از نظر حجاریان همانند هر وزارتخانه دیگری، میبایست مقررات و بودجهاش زیر نظارت #مستقیم مجلس شورایاسلامی اداره میشد. طرح او مورد توافق امام خمینی(ره) واقع شد و خود حجاریان نیز در مقام معاونت بین الملل این وزارت مدتی مشغول به کار بود. 🔹مراجعه شود به👈 (مصاحبه حجاریان با روزنامه فتح ۱۶ فروردین ۱۳۷۹)
عمادالدین باقی در مورد نقش حجاریان در تشکیل وزارت اطلاعات در کتاب برایتاریخ نوشت:🔻
«سعید حجاریان را به حق میتوان بنیانگذار وزارت اطلاعات نامید.» 🔹(برای تاریخ: گفتگوبا سعیدحجاریان، عمادالدین باقی، نشر نی، 1379)
سعید حجاریان به سبب آشنایی با اسناد ساواک! و موساد! و ترکیه! به عنوان طرح و برنامه و برای سازماندهی اطلاعاتی وارد وزارت اطلاعات شد و شروع به طراحی داخلی ساختار و طراحی نظام آموزشی وزارتخانه کرد. وی درباره چگونگی تأسیس وزارت اطلاعات میگوید:🔻
«من و بچههای سازمان، اولین طرح تأسیس وزارت اطلاعات را تهیه کردیم... سر این ماجرا با سه قوه دعوا شد، با سپاه #درگیر شدیم. #لاجوردی خیلی از ما ناراحت بود که چرا دنبال وزارتخانهایم به جای #تابعرهبری بودن اطلاعات. خود امام هم حتی #ناراحت شدهبودند، شهیدمحلاتی رفته بود پیش امام و گفته بود که میخواهند وزارتخانه درست کنند، در حالی که اطلاعات هیچ جای دنیا وزارتخانه نیست من به سید احمد خمینی گفتم که اگر اطلاعات زیر نظر امام باشد، همه اتفاقات آن به پای امام نوشته میشود ! و درست نیست. بالأخره امام و دیگران را راضی کردیم و طرح وزارتخانه شدن اطلاعات در مجلس رأی آورد. وزارتخانه خوب است به شرط اینکه مجلس واقعی وجود داشته باشد میتوان وزیر را به پرسش کشید و استیضاح کرد. نیت من خیر بود اما وقتی اطلاعات وزارتخانه شد گفتند که بالأخره نقشاش را پیاده کرد.» 🔹(حجاریان: اصلاحات من با اصلاحات روحانی فرق دارد، ماهنامه اندیشه پویا شماره۲، تیرومرداد91)
سعید حجاریان (3)
♨️ #پروژهدموکراتیزاسیون
در دولتهاشمی
حجاریان در آغاز ریاستجمهوری مرحوم هاشمیرفسنجانی، مسئولیت معاونت سیاسی مرکز مطالعات و تحقیقات استراتژیک در دفتر ریاستجمهوری را پذیرفت. از همین دفتر و معاونت سیاسی بود که پروژه بعدی #اصلاحات در ایران کلید خورد. بسیاری از کادر های مؤثر بعدی #دولتاصلاحات تحت مدیریت او در همین مرکز بود که به دنبال راه حل های دیگر به راه اصلاحات کشیده شدند.
حجاریان در زمان تصدی معاونت سیاسی دفترتحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری، فقط یک پروژه به نام توسعهسیاسی را در دستور کار قرار داد، که موضوع آن نوسازی سیاسی یا #دموکراتیزاسیون بود. پروژههای توسعهسیاسی حجاریان و تیمش به گونهای #انحرافی بود که خود وی 🔹بنا به استناد به صفحه۵۹ کتاب «کالبد شکافی ذهنیت اصلاح گرایان» نوشته حسین سلیمی اذعان دارد که #هاشمیرفسنجانی نیز با او اختلاف داشته است:🔻
«آن زمان آقای هاشمی، ذهنیت ما را چندان نمیپسندید. پروژه ما، پروژه بزرگی بود که آقای هاشمی نمیخواست و رها کرد.»
🌵تئوریسین حزب مشارکت، #مشاورسیاسیسیدمحمدخاتمی
حجاریان، نظریهپرداز و تئوریسین #حزبمشارکت محسوب میشود. تئوریهای معروف #فشارازپایین و #چانهزنیازبالا 🔹(دفاع از ایده فشار از پایین چانه زنی در بالا، مصاحبه روزنامه اعتماد با حجاریان، ۱۱ دی ۱۳۸۶) و #فتحسنگربهسنگر 🔹(«فتح سنگر به سنگر تا رسیدن به فرماندهی»، محمد مهدی اسلامی، تریبون مستضعفین، ۲۲ تیر ۹۰) از جانب وی و پس از #دومخرداد۷۶ مطرح شدهاست. وی همچنین در #جنگروانی تبحر خاصی دارد در دورههای مختلفی این مباحث را تدریس کردهاست. حجاریان به گفته فعالین سیاسی دوم خردادی، در انتخاباتریاستجمهوری سال۷۶ تأثیرگذاری حیاتی داشت؛ از ساماندهی پارادایم جدید چپهای سیاسی تا تدارک جنگ روانی، و بدینگونه سید محمد خاتمی از سوی مردم برگزیده شد و از همین رو چندین سال دوران ریاست جمهوری خاتمی، تحت هژمونی کنش و واکنشهای سعید حجاریان در محیط سیاسی جبهه دوم خرداد بود.
حجاریان روابط نزدیکی با عبدالکریم سروش نیز برقرار میکند وی در این باره می گوید:🔻
#عبدالکریمسروش، همیشه به من میگفتند: بهترین غزل حافظ که برای من جالب است همان است که میگوید: با کریمان کارها دشوار نیست. من میگویم با عبدالکریمان کارها دشوار نیست و از این جهت من خیلی متأسفم از اینکه ما محروم هستیم از حضور ایشان در کشور.»
🔹(روزنامه نوروز، مصاحبه باحجاریان22/12/1380)
وی با نام مستعار #جهانگیرصالحپور در نشریه کیان، #قرائتجدید طیف موسوم به چپ مدرن را از ولایتفقیه و سیستم حکومتی وابسته به آن تشریح میکرد. به طوری که برخی از اندیشمندان دینی که همان دوران به نقد مقالات وی درباره #ولایتفقیه مشغول بودند، از آن مقالات به عنوان مطالبی که به صورت رندانهای، #پنبهولایتفقیه را میزند یاد نمودهاند. 🔹(کیهان،2/2/80)
وی از سال ۱۳۷۷ دست به انتشار روزنامه #صبحامروز زدکه در جریانات سیاسی آن روز نقش راهبردیاصلاحات را برعهده داشت.🔹(حسین سلیمی، کالبد شکافی ذهنیت اصلاح گرایان، تهران، گام نو، ۱۳۸۴، ص ۱۲)
سعید حجاریان پس از #دومخرداد۱۳۷۶ به عنوان #مشاورسیاسی سیدمحمدخاتمی رئیسجمهور وقت، انتخاب گردید و آخرین مسئولیت اجرایی او، عضویت در شورای شهر تهران بود. وی در دوران اصلاحات به صورت جدی وارد #عرصهمطبوعات شد و با مدیر مسئولی روزنامه #صبحصادق مشغول فعالیت گردید. روزنامه انگلیسی #فاینشنالتایمز، نزدیک ترین روزنامه نگار به حجاریان را، #اکبرگنجی میداند.🔹(روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز،13/3/2000)
یکی دیگر از دوستان نزدیک سعید حجاریان، #سعیدشاهسوندی از اعضای فعال گروهک #منافقین بودهاست.حجاریاندرباره اومیگوید:🔻
«شاهسوندی، مسئول رادیوی منافق بود که در عملیات مرصاد دستگیر شدو مدتی زندانی میشود وبعد به آلمان میرودودیگرکارسیاسی نمیکند»
شاهسوندی هم درباره حجاریان چنین میگوید:🔻
«تنها کسی که میشود با او حرف زد حجاریان است، او فقط میفهمد من چه میگویم.»🔹(حسین سلیمی، کالبد شکافی ذهنیت اصلاح گرایان، تهران، گام نو،۱۳۸۴، ص ۵۸)
🌵🌵سعید حجاریان (4)
♨️ #تئوریسینخشونت
در وزارت اطلاعات
حجاریان در وزارت اطلاعات فعالیت پر ابهامی داشتهاست. #علیفلاحیان وزیر اطلاعات در دوران ریاستجمهوری #هاشمیرفسنجانی در مورد تغییررفتار سعیدحجاریانچنینمیگوید:🔻
«سعیدحجاریان تا وقتی که در وزارت اطلاعات بود، نیروی فعالی بود؛ اما بعد از آنکه حجاریان فعالیتش در دانشگاه شروع شد، نوشتههایی از او منتشر شد که با آن سعید، که ما در وزارت میشناختیم خیلی متفاوت بود.» 🔹(روزنامه جام جم، مصاحبه با علی فلاحیان، 13/3/1380)
#روحاللهحسینیان درمورد رفتارهای خشن سعیدحجاریان چنینمیگوید:🔻
«من و آقای #محسنیاژهای به خاطر عملکردهای خشونتآمیز آقای حجاریان و ربیعی نتوانستیم آنجا بمانیم. چطور شدهاست که یک مرتبه در جامعه همه چیز برعکس شده و ما مبدل به چهرههای خشن شدهایم و آنها چهرههای ملایم و ضدخشونت شدهاند. !» 🔹(هفته نامه یالثارات الحسین، مصاحبهبا #روحاللهحسینیان، 4/8/79
سعیدحجاریان در گفتگویی با #عمادالدینباغی از ارتباط #سعیدامامی در ابتدای تشکیل وزارت اطلاعات با این وزارتخانه سخن گفته و بطور تلویحی بیان کرده که از همان ابتدا با #امامی مشکل داشتهاست؛ حجاریان که مسئولیت مصاحبه و گزینش #سعیدامامی در زمانسفر وی بهتهران را بعهده داشتهمیگوید:🔻
«پس از مصاحبه با #سعیدامامی به این نتیجه رسیده که وزارت اطلاعات باید از سعید امامی تنها به عنوان #منبع یکطرفه استفاده کند و او را نباید به سمتهای حساس در این وزارتخانه منصوب کنند.»
حجاریان پس از دولت #میرحسینموسوی، به تدریج خود را از وزارت اطلاعات جدا میکند. به رغم اینکه حجاریان در مصاحبههای خود اعلام میکند دلیل خروجش از وزارت اطلاعات، علاقمندی به کار در ریاستجمهوری بودهاست، اما علت خروج حجاریان از وزارتاطلاعات، مخالفت وی باسپردن وزارتاطلاعاتبه #علیفلاحیان بود
🌵روزهای سختی که حجاریان
برای #نصرالله رقم زد
زمانمسئولیتحجاریانبر اطلاعات نخستوزیری، #سیدحسننصرالله چند روزی دستگیر میشود. #نصرالله درباره این ماجرا میگوید:🔻
«نیمه شب، ماشینی آمد و ما را به بازداشتگاهی برد. بازداشتگاه ما، ساختمانی مصادرهای بود که اتاقهای کوچکی داشت. ما را داخل یکی از این اتاقها حبس کردند. دو روز در آنجا در بازداشت بودم. ! شخصی آمد و چند ساعت از من بازجویی کرد. بعد از گذشت دو روز از بازداشتم که زیر نظر اطلاعات نخستوزیری ایران بود، بازجو به سادگی از من عذرخواهی کرد و آزاد شدم. ! آن دو روز خیلی به من سخت گذشت. گاهی به این فکر میکنم که در تمام عمرم در زندان یا بازداشت نبودهام، اما در جمهوریاسلامی بازداشت شدهام. این برای من خیلی دردناک بود و من اصلأ انتظار وقوعآنرا نداشتم» 🔹(بازداشت سیدحسن #نصرالله توسط #خسروتهرانی و #حجاریان، وبلاگ خاطرات جبهه حمید داوود آبادی به نقل از کتاب زندگی خود گفته سیدحسننصرالله، ۶شهریور ۱۳۹۱
🌵🌵سعید حجاریان (6)
🌵♨️ #مغروقغرب_بیبنیان
حجاریان مدتی قبل از انتخابات ریاستجمهوری سال88، باانتشار مقالهایدر ارگانحزبمشارکت، از وقوع انقلابهای مخملی و رنگی در کشورهای اقماریشورویسابق #تمجید_کرد ونوشت:🔻
«انقلابهایمخملین، موجی ازدموکراسی را برای کشورهای اقمار شوروی سابق به ارمغان آورد. !» 🔹(سعید حجاریان: انقلاب رنگی، دموکراسی را به ارمغان میآورد؛ ایرنا،1388/3/20)
حجاریان در این مقاله، انقلابهایمخملینو نرم را از انقلابهای کلاسیک بهتر دانستهومیگوید:🔻
«آنچه در انقلابهاینرم اتفاق میافتد، جنگ میان مردمی است که بهحاشیهرانده شدهاندوطبقهای که در متن تصمیمگیریها و تمکنات قرار دارند. امروزه با گسترش پدیده جهانیشدن و فرو ریختن دیوار امواج تلویزیونی و رسانهای، از انقلابرنگی از راه دور صحبت میشود؛ یعنی قدرتهای بزرگ، نهادهایبینالمللیوگروههای حقوق بشر میتوانند از طریق اینترنت و تلویزیون به بسیج تودهای بپردازند و رهبران رژیم ها را در میان مردم بیاعتبار سازند. ! به این ترتیب شکاف بین دولت و ملت عمیقتر میشود و زایمان انقلاب سریعتر و کمهزینهتر اتفاق نمیافتد.?
حجاریان در پاسخ به این سؤال که آیا موافق جدایی دین از سیاست است میگوید:🔻
«من بین دوحوزه دین وایدئولوژی تمایز قائلم و معتقدم اسقاط حکومت ایدئولوژیک از أوجبِ واجبات است. !! حجاریان همچنان پسازتجربیات خشونتزای دوران 8ساله دوم خرداد، سیاست را «ستیز وسازش» معرفیکرده و تأکیدمیکند:🔻
👈 «هنوز هم به استراتژی فشار از پایین، چانه زنی از بالا اعتقاد دارم.» 🔹(گفت و گوی فارس با سعید حجاریان، هنوز هم به استراتژی فشار از پایین و چانه زنی در بالا معتقدم، 9/8/85)
وی پس از تفکیک چهرههای خودی و غیرخودی توسط رهبرفرزانهانقلاب میگوید:🔻
«تفکر افرادی که مردم را شهروند درجه دو میدانند (اصطلاحی که #تجدیدنظرطلبان به موضوع خودی و غیرخودی دادهاند) و برای مردم تنها تکلیف قائلاند، تفکری "فرعونی است و الهی نیست.» (روزنامه خرداد، شماره ۶۷)
ایشان به رغم تأکید مقام معظم رهبری بر اینکه باید مرکزی برای هماهنگ کردن اصلاحات ایجاد شود تا به انحراف منجر نشود و برنامه مشخصی برای اصلاحات تدوین شود، چنین اظهار داشت که با ایجادمرکزی برهماهنگکردن اصلاحات مخالفم. جبهه مشارکت یک برنامه برای اصلاحات آماده و حاضر دارد چه برنامهای قانونیتر و مشروعتر از مرامنامه "جبههمشارکت که برنامه رئیسجمهور هم وجود دارد.» (روزنامه جمهوری اسلامی، 1/5/79)
✔️ #اینبخشازبحثادامهدارد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی قشنگه از دستش ندین 👌👌👌👌👌👌
.
.
جشنواره فیلم فجر تبدیل شده به تریبون یه مشت سلبریتی که تا دیروز روبان بنفش بسته بودن امروز شدن منتقد نظام
.
.
.کی نظام و وطن از هم جدا بوده ؟که این سلبریتی بیسواد اون رو داره جدا میکنه از هم .
.وطن پابرجاست چون خونهای جوانهای به پاش ریخته شده که به عشق امام و رهبرشون و نظامشون خون دادن نه تو سلبریتی که مدام تو جزایر قناری در حال عشق و حالی و موقع انتخابات پیدات میشه تا دولت تزویر و امید رو تو پاچه ملت بکنی .
راستی چه شده که اینهای که یک روز به احمدی نژاد حمله میکردن و دولت احمدی نژاد را ناکارامد مینامیدن امروز بجای دولت حمله به نظام میکنند .
.
.
اگر مردم گوشت الاغ ، سگ بخورن از برکت همون دولتیه که تو تریبونهاش یقه پاره میکردید و جیغ های بنفشتون گوش فلک رو کر کرده بود . .
.
.شک نکنید که فتنه 98 یکی از پایه هاش همین سلبریتی ها هستند که ورودشون از انتخابات ورق خورده و داره روز به روز نمایان تر میشه
#فاجعه_فرهنگى
#جشنواره_فجر
#سلبریتی_بیسواد
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
🔴 علیرضاکمالی(سلبریتی درجه۳) گفته منبع خبرم درمورد فروش گوشت سگ، خبرگزاری #ایسنا بود
یادتون باشه دروغ اسیدپاشی بسیجیها به مردم اصفهان و صیغه بازی عراقیها در مشهد و... رو هم، همین خبرگزاری گفت!
خوبه دستگاههای نظارتی بگن با "ایسنا" چه عهدی بستن تا ما بفهمیم اسکول نظام هستیم یا نه؟!
⚠️سرطان_اصلاحات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📉پیچ تاریخی در بیانات رهبر انقلاب☝️☝️
💡چگونه درباره دستاوردهای انقلاب سخن بگوییم❓
❌در دهه فجر معمولاً بحث از دستاورد و کارنامه انقلاب اسلامی بالا می گیرد. از سویی لیست بلندی از سدها و جاده ها و کارخانه های ساخته شده ارائه می شود و از سوی دیگر سخن از انبوه کاستی ها و نداری ها و مفاسد و امثال آنها به میان می آید⚠️
🔰هر یک از دو سوی این مباحثه هر ساله نیز در جای خود صحیح و بهره مند از حقیقت است؛ اما در عین حال، شاید سخنان هیچکدام قانع کننده به نظر نرسد❗️ چرا❓
❌چون هر دو نگاه، نگاه جزئی نگر است نه کلان نگر؛ اما نگاه کلان نگر چیست❓
🔰کلان نگری یعنی توجه به پیچ تاریخی رخ داده در انقلاب اسلامی؛ یعنی توجه به آرمان اصلی انقلاب در ایجاد تمدن اسلامی(با ملاحظه موانع و فرصت ها)✅
⛔️ بیان دستاوردهای کلان، نه تنها امیدبخش است بلکه تنها موردی است که مخالفان توانایی نقد آن را با این استدلال که «اگر پهلوی هم می ماند به این دستاوردها می رسید!» ندارد‼️ زیرا اساسا پهلوی مخالف احیای دین، تحول روحی مردم ایران و اقدام تاریخی مخالف غرب بود👌
🔰رهبر انقلاب در این باره می فرماید:
👈بدانید امروز تاریخ جهان، تاریخ بشریت، بر سر یک پیچ بزرگ تاریخی است. دوران جدیدی در همهی عالم دارد آغاز می شود..
بشریت از مکاتب و ایدئولوژی های مادی عبور کرده است. امروز نه مارکسیسم جاذبه دارد، نه لیبرالدموکراسی غرب جاذبه دارد..
امروز در میان امت اسلامی، بیشترین جاذبه متعلق است به اسلام، به قرآن، به مکتب وحی.. این یک پدیدهی بسیار مبارک و بسیار مهم و پرمعنائی است .
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_ج