♦️ اهدف دشمنان در آنتی تز سوم انقلاب :
🔹 اهداف جبهه دشمن در آنتی تز سوم، شامل بی اعتبارسازی شورای نگهبان، مشروعیت زدایی از انتخابات و ایجاد خلاء قانون گذاری در کشور ( کوتاه مدت ) تغییر هویت و رفتار جمهوری اسلامی ایران ( میان مدت ) و سپس فروپاشی انقلاب اسلامی از درون ( درازمدت ) می باشد.
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
👇👇
💠 رهبر انقلاب در 3 آبان 1389 در جمع دانشجویان قم با اشاره به موضوع آنتی تز انقلاب اسلامی فرمودند:
<< جبهه ی دشمن با یک طراحی پیچیده که با استفاده از کارشناسان ایرانی آن را تهیه کرده بود، قصد داشت ازقم که مرکز انقلاب اسلامی است، آنتی تز و ضد- انقلاب را بوجود آورد...جبهه ی دشمن این طرح را یکبار دیگر پس از رحلت امام (ره) در قم طراحی کردند. >>
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تا حالا می گفتیم شهدا شرمنده ایم
🔹ولی با دیدن این فیلم بعید می دانم فردای قیامت بتوانیم پاسخ این یک نفر را هم بدهیم.
🔹این مستندها باید دیده شوند تا همگان بدانند چه زجرهایی کشیده شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ویژه | تقدیم به #پاسداران_وطن
🔺 سخنرانی امام خمینی(ره) در جمع پاسداران:
چقدر من این برادرها و فرزندانم را دوست دارم. شما امروز فرزندان رسول خدا هستید. در راه خدا قیام کردید و پاسداران اسلام هستید. شما برادرها صادقانه برای #اسلام خدمت میکنید.
مذاکره کننده ارشد ایران با FATF ممنوع الخروج شد
یک مقام آگاه در گفتوگو با فارس:
🔹«میثم نصیری احمدآبادی»، مذاکره کننده ارشد ایران در کارگروه ویژه اقدام مالی FATF و رئیس مرکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی، مستقر در وزارت امور اقتصادی و دارایی ممنوع الخروج شد.
🔹ظاهرا دلیل ممنوع الخروجی او این بوده که با حضور در کنسولگری آمریکا در کشور امارات درخواست تابعیت برای خود و خانوادهاش کرده است. همچنین یکی از بستگان نزدیک نصیری احمدآبادی هم ساکن و تبعه کشور آمریکا است.
🔸فرد یاد شده مسئولیت پیگیری و پیاده سازی ضوابط، دستورالعملها و مذاکره با مسئولان ارشد کارگروه اقدام مالی FATF در داخل کشور را بر عهده گرفته است.
⭕️ چند ویژگی نرم
🔹 برای مقابله به مثل باید ویژگی های جنگ نرم را بشناسی.
🔸 برخی از ویژگی های مهم جنگ نرم:
✔️ جنگ نرم جنگ تغییر باورها و ارزش ها است.
✔️ این جنگ با سربازهای نامرئی، آرام، تدریجی و نامحسوس عمل می کند.
✔️ برای ارائه تصویری مطلوب نماد سازی می کند (با بهره گیری از نمادهای تاریخی و گذشته)
✔️ برای مدیریت احساسات از هیجان استفاده می کند. (یک رکن مهم)
✔️ این جنگ، جنگ سوء استفاده از ناآگاهی هاست. طبیعی است که اگر شما سطح بالایی از آگاهی داشته باشید، این آگاهی مثل یک سپر از جان اعتقادات شما محافظت می کند.
✔️ در جنگ نرم از آسیب های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی به شدت استفاده می شود.
✔️ علاوه بر آن نسبت به بسیاری از مسائل تردید و بدبینی ایجاد می کنند.
✔️ همه این فعالیت ها در محیطی به نام فضای مجازی و سایبری انجام می دهند.
✔️ لازم به ذکر است که نتایج آن در صورت موفقیت پایدار و با دوام است( یعنی در صورت اثر گزاری به راحتی قابل تغییر و جبران نیست)
📚 مقاله مهدویت و رسانه، علیرضا #پورمسعود
جنگ نرم، داوود رنجبران، ص ٢٩ و ٣٣
#برای_زندگی_بهتر
#ذهنت_را_باز_کن
وقتی انسان برای اولین بار نارگیل سفت را برداشت ،
هرگز فکر نمیکرد میان قالب قهوه ای رنگ آن ، شیره ای خوش طعم و بو و جسمی سفید و پر خاصیت باشد ...!!!
برای "باز کردن اندیشه"، خود را باید "شکست" ... عقاید و باورهای خود را ، احساس خود را،
باید روزنه های "نو" را باز کرد تا از قالب کهن و بی منطق و عادتی محیط گریخت...!
هیچ گاه مانند یک نارگیل بسته نمان
"با ذهنی نو، جهانی نو بساز"
چقدر زیبا می توان زندگی کرد وقتی می توان "معمار زندگی" خود بود.
#روحتو_بیدار_کن_تا_دنیات_عوض_شه
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
📝تفاوتهای اسلام ناب محمدی(ص)🌸 و اسلام آمریکایی
📎دشمنان از اسلام برده دلار و غرق در فساد و افشرافیگری نمیترسند
دشمنان از کلمهی «بیداری اسلامی» میترسند؛ سعی میکنند عنوان «بیداری اسلامی» برای این حرکت عظیم به کار نرود. چرا؟ چون وقتی اسلام در هیئت حقیقی خود، در قوارهی واقعی خود بروز و ظهور پیدا میکند، تن اینها میلرزد. اینها از اسلامِ بردهی دلار نمیترسند؛ از اسلامِ غرق در فساد و اشرافیگری نمیترسند؛ از اسم اسلامی که امتداد و انتهائی در عمل و در تودهی مردم نداشته باشد، نمیترسند؛ اما از اسلام عمل، اسلام اقدام، اسلام تودهی مردم، اسلام توکل به خدا، اسلام حسن ظن به وعد الهی که فرمود: «و لینصرنّ الله من ینصره»، میترسند. وقتی اسم این اسلام میآید، نشانی از این اسلام پیدا میشود، مستکبرین عالم به خودشان میلرزند - «کأنّهم حمر مستنفرة. فرّت من قسورة» - لذا نمیخواهند عنوانِ بیداری اسلامی باشد. ولی ما معتقدیم نخیر، این یک بیداری اسلامی است، بیداری حقیقی است، و رسوخ پیدا کرده است، امتداد پیدا کرده است، به این آسانیها هم دشمنان نمیتوانند آن را از راه خودش منحرف کنند. ۱۳۹۱/۰۹/
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
دانشگاهمدافعانحریمولایت
بدلسازی؛ پروژهی جدید اسلام ستیزی غرب #اسلام_آمریکایی #کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت #انتشار
📌بدلسازی؛ پروژهی جدید اسلام ستیزی غرب
🔴«غرب در دهههاى بیدارى اسلامى و به ویژه در سالهاى اخیر پس از شکستهاى پیاپى از ایران و افغانستان تا عراق و لبنان و فلسطین و اینک مصر و تونس و … کوشیده است. تاکتیک اسلامستیزى و خشونت علنی، به تاکتیک بدلسازى و تولید نمونههاى تقلبى دست بزند تا عملیات تروریسم ضدمردمى را به جاى «شهادت طلبى»، «تعصب و تحجر و خشونت» را به جاى «اسلامگرایى و جهاد»، «قومیتگرایى و قبیلهبازى» را به جاى «اسلامخواهى و امتگرایى»، «غربزدگى و وابستگى اقتصادى و فرهنگى» را به جاى «پیشرفت مستقل»، سکولاریسم» را به جاى «علمگرایى»، «سازشکارى» را به جاى «عقلانیت»، «فساد و هرج و مرج» اخلاقى را به جاى «آزادى»، «دیکتاتورى» را به نام «نظم و امنیت»، «مصرفزدگى، دنیاگرایى و اشرافیگرى» را به نام «توسعه و ترقى»، «فقر و عقبماندگى» را به نام «معنویتگرایى و زهد» قلمداد کند.»
👆👆
♨️هدف غرب از این محاسبات که هر کدام برای خود سناریوهای بزرگی تلقی میشود، چیزی جز تفرقه افکنی میان مردم جهان به ویژه مسلمانان نیست تا از این راه بتواند دوباره نقشهی تسلط بر جهان را پیاده سازی کند و مسلمانان را از رسیدن به اتحاد و همبستگی دور سازند و پایه و بنیان این کشورها را سست کنند تا بتوانند برنامهها و اهداف خود را در این کشورها پیاده سازی نمایند.
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
👇👇👇
1⃣👈ما در حال شکل دادن به یک دوره تمدن اسلامی هستیم و این را کارشناسان غربی نیز مورد تأکید قرار دادهاند، آنها معتقدند که احیای تمدن اسلامی باعث به حاشیه بردن تمدن غرب میشود و دنیا متوجه این تمدن نوین اسلامی میشود. بنابراین در این تحولات نظام سرمایهداری میتواند مدفون شود، به همین خاطر پروژهی اسلام هراسی را به مرحلهی اجرا در آوردهاند و یا سعی میکنند برنامههای غلط به مسلمانان دیکته کنند.
2⃣👈امروز جمهوری اسلامی در حال الگو شدن و مدل شدن در دنیای اسلام است. از این رو کشور ایران به عنوان یک کشور بزرگ و مستقل با تمسک به اسلام میبایست در جهت اتحاد و همبستگی مسلمانان با یکدیگر و نیز ارایهی برنامههای اسلامی در جهت مقابله با برنامههای غرب راهبردهایی را اتخاذ کند. همان طور که مقام معظم رهبری در خطبههای نماز جمعه ۱۴ بهمن ۹۰ فرمودند: «دو قطبى سرمایهدارى و کمونیسم که جنگ بر سر قدرت و ثروت بود، پایان یافت و امروز دو قطبى میان مستضعفین جهان به رهبرى جنبش مسلمین با مستکبران به رهبرى آمریکا، ناتو و صهیونیسم است. دو اردوگاه اصلى تشکیل شده است و اردوگاه سومى وجود ندارد.»
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
👇👇
همان طور که رهبر بصیر انقلاب اسلامی تبیین کردهاند، ایران اکنون پس از ۳ دهه مقاومت موفق در مقابل فشارهای خارجی، کاملاً در موقعیتی قرار دارد که احساس میکند دشمنانش به مرحلهی «تهی شدن سبد گزینهها» و «عجز راهبردی» رسیدهاند. در نتیجه ایران اکنون خود را در آستانهی یک مرحلهی بلند مدت مصونیت میبیند.
ادامه دارد...
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
____________
شرح حکمت ۴۶٣
🔸دنيا وسيله است نه هدف:
امام(عليه السلام) در اين گفتار حكيمانه موقعيت واقعى دنيا را در عبارت كوتاهى بيان كرده، مى فرمايد: «دنيا براى غيرش آفريده شده نه براى خودش. (هدف از آفرينش اين جهان، تكامل و آمادگى براى زيستن در جهان آخرت است)»; (الدُّنْيَا خُلِقَتْ لِغَيْرِهَا، وَلَمْ تُخْلَقْ لِنَفْسِهَا).
🍃نكته مهمى كه امام(عليه السلام) در اين جا يادآورى مى كند نگاه هاى مختلفى است كه به دنيا مى شود.
👈توضيح اين كه: گاه در نظر بعضى افراد، رواياتى كه در مدح دنيا آمده و آن را مزرعه آخرت يا دار عافيت و يا به منزله دانشگاه شمرده، با رواياتى كه در ذم آن آمده متناقض است. در حالى كه هرگز چنين نيست.
🌾 اگر دنيا را براى دنيا بخواهيم، دنياى مذموم و نكوهيده است
🌾و اگر دنيا را ابزارى براى رسيدن به آخرت و مزرعه اى براى كِشت بذر نيكى ها ومعارف بدانيم ممدوح است و سراى نمونه.👌
امام(عليه السلام) در كلام گران بهاى ديگرى در نهج البلاغه همين معنا را با تعبير ديگرى بيان كرده است;
✅ در خطبه 82 مى فرمايد: «وَمَنْ أَبْصَرَ بِهَا بَصَّرَتْهُ وَمَنْ أَبْصَرَ إِلَيْهَا أَعْمَتْهُ; كسى كه دنيا را وسيله بصيرت قرار دهد او را بينا مى سازد و كسى كه به آن به عنوان هدف نگاه كند نابينايش مى كند».😳
👈مرحوم سيد رضى در شرح اين كلام در خطبه هشتاد و دو تعبير جالبى دارد مى گويد: «اگر به درستى انسان در اين سخن امام(عليه السلام) كه مى فرمايد: كسى كه با آن بنگرد بينايش مى كند، دقّت كند، در آن، معناى شگفت آور و مفهوم ژرفى خواهد يافت كه هرگز به عمق آن نتوان رسيد، به ويژه اگر جمله «مَنْ أَبْصَرَ إِلَيْهَا أَعْمَت
به ويژه اگر جمله «مَنْ أَبْصَرَ إِلَيْهَا أَعْمَتْهُ» (كسى كه به دنيا بنگرد و منتهاى آرزويش را دنيا قرار دهد كورش خواهد كرد) در كنار جمله قبل گذاشته شود; در اين صورت فرق واضحى ميان آن دو خواهد يافت، فرقى روشن و شگفت انگيز و آشكار. درود و سلام خدا بر او باد».🙏
🔄به تعبير ديگر اگر به دنيا ازنظر جنبه هاى مادى آن نگاه شود مركز تزاحم وتعارض و انواع زشتى هاست❌
و اگر به جنبه هاى معنوى كه به وسيله دنيا مى توان به آن ها دست يافت نگاه شود هيچ گونه تعارض و تزاحمى نيست و همه انسان ها با هم در مسير روشنى مى توانند به سوى زندگى جاويدان و پرافتخار سراى ديگر از آن كوچ كنند. 💫
✅و در خطبه 203 آمده است كه امام(عليه السلام) مى فرمايد: «فَفِيهَا اخْتُبِرْتُمْ وَلِغَيْرِهَا خُلِقْتُم; شما در دنيا آزمايش مى شويد و براى غير آن، آفريده شده ايد».
✅قرآن مجيد همين مطلب را با بيان شفاف ديگرى ذكر كرده است آن جا كه مى فرمايد: «(أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّما خَلَقْناكُمْ عَبَثاً وَ أَنَّكُمْ إِلَيْنا لا تُرْجَعُون); آيا گمان كرديد كه شما را بيهوده آفريده ايم، و به سوى ما بازگشت نخواهيد كرد؟!».[1]
👈اشاره به اين كه اگر سراى آخرتى بعد از دنيا نبود اين زندگى عبث و بيهوده بود و همان گونه كه در تفسير نمونه در ذيل اين آيه آمده است اين جمله كوتاه و پرمعنى يكى از زنده ترين دلايل رستاخيز و حساب و جزاى اعمال را بيان مى كند، و آن اين كه: اگر به راستى قيامت و معادى در كار نباشد زندگى دنيا عبث و بيهوده خواهد بود; زيرا زندگى اين جهان، با تمام مشكلاتى كه دارد و با اين همه تشكيلات، مقدمات و برنامه هايى كه خدا براى آن چيده است اگر صرفاً براى همين چند روز باشد بسيار پوچ و بى معنى مى باشد.
✴اين موضوع، درست به آن مى ماند كه طفلى👼 در شكم مادر صاحب عقل و هوش كامل گردد، از خود سؤال مى كند: چرا آفريدگار، مرا در اين جا زندانى كرده است؟ اين دست و پا اين چشم و گوش براى چيست و به چه منظورى آفريده شده است؟ در اين ظلمات ثلاث و در ميان مشتى خون و آب، وجود من چه فايده اى دارد؟
ولى هنگامى كه به او بگويند: در اين جا پرورش مى يابى و به زودى وارد دنياى وسيعى مى شوى كه فضايى باز و آفتابى درخشان🌞، نهرهايى جارى🌊 و باغ هايى پرگل 🌼و پرطراوت دارد و در آن جا مى توانى به تحصيل علم و دانش و انواع تفريحات سالم بپردازى، باور مى كند كه زندگى دوران جنينى بيهوده و عبث نيست[2].
*****
پی نوشت:
[1]. مؤمنون، آيه 115.
[2]. براى توضيح بيشتر به جلد 14 تفسير نمونه ذيل آيه 115 سوره مؤمنون تحت عنوان «مرگ، نقطه پايان زندگى نيست» مراجعه كنيد.
#کانال_دانشگاه_مدافعان_حریم_ولایت
#انتشار_بدون_لینک_جایز_نمیباشد
#یک_دقیقه_مطالعه 📚
با نگاهت دلم آوار شد و فهمیدم
عشق مهمان دلی است که ویران باشد
عشق یعنی که کبوتر قفسش باز شود
رفتنش مشکل و جان کندنش آسان باشد
کاش وقتی چمدان دست گرفتی بروی
گریه ی حسرتم از چشم تو پنهان باشد..
#شبتون_سرشار_از_آرامش