🌷سلام 😊✋
بہ دوشنبہ تابستانی
خوش آمدید☕😊🌷
یڪ سلام گرم🌷🍃
یڪ آرزوےزیبا🌷🍃
یڪ دعاےقشنگ🙏
تقدیم شمامهربانان❤
الهےشادیاتون زیاد🌷🍃
غم هاتون کم🌷🍃
عاقبتتون بخیر🌷🍃
زندگیتون پر از عشق❤
🔅 #امام_سجاد علیه السلام:
✍️ اللّهُمَّ ... وَ اعمِ أبصارَ قُلوبِنا عَمّا خالَفَ مَحَبَّتَكَ؛
🔴 بارالها ! ... ديده دلهايمان را از آنچه مخالف دوستى توست، كور گردان.
📚 صحیفه سجادیه علیه السلام، صفحه ۵۸ دعای ۹
#حدیث_روز
ذکر روز دوشنبه: صد مرتبه یا قاضی الحاجات
@daneshgahevelyat
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔻 احمدینژاد میگوید:
اگر کسی نظرش با نظر رهبری متفاوت باشد، مگر باید بمیرد؟!
❇️ ملاحظات:
ای کاش میشد احمدینژاد را ابله یا مهجور از حقایق و مستضعف فکری تصور کرد، اما وی هیچیک از اینها نیست
و کاملا هم میفهمد و متوجه است که چه میگوید و چه نتایجی بر گفتههایش مترتب است.
مثلا احمدینژاد خوب میداند که هیچ حزباللهی واقعیای کسی را به صرف آنکه نظراتی متفاوت با نظرات رهبری دارد، محکوم به مرگ نکرده، نمیکند و نخواهد کرد.
اما او باید اینچنین مغالطه کند تا محل اصلی نزاع و بحث به جای دیگری منتقل شده و فضا غبارآلود و نتیجتا ذهن مخاطبان مشوّب و مشوّش گردد.
⭕️محل نزاع کجاست و سخن اصلی چیست؟
🔘 اول:
سخن آن است که اگر کسی اختلاف نظرات او با نظرات رهبری به سطح «اختلاف گفتمانی» ارتقا یابد، او را دیگر نمیتوان درون جریان ولایی و انقلابی و عدالتخواه دانست
و اگر آن فرد ادعای مردمداری هم داشته باشد، مدعای او برای دهانش بسیار بزرگ است؛ هر که میخواهد باشد؛ حتی حسینعلی منتظری؛ «حاصل عمر» نائب امام زمان!
🔘 دوم:
حتی اگر هم کسی با حجّت خدا(خامنهای) اختلاف نظر گفتمانی داشته باشد، چنانچه در کنج خانهاش بنشیند و این اختلاف غیر قابل قبول را در سینهاش نگاه دارد، بازهم ما را با آن شخص کاری نیست.
سخن آن است که اگر کسی عقایدش فاسد باشد، حق ندارد این فساد را به خلق خدا تسرّی دهد و به اضلال دیگران بپردازد؛ باید با شیوهی حکیمانه مطابق با هر شرایط، با او تقابل کرد.
👆این دستورالعمل جزو قطعیات دین است. مگر میشود انتظار داشت که یک مغازه برای خود محبوبیت جلب کند و به جای اغذیهی سالم، مواد غذایی مسموم به مردم عرضه نماید و با این وجود، آزادانه به فعالیت خود ادامه دهد
و اگر هم به او گفته شود که یا محصولاتت را اصلاح و اسلام کن و یا در مغازهات را ببند، وقیحانه پاسخ دهد که: «هر کس که اغذیهی ناسالم در اختیار مردم قرار دهد، مگر باید بمیرد»؟!!
👇👇
دانشگاهمدافعانحریمولایت
⛅️ گاهِ صبح ⛅️ 🔻 احمدینژاد میگوید: اگر کسی نظرش با نظر رهبری متفاوت باشد، مگر باید بمیرد؟! ❇️ م
👆👆
⬅️ احمدینژاد البته در فقه سیاسی مجتهد نیست(نه در کلان و نه در خرد) که اگر هم باشد، اختلاف اجتهاد اگر به حد اختلاف گفتمانی برسد، دیگر قابل قبول نیست و دقیقا با همین استدلال میتوان گفت که گزارهی «إجتهد و اخطأ» در همهی شرایط مسموع و قابل پذیرش نیست. مگر میشود «علی» و «معاویه» را همزمان در مسیر حق تصور کرد که صرفا خروجی اجتهادشان با یکدیگر متفاوت بوده است؟!
♦️ به «ابلیس» و آنچه بر او گذشت، نظری بیفکنیم.
ابلیس با وجود آنکه به توحید در ذات، توحید در الوهیت، توحید در خالقیت و توحید در ربوبیت تکوینی معتقد بود، اما چون حاضر به پذیرش ربوبیت تشریعی نشد، خداوند او را شایستهی جهنم و خلود در آن میداند. چرا؟ زیرا ابلیس با ادعای حزباللهیگری و در پوشش اعتقاد دروغین به چهار مرتبهی پیشین توحید، قصد داشت که در برابر توحید و دین بایستد.
🎯 مشکل ما با «محمود احمدینژاد» نیز از همین جنس است.
احمدینژاد و یا هر کس دیگر حق ندارد با تمسک به برخی گزارههای حق و انقلابی و استفاده از متشابهات عرصهی عدالتخواهی که نیازمند تأویل از سوی ولیّ خدا است، در برابر محکمات انقلاب و عدالتخواهی واقعی بایستد و در عین حال، خود را در مسیر حق و انقلاب و عدالتخواهی معرفی کند و با تمام این پشتورو بازی کردنهای آزادانه، نگران «آزادی» در جمهوری اسلامی باشد و نیز متوقع که هیچکس با عوامفریبیها و فتنهانگیزیهای وی مقابله نکند.
@daneshgahevelyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مدیریت انقلابی و جهادی تنها راه نجات کشور
🔻 سفیر، ارس، ارس۲، تندر و رعد اینها فقط اسم نیستند اینها خودروهای ساخته شده با توان و تکنولوژی داخلی و صد در صد بومی هستند که تنها با تفکر انقلابی و اتکا به توان مهندسان ایرانی ساخته شده اند
✍ این خودروها را مقایسه کنید با خودروهای پراید و پژو که سال های سال است توسط صنعت خودروسازی جریان اصلاح طلب لیبرال و غربگرا که با بدترین کیفیت ممکن و البته قیمت های نجومی به مردم تحمیل می شود
👌 لطفاً نشر بدید تا مردم فرق دو دیدگاه انقلابی و غربزده رو ببینند.🙏
#مدیریت_انقلابی
#مدیریت_لیبرال
#سرطان_اصلاحات
@daneshgahevelyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کودکان و فضای مجازی دوقلوهای عصر جدید
این روزها کودکان مانند بزرگسالان و حتی بیشتر از آنها به فضای مجازی دسترسی دارند. اینکه کودکان را از ورود به فضای مجازی منع کنیم کار درستی نیست، بلکه باید با آموزش درست و تعریف قوانین استفاده از فضای مجازی بر رفتارشان نظارت کنیم. به دلیل اینکه کودکان پیوسته در حال الگو گرفتن از والدین خود هستند بهترین راه مدیریت فرزندان، مدیریت رفتار خود والدین است.
#سواد_رسانه_ای
#فضای_مجازی
#شبکه_های_اجتماعی
💠
@daneshgahevelyat
🌸صبحتـون بخیـر
☕️و روزتان سرشاراز عشق
🌸و پراز امواج مثبت
🌸زندگیتون
☕️پراز صفا و صمیمیت
🌸دلتون شـاد و خالی
☕️از ابرای غم و ناراحتی
🌸عمـرتون باعزت
☕️و عاقبتتون بخیـر
.✅ آداب #امر_به_معروف_ونهی_ازمنکر
🔹رسول خدا صلی الله علیه و آله فرموده است:
«وقتی دو تن آهسته سخن می گويند، ميان آنها داخل مشو».
📙نهج الفصاحه (با تنظيم موضوعی)، ص ١٣٧
👈🏼نباید فراموش کرد اجرای فريضه ی امر به معروف و نهی از منكر ناظر به امور اجتماعی مسلمانان است و فقط در اين حوزه كاربرد دارد. ازاين رو، بايد از تجسس در زندگی خصوصی افراد خودداری كرد.
╔═.🍃.════╗
@daneshgahevelyat
╚════.🍃.═╝
چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۱
1- با انتخابات اخیر، فرصت کمنظیری برای هماهنگی دولت، مجلس و دستگاه قضایی پدید آمده است.
باید این فرصت ذیقیمت را مغتنم شمرد. نعمتها در معرض فساد و زوال هستند، مگر اینکه حق آنها به جا آورده شود.
امیر مومنان (ع) فرمود:
«اِنَّ لِلهِ فِی کُلِّ نِعْمَهًْ حَقّاً، فَمَنْ أَدَّاهُ زَادَهُ مِنَها، وَمَنْ قَصَّرَ عَنْهُ خَاطَرَ بِزَوَالِ نِعْمَتِهًْ. برای خداوند در هر نعمتى، حقى است.
پس هر کس حق آن را ادا کند، آن نعمت بر او افزون شود و کسى که کوتاهى نماید، نعمت را در خطر زوال قرار دهد».
به جا آوردن حق «همسویی شدن سه قوه»، همدلی و همافزایی بیدریغ در خدمت به مردم، و شتاب بخشیدن به پویش پیشرفت و عدالت است.
2- آیندههای دور، به مراتب نزدیکتر از آن چیزی است که تصور میکنیم.
امروز، آیندهای است که زمانی دور میپنداشتیم. و دیروز، آینده رفته است. چشم بر هم بزنیم - و عمر باقی باشد- دوره چهارساله دولت جدید هم سپری میشود و آثار فعالیت آن باقی میماند.
زمان، درنگ ندارد و معطل هیچ کس نمیشود. حرکت و صیرورت، قاعده زندگی است و حتی آنها هم که هدف و برنامه نداشته باشند، با موج زمان، رانده میشوند.
آیندهنگری، پیشبینی و برنامهریزی، پیشنیاز هر حرکت جمعی است. راهبردنگاری کشور، در قالب تبیین «گام دوم انقلاب»، ابلاغ سند چشمانداز بیستساله و اسناد و نقشه راههای تعریفشده در ذیل آن انجام شده است.
اینک در چهار ساله پایانی چشمانداز بیستساله، ضرورت دارد قوای سهگانه و «مجمع» بررسی کنند که چه میزان از این سند اجرایی شد (بلکه حتی از اهداف ترسیمشده جلوتر هستیم؟)، چقدر اجرایی نشد؟
علل توفیق و عدم توفیق در هر یک از حوزههای مد نظر چه بود؟
و کاستیها و انحرافات از این سند را چگونه باید جبران کرد؟
3- بر اساس سند چشمانداز بنا بوده ایران، «کشوری توسعهیافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه با هویت اسلامی و انقلابی، الهامبخش در جهان اسلام و با تعامل سازنده و موثر در روابط بینالملل» باشد.
در 16 سال گذشته، دو رئیسجمهور و چهار دولت متفاوت سر کار آمدند که حاصل جمع عملکرد آنها (به علاوه عملکرد مجالس هفتم تا یازدهم، قوه قضائیه تحت ریاست سه رئیس، و سایر دستگاهها) کارنامهای متنوع از موفقیتها و ناکامیها را به دست میدهد.
در این 16 سال سپری شده، برخی مدیران جان گرامی خود هم را پای آرمانها گذاشتند
و بنابراین اکنون در حوزه ماموریت آنها، به مراتب جلوتر از موقعیتهای پیشبینی شده در چشمانداز بیستساله هستیم.
برخی پیشرفتهای علمی و فنی و اقتدار منطقهای چنان چشمگیر است که بارها در گزارش نهادهای آمریکایی، توانمندیهای ارتقایافته ایران در کنار دو کشور (تهدید) بزرگ، یعنی چین و روسیه، رتبهبندی شده است.
4- اما در همین دوره، برخی متولیان نه تنها منطق ایثار شهیدانی مثل سلیمانی، همدانی، طهرانیمقدم، فخریزاده و مجید شهریاری را پیشه نکردند، بلکه به روش مستاثران (خودخواهانه و خودکامانه و از سر شهوت و غضب باطل) با سیاست و مدیریت برخورد نمودند و برخی ابعاد پیشرفت را متوقف کردند، یا حتی عقبگرد زدند.
مشخصا برخی مدیران ارشد در دهه اخیر که دهه تشدید دشمنیهای غرب برای متوقف کردن جهش پیشرفتهای ایران بود، غیرمسئولانه رفتار کردند.
نه پیشبینی درستی کردند، نه تدابیر درستی به کار بستند و نه اجازه دادند جبهه داخلی در برابر صف دشمن، منسجم شود.
تعامل مثبت و سازنده قوا را به درگیری و تنشهای زیانبار تبدیل کردند و ناامیدی و یأس را به بدنه جامعه تزریق نمودند.
به ویژه در این چند سال اخیر که تولید تنش در درون حاکمیت و اعتماد یکسویه به دشمن در سیاست خارجی، عادت برخی مدیران شد و اثر فرساینده خود بر اقتدار ملی را گذاشت.
💢ادامه دارد💢
@daneshgahevelyat
#تمدنی_که_بوی_خون_می_دهد
🔺پس از خبر کشف سومین گورهای دسته جمعی در کانادا حالا با دقت این خبر را بخوانید👇
🔺در گذشته، ۱۵۰ هزار کودک بومی کانادا به اجبار از خانوادههایشان جدا و در مدارس و اماکن کلیسای کاتولیک اسکان داده شدند.
🔺بسیاری از این کودکان مورد بدرفتاری یا سوء استفاده جنسی قرار گرفتند. بیش از سه هزار و ۲۰۰ نفر از این کودکان در نتیجه این آزار و اذیتها کشته شدند.
🔺این خبر خیلی ها را شوکه کرده، کانادایی ها چندین و چند کلیسا را به آتش کشیدند و جهان مبهوت این #کانادایی_نایس مهاجر پذیر شدند!
🔺این اخبار را در کنار کشتار میلیونها بومی آمریکایی، کنار نسل کشی بومیان استرالیایی، کنار کشتار مردم هند و ایران و ژاپن و عراق و افغانستان و کامبوج و الجزایر... که از قبل بوده و اکنون نیز حتی ادامه دارد... بگذارید.
🔺آری آفرینندگان این اخبار شوک آور، کشورهای غربی هستند در زمانهایی که ابرقدرتی می کردند، اسپانیا، پرتقال، انگلیس، فرانسه، روسیه و آلمان و آمریکا...اینهایی که صاحبان تمدن غربی اند، #تمدنی_که_بوی_خون می دهد.
🔺تمدنی که مبانی فکریش #لذت_خود است و در پیاده سازی این مبنا اشغالگری و قتل و غارت و نسل کشی می کند، هیچگاه تغییر نخواهد کرد، ما باید تکلیف خود را با اینها روشن کنیم، لحظه ای غفلت کنیم از افغانستان و عراق و ناکازاکی و هیروشیما کردنمان دریغ نخواهند کرد.
🔻پ.ن
قابل #خودتحقیرانی که آنها را #نایس می دانند.
@daneshgahevelyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🌺🌺
#استوری
🔺کجای قرآن گفته حجاب ⁉️
@daneshgahevelyat
دانشگاهمدافعانحریمولایت
چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۱ 1- با انتخابات اخیر، فرصت کمنظیری برای هماهنگی دولت، مجلس و دستگاه قضا
چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۲
5- فارغ از مدل نظامهای حکومتی در دنیا، یکپارچگی حاکمیت، حرف اول را در موفقیت نظامهای سیاسی میزند.
معالاسف ما، از ابتدای انقلاب تا امروز در برخی مقاطع، با نقشه دوگانهسازی و ایجاد انشقاق در حاکمیت مواجه بودهایم.
از چالشهای مربوط به دولت موقت و دولت بنیصدر که بگذریم، برخی رویکردهای دولت سازندگی، با گفتمان انقلاب زاویه پیدا کرد
و از متن این زاویه، دولت معارضهجویی سر کار آمد که برخی حامیان و متولیان آن اصالتا بر حاکمیت دوگانه اصرار داشتند.
قفل کردن کارها، انحراف گفتمانی، کنار زدن اولویتها و ترجیح حاشیهسازی، برنامهریزی مغایر با آرمانها، درگیریهای فزاینده درون حاکمیت، ناراضی کردن مردم و بسترسازی برای التهابات تند سیاسی، نتیجه چنین مدیریتی بود.
با روی کار آمدن دولت بعدی (احمدینژاد)، بسیاری از این انحرافات به مدت دو سه سال کمرنگ شد
و به همین دلیل موفقیتهای بزرگی در حوزه اقتصاد و عدالت و سیاست خارجی پدید آمد.
اما به ویژه پس از تشکیل دولت دهم، برخی از اصطکاکها میان قوا مجددا احیا شد.
در دولت یازدهم و دوازدهم نیز متاسفانه شاهد احیای نقشه حاکمیت دوگانه توسط برخی عناصر نفوذزده و بیتقوا بودیم که هرچه به دشمن عهدشکن اعتماد کردند
و معطل توافق باطلشده ماندند، در سیاست داخلی، درگیری و قفلشدگی امور را مهندسی کردند.
اجمالا مرور تعاملات مجالس ششم تا یازدهم، با دولتهای هفتم تا دوازدهم، نشان میدهد که اگر در برخی مقاطع، تعامل دولت و مجلس در خدمت همافزایی و تقویت اقتدار ملی بوده، در برخی مقاطع دیگر، شکل فرسایشی به خود گرفته است.
براساس این تجربه تاریخی، سزاوار است که از همین حالا برای همدلی مجلس و دولت جدید زمینهسازی شود.
بدون کار فراکسیونی قوی در درون مجلس، و تعامل معقول میان دولت و مجلس، کار دست اغیار و لابیستها یا تفرقهاندازان میافتد.
6- یک اولویت بر زمین مانده در مقیاس کار هماهنگ سه قوه، سیاستهای کلی «اقتصاد مقاومتی» است که بهمنماه 92 از سوی رهبر انقلاب به سه قوه و مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد.
این سیاستها، علاج بسیاری از مشکلات مزمن اقتصادی است، اما متاسفانه در برخی بندهای مهم، وجهه همت قرار نگرفته یا حتی عکس آن عمل شده است.
برخی عناوین این سیاستهای راهبردی مهم به این شرح است:
- تأمین شرایط و فعال سازی کلیه امکانات و منابع به منظور توسعه کارآفرینی.
- محور قرار دادن رشد بهرهوری در اقتصاد...
- استفاده از ظرفیت اجرای هدفمندسازی یارانهها در جهت افزایش تولید،اشتغال و بهرهوری، و ارتقای شاخصهای عدالت اجتماعی.
- افزایش تولید داخلی نهادهها و کالاهای اساسی (بهویژه در اقلام وارداتی)...
- تأمین امنیت غذا و درمان و ایجاد ذخایر راهبردی با تأکید بر افزایش کمی و کیفی تولید.
- اصلاح و تقویت همهجانبه نظام مالی کشور.
- حمایت همهجانبه از صادرات کالاها و خدمات...
- توسعه حوزه عمل مناطق آزاد به منظور انتقال فناوریهای پیشرفته، گسترش و تسهیل تولید، صادرات کالا و خدمات و تأمین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج.
- مقابله با ضربهپذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز...
- افزایش ارزش افزوده از طریق تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز، توسعه تولید کالاهای دارای بازدهی بهینه و بالا بردن صادرات برق و محصولات پتروشیمی و فرآوردههای نفتی.
- صرفهجویی در هزینههای عمومی کشور با تأکید بر تحول اساسی در ساختارها و منطقیسازی اندازه دولت.
- افزایش سالانه سهم صندوق توسعه ملی از منابع حاصل از صادرات نفت و گاز تا قطع وابستگی بودجه به نفت.
- شفافسازی اقتصاد و سالمسازی آن و جلوگیری از فعالیتها و زمینههای فسادزا در حوزههای پولی، تجاری، ارزی و...
- شفاف و روان سازی نظام توزیع و قیمتگذاری و روزآمدسازی شیوههای نظارت بر بازار.
💢ادامه دارد💢
@daneshgahevelyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ قصهی پرغصهی افسارگسیختگی در محتوا وقتی تلختر میشود که سازمان تبلیغات علیه صداوسیما از وزارت ارشاد حمایت کند و هیچکدام هم دعوای نجات خانوادهها از منجلاب VODها را نداشته باشند!
🆘 شاید گزارهی نجاتبخش این باشد:
✅ تجمیع نهادهای موازی و تاسیس "سازمان فضای مجازی جمهوری اسلامی ایران" زیر نظر مستقیم امام خامنهای (مدظلهالعالی)
💠
@daneshgahevelyat
⭕️تبلیغ غدیــــر واجــب است
❣حضرت امام رضا (علیهالسلام): پدرم به نقل از پدرش امام صادق (علیهالسلام) نقل کرد که فرمودند:
🌹🍃روز غدیر در آسمانها مشهورتر از زمین است.
📚مصباح المجتهد، صفحه 737
#غدیر
#عید_غدیر
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ به حق حضرت زینب کبری سلام الله علیها⚘
💕🧡💕
ذکر روز پنجشنبه:صد مرتبه لا اله الا الله الملک الحق المبین
امشب شب زیارتی ارباب امام حسین علیه السلام
@daneshgahevelyat
─═इई🍃🌷🍃ईइ═─
دانشگاهمدافعانحریمولایت
چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۲ 5- فارغ از مدل نظامهای حکومتی در دنیا، یکپارچگی حاکمیت، حرف اول را در
چشمانداز هماهنگی۳ قوه - ۳
7- چهار سال پایانی «سند چشمانداز بیستساله»، با دولت جناب آقای رئیسی مقارن شده است. این دولت، هم از فرصتهایی مانند «جوانی جمعیت، ظرفیتهای بزرگ انسانی و طبیعی، هماهنگی سه قوه، و موقعیتها و موفقیتهای منطقهای» برخوردار است و هم با چالشهایی مانند «کاهش رشد جمعیت، رکود تورمی، کسری بودجه و افزایش غیرطبیعی نقدینگی، مشکلات محیط زیستی، کاستیهای تامین برخی منابع انرژی، کرونا و تحریم» مواجه است.
چالشها کم نیست؛ اما یقینا در صورت اهتمام و تدبیر میتوان از عهده آنها برآمد بلکه حتی تبدیل به فرصت کرد. متاسفانه برخی مدیریتها، در اثر سیاستزدگی، به اقتصاد و معیشت مردم بیاعتنایی کردند، در مقاطعی هم که دم از اقتصاد زدند، اخلاق و فرهنگ عمومی و عزت و اقتدار ملی را در معرض آسیبهای جدی قرار دادند و رکوردهای تورم و شکاف طبقاتی و فقر را در کنار گسترش آسیبهای اجتماعی و امنیتی جا به جا کردند. تعادل و اعتدال باید به مدیریت دولت برگردد.
8- پاسداشت نعمت همسویی سه قوه، همفکری و همدلی مومنانه، و پرهیز از رویکردهایی است که معبر و منفذ برای شیاطین باز میکند. خطبه قاصعه (خطبه 192 نهجالبلاغه)، آسیبشناسی بینظیر امیر مومنان (ع) درباره علل پیروزی و شکست امتهاست:
«بندگان خدا حذر کنید از اینکه دشمن خدا (شیطان)، بیماری خود را به شما سرایت دهد و با خواندن خویش، شما را منحرف سازد و لشگر سواره و پیاده خویش را علیه شما بسیج کند... پس با شدت و جدیت تمام با او مبارزه کنید که به خدا سوگند او بر اصل شما فخر فروخت و به هویت انسانی شما اهانت کرد. سر راه شما را گرفت و لشکر وی همه جا در پی شکار شما بودند و بند بند انگشتان شما را میزدند.
با هیچ ترفندی نمیتوانید جلوی حمله آنان را بگیرید و با هیچ ارادهای نمیتوانید از خود دفاع کنید در حالی که در منطقه ضعف و در حلقه تنگنا و جولانگاه بلا گرفتار هستید. پس، خاموش کنید آن آتشهای عصبیت و کینههای جاهلی را که در دلهای شما پنهان است. که همانا این حمیِت در انسان مسلمان، از رخنهگاههای شیطان است...
عصبیت، یا از سر جهل است و یا به خاطر سفاهت... پس اگر ناچار از عصبیت هستید، تعصب شما برای اخلاق نیکو و رفتار پسندیده باشد... بپرهیزید از عذابهایی که به خاطر سوءرفتار بر امتهای پیشین نازل شد... و چون در حالات نیک و بد آنها اندیشیدید، ملازم اموری باشید که عزت را برای آنها به همراه آورد، و دشمنانشان را دور ساخت و عافیت و آسایش را بر آنها گستراند و رشته کرامت را به آنها رساند؛
و آن امور عبارت است از: اجتناب از تفرقه و التزام به الفت، و اصرار و توصیه یکدیگر بر این امور. و بپرهیزید از هر چیزی ستون فقرات آنها را در هم شکست و قدرتشان را سست کرد: کینههای درونی، و بدخواهی و پشت به هم کردن، و دست از یاری هم برداشتن».
@daneshgahevelyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 هشدار رهبر انقلاب درمورد کمبود #برق
🔻صنعت #هستهای نیاز قطعی فردای کشور برای تولید برق است و امروز باید به فکر فردا باشیم.
@daneshgahevelyat
⁉️چرا خواص از دستور خداوند در غدیر خم تبعیت نکردند؟
✅با وجود همه مدارک و اسناد مسلم تاریخی که در منابع دسته اول اهل سنت وجود دارد، با وجود تاکید شدید و صریح خداوند در منصوب نمودن امیرالمومنان، و علیرغم تاکیدات واضح پیامبر اسلام، چرا بلافاصله پس از ارتحال ایشان، خواص(ابوبکر، عمر، انصار و مهاجر) از دستور الهی تبعیت نکردند؟
✅طبیعتا نمیتوان گفت همگی فراموش کردند، از طرفی بسیاری از اصحاب نظیر سلمان،ابوذر، طلحه و زیبر... با انتخاب ابوبکر مخالفت کرده و در خانه علی(ع) تجمع نمودند.
✅دلایل سیاسی و اجتماعی زیادی در عدم تبعیت خواص میتوان برشمرد، اما در اینجا بهتر است از بُعد روانشناختی به شخصیت خواص پرداخت.
✅بدون شک یکی از دلایل عدم تبعیت از دستور خداوند، حسادت سران به قریش و انصار به جوان ۳۳ ساله ای بود که در مدح و منزلت او آیات فراوانی نازل شده بود.
امير المؤمنين عليه السلام، حسادت ديگران را سبب دور شدن خلافت از خودش مي داند، چگونه قومتان شما را از اين مقام [يعنى خلافت] باز داشتند، در حالى كه، از ديگران سزاوارتر بدان بوديد چنين پاسخ دادند که آنها نسبت به ایشان #حسادت داشتند.
📘خطبه ۱۶۲ نهج البلاغه
دلیل دیگر را باید در #كينه قريش از كشته شدن پهلوانانشان توسط امير المؤمنين عليه السلام جستجو کرد.
✅ابن طاوس از پدرش نقل مي كند كه گفت : به امام سجاد عرض كردم : چرا قريش علي عليه السلام را دوست نداشت ؟
فرمود : چون سران آنان را به جهنم فرستاد و براي بازماندگانشان جز عار وننگ چيزي باقي نگذاشت.
📘تاريخ مدينة دمشق ، ج ۴٢ ، ص ٢٩٠ .
✅علي عليه السلام مي گويد:
از رسول خدا(ص) پرسيدم: چرا گريه مي كني ؟ فرمود : كينه هايي در سينه ها حبس شده اند كه پس از رفتن من سرباز خواهند نمود.
عرض كردم : آيا دين من سالم خواهد ماند؟
فرمود: آري دينت سالم مي ماند.
📗المعجم الكبير،ج١٢ ، ص۶٠
╔═.🍃.══════╗
@daneshgahevelyat
╚══════.🍃.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 نمونه ای از پروپاگاندای رسانه سعودی علیه قدرت هسته ای ایران؛ بمب اتمی برای دنیا لازم و بازدارنده است اما ایران نباید داشته باشد!
🔺️شبکه اینترنشنال سعودی در حالی در برنامه های خود از نقش قدرت هسته ای در محافظت از کشورها و جلوگیری از بوجود آمدن جنگ ها سخن می گوید که بارها علیه دستیابی ایران به قدرت اتمی برنامه ساخته و ایران هراسی کرده است!
@daneshgahevelyat
🛑نمونههایی از ادب پیامبران الهی با خداوند
♥️ادب حضرت ایوب(علیه السلام):
حضرت ایوب از روی ادب عرضه میدارد: خدایا بلا و مشکلات به من روی آورده است و تو بخشندهترین بخشندگانی!
حضرت ایوب(علیه السلام) در این جمله از دو جهت ادب ورزیده است.
✨الف: نگفت: خدایا تو مرا گرفتار بلا کردهای، بلکه گفت بلا به من روی آورده است.
✨ب:نگفت خدایا به من رحم کن، بلکه گفت: خدایا تو بخشندهترین بخشندگانی و این گونه خواست مقام و مرتبه صبر در بلا را حفظ کرده باشد.
♥️ادب حضرت آدم(علیه السلام):
حضرت آدم و همسرش نیز در سخن گفتن با خداوند رعایت ادب را کرده و این گونه عرضه میدارند:
خدایا ما به خویشتن ظلم کردیم و اگر تو ما را نبخشی و به ما رحم نکنی جزو زیانکاران خواهیم بود.
🔴در مقابل، ابلیس ادب را رعایت نکرده و میگوید:خدایا چون «تو»مرا گمراه کردی! من هم در مسیر و صراط مستقیم بندگانت قرار میگیرم و آنها را به انحراف میکشانم.
🆔 @daneshgahevelyat
💠🔅💠🔅💠🔅💠🔅💠🔅💠
📒آداب سلوک علامه حسن زاده آملی