۳۰ تیر ماه سالروزِ شهادتِ خلبانِ دلیر و تیزپروازِ ارتشِ ملیِ ایران است
🔹"عباسِ دوران" افسانهگون در برابرِ تازشِ دشمنِ بعثی رزمید تا مبادا خاکِ پاکِ میهن به پلشتیهایِ چکمههایِ دشمنِ متجاوز آلوده گردد.
🔹سرتیپِ خلبان عباسِ دوران در عملیاتِ بغداد برایِ وطن جان باخت. دوران در دو سالِ اولِ جنگ ۱۲۰ عملیاتِ موفق داشت و در عملیاتِ مروارید، اسکله الامیه و البکر را غرق و صادراتِ نفتِ عراق از دریا را قطع کرد. او زمانی که جنگندهاش هدفِ ضدِ هوایی قرارگرفت، با کوبیدنِ جنگنده به هدف، عملیات را به انتها میرساند.
🔹نامش همچو همهیِ سلاحدارانِ نگاهبانِ این سرزمین جاودانه خواهد بود.
#پاسدارِوَصیتِحاجقاسم 』
════════════
🆔 @Pasdar_Eshgh
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
ریال ایران #کمارزشترین_پول_دنیا!
ازاین خبر چه برداشتی میشود؟
اینکه"وضع اقتصادی مردم ایران ازهمۀ کشورهای دنیا بدتراست" درحالی که ارزش پول ملی، ربطی به رفاه ندارد. چرا که با حذف صفرها، میتوان یکشبه ارزش پول ملی رابسیاربالا برد؛ درحالی که رفاه عمومی هیچ تغییری نمیکند.
〰〰〰〰〰〰
پیش از ورود به بحث توجه به این نکته ضروری است که مطالب زیر #به_آن_معنا_نیست که امروزه وضع اقتصادی مردم، بسیارخوب است، درحالیکه متاسفانه در #دهه90 مشکلات اقتصادی بسیارزیاد بود و #مسئولین باید باروحیه جهادی مشکلات اقتصادی را حل و برای افزایش قدرت پول برنامهریزی کنند.
هدف فقط این جمله است که:«ارزش اسمی پول ملی، تعیینکنندۀ وضعیت رفاه مردم یک کشورنیست»
○○○○○○○○○○○○○○○○○○
اما #توضیح_مطلب
این یک واقعیت است که امروز، ریال ایران کمارزشتر از سایر ارزهای ملی است. اما از این گزاره معمولاً یک برداشت کاملاً اشتباه میشود؛ وقتی چنین خبری را میشنویم ناخودآگاه گمان میکنیم وضع اقتصاد ایران از همهی کشورهای دنیا بدتر است و متوسط رفاه یک ایرانی، از رفاه افراد سایر کشورها کمتر است. باید بدانیم ارزش پول ملی، هیچ ربطی به رفاه ندارد. چرا که اولاً با حذف صفرها، میتوان یکشبه ارزش پول ملی را بسیار بالا برد؛ در حالی که در رفاه عمومی هیچ تغییری رخ نمیدهد. در ثانی، بررسی وضعیت درآمد در کنار ارزش پول ملی است که میتواند وضعیت قدرت خرید مردم را نشان دهد.
🔴 ارزش اسمی پول ملی یعنی آن چیزی که روی پول نوشته شده است. مثلاً در سال 2020 هر هزار تومان ما تقریباً برابر با 20 افغانی افغانستان بوده است! هزار کجا و 20 کجا. با نگاه اول، بهنظر میرسد باید وضع اقتصاد ما از اقتصاد افغانستان بدتر باشد. اما دقیقتر که میشویم، میبینیم درآمد سرانه در افغانستان در سال 2020 میلادی (بر اساس آمارهای بانک جهانی) بهطور متوسط برابر با 39 هزار و 741 افغانی یعنی معادل 2 میلیون و 185 هزار تومان در سال بوده است؛ این در حالی است که درآمد سرانه در ایران در سال 2020 (مطابق آمارهای بانک جهانی) برابر با 46 میلیون و 900 هزار تومان در سال بود.
بنابراین مهم نیست که ارزش یک افغانی نزدیک به 550 ریال است. مهم آن است که بدانیم دریافتی و حقوق افراد چقدر است. در نسبت بین حقوق و ارزش پول ملی است که قدرت خرید معنا پیدا میکند.
نه مهم است که عدد درآمد سرانه اسمی در ایران از همه جا بالاتر است، و نه مهم است که ارزش اسمی پول ملی ما پایینترین در دنیاست!
مهم این است که بدانیم قدرت خرید مردم ما بهطور متوسط در دنیا چه رتبهای دارد.
🔹بر اساس آمارهای بانک جهانی، ایران در سال 2020 میلادی در شاخص قدرت خرید سرانه رتبهی 85م دنیا را از میان 197 کشور کسب کرده است؛ یعنی اگر جهان را به دو نیمه تقسیم کنیم، ما در نیمهی بالایی قرار داریم و بهطور میانگین، قدرت خرید مردم در 112 کشور از ما ایرانیان کمتر است. این نشان میدهد که اسکناسهای بیارزشترین پول دنیا، چندان هم بیارزش نیست و توانسته قدرت خرید ایرانیان را از 112 کشور بالاتر نگه دارد.
🔸 این یعنی چه!؟
یعنی اگر چه ارزش ریال از ارزش پول ملی 197 کشور کمتر است اما درآمد مردم ما به ریال، به اندازهای هست که بتوانیم با حقوقمان، کالاها و خدماتی را بخریم که مردم 112 کشور پایینتر از ما، توان تهیهاش را ندارند.
جالب آنکه برآوردهای صندوق بینالمللی پول نشان میدهد که قدرت خرید سرانه در ایران، تا سال 2027 بالاتر هم خواهد رفت.
🔴 بسیاری از کشورها بودهاند که در چهل سال اخیر، #صفرهای_پولشان را حذف کردند. همین امروز اگر ما 4 صفر را حذف کنیم، ارزش پول ملی از 81 کشور جهان بهتر میشود و تقریباً معادل ارزش پول ملی نیکاراگوئه خواهد شد. این در حالیاست که قدرت خرید مردم نیکاراگوئه هماکنون بر اساس آمارهای بانک جهانی، بهطور متوسط یکسوم قدرت خرید ایرانیان است.
👈 نتیجه آنکه #ارزش_اسمی_پول_ملی، تعیینکنندهی وضعیت رفاه مردم یک کشور نیست و اسکناسهای ریال نیز آنقدرها که رسانههای زرد میگویند، بیارزش نیست!
🔹 ویراست و توئیت #حجت_الاسلام_راجی در رابطه با ارزش پول ملی
♦️ صفحه ویراستی حجتالاسلامراجی
💢 نصب ویراستی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
❇️ آیا امام حسین (ع) توسط شیعیان به شهادت رسیده است ؟
🔹دکتر عباس نصیری فرد
♦️یکی از شبهاتی که در مورد قیام امام حسین علیه السلام مطرح می شود اینکه؛ قیام حسین بن علی (ع)حرکتی بود که مورد قبول مردم زمان خودش نبوده و حتی شیعیان هم این قیام را قبول نداشتند و امام حسین(ع) توسط کوفیان که از شیعیان پیروان پدرش علی ابن ابیطالب(ع) بودند به شهادت رسید؟
استدلال این افراد بر این است که مردم کوفه شیعه بودند و امام حسین (ع)را کوفیان به شهادت رساند پس نتیجه می گیریم امام حسین(ع) توسط شیعیان به شهادت رسید.!!
اما این استدلال به چند دلیل صحیح نمی باشد.
1⃣ در عصر امامت امام حسین (ع) به جهت تبلیغات ۲۰ ساله معاویه(هنگام خلافتش) بر علیه امام علی (ع) و همچنین سرکوب و کشتار شیعیان، شیعه در تمام شهرها در اقلیت بود،بگونه ای که بافت مذهبی شهرهای مهم اسلامی بدینگونه بود: مدینه عمدتا پیرو ابوبکر و عمر بودند،مکه اموی بودند،بصره عثمانی و شام یزیدی بودند.اما کوفه به جهت منطقه سوق الجیشی ، مخلوطی از همه ادیان و مذاهب بود.
2⃣ تناسب جمعیتی کوفه به لحاظ تفکر و اندیشه مذهبی و دینی اینگونه نبود که همه شیعه و یا حتی همه مسلمان باشند. یهودیان و مسیحیان نیز در کوفه زندگی میکردند. هیچ آمار دقیقی که جمعیت کوفه که همه شیعه بودند وجود ندارد، حتی برخی گفتهاند که شیعیان در اقلیت بودند، در حدود ثلث یا ربع جمعیت (اطلس شیعه، رسول جعفریان)
3⃣ امام در روز عاشورا در مقابل لشکر یزید که همه از کوفیان بودند فرمودند : وَيْلَكُمْ يا شيعَةَ آلِ أَبي سُفْيانَ(لهوف - ۱۴۷) یعنی؛ وای بر شما ای شیعیان آل ابی سفیان ، در کربلا مردم مقابل امام شامیان نبودند بلکه کوفیان بودند که حضرت آنها را آل ابوسفیان خطاب فرمودند.
4⃣ امام حسین (ع) در روز عاشورا خطاب به کوفیان فرمودند: چرا با من می جنگید آیا حقی از شما را ضایع کردم ... کوفیان در جواب حضرت گفتند : «إِنّا نَقْتُلُكَ بُغْضاً لاَِبِيكَ»؛ ( به خاطر كينه اى كه از پدرت علی به دل داريم، با تو مى جنگيم و تو را مى كشيم.)
اگر اینها شیعه علی ابن ابیطالب (ع) بودند یقینا نمی گفتند؛ بغضا لابیک، پس معلوم است که اینهایی که در کربلا برای قتل امام حسین(ع) تجمع نمودند شیعه نبودند.
5⃣ وقتی به اسامی فرمانده هان و ارکان سپاه کوفیان در صحرای کربلا نگاه می کنیم، اسمی از بزرگان و معاریف و رجال شیعه در آنها وجود ندارد لذا معلوم میشود شیعیان نقشی نداشتند.
6⃣ عبید الله ابن زیاد بسیاری از مردان کوفه که قدرت جنگیدن داشتند را با تطمیع و تهدید گروه گروه رهسپار کربلا می کرد ، اما خیلی از آنها در بین راه فرار می کردند و از روبرویی با امام حسین (ع) حذر می نمودند که گفته میشود بعضا از یک گروه بزرگ جزء تعداد کمی بیشتر به کربلا نمی رسیدند و بقیه فرار می کردند که یقینا در بین اینها شیعیان بودند، البته از این نکته هم نباید غافل بود که همه شیعیان کوفه امام را یاری نکردند، مانند برخی از توابین، اما از رودرویی و شرکت در شهادت امام هم حذر نمودند.
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 زوال و سقوط دلار آمریکا
🔹اندیشکده آمریکایی بنیاد هریتیج در تازهترین گزارش و جمعبندی خود درباره اعتبار بین المللی دلار آمریکا اعلام کرد دلار آمریکا در مسیر زوال و سقوط قرار دارد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔 eitaa.com/eisavim
♨️ هرچیو حسن روحانی حرفشو زده بود، رئیسی عمل کرد👌👌
بهبود ۹ پلهای رتبه پاسپورت ایران
در رتبهبندی با ارزشترین پاسپورتهای دنیا در سال ۲۰۲۳، کشور ایران در جایگاه ۸۸ قرار گرفت. حالا شهروندان کشور ما میتونن بدون اخذ ویزا به ۵۲ کشور سفر کنن. این رقم در سال ۲۰۲۱ (یعنی سال آخر دولت قبل) فقط ۴۳ کشور بود.
🆔https://eitaa.com/daneshgahiyan
خاطره ای از دکتر زرین کوب؛
روز عاشورا بود و در مراسمی به همین مناسبت به عنوان سخنران دعوت داشتم، مراسمی خاص با حضور تعداد زیادی تحصیل کرده و و به اصطلاح روشنفکر و البته تعدادی از مردم عادی، نگاهی به بنر تبلیغاتی که اسم و تصویر را روی آن زده بودند انداختم و وارد مسجد شده و در گوشهای نشستم، دنبال موضوعی برای شروع سخنرانی خودم می گشتم، موضوعی که بتواند مردم عزادار را در این روز خاص جذب کند، برای همین نمیخواستم فعلا کسی متوجه حضورم بشود، هر چه بیشتر فکر می کردم کمتر به نتیجه میرسیدم، ذهنم واقعا مغشوش شده بود که پیرمردی که بغل دستم نشسته بود با پرسشی رشتهی افکار را پاره کرد:
ببخشید شما استاد زرین کوب هستید؟
گفتم: استاد که چه عرض کنم ولی زرین کوب هستم.
خیلی خوشحال شد مثل کسی که به آرزوی خود رسیده باشد و شروع کرد به شرح اینکه چقدر دوست داشته بنده را از نزدیک ببیند.
همین طور که صحبت می کرد، دقیق نگاهش میکردم، این بنده خدا چرا باید آرزوی دیدن من را داشته باشد؟ چه وجه اشتراکی بین من و او وجود دارد؟ پیرمردی روستایی با چهرهای چین خورده و آفتاب سوخته، متین و سنگین و باوقار.
میگفت مکتب رفته و عم جزء خوانده، و در اوقات بیکاری یا قرآن می خواند یا غزل حافظ و شروع کرد به خواندن چند بیت جسته و گریخته از غزلیات خواجه و چه زیبا غزل حافظ را می خواند.
پرسیدم حالا چرا مشتاق دیدن بنده بودید؟
گفت: سؤالی داشتم
گفتم: بفرما
پرسید: شما به فال حافظ اعتقاد دارید؟
گفتم: خب بله، صددرصد
گفت: ولی من اعتقاد ندارم
پرسیدم: من چه کاری میتونم انجام بدم؟ از من چه خدمتی بر میاد؟ (عاشق مرامش شده بودم و از گفتگو با او لذت می بردم)
گفت: خیلی دوست دارم معتقد شوم، یک زحمتی برای من می کشید؟
گفتم: اگر از دستم بر بیاد، حتما، چرا که نه؟
گفت: یک فال برام بگیرید
گفتم ولی من دیوان حافظ پیشم ندارم.
بلافاصله دیوانی جیبی از جیبش درآورد و به طرفم گرفت و گفت: بفرما.
مات و مبهوت نگاهش کردم و گفتم، نیت کنید
فاتحهای زیر لب خواند و گفت: برای خودم نمیخوام، میخوام ببینم حافظ در مورد امروز (روز عاشورا) چی میگه؟
برای لحظه ای کُپ کردم و مردد در گرفتن فال.
حافظ ، عاشورا ، اگه جواب نداد چی؟ عشق و علاقهی این مرد به حافظ چی میشه؟
با وجود اینکه بارها و بارها غزلیات خواجه را کلمه به کلمه خوانده و در معنا و مفهوم آنها اندیشیده بودم، غزلی به ذهنم نرسید که به طور ویژه به این موضوع پرداخته باشد.
متوجه تردیدم شد، گفت چی شد استاد؟
گفتم هیچی، الان در خدمتتان هستم.
چشمانم را بستم و فاتحهای قرائت کردم و به شاخه نباتش قسمش دادم و صفحهای را باز کردم؛
زان یار دلنوازم شکریست با شکایت
گر نکته دان عشقی خوش بشنو این حکایت
بی مزد بود و منت هر خدمتی که کردم
یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت
رندان تشنه لب را آبی نمیدهد کس
گویی ولی شناسان رفتند از این ولایت
در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا
سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت
چشمت به غمزه ما را خون خورد و میپسندی
جانا روا نباشد خونریز را حمایت
در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود
از گوشهای برون آی ای کوکب هدایت
از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود
زنهار از این بیابان وین راه بینهایت
ای آفتاب خوبان میجوشد اندرونم
یک ساعتم بگنجان در سایه عنایت
این راه را نهایت صورت کجا توان بست
کش صد هزار منزل بیش است در بدایت
هر چند بردی آبم روی از درت نتابم
جور از حبیب خوشتر کز مدعی رعایت
عشقت رسد به فریاد ار خود به سان حافظ
قرآن ز بر بخوانی در چارده روایت
خدای من این غزل اگر موضوعش امام حسین و وقایع روز و شب یازدهم نباشد، پس چه می تواند باشد، سالها خود را حافظ پژوه می دانستم و هیچ وقت حتی یک بار هم به این غزل، از این زاویه نگاه نکرده بودم، این غزل، ویژه برای همین مناسبت سروده شده.
بیت اولش را خواندم از بیت دوم این مرد شروع به زمزمه کردن با من کرد و از حفظ با من همخوانی می کرد و گریه می کرد طوری که چهار ستون بدنش می لرزید، انگار داشتم روضه میخواندم و او هم پای روضهی من بود.
متوجه شدم عدهای دارند ما را تماشا می کنند که مجری برنامه به عنوان سخنران من را فراخواند و عذرخواهی که متوجه حضورم نشده، حالا دیگه می دونستم سخنرانی خود را چگونه شروع کنم.
بلند شدم، دستم را گرفت میخواست ببوسد که مانع شدم، خم شدم، دستش را به نشانهی ادب بوسیدم.
گفت معتقد شدم استاد، معتقد بودم استاد، ایمان پیدا کردم استاد، گریه امانش نمی داد.
آنروز من روضه خوان امام شهید شدم و کسانی پای روضهی من گریه کردند که پای هیچ روضهای به قول خودشان گریه نکرده بودند.
پیشنهاد می کنم هر وقت حال خوشی داشتید، وقایع روز عاشورا و شب یازدهم را در ذهن خود مرور کنید و بعد این غزل را بخوانید.
🏴وارد شدن به معرکه ای چند هزار نفره؛ یکّه و یک تنه و تنها🏴
یک.
اگر «گودال قتلگاه» محل عمیق ترین و زیباترین و بالاترین عبادتی باشد که برای خدای متعال انجام شده،
فقط یک نفر را پیدا می کنیم که در چنین جایی با اباعبدالله همراه شده.
یعنی تنها شریک ِ «اباعبدالله» در این «عبادت»، «عبدالله» است
چه «پدری» و چه «پسری»
برای رسیدن به چنین مقامی از چه گردنه ای عبور کرده؟
حدس من:
وارد شدن به معرکه ای چند هزار نفره؛ یکّه و یک تنه و تنها
پس شب و روز پنجم محرم، شب و روز امیدواری ما ترسوها به جرأتی است که
یک کودک [لفظی معادل با معنای مدّنظر وجود ندارد] به تاریخ دمیده
دو.
موقعی که مجاهدان، تهران را فتح کردند و خطر، شیخ را تهدید می کرد، من فکر کردم شیخ حتماً به سفارتخانههای خارجی پناه برده و یا گریخته است. وقتی به خانهاش رسیدم، دیدم در باز است. مرا که دید، به شوخی گفت, «لوله هنگ دانهای چند است؟!» (سوراخ موشها چند است؟) سپس خندید و گفت: «همه ترسیدند و توی سوراخ موش رفتند» یکی از حضار به شیخ گفت: «آقا! شما که میدانستید با مخالفت نتیجهای نمیگیرید، چرا مخالفت کردید؟ از اول معلوم بود که از پس این ها بر نمیآیید.» شیخ گفت:
«تا اگر صد سال بعد از این بعضی از مسلمانان به قعر زیر زمین و داخل سرداب ها رفتند و در آنجا با کمال ترس درد دل کردند و گفتند صد سال قبل عدهای دست به دست هم دادند و ریشۀ اسلام را کندند، لااقل یک نفر بگوید که در میان آن عده یک آخوند طبرسی و یارانش بودند که مخالفت کردند!»
میرزا جواد سعدالدوله به شیخ پیشنهاد کرد که بیرق «هلند» را بر بالای خانه تان بزنید؛ دیگر حتی لازم نیست به سفارت هلند تشریف بیاورید. زمانی هم که مشروطه خواهان تهران را گرفته بودند، اینطور نبود که جرئت داشته باشند به سفارت خارجی تعرض کنند، و میترسیدند. شیخ در پاسخ به این پیشنهاد، خندید و به استهزا گفت: «آقای سعدالدوله باید بیرق ما را بر روی سفارت اجنبی بزنند. چطور ممکن است که صاحب شریعت که من یکی از مبلغین احکام آن هستم، اجازه فرماید به خارج از شریعت آن پناهنده شوم؟!» آنگاه آیۀ شریفۀ «... وَلَنْ یَجعلَ اللهُ للکافرینَ علیَ المؤمنینَ سبیلاَ». و چند آیۀ دیگر را خواند و سپس ادامه داد: «من حاضرم صد مرتبه زنده شوم و ایرانیان و مسلمین مرا مثله کنند و بسوزانند، ولی به اجنبی پناهنده نشوم.»
[نمونه ای معاصر از وارد شدن به یک معرکه چند هزار نفره؛ یکّه و یک تنه و تنها]
و
کودکی [لفظی معادل با معنای مدّنظر وجود ندارد] که «نوّاب عامّ» را تربیت کرده و پرورش داده...
سه.
《قدرت ها و ابرقدرت ها و نوکران آنها مطمئن باشند که
اگر خمینی یکّه و تنها هم بماند
به راه خود
که راه مبارزه با کفر و ظلم و شرک و بت پرستی است
ادامه می دهد
و به یاری خدا در کنار بسیجیان جهان اسلام، این پابرهنه های مغضوب دیکتاتورها،
خواب راحت را از دیدگان جهانخواران و سرسپردگانی که به ستم و ظلم خویشتن اصرار می نمایند سلب خواهد کرد.》
پیام به حجاج بیت الله الحرام ۱۳۶۶/۶/۵
[نمونه ای امروزین از وارد شدن به یک معرکه جهانی؛ یکّه و یک تنه و تنها]
و
کودکی [لفظی معادل با معنای مدّنظر وجود ندارد] که «نوّاب عام» را تربیت کرده و پرورش داده...
🖊محمدصادق حیدری
☑️https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از پاسدار عشق
- چقدر زیبا بود این جمله:
«نمیخواهم پیر شوم و
زمان اثر خودش را برمن بگذارد!
بلکه من کسی هستم که
اثرِ خود را بر زمان میگذارد..»
#شهیدهبنتالهدیصدر🌷
📎 #امام_زمان
#پاسدارِوَصیتِحاجقاسم 』
════════════
🆔 @Pasdar_Eshgh
هدایت شده از کانال حسین دارابی
❌❌متن زیرو برای دوستانتون ارسال کنید بیان مطالب رو بخونن. شبهات و دروغهایی که به اهل بیت نسبت میدن، خیلی دین مردم رو متزلزل میکنه، باید پیشگیری کرد، وظیفه ما تولید محتوا، وظیفه شماهم انتشار👇
هدایت شده از کانال حسین دارابی
🔴 این شبهات رو میخوایم تو کانال پاسخ بدیم با هشتگ #شبهات_محرم دوتاش رو جواب دادیم
🔹آیا امام حسین و امامعلی در جنگ باایران حضور داشتند؟ و ایرانیان را کشتند؟
🔹آیا کربلا دعوای خانوادگی بود؟
🔹چرا توسل به ائمه؟ چرا ازخود خدانخواهیم؟
🔹چرا عزاداری بعداز 1400سال؟
🔹10 جواب به شبهه فقرا و تعطیلی هیأت
🔹آیا شمر دایی حضرت عباس بود؟
🔹آیا پیامبر آب را درجنگ بدر بردشمنان بست؟
🔹آیا سیدالشهدا سیاسی نیست؟
🔹آیا مجلس امام حسین به حکومت ربط نداره؟
وشبهات دیگر
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هدایت شده از کانال حسین دارابی
🔴 آیا مجالس امام حسین حکومتیه یا حکومتی نیست؟ نقش حکومت چیه؟
#شبهات_محرم (قسمت ۳)
1⃣ مجالس امام حسین ع حکومتی نیست اما وظیفه حکومت دینی اقامه معروف و نهی از منکر و تعظیم شعائره. اگر حکومت دینی تعظیم و ترویج شعائر دینی رو نکنه با حکومت طاغوت فرقی نداره
👈 اما این به معنای این نیست که هیاتها رو حکومت برگزار میکنه
2⃣ حکومت برگزار نمیکنه اما حتما #تشویق میکنه پس نقش حکومت اسلامی تشویق مردم به سمت حق و اهل بیت ع هستش. این تفاوتش با حکومت طاغوت و سکولاره که یا مانع هستن یا بیتفاوت.
3⃣ مجالس حکومتی، یک غلط فاحش است که القاء میکنن. مگر برای مجالس امام حسین در سراسر کشور و روستاها سرسوزنی حکومت هزینه میکنه؟!! تمام مجالس امام حسین ع نذورات مردمیه.
4⃣ حتی اگر حکومت، مجالس امام حسین رو برگزار کنه، بخشی از وظیفهاش رو در رابطه با ترویج معروف و خوبیها انجام داده است و این یک افتخاره.
بله ایرانیان همیشه در طول تاریخ محب اهل بیت بودن، اما همیشه مانند الان اینگونه در سرتاسر ایران کوچه به کوچه و خونه به خونه مجالس عزا برپا نمیشد، نگاهی به ایرانِ زمان پهلوی بیندازید که هیئات خیلی محدود بود که گاهی بصورت مخفیانه برگزار میشد. این است فرق حکومت اسلامی و حکومت طاغوت
#حسیندارابی
@hosein_darabi