دلنوشته های یک دانشجو
شهید سیدمرتضی آوینی : در جمهوری اسلامی همه آزادند الا بچه حزب اللهی ها، فحش اگر بدهند آزادی بیان است
مطلبی داشتم :
در خصوص پرونده شهادت ایشون همانجور که قوه قضائیه اعلام کرد ، مبتنی بر نظریه پزشکی قانونی و بررسی مدارک پرونده دقیقاً مشخص نیست ضربات منجر به شهادت ، توسط چه افرادی وارد شده و وقتی که قضات (۳نفر قاضی با تجربه) بررسی های کامل را انجام بدهند و مشخص نشه که قاتل چه کسی هست شرایطی پیش می آید که امکان قصاص متهمین وجود ندارد و مجرمین محکوم به دیه و یکسری مجازات های دیگر می شوند .
این موضوع حکم اسلام هست ، همان چیزی که آرمان عزیز به خاطرش شهید شدند . ( این موضوع صرفا در خصوص قصاص قاتلین هست ، البته باید اشاره کنم که این قبیل پرونده ها که مجازات سنگینی دارند چند مرحله بررسی می شوند و شاید در فرجام خواهی دیوان عالی کشور این رای نقض بشه!)
اما در خصوص سایر عناوین اتهامی مثل محاربه و ... همانجور که اعلام شد هنوز بررسی های دادگاه ادامه داره ، متاسفانه به دلیل عدم آشنایی به مسائل حقوقی که وجود دارد خیلی ها فکر می کنند که بررسی پرونده های این چنینی به راحتی هست در حالی که مسائل خیلی زیادی باید بررسی بشه ، این موضوعات واقعاً تخصصی هست ، نیاز به بررسی های خاصی داره و نمیشه به صرف احساسات حکم به سلب حیات یک انسان داد . قتل خانم الهه حسین نژاد از اساس شرایط و موضوع جرم فرق داره ، قاتل پس از شناسایی اقرار کرده و شیوه قتل را اعتراف کرده و تفاوت زیادی با نحوه قتل شهید علی وردی دارد .
#ارسالی_از_شما
@daneshjod