این "جرات" از کجا آمد؟
همه باید بدانند: آن زمانی که جهان در جنگ سرد بین دو بلوک غرب و شرق تقسیم شده بود و همگان باید نظم استعماری را می پذیرفتند. آن زمانی که استبداد در ایران در اوج تسلط بود. وقتی هیچ کس جرات اعتراض به شاه را نداشت؛ وقتی حتی در خانه هم از رعب و وحشت ساواک جرات شعار مرگ بر شاه را نداشتند. این مرد بزرگ پرچمدار حرکت بزرگی شد که امروز پس سی و هفت سال از رحلت او نیز استمرار دارد.
نسلی که خمینی بزرگ را به چشم ندیده اند بیش از ۹۰ شب در خیابان انقلاب او را حفظ نموند. نسلی که حیات خمینی را درک نکرده بودند پشت لانچر و پدافند نشستند تا میراث او بماند.
نسلی که خامنه ای شهید براساس مکتب خمینی بزرگ پرورش داد. انقلاب اسلامی از نسل بنیانگذاران به نسل جدید که وارث و ادامه دهنده هستند رسیده است. همه باید بدانند این جرات که نوجوان تا کهنسال شما توان ایستادن مقابل آمریکا را یافت از قیام خمینی بزرگ است.
#علیرضا_زادبر
تصویر سخنرانی امام در ۱۳ خرداد ۱۳۴۲
@daneshjod
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام خمینی :
مرحوم مدرس میگفت: بزنید که بروند از شما شکایت کنند؛ نه بخورید و بروید شکایت کنید.
خدا رحمتت کنه مرد بزرگ..
امام با همین روحیه بود که انقلاب کرد
این روحیه شجاعت رو باید همه بخصوص مسئولین داشته باشن
@daneshjod
دلنوشته های یک دانشجو
شهید مهدی زین الدین: هرگاه شب جمعه شهدا را یاد کنید آنها شما را نزد اباعبدالله (ع) یاد می کنند🖤 @da
شب جمعه است
شهدا رو زیاد یاد کنید
برای شادی روح اموات فاتحهبخونید ❤️
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قلبم مدت زیادیه گرفته...
@daneshjod
همه "ترین" های دنیارو داشت
کتابخوانترین
خوشتیپ ترین
مظلومترین
مقتدرترین
مهربانترین
و...
@daneshjod