eitaa logo
دانستنی
31 دنبال‌کننده
305 عکس
269 ویدیو
43 فایل
نکات علمی و آموزشی و هشدارها و ...
مشاهده در ایتا
دانلود
🚖چک کردن خودرو قبل از استارت زدن 🔻کاپوت را بالا بزنید و اول از همه سطح روغن موتور خودرو را چک کنید 🔻در رادیاتور باز کنید و سطح آب رادیاتور را چک کنید فول باشد 🔻سطح مخزن روغن ترمز را چک کنید کم نباشد و اگر کم باشد نشانه نشتی داشتن روغن ترمز یا ضعیف شدن لنت ترمز می باشد 🔻 سطح روغن هیدرولیک را چک کنید 🔻مخزن شیشه شور را فول کنید 🔻 چراغهای جلو و عقب و بالا و پایین را چک کنید 🔻تسمه های دینام ،هیدرولیک و کولر خودرو را بازدید کنید 🔻 تیغه های برف پاکن را از نظر سلامت چک کنید 🔻باد لاستیک هار را چک کنید باد لاستیک زاپاس را همچنین 🔻حتی به پیچ های روی چرخ نیز آچار بندازید بخصوص بعد از خارج شدن از تعمیرگاه 🔻به زیر خودرو نگاهی کنید نشتی های زیر خودرو را چک کنید 🔻بست باتری وحباب گیر روی باتری را نیز چک کنید سبز باشد – اسید باتری را چک کنید 🔻آچار چرخ – جک زیر چرخ را از نظر سالم بودن چک کنید 🔻بازدیدهای دوره ای خودرو را با مراجعه به تعمیرگاه انجام دهید 🔻 بست ها ،سوکت ها ،جنت های خودرو را چک کنید 🔻در زمستان بخاری و در تابستان کولر خودرو را چک کنید 🔻با باز کردن سوئیچ صدای گیزه پمپ بنزین را نیز چک کنید صدا واضح و معلوم باشد 🔻 دفترچه مخصوص برای یاداشت کارکرد کیلومتر روغن، تسمه تایم، صفحه کلاج، تعویض لنت، تعویض شمع وایر و هر آنچه که روی خودرو انجام دادید را با خود داشته باشیدتا در زمان سرویس دهی به خودرو به کارتان می آید 🔻چک کردن جعبه فیوز و تعویض فیوز های سوخته 🔻چک کردن چراغ های پشت آمپر 🔻سالم بودن فن رادیاتور
❓عیوب ترمزهای پرقدرت (بوستر): ⛔️ترمز ازاد نمی شود:👇 ✅اولین علت:گیر کردناهرم بندی پدال ترمز (ازاد کردن) ✅دومین علت:درست کار نکردن سوپاپ یکطرفه (ازاد مردن – تعویض قطعات معیوب) ✅سومین علت:گرفتگی مجرای جبران کننده (تمیز کردن) ✅چهارمین علت:چسبندگی کاسه نمد پلانجر هیدرولیکی (تعویض کاسه نمد) ✅پنجمین علت:چسبندگی پیستون (روغنکاری و در صورت لزوم تعویض قطعات معیوب) ✅ششمین علت:شکستگی فنر بر گردان (تعویض) ⛔️کم شدن مایع ترمز:👇 ✅اولین علت:معیوب بودن یا فرسودگی کاسه نمدها در قسمت هیدرولیکی (تعویض – پر کردن و هوا گیری دستگاه) ✅دومین علت:شل بودن اتصال لوله ها (محکم کردن – تعویض کاسه نمدها)
میدونستید کرسی «کمخونی» را برطرف میکند؟ پاها در زیر کرسی آرام آرام گرم می‌شوند، در این حالت مغر استخوان که کارش خون‌سازی است شروع به فعالیت کرده و عملیات خون‌سازی را تقویت می‌کند
چـطوری سکسکه رو متوقف کنیم؟🤔 👈 کافیه 30 ثانیه در یک کیسه تنفس کنید سکسکه شما متوقف میشود 👈 با اینکار میزان CO2 خون شما تغییر پیدا خواهد کرد و سکسکه ازبین میرود
از خوردن موادی که برای تزیین و لعاب‌دار کردن کیک‌های تولد و... استفاده می‌شود جدا خودداری کنید ❗️ این مواد تماما از رنگ‌های مصنوعی و روغن‌های بسیار چرب و مضر و سایر مواد آسیب‌زا ساخته می‌شوند و برای تمامی افراد به‌ویژه مبتلایان به قندخون و فشار‌خون بسیار مضرند !
در مصرف ژلوفن احتیاط کنید ! ژلوفن به مرور زمان کلیه‌ها و کبد را از کار می‌اندازد، ژلوفن در کبد متابولیزه می‌شود تا قابلیت جذب داشته باشد بنابراین مصرف آن به کبد فشار می‌آورد !
⬅️سنسور فشار روغن موتور 🔴این سنسور که همان فشنگی روغن است ، در مسیر روغن موتور قرار دارد که در صورت کاهش فشار روغن در مسیر ، فعال شده و باعث روشن شدن چراغ اخطار در پشت آمپر می شود 1⃣این سنسور برای خودروی پیکان دو پایه است که از طریق آن ، اطلاعات فشار روغن برای چراغ اخطار روغن و نشان دهنده فشار روغن روی صفحه نشان دهنده ها ارسال می شود 2⃣این سنسور برای خودروی آر دی یک پایه است که فقط اطلاعات فشار روغن را برای چراغ اخطار روغن ارسال می کند 3⃣این سنسور در بعضی از خودرو های انژکتوری سه پایه بوده که برق پمپ بنزین از آن عبور می کند و در صورت کم شدن فشار روغن هنگام تصادف برق پمپ بنزین قطع شده که در واقع کار سوئیچ اینرسی را انجام میدهد 📌عملکرد خودرو هنگام خرابی این سنسور: ✔️هنگام خرابی این سنسور با باز کردن سوئیچ، چراغ پشت آمپر روشن نخواهد شد ✔️در تمامی حالات چراغ روغن روشن خواهد ماند .
☑️ یکی از راه ها در زمان عمل نکردن ترمزها: معکوس بکشید: اگر اتومبیل شما اتومات است، آن را در حالت دستی قرار داده و دنده را 1 یا 2 کنید. اگر اتومبیل شما دنده دستی است، سعی کنید کم کم دنده را کم کنید. یعنی اول دنده را 3 و پس از کمی حرکت و کم شدن سرعت، دنده را 2 کنید. ▫️دقت کنید که بطور ناگهانی به دنده پایین (1 و 2) شیفت نکنید چون ممکن است کنترل اتومبیل را از دست بدهید.
یکی از ترسناک ترین اعدام ها در طول تاریخ مربوط به آسیای شرقی و پخته شدن بود! آنها دیگ های بزرگی داشتند که پر از روغن و یا آب جوش میکردند و قربانی را در دیگ قرار داده و به این شکل کشته میشد.
وقتی هنوز سرنگ‌های یک‌بار مصرف نیومده بود از این سرنگ‌های شیشه‌ای با سوزن فلزی استفاده میشد و به خاطر درد زیادش هست که ترس از آمپول از اون موقع ها به یاد مونده .
زنان قیماقی (سرشیر فروش) که قبل از طلوع آفتاب، پیاده به همه محله‌های شهر سر میزدند و با بانگ قیماقی، قیماقی شهر را بیدار می کردند. اهواز ۱۳۲۵ .. نزدیک پل سفید