🔆در احوال زندگى امام سجاد(علیه السلام )
از قول امام باقر عليه السلام چنين نقل شده كه :
چون امام باقر عليه السلام بدن مبارك پدر بزرگوارش امام زين العابدين عليه السلام را غسل داد، ناظران سجده گاه هاى حضرت از زانو و پشت پاهاى شريفش را ديدند كه هم چون زانوان شتر پينه بسته بود و به گردن مبارك نگريستند آن جا نيز پينه بسته ديدند.
به امام باقر عليه السلام عرض كردند: يا بن رسول الله صلى الله عليه و آله پينه جاهاى سجده را از كثرت سجود مى دانيم ، اما اين كه بر دوشش مى بينيم از چيست ؟
فرمود: اگر از دنيا نرفته بود چيزى به شما نمى گفتم ، روزى بر او نمى گذشت جز آن كه يك يا چند گرسنه را سير مى كرد تا آن جا كه دسترسى داشت . و چون شب فرا مى رسيد به بازمانده از قوت و روزى عائله اش نظر مى كرد آن را در انبانى مى گذاشت و چون مردم به خواب مى رفتند آن را به دوش مى كشيد و به كوچه هاى مدينه منوره مى رفت و آهنگ مردمى مى كرد كه از مردم به خاطر عزت نفس چيزى نمى خواستند، آن انبان را در نزد آن ها خالى مى كرد آن چنان كه نمى دانستند او كيست ؟ و از خاندانش جز من كسى از اين راز آگاه نبود و من اين روش را از او آگاهى يافتم ، اميد داشت كه صدقه را با دست پنهانى بدهد و از فضل آن برخوردار گردد و مى فرمود: همانا صدقه پنهانى خشم خدا را خاموش مى كند هم چنان كه آب آتش را فرو مى نشاند و چون يكى از شما صدقه بدهد كه اگر با دست راست عطا كند آن را از دست چپ مخفى و پنهان سازد.
سفينة البحار، ج 2، ص 24.
✾┄┅═✧☫✧●●✧☫✧═┅┄
#روش_سخنوری
@soKhanRanyRawesh
حضرت مسیح علیه السلام
مسیح اسم خاص و نام حضرت عیسی (ع) است و در مورد معنای آن اختلاف نظراتی وجود دارد. برخی ریشه این کلمه را عربی می دانند که به معنای «پاک کننده» یا «پاک کننده از گناهان» است و برخی دیگر آن را غیر عربی می دانند و توضیح می دهند که از ریشه ماشیاخ در عبری آمده و به معنای «نجات دهنده» است.
نام اصلی حضرت عیسی، «یسوع» به معنی نجات دهنده و لقب ایشان محسوب می شود. حضرت عیسی در روز 25 دسامبر سال اول میلادی و 622 سال قبل از هجرت بزرگ پیامبر اسلام در بیت لحم واقع در فلسطین متولد شد.
مادر حضرت عیسی، حضرت مریم علیه السلام است که دختر عمران و از بانوان فرزانه و از شخصیت های برجسته در قوم بنی اسرائیل است. پدر حضرت مریم علیه السلام، عمران و از نسل حضرت سلیمان (ع) و از علماء برجسته و پارسا و پرهیزگار قوم بنی اسرائیل است. عمران پدر مریم در دوران جنینی وی از جهان رفت و سرپرستی دخترش را حضرت زکریا شوهرخاله مریم بر عهده گرفت و او را طبق نظر مادرش از خدمه بیت المقدس نمود.
حضرت مریم روزها روزه می گرفت و شب ها به عبادت می پرداخت و در میان قوم بنی اسرائیل از مقام و منزلت بالایی برخوردار بود. در سن 13 سالگی مریم، خداوند یکی از فرشتگان را به صورت یک جوان زیبا به سوی او فرستاد. فرستاده مهربان به حضرت مریم (ع) فرمود: «نگران نباش، من فرستاده پروردگار هستم و آمده ام تا پسری پاکیزه و پرهیزگار به تو ببخشم». حضرت مریم از شنیدن این سخنان بسیار تعجب کرد و فرمود: «چگونه ممکن است صاحب فرزندی شوم در حالیکه تاکنون کسی با من تماس نداشته و هرگز زن آلوده ای نبوده ام».
فرشته درگاه خداوند در پاسخ فرمود: «صحیح است، اما خداوند فرموده است که آفرینش پسری بدون پدر برای من آسان است. می خواهیم تا عیسی نشانه ای برای مردم و رحمتی از سوی ما برای آنها باشد» و پس از آن حضرت مریم باردار شد و فرزند موعود در رحم او قرار گرفت. این مساله منجر شد تا حضرت مریم به خارج از بیت المقدس رفته و تنها زندگی کند.
┄┅═✧☫✧●●✧☫✧═┅┄
#روش_سخنوری
@soKhanRanyRawesh
ادامه دارد👇👇
ادامه ی متن ☝️☝️☝️
هنگامی که حضرت عیسی (ع) متولد شد، به حضرت مریم وحی شد که نزد قومش بازگردد و اگر کسی درباره بارداری و چگونگی متولد شدن فرزندش پرسید، پاسخ او را ندهد و با اشاره بگوید که روزه سکوت نذر کرده است. سپس حضرت مریم نزد قومش بنی اسرائیل بازگشت و وقتی مردم او را سرزنش کردند، به گهواره کودک اشاره کرد و از آنها خواست تا با فرزندش سخن بگویند. قوم بنی اسرائیل که از اشاره مریم ناراحت شده بودند، گفتند که چگونه با یک فرزند در گهواره سخت بگوییم.
در این هنگام حضرت عیسی علیه السلام در گهواره شروع به سخن گفتن نمود: «من بنده خدا هستم. خداوند کتاب انجیل را به من داده و مرا پیامبر قرار داده است...». هنگامی که قوم بنی اسرائیل سخنان فوق العاده حضرت عیسی را شنیدند، دریافتند که حضرت مریم از هر گونه گناه و ناپاکی به دور است و حضرت عیسی (ع) پس از آن تا زمانی که بزرگ شد و به حد زبان گشودن رسید، با کسی سخن نگفت.
پیامبران اولوالعزم، پیامبرانی هستند که کتاب و شریعت دارند. تعداد آنها 5 نفر است که به ترتیب: حضرت نوح (ع)، حضرت ابراهیم (ع) ، حضرت موسی (ع) ، حضرت عیسی (ع) و حضرت محمد (ص) می باشد. بنابراین حضرت عیسی مسیح (ع) چهارمین پیامبر اولوالعزم است.
حضرت عیسی (ع)، در میان مسیحیان دارای لقب های مختلفی می باشند از جمله:
«مسیح»: که به معنی «پاک» می باشد.
«منجی»: فردی است که نجات آدمها به اذن خداوند به دست او محقق می شود
«نبی»: شخصی که پیام خدا را به انسان ها می رساند
«کاهن عهد جدید» میان خداوند و انسانها
«شبان نیکو»
در کتاب انجیل یوحنّا به حضرت عیسی ،لقب های «راه»، «حقیقت» و «زندگی» داده اند.
در کتب پولُس عیسی (ع) «صورت خدای نادیده» نامیده می شود
یکی از صفات حضرت عیسی (ع)، «روح الله» است که به معنی روحی از سمت خدا و روحی خداوند می باشد.
در ابتدا چنین تصور می شد که حضرت عیسی (ع) مخالف ازدواج بوده است؛ اما با توجه به سفارش اکیدی که در خصوص مساله ازدواج در قرآن و روایات متعدد و زندگی نامه حضرت عیسی شده است، مشخص شد که ایشان با اصل مساله ازدواج مشکلی نداشتند و دلیل ازدواج نکردن ایشان تنها مربوط به شرایط خاص جامعه و زندگی شان بوده است.
ادامه دارد ...
┄┅═✧☫✧●●✧☫✧═┅┄
#روش_سخنوری
@soKhanRanyRawesh
ادامه در 👇👇👇
ادامه متن☝️☝️☝️
حضرت عیسی (ع) در سن 30 سالگی به رسالت مبعوث شد و به طور رسمی رسالت خود را به مردم اعلام نمود. حضرت عیسی (ع) تلاش کرد تا مانع از انحراف یهودیان شده و آنها را از گمراهی باز دارد. متاسفانه پس از آن، جمعیت کمی پیرو حضرت عیسی (ع) شدند و آن حضرت مورد تهدید بزرگان قوم یهود قرار گرفت. آنها حتی تصمیم به قتل وی گرفتند؛ زیرا از قدرت گرفتن حضرت عیسی و بیشتر شدن تعداد پیروانش وحشت داشتند. هر چه مردم بیشتری به حضرت عیسی روی می آورند، قوم یهود بیشتر نگران می شدند و در نهایت به این نتیجه رسیدند که برای حفظ قوم شان باید حضرت عیسی را قربانی کنند. در نهایت خداوند حضرت عیسی (ع) را به آسمان ها برد و یهودیان به اشتباه فردی شبیه به حضرت عیسی را به صلیب کشیدند.
مسیحیان این گونه اعتقاد دارند که حضرت عیسی (ع) به صلیب کشیده شد و پس از سه روز دوباره زنده شده و به آسمان ها عروج کرد. اما در کتاب آسمانی مان قرآن در سوره نساء آیه 157، کشته شدن و به صلیب کشیده شدن حضرت عیسی (ع) رد شده و آمده است: «آنها مسیح را نکشتند و به صلیب نکشاندند، بلکه شخص دیگری را به اشتباه به جای او به صلیب کشاندند و خودشان نیز یقین به این موضوع نداشتند، بلکه خداوند او را به سوی خود بالا برد». خداوند حضرت مسیح (ع) را به آسمان ها برد تا او را از شر دشمنان حفظ کرده تا در زمان ظهور حضرت مهدی (عج) به زمین بازگرداند.
دائما بزرگان یهودی برای مخالفت با حضرت عیسی (ع) سخنان او را تکذیب می کردند و از وی میخواستند که معجزه ای به آنها نشان دهد تا حرف هایش را باور کنند. حضرت عیسی (ع) در جواب این افراد فرمود: «از طرف پروردگارم نشانه ای برای شما دارم. از گل چیزی به شکل پرنده خواهم ساخت و در آن می دمم و پرنده به اذن خداوند زنده خواهد شد. من کور مادرزاد را شفا خواهم داد. مبتلایان به بیماری پیسی را شفا می دهم و مردگان را زنده خواهم کرد و از آنچه که می خورید و در خانه تان ذخیره می کنید، به شما اطلاع می دهم. اگر ایمان داشته باشید، قطعا در تمام اینها نشانه ای از حق وجود دارد».
قرآن کریم پیدایش حواریون را این گونه توضیح می دهد: «هنگامی که عیسی (ع) از آنان احساس کفر کرد، گفت: کیست که یاور من به سوی خداوند شود؟ حواریون گفتند که ما یاور خداییم، به خدا ایمان آوردیم و تو ای عیسی گواهی ده که ما تسلیم خدا هستیم. پروردگارا ! به آنچه نازل کردی، ایمان آوردیم و از فرستاده تو پیروی نمودیم و ما را در زمره گواهان قرار بده». اسامی این حواریون در کتاب انجیل آمده است و 12 نفر هستند.
ادامه دارد...
┄┅═✧☫✧●●✧☫✧═┅┄
#روش_سخنوری
@soKhanRanyRawesh
ادامه در👇👇👇
ادامه متن ☝️☝️☝️
ویژگی های اخلاقی حضرت عیسی (ع)
برخی از صفات بارز آن حضرت عبارتند از:
زهد: ایشان مانند سایر پیامبران، خود را از تشریفات و زبیایی های دنیوی دور نگه می داشت و از اینکه کارهای خود را به عهده دیگران واگذار کند، خودداری می کرد.
تعادل در شادی و غم: امام رضا (ع) در خصوص حضرت عیسی (ع) فرمود: «حضرت عیسی هم گریه می کرد و هم می خندید، ولی حضرت یحی تنها می گریست و نمی خندید. حالتی که حضرت عیسی داشت، از حضرت یحی بهتر بود».
اجتناب از زیاد سخن گفتن: امام صادق (ع) درباره حضرت عیسی (ع) فرمود: «حضرت مسیح دائما می فرمود: به غیر از یاد خدا، زیاد سخن نگویید؛ کسانی که زیاد حرف می زنند، دل هایشان دچار قساوت شده ولی خودشان از این مساله مطلع نیستند».
روشن گری و تبیین حقایق: حضرت عیسی برای مردم دلایل روشن می آورد و می فرمود: «من برای شما حکمت آورده ام. و آمده ام تا برخی از آنچه را که در ان اختلاف دارید، روشن کنم. پس تقوای الهی پیشه کنید و از من اطلاعت نمایید».
آیات و احادیثی در مورد حضرت عیسی (ع)
«يا مَريمُ إنَّ اللَّهَ يُبَشِّرُكِ بِكَلِمَةٍ مِنهُ اسمُهُ المَسيحُ عِيسَي ابنُ مَريمَ وَجيِهاً فِي الدُّنيا وَ الآخِرَةِ و مِنَ المُقَرَّبينَ) اي مريم! خدا تو را به كلمه اي از جانب خودش بشارت ميدهد كه نامش مسيح، عيسي بن مريم است؛ در حالي كه در دنيا و آخرت آبرومند و از مقرّبان الهي است....آل عمران ، آيه 45 .»
////////////////////////////
امام علی (ع) در مورد حضرت عیسی (ع) می فرمایند: « وَلامالٌ يَلفِتُهُ و لا طَمَعٌ يُذِلُّهُ، دابَّتُهُ رِجلاهُ و خادِمُهُ يَداهُ. نه مال و ثروتي داشت كه او را به خود مشغول گرداند و نه طمعي كه به خوارياش اندازد، مركب او دو پايش بود و خدمت كارش دو دستش....نهج البلاغه، خطبه 160.»
////////////////////////////
سخنان آموزنده عیسی مسیح
حضرت عیسی (ع) می فرمایند: «الدُّنيا قَنطَرَةٌ فاَعبُروها و لا تَعمُرُوها: دنيا پل است؛ از آن بگذريد و آبادش مسازيد.....الأمالي، مفيد، ص 43.»
حضرت عیسی (ع) می فرمایند: «طُوبي لِلَّذينَ يَتهَجَّدونَ مِن اللَّيلِ، اُولئكَ الّذينَ يَرِثونَ النُّورَ الدّائِمَ ؛ خوشا آنان كه پاسي از شب را به عبادت ميگذرانند؛ آنان كسانياند كه نوري ماندگار به ارث ميبرند....تحف العقول، ص 510. »
////////////////////////////
حضرت عیسی (ع) می فرمایند: إنَّ الشَّجَرَةَ لاتَكمُلُ إلّابِثَمَرَةٍ طَيِّبَةٍ كَذلِكَ لايَكمُلُ الدِّينُ إلّا بِالتَّحَرُّجِ عَنِ المَحارِمِ
درخت كامل نميشود؛ مگر با ميوهاي گوارا. همچنين دينداري كامل نمي شود مگر با دوري از حرام ها.....تحف العقول، ص 511 .
////////////////////////////
سخن آخر
زندگی حضرت عیسی (ع) پر از فراز و نشیب ها و دشواری هاست. با اندکی دقت در آیات قرآنی می توان اقرار نمود که تعظیم و تکریمی که قرآن از حضرت مسیح می نماید، در عالی ترین و عمیق ترین صورت ممکن است.
┄┅═✧☫✧●●✧☫✧═┅┄
#روش_سخنوری
@soKhanRanyRawesh
درخواست #شیطان
عیسی بر فراز کوهی به نام اریحا بود، که با شیطان مواجه شد. شیطان گفت؛ همان گونه که بیماران را شفا می دهی، مردگان را زنده کن و یا خود را از بالای این کوه پایین بیانداز. عیسی فرمود؛ در شفای بیماران و زنده شدن مردگان من از خداوند اذن داشتم. اما در این مورد خاص اجازه چنین کاری ندارم.
بنده هیچ گاه در چنین مواردی خدایش را نمی آزماید. آن گاه شیطان از عیسی پرسید: آیا خدای تو قادر است دنیا را داخل یک تخم مرغ جای بدهد؟
عیسی پاسخ داد؛ پروردگار من از هیچ کاری عاجز نیست، اما چیزی که تو می خواهی عاقلانه نیست.
داستان پیامبران، اکبری، ص 239 و 240.
┄┅═✧☫✧●●✧☫✧═┅┄
#روش_سخنوری
@soKhanRanyRawesh
روایت جامع نبوی در توصیف آخر الزمان .mp3
11.78M
🎧 فایل صوتی روايت جامع نبوى در توصيف آخر الزمان (دوران پیش از ظهور)
🗂 نشانه های ظهور
✔️ شايد بهترين روايتى كه مفصلا به نشانه های کلی دوران آخر الزمان و پیش از ظهور میپردازد، اين حديث نبوى، صلّى اللّه عليه و آله، است كه ابن عباس میگويد:
▫️ "در حجة الوداع، با رسول خدا، صلّى اللّه عليه و آله، مشغول انجام مناسك حج بوديم كه حضرت، حلقه در كعبه را گرفته و رو به ما كردند و فرمودند:
🔸 آيا میخواهيد شما را از نشانهها و حوادث پيش از قيامت (ظهور) خبردار كنم؟
▫️ سلمان كه از همه به ايشان نزديكتر ايستاده بود، گفت:
🔹 بلى يا رسول اللّه!
▫️ ايشان فرمودند:
🔸 از جمله آنها ... "
(به علت طولانی بودن متن حدیث، حدیث به صورت فایل صوتیِ این پست ارسال گردید.)
⬅️ کتاب شش ماه پایانی (تقویم حوادث شش ماهۀ پیش از ظهور) نوشته ی مجتبی الساده ترجمه ی محمود مطهری نیا
(1). بشارة الاسلام، ص 25؛ منتخب الاثر، ص 432.
📼 صوتی شده توسط ایران صدا
🏷#امام_زمان_عجّل_الله_فرجه #نشانه_های_ظهور #ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستانی از حاج اقا قرائتی
┄┅═✧☫✧●●✧☫✧═┅┄
#روش_سخنوری
@soKhanRanyRawesh
23.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️اثبات ولایت فقیه از نهج البلاغه و عقل!
🎙 حجتالاسلام والمسلمین استاد #قرائتی
┄┅═✧☫✧●●✧☫✧═┅┄
#روش_سخنوری
@soKhanRanyRawesh
#داستانک 📚
نیمه شبی چند دوست به قایقسواری رفتند و مدت زیادی پارو زدند. سپیده که زد گفتند: «چقدر رفتهایم؟ تمام شب را پارو زدهایم!»
اما دیدند درست در همان جایی هستند که شب پیش بودند! آنان تمام شب را پارو زده بودند، ولی یادشان رفته بود طناب قایق را از ساحل باز کنند!
در اقیانوﺱ بیپایان هستی، انسانی که قایقش را از این ساحل باز نکرده باشد هر چقدر هم که رنج ببرد، به هیچ کجا نخواهد رسید.
#پی_نوشت :شما قایقتان را به کدام ساحل بستهاید؟ ساحل افکار منفی، ناامیدی، ترس، زیادهخواهی، غرور کاذب، خودبزرگبینی، گذشته یا ...
┄┅═✧☫✧●●✧☫✧═┅┄
#روش_سخنوری
@soKhanRanyRawesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 اثراتِ مخرّبِ اعتقادیِ دزدی و کاسبی با ذکر!
❗️این ذکر رو بگو پولدار بشی! این ذکر رو بگو عزیز بشی! این ذکر رو بگو تا گنج گیرت بیاد! این ذکر رو بگو تا بچهدار بشی!
❗️طرف تو تمام عمرش یک رکعت نماز نخونده، کانال زده و دستورالعمل دینی میده!
┄┅═✧☫✧●●✧☫✧═┅┄
#روش_سخنوری
@soKhanRanyRawesh
🕊🌸🕊
قسمت نشد که گاه بهگاهی ببینمت
حتی به قدرِ نیم نگاهی ببینمت...
تکلیفِ بیقراری این دل چه میشود؟!!!
اصلاً شما اگر که نخواهی ببینمت...
ایکاش یک سه شنبه شبی قسمتم شود
در راهِ جمکران سر راهی ببینمت...
یا که مُحَرَمی شود و بین کوچهای
در حالِ کارِ نصبِ سیاهی ببینمت...
آقا خدا نیاوَرَد آن روز را کهمن
سرگرم میشوم به گناهی ببینمت...
با این دلِ سیاه و تباهم چه دلخوشم
بر این خیالِ کهنهیِ واهی:ببینمت...!
دارم یقین که روزِ وصالِ تو میرسد
ذکرِ لبم شده که الهی ببینمت...
#شعر #مهدوی
┄┅═✧☫✧●●✧☫✧═┅┄
#روش_سخنوری
@soKhanRanyRawesh