eitaa logo
داریوش سجادی
906 دنبال‌کننده
804 عکس
249 ویدیو
5 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه چیز آرومه ما چقد خوشبختیم! ...
.. به همین سادگی! فیلم سینمائی «جنگ جهانی سوم» را در مُضیق‌ترین خوانش ممکن می‌توان آناتومی ساده‌انگارانه از چگونگی ایجاد خط تولید «هیتلرسازی» تلقی کرد. فیلم بنوعی تبرئه و یا توجیه عملکرد هیتلر بود که کارگردان سعی بر القای این نکته داشت که «هیتلرها» مولود ظلم‌های بناحق روا داشته شده‌اند. حال این مظلوم چه «آدولف» باشد که در وین از سوی یهودیان متنفذ تضییع حق شد و چه «شکیب» باشد که از سوی همه اطرفیانش جفا کشید و تحقیر شد! هومن سیدی (کارگردان فیلم) هر چند جوان خوش‌نگاهی در عرصه سینماست اما «جنگ جهانی سوم‌اش» ساده‌انگاری در پویش‌ها و تحولات تاریخی است که بدون توجه به «مسئولیت‌های فردی تاریخ سازان» کوشیده تاریخ و تاریخ‌سازان را «به همین سادگی» القا و ساده‌سازی کند!
صادق زیباکلام: یک پرسش ساده از طرفداران حجاب اجباری اعمال حجاب اجباری ظرف ۴۴ سال گذشته،چقدر مانع از گسترش فساد ،فحشا و ناهنجاری‌های اخلاقی گردید؟ متقابلا ظرف شش‌ماه گذشته که حجاب اجباری کم وبیش رها شده بود، آیا مفاسد اخلاقی افزایش می‌آبد؟ آیا حجاب اجباری سرسوزنی منجر به بهبود اخلاقی جامعه می‌شود؟ یک پرسش ساده از صادق زیباکلام! بیش از ۱۴۰۰ سال از بعثت رسول‌الله گذشته و خداوند بدون این‌که از بنده‌اش و علائق و توانائی‌اش بپرسه اونا را خلق کرده و در زیست دنیوی‌شان آنها را به انجام دادن و انجام ندادن اموری دنیوی «مکلف قرار داده» که فعل و ترک فعل‌اش رو مستحق مجازات و پاداش اخروی دانسته. آقای زیباکلام بیش از ۱۴۰۰ ساله «اکثریت بندگان خدا» در سرتاسر دنیا از انجام دادن و انجام ندادن تکالیف خداخواست‌شون استنکاف و پرهیز کردن. آیا استنکاف اکثریتی بندگان خدا از تکالیف‌شان مجوز تعطیل کردن دین خدا و فرائض و شریعت محوله بندگان خداست!؟
پهلوان پنبه‌ها! حمید فرخ‌نژاد بعد از فرار از ایران با ۱۳۰۰۰ کیلومتر فاصله از عمق لس‌آنجلس و با انشائی «حماسی» خطاب به نیروهای بسیج توئیت کرده که: خواستم به شما بسیجی‌ها بگم هیچی نیستید. یک مشت حقوق بگیرید ... خودتونو صاحب فکر و اعتقاد جا نزنید ... شما مزدورید نه یک کلمه بیشتر نه یک کلمه کمتر! .... میگن مردی «بغایت ترسو» روزی در تبریز با پهلوان شهر گلاویز شد و با چالاکی از دست پهلوان گریخت و مستقیم رفت ترمینال و با اولین اتوبوس خودشو به شهر و خانه‌اش رسوند و سراسیمه وارد منزل شد و درب را پشت سرش قفل کرد و رفت بالای بام و با عصبانیت خطاب به پهلون تبریزی گفت: اگه مردی بیا اینجا! همسرش هم که نگران شده بود با تضرع به شوهرش گفت: تو را بخدا خون راه ننداز و بیا پائین! ....
علی (ع) در شهادت‌اش فُزْتُ وَ رَبِّ الْکَعْبَة را گفت و «جهان» در میلادش و به میمنت ورودش به دنیا به وجد آمد و فُزْتُ وَ رَبِّ الْکَعْبَة شد.
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جواهری که از ایران به آمریکا آوردم! ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ مضرات سفر! سندروم عین‌الله «اختلال شخصیت ناشی از سفر» نزد افرادی است که به دلیل نحافت مبانی شخصیتی و هویتی و اندیشگی وقتی از کشور خود به بلاد راقیه سفر می‌کنن دچار تَحَیُّر و خودباختگی هویتی و دلباختگی و شیدائی به بلاد راقیه شده و همزمان بدلیل احساس کمینگی و شرمگین‌گی نسبت به کشور میزبان می‌کوشند با نفی شخصیت و هویت بومی خود و تشبث و توسل به شمایل و اطوار انسان تیپیک غربی با چنان انسان و جامعه برتر انگاشته‌شده‌ای به خلسه «این‌همانی» رسیده و تشفی خاطر حاصل کنند. هر چند در فرهنگ و آموزه‌های دینی و ایرانی توصیه به سفر شده و ایرانیان معتقدند «بسیار سفر باید تا پخته شود خامی» اما مضرات سفر برای قطاب‌العقول و ضعیف‌الفحول بیش از برکات‌اش هست. در تاریخ معاصر ایران ناصرالدین شاه (آوریل ۱۸۷۳ اروپا) و رضاشاه (خرداد ۱۳۱۳ترکیه) و اکبرشاه (۱۳۵۴ اروپا و آمریکا) سه شخصیتی از همین دست افراد بودند که با سفر ناسنجیده‌شان به فرنگ ضمن ابتلا به «سندروم عین‌الله» تاوان اختلال شخصیت تمدنی خود را با تخریب هویت ملی ایرانیان و اصرار خام‌اندیشانه‌شان در گرته برداری صوری و تصنعی از روند مدنیزاسیون غربی مابازاء کردن. لجاجتی که منجر به تسری هویت‌باختگی نزد اقشار وسیعی از ایرانیان شد که بی‌شکلی خود را با شکلک درآوردن به گذشته خود و شلتاق‌نمائی از تمدن غربی التیام دادن و می‌دهند!