📌حذف یا کاهش مصرف #نمک_طبیعی باعث ابتلا به بیماریهای #قلبی و #کلیوی
🍚 حذف "نمک طعام" از رژیم غذایی روزانه باعث افزایش احتمال ابتلا به بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای قلبی و کلیوی!!
🍚 بر اساس تحقیقات مرکز "سنت لوک" که مرکز تخصصی تحقیقات قلب و گردش خون در آمریکاست، کاهش مصرف نمک طبیعی(و نه نمک تصفیه شده یددار) در وعدههای غذایی عوارض جانبی زیادی دارد که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد و منجر به افزایش ضربان قلب میشود.
🍚 از دیگر عوارض مصرف کمتر از میزان نرمال نمک طبیعی، به خطر افتادن عملکرد کلیهها، غیرفعال شدن غدد تیروئید، افزایش کلسترول در بدن و عاملی خطرناک برای دیابت است.
🍚 رژیم غذایی کمنمک باعث کاهش نیاز جنسی انسان میشود، احتمال بارداری را کاهش میدهد و بر وزن نوزادان هنگام تولد تأثیر منفی میگذارد.
🍚 مطالعات بالینی نشان میدهد رژیمهای غذایی کمنمک میتوانند خطر اختلال در نعوظ، خستگی و کاهش سن باروری زنان را افزایش دهند.
🍚 مصرف حداقلی نمک میتواند تغییراتی را در بدن ایجاد کند که منجر به مقاومت به انسولین، افزایش میل به قند، اشتهای خارج از کنترل و در نهایت گرسنگی داخلی میشود که بعضاً بهعنوان "نیمه گرسنگی سلولی پنهان" شناخته شده و باعث افزایش وزن افراد میشود.
📌#درخت_کنوکارپوس عامل تنگی نفس و آسیب رسیدن به تأسیسات شهری
🔵 متأسفانه این درخت سالهاست به طور گسترده در فضای سبز کشور ما استفاده میشه که منابع آب زیرسطحی، زمین کشاورزی، خاک و تاسیسات آبیاری را نابود میکند که مسئولین انقلابی باید هرچه زودتر نسبت به این موضوع فکری اساسی کنند...
🔵 در حال حاضر در اهواز، بوشهر و بندعباس به صورت قابل توجه حدود ۶۰ درصد پوشش گیاهی رو تشکیل می دهد.
⁉️ بدلیل کاشت این نوع درخت در این حجم چه بوده؟ عدم مدیریت صحیح با نفوذ!!!!
#پروژه_نفوذ
📌#کرفس خوبه اما
🟠 کرفس طبیعتی گرم و خشک دارد و ضد نفخ، بازکننده گرفتگی ها، عرق آور و ضد درد است.
🟠 مصرف کرفس در مبتلایان به بیماری صرع و تشنج ضرر دارد. کرفس حاوی مقادیر بالای ماده اگزالات است که این توانایی را دارد که از سد خونی مغزی عبور نموده و در بعضی قسمتهای مغز آثار نامطلوبی را ظاهر نماید،
🟠 ضمنا در مبتلایان به سنگ کلیه از جنس ترکیبات اگزالات، نیز باعث کمک به سنگ سازی می شود.
🟠 متاسفانه امروزه شاهد تبلیغات وسیعی برای مصرف دائمی و در مقادیر دارویی کرفس، آب کرفس و آب میوه هایی ترکیبی با کرفس، هستیم.
🟠 کرفس در مقادیری مثل یک لیوان آب کرفس، جنبه دارویی دارد و از دیدگاه دارویی باید در مدت زمان محدود و مشخص مصرف شود.
🟠 در مکتب طب ایرانی، مصرف کرفس، در دوران بارداری در میزان دارویی و مکرر مثل مصرف لیوانی آب کرفس، به دلیل سقط آور بودن توصیه نمی شود.
🟠 بدن خود را در معرض آزمون و خطای خودسرانه قرار ندهیم. هدف پزشکان مکتب فضیلت گرای طب سنتی ایرانی در درجه اول حفظ و ارتقاء سلامتی افراد است.
✍ دکتر مجید سلطانپور (متخصص طب سنتی ایرانی)
📌معمای ادامه اپیدمی #کرونا
🔷 دبلیو.اچ.او: "کرونای خفیف اومیکرون به طرز وحشتناکی در کشورهایی با سطح بالایی از جمعیت واکسنزده یا به اصطلاح مصون! در حال افزایش است؛ دلیلش هم، مشخص نیست!"
🔷 ۲۷ آذر ۱۴۰۰ | سازمان [تجارت] جهانی بهداشت: کرونای [خفیف] اومیکرون به طرز وحشتناکی در کشورهایی با سطح بالایی از مصونیت جمعیتی [یا همان سطح بالای جمعیت واکسنزده]، در حال افزایش است، اما دلیلش، مشخص نیست! و موارد ابتلا به کرونا، هر سه روز یکبار، ۲ برابر میشود! | رویترز
🔵 دز سوم هم، زدهاند ...
🔷 ۲۶ آذر ۱۴۰۰ | همزمان با افزایش شمار بالای مبتلایان به اومیکرون در انگلیس و فرانسه، مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا هم، اعلام کرد که گونه اومیکرون ویروس کرونا به سرعت در این کشور در حال انتشار است؛
🔷 مدیر مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا در نشستی در کاخ سفید: ما مواردی از اومیکرون را در میان افرادی که کامل واکسینه شده و حتی دُز سوم را هم، زدهاند، مشاهده کردهایم...
دروغ... واکسن....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مُسَکِّن طبیعی بسیار قوی با اثر بخشی سریع، جهت کاهش درد و بسیار کم هزینه و دم دستی
#نمک_طبیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنان بانو مجتهده نجفی در برنامه ثریا
که بعد حضورشان مورد هجمه از طرف رسانه های بیگانه قرار گرفتند وحتی تهدید به مرگ شدند
⭕️بانو مجتهد نجفی محقق و پژوهشگر و اندیشمند اسلامی ومؤلف کتاب اقتصاد مقاوم تر محیط سالم تر با کاشت درختان میوه
بعد از حملات بسیار از جانب جریان نفوذ در محیط زیست و تهدید بقتل !!!
⭕️در اثر بیماری ناشناخته در ایام فاطمیه دار فانی را وداع گفت.
هدیه کنیم صلوات و سوره حمد و توحید
مقاله گاردین: «افزایش بیماری های خودایمنی (Autoimmune) در جهان. مقصر عادات غذایی غربی است.»
خوب یاد گرفتی عمو جون؟ دیگه سوال بیشتر هم نپرس گاردین مقصر را خودش برات پیدا کرده.
https://linktr.ee/MehdiMirghaderi
# واتساپ
باسلام
برای رفاه حال شما عزیزان
کانال درمانگاه طب اسلامی و ایرانی
در واتساپ راه اندازی شده است
برای پیوستن به کانال طب اسلامی ایرانی واتساپ ، این پیوند را دنبال کنید:
https://chat.whatsapp.com/HAFpByvWSIrBqMqzPd3dJt
🍀🍀🍀گروه پرسش و پاسخ طب اسلامی
برای درمان بیماری در گروه میتوانید عضو شوید
پاسخ مشاوره طبی شما در اسرع وقت ارسال خواهد شد
🙈سوالات شخصی رو هم میتونید داخل پی وی بفرستید
پیوستن به گروه پرسش و پاسخ
https://chat.whatsapp.com/GsF7oeJBxQQ0lMW9YHHVMt
ان شاالله که همیشه سالم باشید 😊😊😊
التماس دعا
📌خوراکیهایی که از دوره #قاجار، ایرانی شدند
🔰 «#سیب_زمینی» و «#گوجه_فرنگی» از کجا آمدند؟
🔲 سیبزمینی و گوجهفرنگی پیش دوره قاجار در ایران نبودند و ورودشان به سفره ایرانیها، ماجراها دارد!
◾️ تا پیش از کشف قاره آمریکا در اواخر قرن پانزدهم میلادی، بسیاری از خوراکیهای معروف امروزی از جمله ذرت، سیبزمینی، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، بادامزمینی، آناناس و کاکائو در کل دنیای آن روزگار یعنی در آسیا و آفریقا و اروپا اصلا وجود نداشتند.
◾️ پس از کشف سرزمینهای مختلف قاره آمریکا از کانادا تا برزیل و شیلی و مکزیک و... انواع جدیدی از خوراکیها توسط استعمارگران اروپایی بهویژه اسپانیاییها بهتدریج به اروپا و از آنجا به سراسر جهان برده شد و غذاها و ذائقههای جدید شکل گرفت.
◾️ برخی از این خوراکیها زودتر به ایران رسیدند و برایمثال ـ درست یا نادرست ـ مشهور است که ذرت در دوره صفویه به ایران وارد شد و البته چون ابتدا توسط حجاج از عربستان به ایران میآمد به آن گندم مکه میگفتند.
◾️ در این میان گوجهفرنگی و سیبزمینی دیرتر و در دوره قاجار به سفره ایرانیها رسیدند و البته نه به این سادگیها.
◾️ اگر چه برای ایرانیهای امروزی تصور دنیای بدون املت و دمیگوجه سخت است، ولی مگر مردم دوره قاجار به این راحتی حاضر میشدند گوجهفرنگی بخورند؟
◾️ محصولی فرنگی و مشکوک که شایع بود مسمومیت میآورد!
🔲 سیبزمینی پشندی
🥔 ماجرای ورود سیبزمینی به ایران که بهقول «اعتمادالسلطنه» در دوره قاجار غذای «توانگر و درویش» بود، معمولا اینگونه روایت میشود:
🥔 «در اوایل قرن شانزدهم میلادی وقتی اسپانیاییها به کشور پرو آمدند سیبزمینی را دیدند و آن را با خود به اسپانیا بردند. سپس این محصول از آنجا به سایر نقاط اروپا برده و در بین مردم آن کشورها رایج و معمول شد.
🥔 سیبزمینی نخستینبار توسط سرجان مَلکُم در اواسط پادشاهی فتحعلیشاه قاجار به ایران آورده شده، به این دلیل در ابتدا به آن آلوی مَلکُم میگفتند!
🥔 نخستین محلی در ایران که در آن سیبزمینی کاشته شد، روستای پشند در استان البرز فعلی بوده، به این علت همچنان سیبزمینی پشندی در ایران معروف است».
◾️ این روایت احتمالا از خاطره تاریخی اعتمادالسلطنه درباره سیبزمینی برگرفته شده است که به این شرح است:
🥔 «اگر چه از عهد خاقان مغفور فتحعلیشاه به توسط سرجان مالکم سفیر کمپانی هندوستان مقیم دربار دارالخلافه طهران وارد ایران گردید و در دوران شاه مرحوم محمد شاه قاجار به ترتیب [با تدبیر] حاجی میرزا آقاسی اندک رواجی پذیرفت... امروز از اقوات عمومی[غذای عموم مردم] محسوب است و در هر صنفش و در نزد توانگر و درویش...»
🥔 روایت دیگر این است که سیبزمینی از طریق روسیه به آذربایجان ایران و از آنجا به سایر شهرها رسیده است
🥔 و احتمالا توسط «ویلیام کورمیک» طبیب انگلیسی عباس میرزا به درباریان قاجار معرفی شده و عباس میرزا هم کشت آن را در ایران رواج داده است؛
🥔 «عباس میرزا نائبالسلطنه از نخستین افرادی بود که به کشت آن توجه ویژهای کرد و در روزگاری که روسها از کشت این محصول جدید واهمه داشتند شاهزاده خردمند قاجار سیبزمینی میکاشت
🥔 و از دسترنج خود که در آن زمان نماد تجدد نیز انگاشته میشد هدایایی به مهمانانش میداد... اقدام عباس میرزا بهسرعت فراگیر شد و به غیر از تبریز در خراسان و کرمانشاه نیز سیبزمینی زیر کشت رفت».
🥔 درباره وجه تسمیه یا همان دلیل نامگذاری سیبزمینی هم این نکته جالب است که چون فرانسویها به این خوارکی جدید سیبِ زمینی (Pomme de terre) میگفتند ایرانیها هم همین واژگان را ترجمه کردند و آن را سیبزمینی نامیدند.
🥔 ترکزبانان ایران نیز سیبزمینی را «یئر آلما» به معنای سیبِ زمینی یا «کرتوپ» (برگرفته از واژه کرتوفل روسی) مینامند.
🔲 مشهور است که بیش از ۶۰ نوع گیاه خوراکی که امروزه مصرفشان متداول است در دوره ناصرالدین قاجار به ایران آمده است؛ از جمله نخود فرنگی و هویج فرنگی و البته گوجهفرنگی.
◾️ و این گوجهفرنگی داستانش این است:
🍅 «دوستمحمدخان معیرالممالک [داماد ناصرالدین قاجار] که در آن سال به سفر فرنگ رفته بود در یک پاکت پستی، مقداری بذر گوجهفرنگی ریخت و همراه با دستورالعمل کاشت آن به ایران فرستاد تا در مزرعه باغ فردوس تجریش که بخشی از آن را در تملک داشت، کاشتهشود...
🍅 دوستمحمدخان خیلی اهل گُل و گیاه بود و در مسافرت به اروپا و دیگر نقاط، هرجا بذری پیدا میکرد به ایران میآورد یا میفرستاد. فرستادن بذر گوجهفرنگی به ایران شروعی برای کاشت این محصول بود.
🍅 دوستعلیخان، پسر دوستمحمدخان بعدها روایت کرد که بعد از کاشتن گیاه مذکور و رشد خوب آن در مزرعه باغ فردوس، بیشتر افرادی که با این محصول جدید مواجه میشدند نگاه مثبتی به آن نداشتند
🍅 و عموماً فکر میکردند که خوردن گوجهفرنگی که در آن زمان به آن بادمجان فرنگی یا بادمجان ارمنی یا بادمجان رومی هم میگفتند باعث مسمومیت میشود.
🍅 گویا طبع سرد گوجهفرنگی، با مذاق تهرانیهای آندوره جور درنمیآمد و حالت تهوع و ناخوشی پس از خوردن آن را که در برخی از افراد ایجاد میشد، تشبیه به مسمومیت غذایی میکردند».
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گناه اکثر جهنمی ها!!
🎙 #استاد_عالی