به تلافی حمله سایبری رژیم صهیونیستی به پمپ بنزینها ، ایران به سازمان امنیت این رژیم حمله سایبری کرد و جزییات اطلاعات نیروهای رژیم غاصب را افشا کرد . مشخصات کامل ، محل سکونت ، تصاویر و ...
خدایا عاقبتتون را ختم به خیر بفرما الهی آمین یا رب العالمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شاء الله
*✅ ما با طاغوت فقط «قهر» نیستیم؛ بلکه «دشمنی» داریم!*
اسلام ناب خمینی بر خلاف اسلام تحجر و اسلام آمریکایی «دشمن» را کتمان نمیکند و تقلیل نمیدهد. امت آخرالزمان با طاغوت «قهر» نیست، بلکه «دشمن» است و تا محو «استکبار» از پای نخواهد نشست.
در اخبار جملهای به نقل از حضرت آیتالله العظمی صافی گلپایگانی حفظه الله آمده که «اینکه با بسیاری از کشورها قهر باشیم صحیح نیست».
در دل تشیع جریانهای مختلفی وجود دارند. عدهای که از اساس معتقدند در عالم مفهوم «دشمن» وجود ندارد و کشورهای امروز چیزی بیشتر از «رقیب» هم نیستند. اینها با کت و شلوار و دکمه سردست در سایه امنیت جمهوری اسلامی عمدتا مشغول کسب و کار اقتصادی خود هستند و منتفعترین قشر از بیماریهای اقتصادی و نابرابریهای اجتماعیاند و البته همیشه هم طلبکار!
تفکر دیگری هست که «دشمن» را انکار نمیکند بلکه او را در کشورهای همسایه و مذاهب دیگر جستجو میکند. این تفکر، جمهوری اسلامی و رهبران آن را بابت راهبرد وحدت در جهان اسلام نکوهش میکند و از رسیدگی حاکمیت به مناطق اهل سنت و تشکیل مجامع تقریبی و امثال آن دلخور است.
«تبری» در این تفکر سمت و سوی تاریخی داشته و یک توقف زمانی عمیق در این جریان وجود دارد. طعنههای گاه و بیگاه درباره حضور منطقهای ایران در کشورهای اسلامی نیز برخاسته از همین نظرگاه به مساله است. اینها حتی در خیریه و سیل و زلزله شماره حساب جداگانه برای کمک به شیعیان اعلام میکنند!
تفکر انقلابی اما هیچ یک از این دو نیست. در اسلام خمینی، مصداق «طاغوت» پیروان مذاهب دیگر نیستند. دوگانه معتبر در این مکتب، «شیعه-سنی» نیست. این اسلام به دوگانه «مستضعف-مستکبر» اصالت میدهد و «وحدت» را نه ابزاری برای فرار از پذیرش مسئولیت «تبری بدعتآلود» که مبنایی برای «مبارزه با طاغوت» به عنوان رکن «قیام» مینگرد.
در این اسلام، جمهوری اسلامی «مستضعفان» جهان را در برابر «طاغوت استکبار» رهبری میکند. در این تفکر، انقلاب اسلامی با طاغوت «قهر» نیست، بلکه «دشمن» است و نه تنها به نابودی او میاندیشد، بلکه برای محو او از صحنه روزگار طرح و برنامه دارد؛ دقیقا همانطور که او چنین میکند.
امام خمینی مناسک و ظواهر بیاصالت را کنار زد و مفاهیم جدیدی از اسلام ارائه کرد. لشگر امام هر سال بزرگترین «لعن طاغوت» را در ۲۲ بهمن و روز قدس رقم میزند که صدرنشینان مراسمات بدعتآلود نهم ربیع هیچگاه در چنین مراسماتی دیده نمیشوند. شعار این مکتب «شمر زمانهات را بشناس» بوده و «حرب لمن حاربکم» را روی پرده سوریه و عراق و یمن و بحرین و فلسطین به تصویر کشیده است.
بسیجیان خمینی جان خود را ضمانت کردهاند که جبهه مستضعفان را برای براندازی طاغوت یکپارچه کنند و تا کنون هم موفق بودهاند و بعد از این هم خواهند بود. اسلام ناب خمینی بر خلاف اسلام تحجر و اسلام آمریکایی «دشمن» را کتمان نمیکند و تقلیل نمیدهد. امت آخرالزمان با طاغوت «قهر» نیست، بلکه «دشمن» است و تا محو «استکبار» از پای نخواهد نشست. «تا شرک و کفر هست، مبارزه هست و تا مبارزه هست، ما هستیم.»
مژده وصل تو کو کز سر جان برخیزم
طایر قدسم و از دام جهان برخیزم.
السلام علیک ایها المقدم المامول
حضرت امام سجاد علیه السلام دربخشی از دعای ۲۴ صحیفه میفرمایند: الهی بر محمد و آل او و فرزندانش درود فرست و به والدینم برترین امتیازاتی که به پدران و مادران بندگان مومنت عطا نمودی ببخش، ای مهربان ترین مهربانان. الهی چنان کن که یاد نمودن از آنها را بعد از نمازهایم و در هیچ لحظه ای از لحظات شب و هیچ ساعتی از ساعات روز فراموش نکنم.
سلام و درود بر شما عزیزان، صبحتان به خیر و شادی. ان شا الله
سلام و صلوات نثار ارواح همه پدران و مادرانی که نزد ما نیستند، لکن یاد ایشان همیشه در خاطر ماست و انتظار فرج را از آنها آموختیم.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
❤️ علامه حسنزاده آملی ❤️
📚📖 در کتاب "لقاء الله" 📖📚
چهارده توصیه به علاقهمندان سلوک توحیدی بیان میکند.
ایشان این رساله را در سال 1389 هجری قمری (53 سال پیش) نوشتهاند.
در آستانه اربعین ارتحال آن استاد ذوفنون توصیههای انسانساز و عبرتآموز ایشان را در زیر مرور میکنیم:
👌👈 1. قرائت مستمر و انس همیشگی با قرآن:
"هر اندازه که به قرآن نزدیک شوى، به انسان کامل نزدیک شدهاى، به حظ و بهرهات از قرآن بنگر! حقایق آن، درجات ذات و مدارج عروجند"
👌👈 2. دائم الوضو بودن:
"اى دوست! بدان که، وضو نور است و دوام در طهارت، تو را به عالم قدس ارتقا دهد و این دستور عظیم النفع، نزد اهلش مجرب است؛ بر تو باد مواظبت بر آن".
👌👈 3. قلت طعام:
"اى دوست! طعام بسیار، قلب را میمیراند و باعث طغیان و لجام گسیختگى خواهد شد. گرسنگى از اجلّ خصال مومن است".
👌👈 4. قلت کلام:
"رسول خدا (ص) فرمود: "جز به ذکر خدا، زیاده مگویید، چه سخن بسیار که در آن ذکر خداوند نباشد، قلب را قساوت بخشد".
👌👈 5. محاسبه نفس:
امام کاظم(ع): "کسى که هر روز به محاسبة نفس نمیپردازد، از ما نیست: اگر عمل نیکویى از او سرزده باشد؛ از خداوند طلب زیادىاش کند و اگر عمل نادرستى از او سر زده باشد استغفار نموده، توبه کند".
👌👈 6. مراقبه:
"بر تو باد مراقبه! بر تو باد مراقبه! بر تو باد مراقبه! مراقبه یعنی اینکه، بنده بداند خداوند بر او رقیب و به او نزدیک است و به افعالش علم دارد و حرکاتش را میبیند و اقوالش را میشنود و بر اسرارش اطلاع دارد و نمیتواند خود را از خدا پوشیده نگه دارد و از سلطة او خارج شود.
👌👈 7. رعایت ادب در محضر خداوند:
"امام جواد(ع) در تبیین حقیقت ادب فرمودند: قرآن را همان گونه که نازل شده است قرائت کنید و سخن ما را همان طور که گفتهایم، روایت کنید و خداوند را به حالتى که محتاج و نیازمند اویید بخوانید".
👌👈 8. عزلت:
"معناى اصلی عزلت، عزل حواس است به خلوت، از تصرف در محسوسات؛ چه هر آفت و فتنه و بلایى که روح بدان مبتلا گردد، حواس در آن دخالت دارد. با خلوت و عزل حواسّ، مدد نفس از دنیا و شیطان هوا و هوس منقطع میگردد.
👌👈 9. تهجد:
دستور خدای متعال به پیامبرش برای وصول به مقام محمود است:
وَ مِنَ اللَّیْلِ فَتَهَجَّدْ بِهِ نافِلَةً لَكَ عَسى أَنْ یَبْعَثَكَ رَبُّكَ مَقاماً مَحْمُودا (اسراء، 79). و علت بهرهمندی پارسایان از نعمتهای اخروی را شبزندهداری آنان معرفی میکند(ذاریات، 15-19)
👌👈 10. تفکر:
الَّذینَ یَذْكُرُونَ اللَّهَ قِیاماً وَ قُعُوداً وَ عَلى جُنُوبِهِمْ وَ یَتَفَكَّرُونَ فی خَلْقِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ رَبَّنا ما خَلَقْتَ هذا باطِلاً سُبْحانَكَ فَقِنا عَذابَ النَّار (آل عمران، 191)
👌👈 11. دائم الذکر بودن:
هم ذکر زبانی و هم ذکر قلبی
👌👈 12. ریاضت علمی و عملی:
"ریاضت، در دو راه علم و عمل، و تنها بر طبق نهج شریعت محمدى. از غیر این راه جز بعد و دورى حاصل ناید".
👌👈 13. همت عالی:
"همت عالى داشته باش! به حدى که کسی یا چیزی را عبادت نکنى جز خداى تعالى؛ حتی از روی رغبت به بهشت و وحشت از جهنم هم عبادت نکنی و الا هوای خود را عبادت کردهای".
👌👈 14. توبه از کارهای بد و خوب!
استادم آیتالله الهی طباطبائی فرمود: "توبة حقیقى آن است که از خیر و شرت انابه کنى". من اندکى اندیشیدم و سپس گفتم: اما توبه از شر، حاجتى به بیان ندارد، و لیکن توبه از خیر چیست؟. فرمود: آنچه که ما، آن را خیر میپنداریم، مانند نماز و روزه و قراءت قرآن و درس گفتن و تحقیقات درسیمان و امثال آن، اگر براستى، آن را مورد تامل قرار دهیم، در خواهیم یافت که همگى ناقص و غیر کاملند پس بر شخص بینا، واجب است که از این اعمال ناقص نیز توبه کند و قصد نماید که آنها را بر وجه کاملى که مقبول خداوند است به جاى آورد.
🎊سالروز،ورودحضرت فاطمه معصومه
🎊علیها السلام بـه شهر قم مبارک باد
💖 السَّلامُ علیکَ یٰافاطمه معصومه 💖
🔮 اشعار از مرحوم آغاسی 🔮
🎊 (٢٣) ربیع اول سالروز 🎊
🌺 ورود کریمه اهل بیت 🌺
🌸حضرت فاطمه معصومه🌸
💖سلام الله علیهابه شهرقم💖
💚بـرهمگان مبارک بـاد💚
🌸مرغ دلم راهی قم میشود
🍀در حرم امن تو گم میشود
🌸عمه سادات سلام علیک
🍀روح عبادات سلام علیک
🌸کوثر نوری به کویر قمی
🍀آب حیات دل این مردمی
🌸عمه سادات بگو کیستی؟
🍀فاطمه یا زینب ثانیستی؟
🌸از سفر کرب و بلا آمدی؟
🍀یا که به دنبال رضا آمدی؟
🌸من چه کنم شعله داغ تورا
🍀درد و غم شاهچراغ تو را
🌸کاش شبی مست حضورم کنی
🍀با خبر از وقت ظهورم کنی»
*🇬🇧تحرکات عجیب «نورمن لامونت انگلیسی» در ایران و پروژه مرجع سازی در قم!*
[ماجرای سفر «نماینده ویژه انگلیس به قم و دیدارهای مشکوک با برخی روحانیون/ ماموران انگلیس در حوزه علمیه قم چه میکنند؟/ وزارت خارجه دلال دیدارهای روباه پیر در ایران شده است؟]
این اولین بار نیست که دیدار بیگانگان با برخی روحانیون اصلاح طلب رسانه ای می شود. سه سال قبل نیویورک تایمز خبر از ورود گروهی با عنوان تجار آمریکایی به ایران داد که حتی با یک «عالم اصلاح طلب!» دیدار کرده اند. در این گزارش آمده است که این عالم اصلاح طلب به هیات ایرانی گفته بوده که «ایران در حال تغییر است!»
خبر کوتاه اما تکان دهنده بود:
*«نماینده ویژه انگلیس به قم رفت و با برخی اساتید و روحانیون دیدار کرد»*
به گزارش رجانیوز؛ سه سال از بازگشایی مجدد سفارتخانه انگلیس در خیابان فردسی می گذرد. سفارتخانه ای که روزی به خاطر دخالت در امور داخلی ایران، نقشآفرنی در فتنه ۸۸ و ترور دانشمندان هسته ای بسته شده بود و با خوش خیالی غرب گرایان باز شد. اما امروز دوباره اخبار تردد انگلیسی ها و فعالیت های پر ترافیک و مشکوکشان به گوش می رسد آنهم در شهر مقدس قم!
خبر این بود که «فرستاده ویژه انگلیس» در امور تجاری ایران که با نام رئیس اتاق بازرگانی ایران و انگلیس شناخته می شود، به قصد دیدار با برخی از حوزویان و اعضای نشست اساتید از جمله آیت الله علوی بروجردی و اسدالله بیات، عازم قم شده است.
این خبر بعد از مدتی در فضای غیررسمی تکذیب شد. به عنوان مثال در برخی کانال های فرعی تلگرامی دیدار آیت الله بیات زنجانی با «نماینده ویژه انگلیس» تکذیب شد. گمانهزنی ها بعد از این تکذیبیه کم فروغ که حتی در سایت رسمی این استاد حوزه نیز نیامده بالا گرفت و احتمال اینکه بازی با کلمات صورت گرفته باشد و «نورمن لامونت» با عنوان «نماینده ویژه انگلیس» به دیدار این افراد نرفته باشد قوت گرفت. چرا که در غیر اینصورت هر گونه دیدار با بیگانگان توسط دفتر آقای بیات زنجانی تکذیب می شد و حتی در رسانه های رسمی ایشان منعکس می گفت.
دفتر آیت الله علوی بروجردی اما اصل برنامه ریزی شدن این دیدار را رد نکرد.
در نامه ای که از آقای علوی بروجردی در ۱۳۹۷/۷/۶، منتشر شده حتی به طور ناخواسته نام وزارت خارجه به عنوان طراح این دیدار افشا شده است. در این نامه آمده است: "در مورد ذکر شده [ملاقات با فرستاده انگلیس]، وزارت محترم امور خارجه درخواست ملاقات از دفتر حقیر نموده بودند که حقیر به علت نداشتن فرصت و اشتغال به برنامه های دیگر مشخص شده از پیش، عذر خواستم و لذا این ملاقات انجام نشد."
آنچه از نامه آیت الله علوی بروجردی و موضع گیری مبهم آیت الله بیات زنجانی مشخص می شود اینکه:
۱. وزارت خارجه رسما مسئولیت هماهنگی نماینده دولت انگلیس با برخی حوزیان را برعهده گرفته است!
۲. علمای در نظر گرفته شده از جناح سیاسی خاص و نزدیک به دولت هستند.
۳. درصورتی که آیت الله علوی بروجردی فرصت داشتند این دیدار حتما انجام میشد.
۴. رسانه های رسمی آیت الله بیات زنجانی سکوت کرده اند.
۵. بین وزارت خارجه دولت روحانی، نماینده ویژه انگلیس و برخی حوزیان ارتباطاتی وجود دارد که امکان برقراری این رابطه با مراجع و علمای دیگر وجود ندارد.
تاکنون مشخص نشده است که این دیدار با نماینده دولت بدنام انگلیس چرا انجام می شود و وزارت خارجه به چه دلیلی برای انگلیسی ها در بیوت علما راه باز می کند؛ آنهم برخی علمای خاص نه همه آنها!
سفر «نماینده ویژه انگلیس» به قم و دیدار با برخی روحانیون اصلاح طلب بار دیگر خاطره تحرکات مشکوک سال ۸۸ را زنده کرد. مشخص نیست این دیدار با وزیر سابق انگلیسی که از اشخاص تراز اول و مورد اعتماد نظام سیاسی انگلیس است و اکنون با عناوین اقتصادی در ایران در حال فعالیت است با چه توجیهی صورت گرفته است.
این اولین بار نیست که دیدار بیگانگان با برخی روحانیون اصلاح طلب رسانه ای می شود. سه سال قبل نیویورک تایمز خبر از ورود گروهی با عنوان تجار آمریکایی به ایران داد که حتی با یک «عالم اصلاح طلب!» دیدار کرده اند. در این گزارش آمده است که این عالم اصلاح طلب به هیات ایرانی گفته بوده که «ایران در حال تغییر است!»
گفتنی است همزمان با خبر این دیدار فائزه هاشمی رفسنجانی هم در قم به سر برده است.
از اقدامات مهم دولت روحانی افزایش رابطه با دولت انگلیس و باز کردن سفارت این کشور در تهران است. دولت روحانی با بی توجهی به مداخلات فراوان این رژیم بدنام در فتنه ۸۸، ترور دانشمندان و همراهی با تحریم های ظالمانه سعی کرد تا فصل جدیدی از روابط با روباه پیر را رقم بزند.
پس از افزایش ارتباط ایران و انگلیس اخبار مربوط بر حضور «جکاستراو» چهره بدنام انگلیسی در شهرهای مختلف ایران و حتی محافل سیاسی به بهانه های مختلف شنیده می شد. استراو که سابقا وزیر خارجه انگلیس بوده و آشناییاش با اصلا