eitaa logo
دارالقرآن فاطمه زهرا (س) شهرستان کازرون
131 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
1.2هزار ویدیو
9 فایل
تفسیر قرآن، احکام شرعی مبتلابه، اخلاق، خانواده و تربیت.
مشاهده در ایتا
دانلود
📚 واسطه شدن کودک در اتصال جماعت 📣ما را در نشر احکام الهی یاری کنید. ┏━💠💠🆔💠💠━┓      🌟🌟 ┗━💠💠🆔💠💠━
❇️ 📣ما را در نشر احکام الهی یاری کنید. ┏━💠💠🆔💠💠━┓      🌟🌟 ┗━💠💠🆔💠💠━
🔴 💠 همیشه محبتهای ابتکاری به همسر، روح تازه‌ای به زندگی می‌دمد و باعث لذت و آرامش جدیدی می‌شود. 🔸 گاه درب ماشین یا خانه را با زبان محبت برای همسرتان باز کنید. 🔸 کفش‌هایش را برایش جفت کنید. 🔸گاه موقع تنهایی به احترامش جلوی پایش بلند شوید. 🔸سر سفره صبر کنید و بگویید بدون تو غذا از گلویم پایین نمی‌رود. 🔸برخی مواقع لقمه در دهان همسرتان بگذارید و بگویید این لقمه‌ی محبّت است. 🔸ناخنهای او را بگیرید. 🔸دستهایش را بعد از شستن ظرف و کار در خانه ماساژ دهید و بگویید چون خسته شدی بگذار خستگی را از دستانت بیرون کنم 🔸 و دهها ابتکار دیگری که تا به حال انجام نداده‌ و یا کمتر برای او انجام داده‌اید. از تاثیرات فراوان محبتهای ابتکاری غافل نشوید.
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 | بچه‌ها اینجوری بی‌ایمان میشن! 💠 نکته‌ای ظریف در مورد خراب شدن پایه‌های ایمان در فرزندان توسط یک رفتار غلطِ پدر و مادر 🔴
🔴 💠 مرحوم علامه طباطبایی بارها از همسر خود به عنوان زنی صبور و شکیبا یاد می‌کرد و خود نیز در قدردانی از محبتهایی که همسرش به وی می‌نمود کوتاهی نمی‌کرد. در این خصوص از رفتار خوب خود ذکری به میان نمی‌آورد و همهٔ خوبی‌ها را به همسرش نسبت می‌داد. 💠 فرزند علامه می‌گوید: رفتارشان با مادرم بسیار احترام‌آمیز و دوستانه بود. همیشه طوری رفتار می‌کردند گویی مشتاق دیدار مادرم هستند، ما هرگز بگو مگو و اختلافی بین آن دو ندیدیم به قدری نسبت به هم مهربان و با گذشت و فداکار بودند که ما گمان می‌کردیم این‌ها هرگز با هم اختلافی ندارند، آنها واقعاً مانند دو دوست بودند. وقتی همسر مرحوم علامه بیمار می‌شوند، علامه هرگز اجازه نمی‌دهند، تا همسرشان برای انجام کاری از بستر بلند شوند، فرزند علامه می‌گوید: مادر من حدود ۲۷ روز پیش از فوت در بستر بیماری بود و در این مدت پدرم لحظه‌ای ،از کنار بستر ایشان بلند نشدند، تمام کارهایشان را تعطیل کردند و به مراقبت از او پرداختند.
🌺🍃〰 ☑️ چند راهکار برای برقراری در مسیر حفظ قرآن تقدیم به همه حافظان عزیز و ارزشمند : 🔻🔻 1_ هر روز عنوان همه برنامه ها و کارهای روزانه تان را بنویسید و حدود زمانی را که برای هرکدام باید صرف کنید مشخص کنید و این برنامه را جایی مقابل دیدتان نصب کنید. 2_ برنامه ها را بر اساس اهمیتشان اولویت بندی کنید و از مهمتر ها شروع به انجام کنید تا در صورتی که مجبور به حذف برخی از آن ها شدید کم اهمیت ها را حذف کنید. 3_ زمان کافی برای استراحت و فراغت در برنامه تان پیش بینی کنید. 4_ برنامه های حفظیتان را در طول روز تقسیم کنید. بخشی صبح، بخشی بعدازظهر و بخشی شب. به این صورت هم کار برایتان سبکتر میشود هم تمام روزتان برکت قرآنی پیدا میکند. 5_ عوامل هدر رفت زمان را شناسایی و با برنامه ریزی کنترل کنید. مثلا خواب زیاد، مشغولیت زیاد به موبایل و فضای مجازی یا تلویزیون یا... 6_ هر کاری را که انجامش میدهید در برنامه مکتوبتان علامت بزنید. 7_ هیچ کاری را به «بعد» موکول نکنید. خودتان را مقید کنید که هر کاری را سر وقت خودش انجام دهید. 8_ همیشه یک ساعت به همراه داشته باشید تا از گذر زمان غافل نشوید. 9_ منطقی و مطابق شرایط و توانمندی هایتان برنامه ریزی کنید. به دور از افراط و تفریط. 10_ هرشب خودتان را ارزیابی کنید. ببینید تا چه میزان به برنامه هایتان پایبند بوده اید. بسته به اجرا یا عدم اجرای برنامه ها میتوانید برای خود تشویق و تنبیه درنظر بگیرید. 11- برنامه های حفظیتان را به همراه یک دوست قرآنی و در قالب یک رقابت سالم پیش ببرید. 🔶 توصیه آخر ☑️ نظم یک مهارت آموختنی است. با تمرین، منظم بودن را به یک عادت در زندگیتان تبدیل کنید.
معجزه سوره تکویر 👌👌
📛کمْ‌فروشی یا تَطفیفْ خیانت به خریدار از طریق کم‌گذاشتن در پیمانه یا وزن که حرام و از گناهان کبیره است. کم‌فروشی همچنین به معنای عرضه یا فروش کالاها و خدمات، کمتر از میزان یا معیار مقرر شده، تعریف شده است. 🔷️در این که کم‌فروشی فقط به اجناس پیمانه‌ای و وزن‌شدنی اختصاص دارد یا شامل همه اجناس و کالاها می‌شود، اختلاف نظر است. اکثر فقها کم‌فروشی را علاوه بر کالاهای پیمانه‌ای و وزن‌شدنی به کالاها و اجناس قابل شمارش و متری نیز تعمیم داده اند . 🔶️ کم فروشی در قرآن:   ▪️سوره مطففین با آیه «وَیلٌ لِّلْمُطَفِّفِینَ؛ وای بر کم‌فروشان.» آغاز شده و در دو آیه بعد به بیان اوصاف کم‌فروشان پرداخته است «آنان که چون از مردم کالایی را با پیمانه و وزن می‌ستانند، تمام و کامل می‌ستانند-و چون برای آنان پیمانه و وزن کنند، کم می‌دهند.» ویل برای تهدید و عذاب این گناه بزرگ به کار رفته و نام یکی از طبقات جهنم است. ▪️کم فروشی، کاری حرام در دین حضرت شعیب علیه السلام ذکر شده است. والی مدین اخاهم شعیبـا قال یا قوم اعبدوا الله ما لکم من اله غیره ولا تنقصوا المکیال والمیزان انی ارکم بخیر وانی اخاف علیکم عذاب یوم محیط  و بسوی «مدین» برادرشان شعیب را (فرستادیم)؛ گفت: «ای قوم من! خدا را پرستش کنید، که جز او، معبود دیگری برای شما نیست! پیمانه و وزن را کم نکنید (و دست به کم‌فروشی نزنید)! من (هم اکنون) شما را در نعمت می‌بینم؛ (ولی) از عذاب روز فراگیر، بر شما بیمناکم!» (سوره هود ، آیه ۸۴ ) در زمان حضرت شعیب علیه السلام گناه رایج بین مردم کم فروشی بود . مردم به این مهم توجه نمی کردند و موعظه های پیامبر خدا به تمسخر میگرفتند تا اینکه به عذاب الهی دچار شدند. ✅ نکته : طبق دیدگاه آیت الله مکارم شیرازی هرچند آیات مورد بحث در مورد کم‌فروشی در تجارت و مسائل مالی سخن می‌گوید؛ ولی این گناه بزرگ، اختصاص به مسائل اقتصادی ندارد؛ بلکه هرکس مسئولیتی داشته باشد و در حوزه مسئولیت خود کم کاری کند، شامل او نیز می‌شود و براین اساس موارد زیر به عنوان نمونه، مشمول حکم کم‌فروشان است: 🔸️اگر معلّمی به‌اندازه کافی مطالعه نکند، یا دیر سر کلاس حاضر شود و زودتر از موعدِ مقرّر کلاس را ترک کند. 🔸️اگر کارمندی به جای پرداختن به کارهای اداری به کارهای شخصی خود بپردازد یا اوقات خود را به پر کردن جدول و سایر کارهای تفریحی بگذراند، یا برخورد مناسبی با ارباب رجوع نداشته باشد و بی‌جهت انجام کار آنها را به تأخیر بیندازد. 🔸️اگر قاضی، پرونده متهم را به مقدار کافی مطالعه نکند و حکم دهد. 🔸️اگر خطیب و سخنران بدون مطالعه منبر رود یا به مقدار لازم مطالعه نکند. ❌❌در کم فروشی چون حق دیگری تضییع می شود حق الناس به شمار می آید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️سه دسته‌ از مردم که اهل‌بیت را یاری نمی‌کنند!! 👌 بسیار شنیدنی 🎤حجت الاسلام
🌷 آیت الله بهجت(ره) : 👌 هر کس می‌خواهد در کارش گره نیافتد و به هر چه می‌خواهد برسد زیاد استغفار کند اگر جواب نداد پاسخگویش من هستم.