🔰درگذشت آیت الله #محمد_محمدی_ری_شهری، فقیه و کارگزار جمهوری اسلامی(۱۴۰۱ش).
🔷محمد محمدى نیک معروف به ریشهرى (۱۳۲۵ش-۱۴۰۱ش) روحانی شیعه، حدیثپژوه، سرپرست آستان عبدالعظیم حسنی، نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان، بنیانگذار و رئیس دانشگاه قرآن و حدیث، سرپرست حجاج و اولین وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی بود.
⚡️وی در ۷ آبان ۱۳۲۵ ش(۲۵ ذی القعده ۱۳۶۵ق) در شهر ری به دنیا آمد و پس از پایان تحصیلات ابتدایى، در سال ۱۳۳۹ش ، وارد حوزه علمیه شهرری شد و در سال ۱۳۴۰ش، براى ادامه تحصیل به قم رفت.
🍁ایشان در قم ۸ سال به مقدمات و سطح مشغول بود و از سال ۱۳۴۷ش دروس خارج فقه و اصول را آغاز کرد و به مدت ده سال ادامه داد.
🌀از اساتید ایشان می توان به محمدعلی اراکی و حسین وحید خراسانی، میرزا علی مشکینی، جواد تبریزی، سید محمدرضا گلپایگانی و مرتضی حائری یزدی اشاره کرد. وی از آیت الله بهاءالدینی اجازه روایت دریافت کرده بود.
☄فعالیت سیاسی ایشان قبل از انقلاب شروع شد که منجر به دوبار حبس شد و بعد از انقلاب هم در کنار فعالیتهای انقلابی، حزب دفاع از ارزشهای انقلاب را پایه گذاری کرد.
📚از ایشان ۹۶ عنوان کتاب در ۲۱۶ جلد بر جاز مانده که مهم ترین آنها میزان الحکمه (۱۵ جلد)، دانشنامه امیرالمومنین (۱۳ جلد)، دانشنامه امام حسین (۱۴ جلد)، دانشنامه امام مهدی(۱٠ جلد) و دانشنامه قرآن و حدیث (۱۸ جلد) می باشد.
◾️وی سرانجام در اول فروردین ۱۴۰۱ش (۱۷شعبان ۱۴۰۳ق) درگذشت و پس از اقامه نماز توسط آیتالله خامنهای در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی مدفون شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠
مادر مؤمنان▫️ #خدیجه_کبریٰ، عالمه عابده زاهده موحده ای بود؛ ما فخر می کنیم که چنین مادری داریم! خدیجه کبریٰ (علیها آلاف التحیة و الثناء)، #فرهنگ_عقلانیت را در فضای جاهلی پیاده کرد... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به اندازه کفن ، دارایی ندارم...
🎙آیت الله شیخ حسین وحید خراسانی
نزدیک خاک قبر شده صورتم دگر
تا وقت هست خاک حرم بر سرم کنید
گر حکم کرده اید بسوزم! پس از عذاب..
آب فرات قاطی خاکسترم کنید
زهرا به فکر گریه کنان حسین هست
خانم اگر گذاشت مرا کیفرم کنید!
اقای من کفن نشده پس زمان مرگ..
یک بوریا قواره ی این پیکرم کنید
🔰درگذشت آیت الله #محمد_محمدی_گیلانی حاکم شرع و رئیس دادگاههای انقلاب اسلامی در ایران (۱۴۳۵ق)
🔷محمد محمدی دَعویسرایی، معروف به محمدی گیلانی (۱۳۰۷-۱۳۹۳ش)، فقیه شیعه، حاکم شرع، رئیس دادگاههای انقلاب اسلامی، فقیه شورای نگهبان، نماینده مجلس خبرگان رهبری، رئیس دیوان عالی کشور و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بود.
🔹او در سال ۱۳۰۷ش در روستای دعویسرا در رودسر گیلان متولد شد و از سال ۱۳۲۳ش تحصیلات حوزوی را در رودسر آغاز کرد و پس از دو سال، در ۱۸ سالگی عازم قم شد و پس از تکمیل دوره مقدمات و سطح در دروس فقه، اصول و فلسفه از محضر آیات عظام آیتالله بروجردی، امام خمینی و علامه طباطبایی استفاده کرد و در حین تحصیل، به تدریس در مدرسه حقانی قم به تدریس پرداخت.
🔸وی پس از انقلاب در مناصب مختلف قضایی از جمله حاکم شرع و رییس دادگاههای انقلاب اسلامی، ریاست دیوان عالی کشور، سه دوره نمایندگی مجلس خبرگان و مشاور عالی رئیس قوه قضائیه به نطام اسلامی خدمت کرد و در سال ۱۳۸۸ نشان عدالت را از رئیس جمهور وقت دریافت کرد.
📚از ایشان بیش از ۱۸ کتاب و ۸۰ مقاله بر جای مانده که برخی از آنها عبارتند از الامامة و الخلافة فی الکتاب و السنّه، المعاد فی الکتاب و السنّه، حقوق کیفری در اسلام و شرح مناجات شعبانیه و زیارت اربعین.
☄در اوایل انقلاب، دو تن از فرزندان ایشان به ضد انقلاب ملحق شدند اما اعدام آنها توسط ایشان شایعه ای بیش نیست.
◾️ایشان سرانجام در ۱۸ تیر سال ۱۳۹۳ش (۱۱ رمضان ۱۴۳۵ق) درگذشت و در حرم حضرت معصومه(س) در قم دفن شد
هدایت شده از حوزه علمیه باب العلم کاشان
#گزارش_تصویری
اقامه نماز جماعت و ایراد سخنرانی
توسط آیت الله اعتمادی در روستای ورکان
با حضور آقای دکتر معینی نماینده محترم مردم کاشان و آران بیدگل در مجلس شورای اسلامی ، اعضای شورای اسلامی روستای ورکان، دهیار روستای ورکان، بخشدار برزک ، اعضای شورای اسلامی شهر کاشان و اعضای شورای اسلامی روستاهای همجوار
مشاهده در اینستاگرام
#گزارش_تصویری
بازگشایی مجدد مسجد آقابزرگ کاشان با همکاری اداره اوقاف و هیئت امنا مسجد آقابزرگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
چرا طلبگی ؟!
قسمت چهارم
🔹️ مهم ترین سرمایه گذاری در جهان کدام است؟
🔹️ بالاترین باقیات الصالحات در کلام معصومین چیست؟
🔹️ آیا حوزه همان راه و روش اهل بیت علیم السلام برای رسیدن به هدف است؟
🔹️ چه تضمینی است که تحصیل در حوزه همان راه سعادت و عاقبت بخیری باشد؟
🔹️ چرا با وجود راه های مختلف بندگی، تحصیل علوم دینی سریع تر از همه ما را به هدف می رساند؟
🔸️ دفتر فناوری و فضای مجازی مراکز و مدارس علمیه آیت الله اعتمادی تقدیم می کند
📌 کاشان :
دارالعلم اسلامی ( سطح یک ، ورودی ) :
eitaa.com/darolelmkashan
باب العلم ( سطح عالی ) :
eitaa.com/babolelmkashan
موسسه آموزش عالی حوزوی ائمة اهل البیت علیهم السلام ( رشته های تخصصی ) :
eitaa.com/M_Ahlebeit/
حوزه علمیه خواهران الزهرا سلام الله علیها :
@alzahrakashan
📌 قم :
مَدْرَس و مسجدمقدس امام حسن عسکری علیه السلام ( سطح عالی و خارج ) :
eitaa.com/MAskari_official
🔰درگذشت آیت الله شیخ #مهدی_خالصی از مراجع تقلید عراق و صادر کننده فتوای جهاد علیه انگلیسی ها (۱۳۴۳ق)
💠شیخ مهدی خالصی کاظمی (۱۳۴۳ـ۱۲۷۶ق) فقیه عراقی که در سال ۱۳۳۹ ق پس از درگذشت شیخ الشریعه اصفهانی، از مراجع تقلید شیعه شد.
🔹وی در ۱۲۷۶ق در کرْخ کاظمین، به دنیا آمد و علوم دینی را در کاظمین، نجف و سامرا نزد پدرش و عالمانی چون عباس جَصّانی، محمدحسین کاظمی، میرزا حبیب الله رشتی، میرزا محمد حسن شیرازی و آخوند ملامحمدکاظم خراسانی فراگرفت و در کاظمین به تاسیس مدرسه علمیه و تدریس فقه، اصول و کلام پرداخت.
🔸وی در زمان اشغال عراق توسط انگلیس، فتوای جهاد بر علیه انگلیسیها را صادر کرد و به اقدام مسلحانه علیه آنها پرداخت و پس از استقلال عراق با ملک فیصل با شروطی بیعت کرد، اما پس از زیر پا قرار دادن شروط، انتخابات را تحریم کرد و در کاظمین تظاهراتی بر ضد فیصل برپا کرد که سرانجام با فرزندان و همراهانش دستگیر و به بصره و جده تبعید شد.
🌀او بنا به درخواست دولت ایران، به این کشور آمد و پس از تروری نافرجام، در مشهد ساکن شد و حزبی با نام «جمعیة استخلاص الحرمین الشریفین و بین النهرین» تأسیس کرد و از مسلمانان کشورهای اسلامی خواست که با پیوستن به آن، اماکن مقدس حجاز و عراق را از وجود کافران پاک کنند.
📚از ایشان آثار متعددی بر جای مانده که عَناوین الاصول یا العَناوین، القواعد الفقیه و المتنجِّس الجافّ لاینجِّس از جمله آنهاست.
◾️ وی سرانجام در ۱۶ فروردین ۱۳۰۴ ش(۱۲ رمضان ۱۳۴۳ق) از دنیا رفت و در رواق «دار السياده» حرم امام رضا(ع)، به خاک سپرده شد.