eitaa logo
🕊 ◍⃟ دارالقرآن علی ابن ابیطالب علیه السلام🕊 ◍⃟
507 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.3هزار ویدیو
42 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
﴿السّـــلٰام؏َـلیک یٰا أباصــــٰـالح المَهد؎ﷻ﴾ 🌱سَلامٌ عليٰ آلِ يٰس ... پدرمهربانم، سلام ... _چِہ خُـــــوش أست۔۔ ↫ آن زَمـــــآنےبِرسد کِہ زِنـــــدہ بٰاشَم↬ _منِ بینـــــوٰا؎ مِسکین ۔۔ شِنَوم!!! ⇦صِـــــدٰا؎ «مَهــــﷻـد؎۔۔۔‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌❀» _سَلٰام بَر تـُـᰔـــو اِ؎⇩⇩⇩ ﴿خـــــوٰاننده خَلق بِہ سو؎حـــــقّ۔۔𔘓﴾ ⛅️ ⛅️ .
. «اللّهُمَّ فُکَّ کُلَّ اسیر» 🔹ما وقتی برای آزادی همۀ اسیران دعا می‌کنیم، حواسمان از خودمان پرت می‌شود. 🔹گویی ما آزادیم و آنهایی که در چاردیواری محبس گرفتارند، اسیرند. 🔹این توهم آزادی بلایی شده برای جانمان. 🔹کسی که دربند عشق تو نیست و گرفتار محبت دنیاست، کِی آزاد شده که ما احساس آزادی می‌کنیم؟! 🔹اصلاً اسیرتر از کسی که عاشق تو نیست، در عالم وجود دارد؟ 🔹ما اسیریم؛ هم اسیر محبت دنیا و هم اسیر توهماتمان. 🔹قبل از هر چیز باید از اسارت زنجیرهای تیغ‌دار توهم رها شویم و بعد از آن از زندان نمور و متعفن محبت‌های دنیایی. ❣آقا!❣تو اگر به دادمان نرسی و نجاتمان ندهی، به کسی غیر از تو می‌شود امید بست؟ 🔹بیا و بانی اجابت دعای هر روزمان باش و ما اسیران را آزاد کن. .
🌸✨میلادامام حسن مجتبی علیه السلام بر امام زمان ارواحنا فداه و منتظرانش مبارک 💠 الإمامُ الحسنُ عليه السلام: «عَجَبٌ لِمَن يَتَفَكَّرُ في مَأكولِهِ كَيفَ لا يَتَفَكَّرُ في مَعقولِهِ ، فيُجَنِّبَ بَطنَهُ ما يُؤذيهِ ، و يُودِعَ صَدرَهُ ما يُردِيهِ.» 💠 امام حسن عليه السلام می‌فرمایند: «در شگفتم از كسى كه درباره خوراك جسم خود مى‌انديشد چگونه درباره خوراك فكر خود نمى‌انديشد؟ شكمش را از آنچه زيان‌بار است پرهيز مى‌دهد، اما در سينه خود چيزهايى مى‌سپارد كه مايه نابوديش مى‌شود.» 📚 بحارالانوار، جلد ۱، صفحه ۲۱۸. 💢 مراقب خوراک فکری خود، فرزندان و متربیان‌مان باشیم. .
. ┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄ ⬅️ «اَللّهُمَّ وَفِّقْنى فیهِ لِمُوافَقَةِ الاْبْرارِ» خدایا کاری کن که من با افراد خوب موافقت کنم. 🌹مثلاً اگر در جایی رأی‌گیری است. نگاه کنیم ببینیم چه کسی آدم خوبی است و خدمت خدا می‌کند به او رأی دهم، نه به آنهایی که به ما قول پست و مقام داده‌اند. ⬅️ «وَجَنِّبْنى فیهِ مُرافَقَةَ الاْشْرارِ» خدایا کاری کن من با بدها رفیق نشوم. ⭕️ جوان‌، با الوات ـ حتی اگر پسر عمویش باشد ـ رفاقت نکند. حال چون «رحم» ‌است، سلام و احوالپرسی کند؛ اما رفاقت نکند. نمی‌شود قطع «رحم» کرد اما از متدیّنین رفیق انتخاب کنید. 🍃 حواریون به حضرت مسیح (ع) گفتند که ما به چه کسانی رفاقت کنیم ✨حضرت مسیح فرمود:با 3 نفر، 👈اول کسی که نگاه به او تو را به یاد خدا بیندازد. 👈دوم کسی که حرف می‌زند علم شما را زیاد می‌کند. 👈سوم کسی که با عملش رغبت شما به آخرت را زیاد کنید. ❓از امام صادق (ع) سؤال کردند که آیا اینکه نگاه کردن به عالم عبادت است، صحت دارد؟ 👌و امام در پاسخ فرمودند که کلیت ندارد. نگاه کردن به صورت عالمی عبادت است که تو را به یاد خدا بیندازد. 🕊 حدیث داریم که پیش هر عالمی ننشینید مگر اینکه شما را از چند چیز به چند چیز دعوت کند؛ از شک به یقین، از ریاکاری به اخلاص، از رغبت به دنیا به زهد در دنیا. 🌿 با کسی نشست و برخاست کنید که دارای علم باشد و در مباحثه‌ها چیزی به شما بیاموزد و با کسی مجالست و مباحثت کنید که دارای علم باشد و در مباحثه‌ها چیزی به شما بیاموزد و مجالست و مباحثت با کسی که سواد ندارد بی‌فایده است. با کسی که علم می‌داند ولو اگر عمّامه ندارد گفت‌وگو و رفاقت کنید. ⬅️ «وَآوِنى فیهِ بِرَحْمَتِکَ اِلى دارِ الْقَرارِ بِاِلهِیَّتِکَ یا اله العالمین» خدایا به رحمت خودت من را در بهشت جای بده. به خدایی خودت. 💐 از خدا می‌خواهیم که به حق خدایی خودش، ما را در بهشت جای بده. .
. ┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄ 🍃نکاتی از جزء شانزدهم قرآن کریم🍃 ⭕️ 🔸 خدا تو قرآن به پیامبرش دستور داده که ای پیامبر، مردم رو بترسون "أَنْذِرْهُمْ". 🔸 از چی بترسونه؟ از روز حسرت "يَوْمَ الْحَسْرَةِ". 🔸 "يَوْمَ الْحَسْرَةِ" 👈 روزی که همه حسرت میخورند، هم خوبها، هم بدها، هر دو گروه حسرت میخورند. بدها حسرت میخورند که چرا اعمال صالح انجام ندادند، و خوبها حسرت میخورند که چرا اعمال صالحِ بیشتری انجام ندادند. 🔹 ولی دیگه اونجا حسرت خوردن فایده نداره، جون دیگه همه چیز تموم شده "إِذْ قُضِيَ الْأَمْر" و کار از کار گذشته، فرصت جبرانی نیست. 🔹 حیف که مردم الان تو خواب غفلتند و گوششون به این حرفها بدکار نیست "وَ هُمْ فِي غَفْلَةٍ" 📖 و أَنْذِرْهُمْ يَوْمَ الْحَسْرَةِ إِذْ قُضِيَ الْأَمْرُ وَ هُمْ فِي غَفْلَةٍ ﴿مریم/39﴾ 👈 ای پیامبر، آنان را از روز قیامت که روز حسرت است، بترسان، در آن هنگام که همه چیز پایان می یابد، و آنها در غفلتند. ☝️ پس تا دیر نشده از خواب غفلت بیدار بشیم. .
. ┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄ 🍃نکاتی از جزء شانزدهم قرآن کریم🍃 ⭕️ مؤمن، محبوب قلبهاست. ☝️قرآن میگه ﻛﻠﻴﺪ ﻣﺤﺒﻮﺑﻴّﺖ پیش مردم فقط یه چیزه: "ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻭ عمل صالح". 📖 إنَّ الَّذِينَ آمَنُوا و َعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا (مریم/96) 👈 ﻛﺴﺎﻧﻰ ﻛﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﻋﻤﻞ ﺻﺎﻟﺢ ﺍﻧﺠﺎم ﺩﺍﺩﻩﺍﻧﺪ، ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺭﺣﻤﻦ، ﻣﺤﺒﺖ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﻟﻬﺎ قرار میدهد. ☝️ خدا میگه تو جزو "الَّذِينَ آمَنُوا و َعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ" باش، منِ خدا، محبتت رو، تو دل مردم میندازم. 🔹 آخه "ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻭ ﻋﻤﻞ ﺻﺎﻟﺢ" یه ﺟﺎﺫﺑﻪ ﻭ ﻛﺸﺶ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩﺍﻯ ﺩﺍﺭه. 🔹 زیاد ﺩﻳﺪﻳﻢ که وقتی ﺍﻓﺮﺍﺩ ﭘﺎک و باتقوایی از دنیا میرن، مردم چقدر براشون گریه میکنند. ﻫﺮﭼﻨﺪ ﻇﺎﻫﺮاٌ این شخص، ﭘﺴﺖ ﻭ ﻣﻘﺎم ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﻰ هم ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎشه امّا ﻫﻤﻪ ﻣﺮﺩم ﺟﺎﻯ اوﻧﻬﺎ ﺭو ﺧﺎﻟﻰ ﻣﻰﺑﻴﻨﻨﺪ، و براشون عزادار میشن. 🔸 ﻫﻤﻪ اینها به خاطر محبتی است که خدا از مومنین در دلهای مردم قرار میده. ☝️ ﻛﺴﻰ ﻛﻪ فقط ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺑﺒﻨﺪه، ﺧﺪﺍ ﻫﻢ ﺩﻝﻫﺎﻯ ﻣﺮﺩم ﺭو ﺑﻪ ﺍﻭ ﻣﺘﻮﺟّﻪ ﻣﻰکنه. .
. ┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄ 🍃نکاتی از جزء شانزدهم قرآن کریم🍃 ⭕️ قول لیّن و برخورد نرم 🔸 برف،️ اگر تند و شلاقی بباره، روی زمین نِمیشینه. 🔸 برف وقتی روی زمین میشینه که آرام و نرم بباره. 🔸حرف هم مثل برفه.❄️ اگر به قول قرآن کریم، نرم و ملایم باشه، به دل میشینه و دلنشینه. ☝️به همین خاطر، خداوند به موسی و هارون فرمود حالا که پیش فرعون میرید، باهاش خیلی نرم حرف بزنید: 📖 اذْهَبٰا إِلیٰ فِرْعَوْنَ إِنَّهُ طَغیٰ، فَقُولاٰ لَهُ قَوْلاً لَیِّناً لَعَلَّهُ یَتَذَکَّرُ أَوْ یَخْشیٰ (طاها/43و44) 👈 ای موسی، تو و برادرت هارون، به سوی فرعون بروید که طغیان کرده است. اما به نرمی با او سخن بگوئید، شاید متذکر شود یا از خدا بترسد. 👈 یعنی اگر تند و خشن حرف بزنید، به دل سنگ او نمیشینه. 🔹 حتی در بعضی از روایات آمده که موسی مامور بود، فرعون رو با بهترین نامش صدا کنه، شاید در دل تاریکش اثر بگذاره. ☝️ هر مکتبی باید جاذبه داشته باشه. لذا برای نفوذ در قلوب مردم، نخستین دستور قرآن برخورد ملایمه. حالا این یه سنگ محک. خودمون کلاه خودمون رو قاضی کنیم.👇 🔸 حتی با فرعون باید به نرمی سخن گفت، حالا برخورد ما با دیگران، برای جذب مردم به دین خدا، چگونه است؟ 🔸 جاهایی که لازم باشه، چجوری و میکنیم؟ 🔸 با نحوه برخوردمون چند نفر رو به دین علاقمند کردیم؟ 🔸 اصلاً چرا راه دور بریم. برخوردمون با نزدیکان خودمون چگونه است؟ با پدر و مادر، زن و بچه، دوستان و همکاران، همسایگان و اقوام و . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﴿السّـــلٰام؏َـلیک یٰا أباصــــٰـالح المَهد؎ﷻ﴾ 🌱سَلامٌ عليٰ آلِ يٰس ... پدرمهربانم، سلام ... چه قطور شده کتاب تاریخ نبودنت!... هزار و چند فصل دارد؛ دلتنگی زمین! و فصل آخر،هنوز هم ناتمام.... قصه‌ی نیامدنت بسر نمی‌رسد؟ ⛅️ ⛅️ .
«اللّهمّ أصلِح کُلَّ فاسِدٍ من أمورِ المُسلِمین» 🔹ما از خدا می‌خواهیم خراب‌هایی را در کار مسلمانان است اصلاح کند. 🔹خدا سامان زندگی را در دل ولایت شما قرار داده، پس تا وقتی که ما از ولایت شما فاصله داریم، کارمان سامان نمی‌گیرد. 🔹جدتان که هادی امت بود، به ما یاد داد شما را این گونه زیارت کنیم: «بِمُوَالاتِكُمْ‏... أَصْلَحَ مَا كَانَ فَسَدَ مِنْ دُنْيَانَا» تنها با ولایت شماست... که خرابی‌های دنیای ما آباد می‌شود. 🔹وقتی برای اصلاح کارمان دعا می‌کنیم، بی آن که در اندیشۀ ولایت شما باشیم، دعایمان از سقف هم بالاتر نخواهد رفت. 🔹کاش به این باور برسیم که صلاح دنیا و آخرت ما به ولایت شما گره خورده و بی‌ولایت شما هر آبادی، ویرانی است. 🔹ما را با ولایتت آباد کن ❣آقا!❣ .
. 📢 آمادگی ورود به شبهای قدر 💠 رهبر انقلاب: در ماه رمضان دلهایتان را هرچه می توانید با ذکر الهی نورانیتر کنید، تا برای ورود در ساحت مقدّس لیلةالقدر آماده شوید، که: «لَیلَةُالقَدرِ خَیرٌ مِن اَلفِ شَهرٍ. تَنَزَّلُ المَلائِکَةُ وَ الرّوحُ. فِیها بِإذنِ رَبِّهِم مِن کُلِّ أمرٍ» شبی که فرشتگان، زمین را به آسمان متّصل می کنند، دلها را نورباران و محیط زندگی را با نور فضل و لطف الهی منوّر می کنند. .
شب هفدهم ماه مبارک رمضان شب معراج پیامبر"صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم" سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَ‌یٰ بِعَبْدِهِ لَيلًا مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَ‌امِ إِلَی الْمَسْجِدِ الْأَقْصَی الَّذِي بَارَ‌کْنَا حَوْلَهُ لِنُرِ‌يهُ مِنْ آياتِنَا ۚ إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ‌﴿۱﴾  (ترجمه: منزّه است آن [خدایی‌] که بنده‌اش را شبانگاهی از مسجد الحرام به سوی مسجد الاقصی -که پیرامون آن را برکت داده‌ایم- سیر داد، تا از نشانه‌های خود به او بنمایانیم، که او همان شنوای بیناست.﴿۱﴾ سوره اسرا ✅ معراج از جمله اعتقادات ضروری مسلمانان است. 📚(بحارالانوار جلد 18 صفحه 340) ✅ معراج رسول خدا در بیداری بوده، نه در خواب؛ و با بدن جسمانی بوده، نه با روح. ✅ رسول خدا (صلی الله علیه و آله) در معراج، عجایب عالم هستی، و و نعمتهای آن، و و عذابهای آن را مشاهده فرمودند. ✅ در معراج، رسول خدا تمام انبیا و پیامبران را ملاقات کردند. ✅ در معراج، بارها و بارها امر جانشینی امیرالمؤمنین (علیه السلام) مطرح شد. ✅ و البته، به فرمایش امام صادق (علیه السلام) خدای متعال، رسول اکرم را صد و بیست مرتبه به آسمان بردند و در هر مرتبه به آن حضرت درباره ولایت و امامت امیرالمؤمنین و دیگر ائمه طاهرین سفارش کردند؛ بیشتر از آنکه به سایر واجبات تاکید کنند. 📚(بحارالانوار جلد 18 صفحه 387) ✳️امام صادق از پدران بزرگوارشان نقل میکنند که رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمودند: وقتی به آسمانها برده شدم ... سرم را بلند کردم و نور علی و فاطمه و حسن و حسین و علی بن حسین و محمد بن علی و جعفر بن محمد و موسی بن جعفر و علی بن موسی و محمد بن علی و علی بن محمد و حسن بن علی را دیدم؛ در حالیکه حجت بن الحسن در میان آنها ایستاده و مانند ستاره ای درخشان است. 🔹عرض کردم: خدایا! اینها که هستند؟ 🔹فرمود: اینها امامان (پس از تو) هستند. و این قائم ، همان است که حلال من را حلال و حرام من را حرام میکند (حلال و حرام خدا را برپا میکند). بواسطه او از دشمنانم انتقام میگیرم. او مایه راحتی دوستان من است و اوست که قلوب شیعیان تو را از (ظلم) ظالمین و منکرین و کافرین شفا میدهد. ♦️♦️او لات و عُزّی را در حالیکه تازه و سالم هستند از قبر خارج میکند و آن دو را آتش میزند. به راستی که امتحان و ابتلای مردم در آن روز، بسیار سخت تر از فتنه سامری و گوساله است. 📚(بحارالانوار جلد 52 ص 379) .
6.mp3
8.59M
دعای معراج پیامبر اکرم صلوات الله علیه
✨📖متن دعای معراج : بسم اللهِ الرَّحمن الرَّحیم  یا سَیِّدُ یا سَنَدُ یا صَمَدُ یا مَنْ لَهُ الْمُسْتَنَدُ اِجْعَلْ لی فَرَجاً وَ مَخْرَجاً مَمّا اَنا فیهِ وَاکْفِنی فِیهِ وَ اَعُوذُ بِکَ بِسْمِ اللهِ التّامّاتِ یا اَللهُ یا اَللهُ یا اَللهُ یا رَحْمنُ یا رَحْمنُ یا رَحیمُ یا خالِقُ یا رازِقُ یا بارِیُ یا اَوَّلُ یا آخِرُ یا ظاهِرُ یا باطِنُ یا مالِکُ یا قادِرُ یا واهِبُ یا وَهّابُ یا تَوّابُ یا حَکیمُ یا سَمیعُ یا بَصیرُ یا غَفورُ یا رَحیمُ یا غافِرُ یا شَکُورُ یا عالِمُ یا عادِلُ یا کَریمُ یا رَحیمُ یا وَدودُ یا غَفورُ یا رَؤفُ یا وِتْرُ یا مُغیثُ یا مُجیبُ یا حَبیبُ یا مُنیبُ یا رَقیبُ یا مَعیدُ یا حافِظُ یا قابِضُ یا حَیُّ یا مُعینُ یا مُبینُ یا جَلیلُ یا جَمیلُ یا کَفیلُ یا وَکیلُ یا دَلیلُ یا حَیُّ یا قَیّومُ یا جَبّارُ یا غَفّارُ یا حَنّانُ یا مَنّانُ یا دَیّانُ یا غُفْرانُ یا بُرْهانُ یا سُبْحانُ یا مُسْتَعانُ یا سُلْطانُ یا اَمینُ یا مُؤمِنُ یا مُتَکَبّ‍ِرُ یا شَکُورُ یا عَزیزُ یا عَلیُّ یا ‍وَفِیُّ یا قَویُّ یا غَنیُّ یا مُحِقُّ یا اَمینُ یا مُؤمِنُ یا مُتَکبِّرُ یا شَکُورُ یا عَزیزُ یا عَلیُّ یا وَفیُّ یا قَویُّ یا غَنیُّ یا مُحِقُّ یا مُعْطی یا آخِرُ یا اَحْسَنَ الْخالِقینَ یا خَیْرَالرّازِقینَ یا خَیْرَ الْغافِرینَ یا خَیْرَ الْمُحْسِنینَ یا خَیْرَ النّاصِرینَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ یا نُورَ السَّمواتِ وَ الْأرْضِ یا هادِیَ الْمُض‍ِلّینَ یا دَلیلَ الْمُتَحَیّرینَ یا خالِقَ کُلَّ شَیءٍ یا فاطِرَ السَّمواتِ والْأرْضِ یا هادِیَ الْمُضِلینَ یا مُفَتَّحَ الْأبْوابِ یا مُسَبِّبَ الْأسْبابِ یا رَفیعَ الدَّرَجاتِ یا وَلِیَّ الْحَسَناتِ یا غافِرَ الْخَطیئاتِ یا مُحیِیَ الْأمْواتِ یا ضاعِفَ الْحَسَناتِ یا دافِعَ الْبَلِیّات، اَللّهُمَّ اَحْفَظْ صاحِبِ هذَالدُّعاءِ مِنَ الطّاعُونِ وَالزَّلْزَلَهِ وَ الْفُجْاَهِ وَالْوَباء‍ِ وَ م‍ِنْ شَرَّ السُّلْطانِ الْجابِرِ وَ شَرَّ الْعَیْنِ السُّوء‍ِ وَ مِنْ شَرَّالْجَنَّ وَالْإنْسِ بِحَقَّ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ بِحَقَّ حمعسق وَ بِحَقَّ مُحَمَّدِ الْمُصْطَفی وَ بِحَقَّ عَلِیَّ الْمُرْتِضی وَالْأئمَّهِ الْهُدی وَ بِحَقَّ اللُّوحِ وَالْقَلَمِ وَالْکُرْسِیَّ وَ الْعَرْشِ وَ بِحَقَّ فَسَیَکْفیکَهُمُ اللهُ وَ هُو السَّمیعُ الْعَلیمُ اللّهُمَّ اَحْفَظْ صاحِبِ هذَالدُّعاءِ مِنْ شَرَّ کُلَّ ذی شَرًّ وَ مِنْ شَرٌ طارِقٍ اللَّیْلِ وَ النَّهارِ وَ مِنْ شَرَّ والِدٍ وَ ما وَلَدَ وَ مِ‍نْ شَرَّ ما یَلِجُ فِی‌الأرْضِ وَ ما یَخْرِجُ مِنْها وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحیم اَللّهُمَّ احْفِظْ صاحِبِ هَذَاالدُّعا مِنْ شَرَّ الْأعْداءِ وَ مِنْ شَرَّ جَمیعَ الْمِحْنَهِ وَ الدّاءِ وَ مِنْ شَرَّ النَّفّاثاتِ فِی الْعُقَدِ وَ مِنْ شَرَّ حاسِدٍ اِذا حَسَدَ یا رَبَّ بِعِزَّ عِزَّتِکَ وَ الْقَهْرِ بِلُطْفِکَ وَ الرَّحْمَهِ رَحْمَتَکَ یا واهِبَ الْعَطایا یا دافِعَ الْبَلایا یا غافِرَ الْخطایا یا سَتّارَ الْعُیُوبِ یا نُورَ الْغُیُوبِ یا نُورَ الْقُلُوبِ یا حَبیبَ الْقُلُوبِ یا قاضِیَ الْحاجاتِ یا رَحْمنَ الدُّنْیا وَالْأخِرَهِ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ وَ بِحَقَّ اَلا اِلا اللهِ تُصیرُا الأمُورِ اَللّهُمَّ اَسْتَوْدِعُکَ نَفْسی وَ رُوحی وَ مالی وَ اَوْلادِی وَ جَمیعَ ما اَنْعَمْتَ عَلَیَّ فِی الدّینِ وَ الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ اِنَّهُ لا یُضیعُ صانیکَ یَصُونَکَ وَ مَحْفُوظَکَ وَ مَامُولَکَ وَ لا یُجیرُنی اَحَدٌ مِنْکَ وَ لَنْ اَجِدَ مِنْ دُونِهِ مُلْتَحَداً اَللّهُمَّ رَبَّنا اتِنا فِی الدُّنْیا حَسَنَهً وَ فِی الْآخِرَهِ حَسَنَهً وَ قِنا عَذابَ النّارِ وَ عَذابَ الْقَبرِ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ وَ صلَّی اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِهِ اَجْمَعینَ الطّاهِرینَ وَ الأئِمَّهِ الْمَعْصُومینَ وَ سَلَّمَ تَسْلیماً کَثیراً کَثیراً .
✅بنده‌ عزیزم ✍شما تا این لحظه بیش از ۵٠ درصد حجم بسته ویژه ۳۰ روزه استفاده از رحمت خاص خداوند را مصرف کرده‌ايد و کمتر از ۵٠ درصد یعنی ۱۳ روز دیگر از حجم بسته باقی مانده است. 🔻پس از به پایان رسیدن حجم باقی‌مانده، عبادات شما با نرخ عادی محاسبه خواهد شد. 🔻یعنی از این پس: نه یک آیه برابر ختم قرآن نه نفس‌هایتان مانند تسبیح و نه خواب‌هایتان عبادت محسوب می‌شود. تمديد این بسته نیز امکان‌پذیر نخواهد بود.پس، 👈از روزهای باقی‌مانده، کمال استفاده را ببرید. 🔹هیچکس تنها نیست 🔸همراه اول و آخر 🔹خداوند مهربان .