eitaa logo
🕊 ◍⃟ دارالقرآن علی ابن ابیطالب علیه السلام🕊 ◍⃟
520 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.5هزار ویدیو
48 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷وقتی مادر شهیدی خواست رای بدهد گفت مرحله اول پسر شهیدم چندبار گفت به آقای جلیلی رأی بده 🔹با خودم گفتم کاش پدران و مادران شهدا حق داشتند از طرف شهید یا شهیدانشان رأی بدهند. 🔹 آخر چطور می شود رأی یک مادری که فرزند دسته گلش را فدای وطن کرده و هنوز چشم انتظار اثری از دلبندش است با رأی یک زن اغتشاش گر که به بهانه مرگ فرزندش کشور را به آشوب دعوت می کند، یکی باشد؟ 🔹 آیا درک این دو نفراز حقیقت وطن یکی است؟ 🔹بنا بر آیه ۵۰سوره انعام قرآن آیا نابینا و بینا یکسان هستند؟ 🔹ولی آیا رأی های حقیقی همین قدر بود؟؟؟ پس شهدا چه؟؟؟؟ حق رأی آنها چه می شود؟؟؟ 🔹شهروندانی که جانشان را فدای انقلاب، استقلال و پیشرفت علمی و دفاعی کشورشان، دفاع از وطنشان در برابر تجاوز خارجی، دفاع از ناموس و امنیت داخلی و حتی دفاع از مظلوم در سایر کشورها کردند. 🔹اگر زنده بودند به چه کسی رأی می دادند؟ به کدام طرز تفکر، عزت یا ذلت؟ 🔹کاش حداقل حق رأیشان را به خانواده شان داده بودند. .
🔴مردم کوفه با امام حسین(علیه السلام) آزمایش نشدند، چون هنوز امام حسین(علیه السلام) به کوفه نرسیده بود و آنها هنوز حضرت را درک نکرده بودند. 🔶 بلکه آنها با نایب امام یعنی حضرت مسلم آزمایش شدند و چون در این آزمایش مردود شدند وقتی امام حسین(علیه السلام) رسید، مقابل او هم ایستادند. 🔷 ما در زمان غیبت با نایب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف امتحان می‌شویم و وقتی حضرت آمد دیگر وقت امتحان نیست، بلکه اگر در اطاعت از نایبش امتحان پس داده باشیم یار او خواهیم بود ان‌شاءالله. اما اگر نسبت به منویات نایبش کوتاهی کنیم در یاری از امام زمان(ارواحنافداه) هم کوتاهی خواهیم کرد. 🔶 لذا شهید سلیمانی فرمود: شرط عاقبت‌ بخیری ارتباط دلی و قلبی و حقیقی با امام خامنه‌ای است. هر کس صدای نایب امام زمان را نشنود صدای امام زمان(ارواحنافداه) را نخواهد شنید. .
294-kahf-ta-1.mp3
3.18M
؛﷽ 🔹تفسیر‌ صفحه‌ ۲۹۴ قرآن کریم 📖سوره‌ مبارڪہ کهف بخش اول به نیت سلامتـی و ظهـور مولا صـاحب الزمان عَجَّلَ اللهُ تعالی فَرَجَهُ الشریف •
. ❣ ﴿السّـــلٰام؏َـلیک یٰا أباصــــٰـالح المَهد؎ﷻ﴾ 🌱سلام عليٰ آلِ يٰس ... پدرمهربانم، سلام ... سر فدای قدمت، ای مه کنعانی من قدمی ‌رنجه‌کن،‌ای‌ دوست ‌به ‌مهمانی ‌من عمرمان رفت به تکرار نبودن هایت غیبتت ‌سخت ‌شد،ازدست‌ِ مسلمانی‌ من اَللّٰهُــمَّ عَجِّــلْ لِّوَلِیِــکَ الْفَــرَجـــ بِحَــقِّ حَضرَتِ زِیْنَـبِ کُبْــریٰ سَــلٰامُ الله عَلَیْهٰـــا .
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸لطف فراگیر امام حسین (ع)🔸 اگر اسلام به صورت یک باشد، حسین بن علی (ع) یک است که از این قلعه سر بیرون کرده است. کسانی که قلعه را قبول ندارند، زیر سایۀ این درخت می نشینند! سایۀ این درخت، از قلعه بیرون زده است. دیوارهای قلعه، زیر آن است. بیرونی ها هم می توانند زیر سایۀ آن بنشینند. چه قدر کسانی هستند که از غیر اسلام می آیند و به این آقا پناه می برند و به او اعتقاد دارند! یک وقتی از کوچه های محلۀ کلیمی‌ها [در شیراز] عبور می کردم. خانم کلیمی ای آمد. گفت: بچۀ هجده ساله ای دارم. حال او بد است. بر روی یک پولی، حمدی بخوان که من با آن پول چیزی بخرم، نباتی بگیرم، بدهم به این برای شفا! گفتم: خانم شما کلیمی هستی. حمد مربوط به قرآن است. گفت: ما به حمد عقیده داریم! ما به امام حسین(ع) عقیده داریم! ما به حضرت عباس(ع) عقیده داریم! من هرچه گشتم، پول در جیب هایم نبود. خود او گشت و یک چیزی پیدا کرد. من بر آن حمد خواندم که او با آن برای بچه اش نبات بگیرد. این اعتقاد آنهاست. ما بعضی علما داشتیم که می رفتند در مسجد (عبادتگاه) کلیمی ها روضه می خواندند! کلیمی ها زار زار گریه می کردند! کلیمی های آنوقت و کلیمی های حالا، چه تفاوتی دارند؟ نمی دانم! در اینها هم انسان های برجسته ای هستند؛ یعنی قوم پیچیده ای هستند. اگر خوب بشوند، در خوبی کم نظیر هستند. اگر هم بد بشوند، خیلی اعجوبه هائی هستند! .
. 🕯🏴🕯🏴🕯🏴🕯🏴🕯🏴 شُکرخدا را که مادرم اهل روضه بود بـا گـریـه بـرای رُقـیّــــه قَــد کشیـده ام به آبله‌های پاهای رقیـه .
. ❣ ﴿السّـــلٰام؏َـلیک یٰا أباصــــٰـالح المَهد؎ﷻ﴾ 🌱سلام عليٰ آلِ يٰس ... پدرمهربانم، سلام ... ‌ 🌱قـــرار سینه‌ های بی قــــرار ما نمی‌آیی؟ 🌱گل نرگس امیــدحضرت زهرا نمی‌آیی؟ 🏴شمـــردم روزها تا محـــرم در هوای تو 🏴عزای جد‌ مظلومت رسید آیا نمی‌آیی؟ اَللّٰهُــمَّ عَجِّــلْ لِّوَلِیِــکَ الْفَــرَجـــ بِحَــقِّ حَضرَتِ زِیْنَـبِ کُبْــریٰ سَــلٰامُ الله عَلَیْهٰـــا .
🔷آجرک الله یعنی چه؟ این روزها زیاد تو روضه ها میشنویم آجرک الله یا صاحب الزمان.... خب یعنی چی؟ 👈«آجرک الله» یعنی خدا تو را اجر و پاداش خیر دهد. این عبارت غالباً برای تعزیت و تسلیت گفتن به افراد مصیبت دیده و عزادار به کار می‌رود، چنان‌که در روایتی از زراره بن اوفی نقل شده است: «پیامبر اسلام(ص) مردی را که فرزندش فوت کرده بود تعزیت داده و فرمود، آجَرَکَ اللَّهُ وَ أَعْظَمَ لَکَ الْأَجْر؛ یعنی خداوند تو را اجر خیر دهد و پاداش بزرگی به تو عنایت فرماید». 🥺آجرک الله یا صاحب الزمان فی مصیبت جدک الحسین علیه السلام و آنگاه که امام زمان عجل الله خود را نوحه خوان همیشگی وگریه کن هر شب و روز مصیبت های جد بزرگوارشان میداند و گریه کردن بر او را تا انجا که به جای اشک ، خون از دیده ببارد ،وظیفه خود میداند.  از آن واقعه قران ها میگذرد اما شعله عشق حسینی هم چنان در دلها فروزان است . چرا که به فرموده پیامبر صلوات الله علیه " از شهادت حسین علیه السلام حرارتی در قلبهای مومنان است که هرگز به سردی نمی گراید". بیایید هر روز به امام زمانمون این مصیبت بزرگ رو تسلیت بگیم. آجرک الله یا صاحب الزمان ارواحنافداه .
🔰هدیه ویژه شیخ حسین انصاریان به رییس جمهور منتخب اولین هدیه یک بود که انصاریان آن را در هنگام شرکت در مجالس روضه استفاده می کرد. او پیش‌تر وصیت کرده بود که این دستمال همراه وی دفن شود. هدیه دوم نیز خود بود که در اذکار بعد از نماز شب از آن استفاده می کرد. .