رمان تاریخی
📚 #کتاب «شانزده سال» اثر منیژه آرمین
🔻 وقایع تاریخی جزو آن حوادثی است که اگر با زبان هنری بیان شوند جذابیت بیشتری را برای خواندن بدست میآورند.
رمان «شانزده سال» از زمره مستندهای داستانی در حوزه تاریخ معاصر ایران است که در سال 1395 توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است.
منیژه آرمین یک داستاننویس و روانشناس بنام کشور است وی با مطالعه منابع تاریخی و واکاوی آنها، مستندهای داستانی ارزندهای را خلق کرده است اما کتاب شانزده سال دارای شاخصههای ممتازی است که اهم آن عبارتند از:
1. در نگارش اثر مراعات جانب بیطرفی در شرح وقایع رعایت شده.
2. ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی دوران تاریخی مورد نظرمنعکس گردیده.
3. عزل دو شاه - احمدشاه و رضا شاه- با نگاهی به دو مقوله دین و سیاست در جامعه ایرانی پیوند خورده و بواقع لازم و ملزوم همدیگر دانسته شده.
4. مطابقت رویدادها و حوادث با اصل زمان.
5. به صراحت مشخص شده اقدامات اصلاحی فکر و اندیشه فروغی بوده اما به اسم رضا شاه منظور گردیده.
#معرفی_کتاب
(این پست درصدد تایید یا رد کامل کتاب نیست)
🆔 @darseenghelab
🔻امام خمینی: اصلاحات ارضی به اینجا منتهی شد که بکلی زراعت ما از بین رفت
«شما ملاحظه کنید به اسم اینکه ما میخواهیم زراعت را، دهقانها را دهقان کنیم، تا حالا رعیت بودند و ما میخواهیم حالا دهقانشان کنیم! «اصلاحات ارضی» درست کردند. اصلاحات ارضیشان بعد از این مدت طولانی به اینجا منتهی شد که بکلی دهقانی از بین رفت، بکلی زراعت ما از بین رفت، و الآن شما در همه چیز محتاجید به خارج. یعنی محمدرضا این کار را کرد تا بازار درست کند از برای امریکا و ما محتاج به او باشیم در اینکه گندم از او بیاوریم، برنج از او بیاوریم، همه چیز را. تخم مرغ از او بیاوریم، یا از اسرائیل که دست نشانده امریکاست بیاوریم»
📌بخشی از سخنرانی ایشان در بهشت زهرا؛ 12 بهمن 1357
#انقلاب_سفید #اقتصاد_پهلوی
🆔 @darseenghelab
#معرفی_سایت
🔻 سایت فرهیختگان تمدن شیعی، یکی از بهترین منابع اینترنتی در زمینه علمای شیعه زیر نظر پژوهشکده باقرالعلوم میباشد. در این سایت می توان بر اساس حروف الفبا، قرن حیات، جغرافیا، تألیفات به جستوجوی علما پرداخت که در پزوهشهای مرتبط با تاریخ تشیع، جریانشناسی حوزه و روحانیت بسیار مفید خواهد بود گرچه برخی از بخشهای آن ناقص است و به مرور زمان در حال تکمیل شدن است.
🔹 در این سایت امکان جستجوی علما بر اساس منطقه جغرافیایی ، تخصص علمی، تالیفات، فعالیتهای علمی و ... موجود است که در نوع خود #منحصر_به_فرد است.
#روحانیت #سایت
http://nbo.ir/Default.aspx
👈مخاطب، جرات نمیکند...
🔹 شما قرن چهارم هجری را نگاه کنید. کتاب «تمدن اسلامی در قرن چهارم هجری»، نوشتهی «آدام متز»، (۵۲۵) نشان میدهد که تمام محیط اسلامی، اصلًا بازار علم دنیاست، و آن نقطهی اصلیش هم ایران است؛ یعنی همین اصفهان و ری و فارس و خراسان و هرات و مرو و .... این شهرها مرکز و قلهی علم دنیا بوده است؛
💠 اما متأسفانه نسل امروز اینها را نمیداند. این ندانستن، نه به معنای این است که همین مطالبی را که من گفتم، نمیداند؛ چرا، این مطالب را #صد بار شنیده است؛ همه در کتابها هم گفتهاند؛ همه جا هم گفتهاند؛ اما #باورش نیست! بیآنکه به زبان انکار کند، یک حالت ناباوری در همهی نسل امروز و نسل قبل، نسبت به گذشتهی ایران وجود دارد؛ علتش هم این است که تمدن غرب و این تکنولوژی #پُرسر_و_صدا، آنچنان آمده فضا را پُر کرده، که حتّی کسی #جرأت نمیکند به #شجرهنامهی خودش نگاه کند.
🎙 رهبرمعظم انقلاب 15/11/1370.
🖋 بهنظر میرسد که جرات دادن به این نسل، یکی از مهمترین وظایف اصحاب رسانه است. دوستان اگر از #جذب_خاکستری و سیابازیهای رسانهای فارغ شدند، کمی به سخنان رهبرانقلاب فکر کنند و به جوانان انقلابی #جرات تزریق کنند.
#رسانه
🆔 @darseenghelab
📌واکنش تند آیت الله رشاد و پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به اظهارات دکتر جهانبزرگی
🔹 آقای رشاد❗️
🔅 واکنش تند نسبت به واژه #منقل که اتفاقا در سخنان شخص حسن روحانی در تعریض به رهبر انقلاب نیز آمده بود، نشانه سلامت اخلاقی یا حریت سیاسی نیست. حالا اگر بخاطر مصالحی مجبور به نقد بودید، یکی دو جمله هم کافی بود و لازم نبود تا علاوه بر سخنان بلندتان، بیانیه طولانیای از سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی صادر کرده و دکترجهانبزرگی را لجن مال کنید.
🖊دکتر جهانبزرگی از اساتید مبرز و نویسنده چیره دستی است که در دفاع از مبانی انقلاب به آزادگی و غیرت دینی مشهور است. بازگرداندن واژه منقل به حسن روحانی، کمترین اقدامی بود که در مواجهه با ادبیات هتاکانه رئیس جمهور میتوان اتخاذ کرد.حالا چرا آقای رشاد اینقدر آشفته شده است، خدا میداند.
🆔 @darseenghelab
💥 کلاس تاریخ
#معرفی_سایت
🔹 #خوبه_بدونید که سایت مرکز اسناد انقلاب اسلامی یک بخشی دارد بنام «کلاس تاریخ» که ویژه نوجوانان طراحی شده و شامل خاطره، عکس، کلیپ، اینفوگرافی و... می باشد. این بخش برای آشنایی نوجوانان با تاریخ انقلاب، مطالب مناسبی را در طرحهای نوجوانپسند منتشر می کند👇👇
http://www.irdc.ir/fa/services/24
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 محمدرضا پهلوی: مشت زدن یا خرد کردن صندلی بر سر زندانی رفتاری عادی، انسانی و غیرقابل کنترل است😳
🔻ماجرای دختری که به خاطر داشتن یک کتاب، ۴۰ مرتبه شکنجه شد❗️
#جنایات_پهلوی #شاه_جلاد #جنایت #ساواک #خشونت
🆔 @darseenghelab
هدایت شده از فکرت
فرج نژاد1_1.mp3
18.96M
✅#اختصاصی
✳️#سخنرانی_صوتی
🔻مدیریت علمی و ژورنالیسم علم در اندیشهی آیت الله مصباح یزدی
💠 دکتر محمدحسین فرج نژاد
🔘استاد حوزه ودانشگاه
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#علم #ژورنالیسم #اندیشه #مصباح_یزدی
📌آدرس کانال؛
🆔@fekrat_net
هدایت شده از فکرت
فرج نژاد2.mp3
15.92M
✅#اختصاصی
✳️#سخنرانی_صوتی
🔻مدیریت علمی و ژورنالیسم علم در اندیشهی آیت الله مصباح یزدی (قسمت دوم)
💠 دکتر محمدحسین فرج نژاد
🔘استاد حوزه ودانشگاه
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#علم #ژورنالیسم #اندیشه #مصباح_یزدی
📌آدرس کانال؛
🆔@fekrat_net
📌شاه عباس بهتر است یا کورش❓
🔹 رسول جعفریان:
اگر قرار است ما نمادی را در این کشور مطرح کنیم که قدری متفاوت با نمادهایی باشد که تاکنون داشته ایم، آیا بهتر نیست نمونه های عینی تری مانند شاه عباس صفوی را مطرح کنیم که همه تجلی ایران است و هم تشیع و هم مبارزه با استعمارگر و هم توسعه دهنده اقتصاد و هم واقف دارایی ها و هم مروج علم و مدرسه ساز و .... تا این که دست به دامان یک دوره دور تاریخ شویم که جز آن چه فرنگی ها برای ما گفته اند ـ و صد البته شاید درست و نادرست در میانش باشد ـ چیزی از آن نمی دانیم❓(1)
🖊 گرچه آقای جعفریان نقد فوق را ناظر به مکتب ایرانی مطرح شده در دولت دهم گفتند و پس از آن درباره پروژه ایرانشهری یا باستانگرایی سخنی نگفتهاند اما خود این سوال، جالب است.
(1)https://www.khabaronline.ir/news/143288
🆔 @darseenghelab
🛑 خب پهلویبازها میگفتن زمان شاه فقط خودکار گرون شد؟! 🤨
🔹 منبع؟ روزنامه اطلاعات ۱۵ اسفند ۱۳۵۶
@mozdoor
@darseenghelab
#معرفی_کتاب
📗 کتاب فرهنگنامه نهادهای انقلاب اسلامی، مرکز اسناد انقلاب اسلامی.
🔹 این کتاب دربرگیرنده معرفی ۹۷ نهاد تأسیس شده پس از انقلاب اسلامی است. این نهادها در تثبیت و ترمیم نابسامانیهای جامعه، سازندگی کشور و در جلوگیری از اغتشاشها و ناآرامیها نقش ویژهای داشتند.
🔻 نهادهای انقلابی تحول کیفی مهمی در نهادهای رژیم طاغوت و سوق دادن آنها به سوی نهادهای انقلابی و اسلامی ایفا کردند و ویژگیهای خاصی داشتند:
-فقدان تشریفات اداری و بوروکراسی شدید معمول در ارگانهای دولتی.
-سرعت عمل و ارائهی خدمات سریع به مردم و به عبارت دیگر عملکرد انقلابی و آنی.
- حضور جوانان و کارمندان دلسوز و متعهد و نیز پرتلاش و فعال.
- پرورش نیروهای متعهد و دفاع از روحیهی ابداع و نوآوری.
🔹 بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بنیاد علوی، بنیاد پانزده خرداد، جهاد دانشگاهی، نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها، شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی جوانان، بنیاد شهید انقلاب اسلامی، برخی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و نیز کاربردی، نهضت سوادآموزی، کمیتههای انقلاب اسلامی و جهاد سازندگی بخشی از نهادهای انقلابی بودهاند.
💥ویژه ها در مدرسه انقلاب
🆔 @darseenghelab