🔹 گیزمیز که #ظاهرا کارش ایجاد شادی در میان مردم است، وقتی مردم شاد بودند، ناراحت شد!
این کانال از عصر دیروز تاکنون هیچ خبری از شادی مردم از برد تیم ملی منتشر نکرد و بعکس، یوزهای ایرانی و پیروزی تیم ملی را به تمسخر گرفته است.
🔹 بر اساس اسناد موجود، در ساواک بخشی وجود داشته که علیه مردم ایران جوک میساخت. آیا گیزمیز به مراکز امنیتی آلوده وصل است؟ نکند واحد طنز سعودی نشنال است؟!
#جوک #طنز
🆔 @darseenghelab
در قطر نفرت از رژیم صهیونیستی بیداد میکند اما کسی حواسش نیست که اگر #خمینی_کبیر نبود، امروز نه اسمی از فلسطین مانده بود و نه وجبی از خاک آن.
📑 اکونومیست: تعداد افرادی که در زمستان امسال در اروپا به دلیل «کمبود انرژی» جان خود را از دست خواهند داد احتمالاً ۱۴۷ هزار نفر خواهند مرد.
🖋 پ.ن: کاش مردم اروپا هم فرهنگ #ایثار و #مواسات داشتند.
کاش #اربعین داشتند.
کاش #استقلال داشتند و با طناب آمریکا به چاه نمیرفتند
کاش جهاد سازندگی داشتند تا بسرعت این مشکلات را رفع میکرد
کاش #بسیج داشتند تا لااقل مانع مرگ شان میشد
🔻 کاش رهبر مقتدری داشتند که می توانست منافع مردمشان را به بیگانه ای مانند آمریکا نفروشد.
🆔 @darseenghelab
📌مرگ یه زن بهانه بود تا بنی امیه مکر کنند!!!
در جلسه ای عمرو بن عاص به عائشه گفت:
آرزو داشتم كه تو در جنگ #جمل کشته می شدی! #عائشه گفت:
اى بى پدر براى چه اینگونه سخن می گویی؟!
ابن عاص گفت:
چون تو بخاطر هدف خودت كشته شده و به بهشت میرفتى!!! و من #مرگ تو را بزرگترين دلیل برای رسوائى و سرزنش عليه #علىّ(ع) قرار میدادم!!!
📚طبرسی، الاحتجاج، ج1، ص165؛
📚ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغه، ج6، ص322.
یادمان نرود که تاریخ تکرار می شود. یه روز #عایشه و یه روز مهسا...
در جهت بصیرت افزایی برای همه ارسال کنیم.
👇👇
@ahlebait110
@darseenghelab
🔹 اگر تاریخ یک چیز اصلی نبود، قرآن با این عظمت، که اصلاً برنامهی انسانسازی و برنامهی بشریت است، تاریخ را وارد خودش نمیکرد؛ اما شما می بینید که در قرآن تاریخ هست؛ البته بخش هایی که برای بیان #اهداف قرآن کارساز است.
🎙 بیانات در دیدار اعضای گروه تاریخ صدای جمهوری اسلامی ایران ۱۳۷۰/۱۱/۸
🆔 @darseenghelab
📌 حق و باطل، کلیدی ترین کلمه در قرآن
🔹 میخواستم چند خطی درباره بصیرت تاریخی بنویسم. تصورم این بود که بنیاد بصیرت در تاریخ، بر فهم مبارزه حق و باطل و قواعد حاکم بر این مبارزه است. ناگهان این یادداشتم از بیانات مرحوم علامه #مصباح را پیدا کردم.
🔹 استاد مصباح، ۹سال پیش در چنین روزهایی فرموده بودند: کلیدی ترین کلمه در قرآن، حق و باطل است. ایشان حق و باطل را در دو حزب الله و شیطان متبلور دانسته و وعده های الهی به حزب الله را یادآور شده بودند. از نظر آن #استاد_فکر ، ملاک حزبالله، پذیرش ولایت است.
🔻 بصیرت تاریخی، سخنی بیش از این ندارد و تنها به تدوین تاریخ بر مبنای نگاه حق و باطلی می اندیشد و در عین حال، بخشی از تاریخ نگاری موجود را در تقویت هویت ملی موثر میداند.
🔹 اما سوالات اساسی ما اینها هستند:
1⃣ آیا با نگاه حق و باطلی به تاریخ، تحمیل تقسیمات جغرافیایی بر تاریخ مفهومی خواهد داشت؟ (تاریخ ایران، عراق، اردن و..)
2⃣ آیا تاریخنگاری حق و باطلی، تواریخ موجود را که بر اساس حکومتها نوشته شده اند را می پذیرد؟
3⃣ چه عناصر جدیدی در تاریخنگاری حق و باطلی هست که در شیوه آکادمیک نیست؟
#حق_و_باطل
این داستان ادامه دارد...
🆔 @darseenghelab
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
📜 از تاریخ معاصر تا تمدن اسلامی
#بصیرت_تاریخی
#جریان_شناسی
👇👇👇
🆔 @darseenghelab
📡 کانال مدرسه انقلاب، تنها کانال تخصصی #روایت_تاریخ در رسانه
#تاریخ_معاصر #شبهات_تاریخی
#تطهیر_پهلوی #انقلاب_اسلامی
#باستان_گرایی #تحریف_امام
🎙 گروه رسانه و تاریخ؛ ویژه گفتگوهای تاریخی 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1922564248C4d2c5cf37f
📡 دوستان نخبه خود را خبر کنید👌
مدرسه انقلاب ۱
📜 از تاریخ معاصر تا تمدن اسلامی #بصیرت_تاریخی #جریان_شناسی 👇👇👇 🆔 @darseenghelab 📡 کانال مدرسه ان
رفقا یه همتی کنید کانال رو تبلیغ کنید. تصمیم دارم فعال تر و قوی تر تولید کنم منتها تو توزیع و تبلیغات ضعیفیم. یه یاعلی بگید بریم ۵ کا.
🆔 @darseenghelab
19.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 مستند «داستان یک جدایی» به کارگردانی احمد شفیعی روایتی متفاوت از واقعه تاریخی جدایی بحرین به عنوان استان چهاردهم از خاک ایران در زمان پهلوی دوم است.
🔹 تولید شده در خانه مستند انقلاب اسلامی
#معرفی_مستند #وابستگی #تجزیه #بحرین #ذلت
🆔 @darseenghelab
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مستشاران آمریکا در ایران چه میکردند❓
🔹 مستشاران فقط مشاوره نمیدادند بلکه در همه بخش های کشور حضور جدی داشتند و خودشان اقدام میکردند.
#قاسم_تبریزی #وابستگی #ارتش #نظامی #ارتش_شاهنشاهی
🆔 @darseenghelab
📌 تکنیک میخ و چکش
🔹 یک میخ، همیشه خودش را میخ می بیند و منتظر است تا چکشی بر سرش بکوبد! اما یک چکش هرگز منتظر ضربه نیست بلکه مکررا بر سر میخ می کوبد.
🔻 اگر در رسانه فعال نباشیم، مانند میخی خواهیم بود که هر کسی یک پیامی را بر سرمان خواهد کوبید!
🔨 میخ نباشیم💯
#تکنیکهای_عملیات_روانی
#عملیات_روانی
🆔 @darseenghelab