هدایت شده از درسواره
OstadAbedi_14010502.mp3
10.98M
📻 بیانات استاد احمد عابدی پیرامون روز مباهله و تأثیر اخلاق در اجتهاد
🔻 آیه #مباهله و فضیلت امیرالمومنین علیه السلام.
🔻مهمترین فضیلت حضرت علی علیه السلام در قرآن از زبان خود آن حضرت
🔹 دارا بودن قوه قدسیه از شرایط اجتهاد
(نظر آیت العظمی وحید بهبهانی(ره))
🔹 تاثیر اخلاق در درک، فهم و علم انسان
📙 بهترین کتاب اخلاقی از نظر آیت الله العظمی بهجت (ره)
______________
🗓 یکشنبه ۲ مردادماه ۱۴۰۱، مدرسه عالی انوار طاها
@darsvareh
💠 امام خمینی(ره):
«ما از شرّ رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم، لکن از شرّ تربیتیافتگان غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت. اینان برپادارندگان سلطۀ ابرقدرتها هستند.»
(صحیفه امام؛ ج۱۵؛ ص۴۴۶ | پیام به فرهنگیان؛ ۷ دی ۱۳۶۰)
@darsvareh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻شهید حاج قاسم سلیمانی: یک مشکلی که ما داریم امروز و دیروز این نبود؛ تفاوت ظاهر و باطن است.
#انتخابات
#نهج_البلاغه
@darsvareh
148_14000518_shabzendedar.mp3
4.29M
📢 نقل حکایت صحیح السند از آیت الله وحید خراسانی«دام ظله» به مناسبت ماه محرم و عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین«علیه السلام» توسط استاد شب زنده دار «دام ظله»
📆تاریخ : 1400/05/18
#پندهای_سعادت
#محرم
@darsvareh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روضه خوانی رییسجمهور شهید:
ارزش هیچ چیزی مانند ارزش گریه برای اباعبدالله علیه السلام نیست!
#محرم
@darsvareh
کلام امیرالمومنین علیه افضل صلوات المصلین:
اللَّهُمَّ إِنِّي قَدْ مَلِلْتُهُمْ وَ مَلُّونِي وَ سَئِمْتُهُمْ وَ سَئِمُونِي، فَأَبْدِلْنِي بِهِمْ خَيْراً مِنْهُمْ وَ أَبْدِلْهُمْ بِي شَرّاً مِنِّي.
📙 #نهجالبلاغه خطبه۲۵
@darsvareh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برنامه های عبادی #شهید_رئیسی از زبان دکتر مخبر.
🔰هیچ برنامه ی معنویش ترک نمی شد...
✍🏻 پ.ن:
چقدر تلاش داریم مثل این شهدا باشیم!؟
🔻 #شهید_سلیمانی:
کسی #شهید می شود که شهید زندگی کند.
🌐 خـــادمِ جــمــهــور 🇮🇷
@darsvareh
▫️حضرت آیت الله #بهجت (ره):
🔹"به تجربه برای من ثابت شده است که اگر کوتاهی در مسائل عبادی (مستحبات) حاصل نشود، [یادگیری] درسی که نیاز به یک ساعت مطالعه دارد، در ۱۰ دقیقه انجام میشود"
▫️کتاب حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف)؛ مجموعه بیانات آیت الله بهجت پیرامون حضرت ولیعصر عج، مرکز تنظیم و نشر آثار، ص ۷۴
🔸 روششناسی اجتهاد (روشنا)
@darsvareh
سياه_پوشي_در_سوگ_ائمه_نور_ع_030170094331.PDF
5.98M
📓نسخه PDF کتاب «سیاهپوشی در سوگ ائمه نور (ع)»
🔺ریشههای تاریخی و مبانی فقهی سیاهپوشی در سیره اهل بیت (علیهمالسلام)
✍️ تألیف مرحوم استاد: علی ابوالحسنی منذر_ کانال اجتهاد
@darsvareh
💠سخن امام خمینی «ره» دربارهی #زیارت_عاشورا
🔰حضرت استاد #شب_زنده_دار"دام ظله":
🔶 آیتالله مؤمن «ره» نقل میفرمود یک روز امام خمینی در درس فرمودند که این زیارت عاشورا با آن فضیلت بزرگی که دارد و آن ثوابهای محیرالعقولی که برای آن ذکر شده، مربوط به این متن طویل با صد لعن و صد سلام نیست، بلکه مربوط به اصل زیارت عاشورا است. چون بعد از این که حضرت این را فرمودند، راوی از حضرت باقر«ع» خواست که متنی را برای من بفرمایید، که حضرت این زیارت را فرمودند.
🔷بنابراین، این باعث افضلیت میشود. اما اصل آن ثواب، به همان عبارت مختصری است که آدم رو به قبر شریف بایستد و بهتر است بالای بلندی هم برود، اما اگر این هم نشد، در فضای خانهاش رو به قبر شریف کند و این اظهار ارادت را داشته باشد. بنابراین، چقدر برای انسان شایسته است که روزی چند بار مشرف به این شرف بشود که به حضرت سیدالشهداء «ع» توجه کند. این توجه، انسانساز است. چون ما نمازهای واجب را جمع میکنیم و در سه وعده میخوانیم، خوب است که بعد از هر نماز، به حضرت سلام بدهیم. این ارتباط وسیع با حضرت را همیشه و بهطور مستمر داشته باشیم.
🔸 ارتباط شخصی ما و همچنین جامعهی ما با حضرت سید الشهداء «ع» محفوظ بماند. وقتی که ما خودمان این جوری بودیم، قهراً باعث میشود این ارادت و ارتباط ما به جامعه هم رنگ بدهد.
بعد حضرت فرمودند:
«یا ابْنَ شَبِیبٍ إِنْ سَرَّكَ أَنْ تَسْكُنَ الْغُرَفَ الْمَبْنِیةَ فِی الْجَنَّةِ مَعَ النَّبِی فَالْعَنْ قَتَلَةَ الْحُسَینِ»؛
ای پسر شبیب! اگر دوست داری همراه با پیامبر اكرم و خاندان او (صلواتاللّهعلیهم) در طبقات بالای بهشتی سكنی گزینی، قاتلان امام حسین «ع» را لعنت كن.
این مسألهی برائت از قاتلان آن بزرگوار هم امر آسانی است؛ هر دفعه که سلام میدهیم، بعد از آن بگوییم؛ «فَالْعَنْ قَتَلَةَ الْحُسَینِ»؛
بعد فرمودند:
«یا ابْنَ شَبِیبٍ إِنْ سَرَّكَ أَنْ تَكُونَ لَكَ مِنَ الثَّوَابِ مِثْلَ مَا لِمَنِ اسْتُشْهِدَ مَعَ الْحُسَینِ(ع) فَقُلْ مَتَی مَا ذَكَرْتَهُ یا لَیتَنِی كُنْتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِیماً»؛
ای پسر شبیب! اگر دوست داری ثواب كسانی را داشته باشی كه در ركاب امام حسین «ع» به شهادت رسیدند، هرگاه او را به یاد آوردی، بگو: «ای كاش در كنار آنها بودم و به رستگاری بزرگ نایل میگردیدم!»
این تقاضا و تمنا که ای کاش با آنها بودم، درس و آموزهای دارد؛ یعنی ما باید آمادهی تزکیهی نفس برای اسلام باشیم. «یا لَیتَنِی كُنْتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِیماً».
زیارت حضرت، لعن به قاتلان حضرت، گفتن«یا لَیتَنِی كُنْتُ مَعَهُمْ» چقدرطول میکشد؟ در حالی که در مقابل آن، خداوند ثواب عظیمی قرار داده است. ما باید این فرهنگ را حفظ کنیم و به مردم هم آموزش دهیم.
📙 کتاب پندهای سعادت جلد دو ص ۳۹_۴۰
#پندهای_سعادت
#ماه_محرم
#زیارت_عاشورا
@darsvareh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ چرا گریه و عزاداری؟
🎥 اینها نمیفهمند که این روضه و گریه آدمساز است!
@darsvareh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ تصویری: « کوچکترین شهید کربلا»
🔻 توصیه حضرت آیت الله بهجت قدس سره به زائر کربلا، جهت خواندن ده ذکر مصیبت حضرت علی اصغر علیهالسلام در حرم مطهر حضرت سیدالشهداء علیهالسلام
🔹 کربلا؟ کی میرید؟
ـ فردا.
🔹 همین فردا؟
_ بله.
🔹 عجب!
ـ دعا بفرمایید.
🔹 خدا توفیق شما را زیاد کنه انشاء الله! ده ذکر مصیبت علی اصغر، فرزند امام حسین، ده ذکر مختصر، مفصل نه. ولو ده روز. هر وقت شد. هر وقت حال داشتی. ده ذکر مصیبت فرزندِ ... اسم شریف چیه؟
_ صالحی هستم.
🔹 صالحی. اهل کجایید؟
_ اصفهان.
🔹 ده ذکر مصیبت علی اصغر، در حرم سیدالشهدا به جا بیارید. ده روز طول بکشه، یک روزه ده مجلس رو بخونید، مختصر باشه. آهان؟
ذکر مصیبت حضرت علی اصغر که کوچکترین شهدای کربلاست.
💻 مشاهده این مطلب و مطالب مشابه از طریق لینک زیر در سایت رسمی مؤسسه نشر آثار حضرت آیتالله بهجت(ره):🔻
http://bahjat.ir/fa/content/3365
🌐 مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
@darsvareh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
17.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نذر عباس | روایت ویژه مادر شهید مصطفی صدرزاده برای رهبر انقلاب از شهادت فرزندش در ظهر تاسوعا
➕ سخنان حاج قاسم در وصف شهید صدرزاده
📥 سایت
💻 Farsi.Khamenei.ir
۳.mp3
570.5K
از عاشورا تا اربعین
هر روز زیارت عاشورا بخوانید
با صد لعن و صد سلام مختصر
به روایت امام هادی علیهالسلام
و مورد سفارش مرحوم آیتالله العظمی بهجت.
دوشنبه ۳۰آبان۱۳۹۰ اینجا
@darsvareh
📱کیفیت قرائت زیارت عاشورا
▪️استاد میرباقری:
جمع همۀ روایات در این زمینه (کیفیت قرائت زیارت عاشورا) به این صورت است که انسان ابتدا باید آداب زیارت را رعایت کند. یعنی به صحرا و فضای وسیع و یا بالای بام برود؛ سپس به قبر سیدالشهدا؟ع؟اشاره کند؛ یک سلام و لعن مختصر و دو رکعت نماز بخواند؛ بعد تکبیر بگوید و زیارت ششم امیرالمومنین؟ع؟یا زیارت امین الله را قرائت کند؛ پس از آن، زیارت عاشورا (با صد لعن و صد سلام) بخواند و آنگاه نماز زیارت را بهجای آورد؛ بعد از آن نیز دعای «علقمه» را بخواند. این طریقی است که اگر انسان به آن عمل کند، همۀ احتمالاتی را که رعایت آن در زیارت عاشورا ممکن است، رعایت کرده است. (کتاب ضیافت بلا، صفحه۸۶)
#امام_حسین_علیه_السلام
#زیارت_عاشورا
@darsvareh
هدایت شده از درسواره
💠 #صحیفه_سجادیه
🔸ملا محمد تقی مجلسی(ره)در جلد چهارم شرح من لا يحضره الفقيه ضمن احوال متوكّل بن عمير، راوى صحيفه كامله سجاديّه، می نویسد:
من در اوايل بلوغ، طالب مرضات خداوندى و ساعى در طلب رضاى او بودم و مرا از ذكر جنابش قرارى نبود، تا آن كه ميان بيدارى و خواب ديدم صاحب الزمان عليه السّلام در مسجد جامع قديم اصفهان ايستاده؛ قريب به در طنابى- كه الآن محل تحصيل من است- به آن جناب سلام كردم و قصد كردم پاى مباركش را ببوسم. مرا گرفتند. سپس دست مباركش را بوسيدم و از آن جناب مسايلى را كه بر من مشكل شده بود، پرسيدم؛ يكى از آنها اين بود كه در نماز خود وسوسه داشتم و مى گفتم آنها به نحوى نيست كه از من خواسته اند و من به قضا مشغول بودم و نماز شب برايم ميسّر نبود.
از شيخ خود، شيخ بهايى، از حكم آن سؤال كردم. گفت: يك نماز ظهر و عصر و مغرب به قصد نماز شب به جاى آور و من چنين مى كردم.
از حجّت عليه السّلام سؤال كردم نماز شب بخوانم؟
فرمود: بخوان و مانند آن نماز مصنوعى كه مى كردى به جاى نياور و مسايل ديگرى كه از خاطرم رفته.
🔻آن گاه گفتم: اى مولاى من! برايم ميسّر نمى شود كه در هر وقتى، خدمت جناب شريفت برسم، پس كتابى به من عطا كن كه هميشه به آن عمل كنم.
فرمود: من به جهت تو، كتابى به مولا محمد تاج عطا كردم و من در خواب او را مى فرمود: برو و آن كتاب را از او بگير!
سپس از در مسجد كه مقابل روى آن جناب بود به سمت دار بطّيخ، محلّه اى از اصفهان، بيرون رفتم.
چون به آن شخص رسيدم و مرا ديد، گفت: صاحب الامر- عجّل اللّه فرجه- تو را نزد من فرستاده.
گفتم: آرى! آن گاه كتاب كهنه اى از بغل خود بيرون آورد. وقتى آن را باز كردم؛ برايم ظاهر شد آن، كتاب دعاست، آن را بوسيدم و بر چشم خود گذاشتم، از نزد او برگشتم و به سوى صاحب- عجّل اللّه فرجه- متوجّه شدم، ناگاه بيدار شدم و آن كتاب با من نبود، پس به جهت فوت آن كتاب تا طلوع فجر گريه و ناله كردم.
چون از نماز و تعقيب فارغ شدم، در دلم چنين افتاده بود كه مولانا محمد، همان شيخ بهايى است و حضرت او را تاج ناميد، چون اشتهارش در ميان علماست، لذا به مدرس او رفتم كه در جوار مسجد جامع بود، او را ديدم كه مشغول مقابله صحيفه كامله است و خواننده، سيّد صالح آقامير ذو الفقار گلپايگانى بود. ساعتى نشستم تا از آن كار فارغ شد و ظاهرا كلام ايشان در سند صحيفه بود، لكن به جهت غمى كه بر من مستولى بود، سخن او و سخن ايشان را نفهميدم. نزد شيخ رفتم و خواب خود را به او گفتم و به جهت فوت كتاب گريه مى كردم.
شيخ گفت: تو را به علوم الهى، معارف يقينى و تمام آن چه هميشه مى خواهى، بشارت باد! و بيشتر صحبت من با شيخ، در تصوّف بود و او به آن مايل بود. قلبم ساكن نشد و با گريه و تفكّر بيرون رفتم، در دلم افتاد به آن سمتى بروم كه در خواب به آن جا رفتم. چون به محلّه دار بطّيخ رسيدم، مرد صالحى ديدم كه اسمش آقا حسن و ملقّب به تاج بود. وقتى به او رسيدم، بر او سلام كردم. گفت: يا فلان! كتب و قضيّه اى نزد من است كه هر طلبه اى از آنها مى گيرد، به شروط وقف عمل نمى كند و تو به آن عمل مى كنى، بيا و به اين كتب نظر كن و هرچه را به آن محتاجى برگير! پس با او به كتابخانه اش رفتم. اوّلين كتابى كه به من داد، همان بود كه در خواب ديده بودم، شروع به گريه و ناله كردم و گفتم: مرا كفايت مى كند و در خاطر ندارم خواب را برايش گفتم يا نه.
نزد شيخ آمدم و شروع كردم به مقابله با نسخه اى كه جدّ پدر او از نسخه شهيد نوشته بود و شهيد نسخه خود را از نسخه عميد الرؤسا و ابن سكون نوشته بود و با نسخه ابن ادريس بدون واسطه يا به يك واسطه مقابله كرده بود و نسخه اى كه حضرت صاحب الامر- عجّل اللّه فرجه- به من عطا فرمودند، از خطّ شهيد نوشته شده بود و با آن نسخه نهايت موافقت را داشت؛ حتّى در نسخه هايى كه در حاشيه آن نوشته شده بود، بعد از آن كه از مقابله فارغ شدم، مردم نزد من شروع به مقابله كردند و به بركت عطاى حجّت- عجّل اللّه فرجه- در بلاد ما صحيفه كامله اى گرديد و مانند آفتاب در هر خانه، مخصوصا در اصبهان طالع شد، زيرا اكثر مردم، صحيفه هاى متعدّد دارند و اكثر ايشان، صلحا و اهل دعا و مستجاب الدعوه شدند و اين آثار معجزه اى از حضرت صاحب عليه السّلام است و آن چه خدا به سبب صحيفه به من عطا فرمود، نمى توانم احصا كنم.
📙بحار الانوار، ج ۵۳، ص۲۷۶
@darsvareh
4_5778330274257440299.mp3
9.69M
امام #سجاد #صحیفه_سجادیه
#دعا . ماه #صفر المظفر
🔊📻 صوت | بیانات استاد احمد عابدی درباره صحیفه سجادیه امام زین العابدین علیه السلام و ماه صفر
💠 ادعیه امام سجاد علیه السلام و صحیفه سجادیه
🔹 انواع صحیفه سجادیه
🔹 کتب اربعه(چهارگانه) دعا(عرفان عملی)
🔹 انواع کتابهای دعای شیعه
روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه
🔹 حضرت رسول الله(صلی الله علیه و آله) و امیرالمومنین(علیه السلام) در قنوت نماز واجب، چه کسانی را لعن میکردند
💠 درباره ماه صفر
🔹 نحسی و مبارکی ایام
🔹 ایام خود را چگونه مبارک گردانیم؟
🔹 همیشه نیک نگر باشیم
_____
دوشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۱
@darsvareh
هدایت شده از کریمی- بیان احکام
انا لله و انا الیه راجعون
استاد ارجمندمان، حضرت حجتالاسلاموالمسلمین علیرضا کریمی دار فانی را وداع گفت.
اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام میگردد
درسواره
انا لله و انا الیه راجعون استاد ارجمندمان، حضرت حجتالاسلاموالمسلمین علیرضا کریمی دار فانی را وداع
رضوان الهی بر این استاد عزیز
مبحث قطع و ظن رسائل را محضر شریف ایشان شاگردی کردم.
@darsvareh
💠 دستورالعملی از آیتالله بهجت «رضوان الله علیه»
🔰 استاد #شب_زنده_دار"دام ظله":
🔷 بنده این توصیهای را که بارها گفتم، بار دیگر هم برای تذکر و هم برای دوستانی که نشنیدهاند، عرض میکنم.
در ماه رمضانی که مرحوم آیتالله بهجت در منزلشان اقامه جماعت میکردند، بعد از نماز خدمت ایشان رسیدم و عرض کردم: آقا برای تحصیل یقین چه باید کرد؟ ایشان با شدت و حِدت فرمودند: خواندن قرآن در جاهای خلوت که این نه تنها برای کسی که دارای مراتبی از یقین است و میخواهد به مراتب بالاتر یقین برسد، مفید است؛ حتی اگر کسی شاکّ باشد و این کار را بکند، یقین پیدا خواهد کرد. ایشان همچنین برای دفع وسوسه، بهطور قاطع به یکی از دوستان ما که به ایشان مراجعه کرده بود، فرموده بودند که همیشه با وضو باش. گفته بود: آقا! من گرفتاریام در مورد وضو است. ایشان فرموده بودند: نسبت به وضویی که برای نمازهایت میگیری، دقت کن، ولی برای این که همیشه با وضو باشی، وضوی عادی بگیر. بعد فرموده بودند: این کار را انجام بده؛ اگر نتیجه نگرفتی، بیا به من بگو تا من گوشهی تاریخ بنویسم که این عمل اثر نکرد. یعنی اینقدر واضح و مسلّم بوده پیش ایشان که تخلفناپذیر است.
🔶 این راهکارها از کسانی است که این راهها را تا حد زیادی پیمودند و اهل این امور بودند و دنبال این مسائل بودند و فقدان ایشان خیلی مایهی تأسف است. این بزرگان هستند که مردم را به دیانت و تقوا و معنویت میکشانند. خدا کند که امثال این بزرگان در حوزهها و در سراسر عالم تشیع بیشتر شود، چون اینها کسانی هستند که راه ائمه «علیهم السلام» را نشان میدهند.
🟢 انشاءالله خدای متعال همهی ما را از مقتدیان به این بزرگواران قرار دهد و به ما صلابت ایمان و نفوذ بصیرت عنایت بفرماید.
📙 کتاب پندهای سعادت جلد دو ص ۵۱_۵۲
#پندهای_سعادت
@darsvareh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت عالم فاضل حجةالاسلام علیرضا کریمی
🔹️رهبر انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت عالم فاضل مرحوم حجةالاسلام آقای حاج شیخ علیرضا کریمی رحمةاللهعلیه را تسلیت گفتند.
🖼 متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
✏️ بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت عالم فاضل مرحوم حجةالاسلام آقای حاج شیخ علیرضا کریمی رحمةاللهعلیه را به بازماندگان محترم و همهی ارادتمندان و همکاران ایشان تسلیت عرض میکنم. رحمت و مغفرت الهی برای آن مرحوم وصبر و سکینه برای بازماندگان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیدعلی خامنهای
۸ مرداد۱۴۰۳
🔹️مرحوم حجةالاسلام علیرضا کریمی از اساتید سطوح عالی حوزه علمیه تهران و عضو دفتر استفتائات مقام معظم رهبری و از اعضای شورای فقهی این دفتر بودند.
💻 Farsi.Khamenei.ir