حاج.mp3
2.22M
💎 حاج قاسم حواست کجاست؟
🎧 #بشنویم از سبک زندگی جهادی شهید #حاج_قاسم سلیمانی
🔘 چگونه می شود که خدا در یک انسانی چنان سعهی وجودی ایجاد می کند که هم حواسش به انسان مظلوم است، هم به مبارزهاش است، هم به خانواده شهید، هم به آن سرباز مجروح و در عین حال از حیوانات هم غافل نمی شود؟!
📌 حجتالاسلام والمسلمین دسمی
#جان_فدا
#انسان_سازی
🆔 @Dasmi_org
27.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎 محکم تر از فولاد
🌺 خاطرهای شنیدنی از خلوص و ایمان و دلدادگی #حاج_قاسم و طلبه هایی که جای شصت گردان،با دو گردان ایلام را آزاد کردند.
📌 حجتالاسلام والمسلمین دسمی
#جان_فدا
#انسان_سازی
🆔 @Dasmi_org
حقوق دولت و ملت.mp3
1.84M
🎧 چه زمانی مشکلات روحی در جامعه زیاد می شود؟
🔘 امیرالمومنین علیه السلام: وَ عُطِّلَتِ الاَْحْکَامُ، وَ کَثُرَتْ عِلَلُ النُّفُوسِ
⚠️ وقتی حق و حقوق توسط مسئولین و مردم و بالعکس رعایت نشود اتفاق خیلی بد و شرایط عجیبی در جامعه به وجود می آید.
📌 حجتالاسلام والمسلمین دسمی
#تلنگر
#دولت_سازی
🆔 @dasmi_org
⁉️ نحوه مدیریت نظام مسائل نوجوانان
🔘 نظام مسائل متربی باید توسط مربی مدیریت شود؛ یعنی از مسائل اظهاری به مسائل واقعی تبدیل شود.
🔘 گاهی خود متربی؛ اظهار می کند که چه مسئله ای را نیاز دارد ولی گاهی مهم تر از اظهار خود فرد، تشخیص نیاز او است. مربی باید نیاز متربی خود را درست تشخیص بدهد و بعد به نیاز فرد پاسخ بدهد.
🔘 در تشیخص و تبیین نظام مسائل متربی، ارائه بحث می تواند به صورت مصداقی و الگویی باشد، هرچه تلاش بشود که بحث مصداقی تر و الگویی تر برای افراد تفهیم شود، اثر گذاری بیشتری دارد.
🌺 نشان دادن یک الگو از میان علما، شهدا و اولیاء الهی به متربیان و دقت در تقییدات زندگی فرد الگو هم تأثیر فوق العاده در تشخیص و حل نیازهای واقعی متربی دارد.
📌حجت الاسلام والمسلمین دسمی
#تربیت
#انسان_سازی
🆔 @Dasmi_org
18.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 امنیت، یا احساس امنیت؟
🔻 جستاری پیرامون حقیقت تمدن اسلام و تمدن غرب
🔘 امروزه دنیا به گونه ای شده که برای ما به جای امنیت، احساس امنیت را به وجود می آورند و به جای آسایش، رفاه و استقلال؛ احساس آن را به وجود می آورند.
🔘 در تمدن اسلامی، انسان به معنای واقعی کلمه کرامت و عزت پیدا می کند، اما در کشورهای ظاهراً متمدن اگر منافع آنها تامین نشود، انسانیت هیچ انسانی هم محترم نیست.
📌 حجتالاسلام والمسلمین دسمی
#تمدن_سازی
🆔 @Dasmi_org
نقل قولها - گفتار دوم.pdf
5.38M
⁉️ سوال؛ شیوه کنترل حواس پرتی متربی در حلقه و گروه به چه شکل است؟
➕ ده نکته تربیتی برای کنترل حواس پرتی متربیان
👈 هفته نامه نقل قول ها |گفتار دوم| ۱۸ دی ماه ۱۴۰۱
🔻 برگرفته از پرسش های مربیان از استاد دسمی
#تربیت
#انسان_سازی
🆔 @Dasmi_org
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 نحوه کادر سازی پیامبر اسلام؟
🔘 پیامبر اسلام در مسجد نمی نشستند که دیگران به سمت ایشان بیایند؛ بلکه در شهرها می رفتند و به صورت عمومی و خصوصی با مردم صحبت می کردند.
🔘 طَبِيبٌ دَوَّارٌ بِطِبِّهِ، قَدْ أَحْكَمَ مَرَاهِمَهُ وَ أَحْمَى مَوَاسِمَهُ
📌 حجتالاسلام والمسلمین دسمی
#کادر_سازی
🆔 @Dasmi_org
جامعه ولایی| سعید دسمی
💠 نحوه کادر سازی پیامبر اسلام؟ 🔘 پیامبر اسلام در مسجد نمی نشستند که دیگران به سمت ایشان بیایند؛ بلک
🌺 پزشک دوره گرد
🔘 ما باید مثل پیامبر سراغ افراد برویم. دربارهی پیغمبر گفته شده است: «طبیب دوّار بطبّه قد احکم مراهمه و احمی مواسمه» پیغمبر مثل یک پزشکِ دورهگرد حرکت میکرد.
🔘 پزشکان در مطب خود مینشینند تا مردم به آنها مراجعه کنند؛ اما پیغمبران نمینشستند تا مردم به آنها مراجعه کنند؛ آنها به مردم مراجعه میکردند.
🔘 در کیف دارویشان، هم وسیلهی مرهمگذاری داشتند، هم وسیلهی نشترزنی داشتند، هم وسیلهی داغ کردن زخم داشتند؛ آنجایی که احتیاج به داغ کردن داشت.
📌مقام معظم رهبری | ۱۳۸۳/۱۰/۲۳
#کادر_سازی
🆔 @Dasmi_org
✉️ نامه ای از یک پدر
🌺 جستاری پیرامون جایگاه زنان و مادران از نگاه امام خمینی ره
🔘 این پیروزی را ما از بانوان داریم قبل از اینکه از مردها داشته باشیم...
#روز_مادر
#میلاد_حضرت_زهرا
🆔 @Dasmi_org